26.2.08

Αστρολογία~ Δεν εκβίασα τον Ζαχόπουλο είπε σήμερα η 35χρονη...


"Έχω να σας πω πολλά, μα δεν μου το επιτρέπουν" φώναξε στους δημοσιογράφους κατά την έξοδο της από το ανακριτικό γραφείο η 35χρονη.Από… σαράντα κύματα πέρασε την 35χρονη Εύη Τσέκου ο 2ος ειδικός ανακριτής. Η απολογία της κατηγορουμένης ξεπέρασε κάθε προηγούμενο στα ελληνικά δικαστικά χρονικά, αφού κατέθετε στον δικαστικό λειτουργό επί δεκαπεντέμισι ώρες. Ενα άλλο αξιοσημείωτο της χθεσινής διαδικασίας ήταν η στάση των αστυνομικών που δεν της επέτρεψαν να αρθρώσει ούτε λέξη στους δημοσιογράφους. ρωτηθείς αν ήταν εντολή της ΕΛΑΣ ή τα αστυνομικά όργανα ενήργησαν αυτοβούλως και έτσι η 35χρονη- που φέρεται εμπλεκομένη στην υπόθεση Ζαχόπουλου - δεν έκανε δηλώσεις μετά την κατάθεσή της στον ανακριτή, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θ. Ρουσόπουλος δήλωσε πως πρόκειται για καθιερωμένη πρακτική.

Στην μαραθώνια συμπληρωματική απολογία της στον κ. Οικονόμου η 35χρονη Εύη Τσέκου «έκαψε» τον κομιστή του DVD, τον οποίο εμμέσως φωτογράφισε ως το πρόσωπο που μοντάρισε το επίμαχο υλικό. Σύμφωνα με το δικηγόρο της Κ. Χρυσικόπουλο «η κατηγορουμένη απέδειξε με αξιοπιστία ότι ούτε κατασκεύασε, ούτε διακίνησε το DVD που προσκομίστηκε στη δικογραφία. Αναμένει από την ανάκριση να ασχοληθεί με τα κίνητρα και το όφελος του κομιστή».

Η 35χρονη κατέθεσε επίσης αίτημα αποφυλάκισης και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο συνήγορός της: «η προσωρινή της κράτηση ήταν και είναι, πολύ περισσότερο μετά την ολοκλήρωση της ανάκρισης, κραυγαλέα, αδικαιολόγητη και αυθαίρετη». Ο κ. Χρυσικόπουλος συμπλήρωσε πως πλέον περιμένει την απόδοση «αληθινής δικαιοσύνης», ενώ χαρακτήρισε σκόπιμη την «διαπόμπευση» της πελάτισσάς του από την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» με το γνωστό πρωτοσέλιδο.( e- typos)

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια ? Χρωστάς 1000 ευρώ και δεν έχεις να τα πληρώσεις? Ένταλμα σύλληψης και θέση στην πτέρυγα 7 του Κορυδαλού. Έχεις κλέψει 10.000000 ευρώ? Αααα τότε αλλάζει το ζήτημα. Η εξουσία σε σέβεται, οι άνθρωποι θέλουν να σου μοιάσουν όταν μεγαλώσουν και εσύ αυτοθαυμάζεσαι και απορείς γιατί έκλεψες μόνο 10.000000 και όχι 100.000000 ευρώ. Σχετικά με το θέμα της Τσέκου ένα έχω να πω. Φυσικά και δεν θα την αφήσουν να μιλήσει, προς τα έξω θα βγει ότι τους συμφέρει, ψήφισαν νόμο που κάνει κάθε εκβιαστική πράξη αυτόματα κακούργημα. Πλούτωνας και Διας στον Αιγόκερω αγάπη μου. Καταπάτηση κάθε αυτονόητου δικαιώματος…Αλλά για πόσο? Σύντομα θα δούμε επαναστάσεις από τον δυστυχισμένο λαό και τότε αλίμονο σας εξουσία!

3 σχόλια:

_ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
_ είπε...

Ξέρεις τι πιστεύω ;
Δεν είναι μόνο η Σελήνη της που φλερτάρει τον Πλούτωνα της, αλλά και η Λίλιθ της στο Σκορπιό.

"Οποιος με ψάχνει με βρίσκει,
όποιος με βρίσκει με γνωρίζει,
όποιος με γνωρίζει με αγαπάει,
όποιος με αγαπάει τον αγαπάω,
όποιον αγαπάω τον σκοτώνω".

medousa είπε...

Πάλι με βρίζανε Ουρανε? Αχαχαχα! Ναι Δημήτρη συμφωνώ!