20.1.08

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ -Eurovision και ο νικητής είναι???



Σας υποσχέθηκα να ρίξω μια ματιά στα ωροσκόπια των υποψηφίων για την Eurovision. Ξεκινάμε λοιπόν:

1. Χρύσπα: κατά βάση είναι μια περιπετειώδης Τοξότης. Χαρά, ανεμελιά και διασκέδαση. Δεν είναι καθόλου τυχαία η πολυαστρία στο ζώδιο του Τοξότη (Ερμής, Ποσειδώνας, Αφροδίτη, Ήλιος).Ο προοδευμένος της χάρτης μας δείχνει πως τα επαγγελματικά της δέχονται εξαιρετική εύνοια και πιθανών να κάνει μια θετική επέκταση στα αισθηματικά της. Όμως με transit Κρόνο δεν θα έλεγα πως την βλέπω για την eurovision, μια και ο Κρόνος εκεί εκτός από την σκληρή δουλειά δημιουργεί και δυσκολίες για το καλό μας!

2. Καλομοίρα: είναι μια Υδροχόος αλλά με Αφροδίτη σε σύνοδο με Άρη στους Ιχθύεις. Όμως πέρα από την γλυκύτητα και την ελαφρότητα που δείχνει ο Ερμής της στον Αιγόκερω μας φωνάζει πόσο σοβαρή, προσγειωμένη και με στόχους είναι. Φέτος θα την απασχολήσουν όμως τα αισθηματικά της θετικά! Μικρή μας Καλομοίρα τι ετοιμάζεσαι να κάνεις?

3. Μαρτάκης: Δίδυμος μεν αλλά με Αφροδίτη και Ερμή στον Ταύρο. Ενεργοποιείται ο γενέθλιος Διας στον 5ο οίκο (δημιουργικότητα, νέοι, θέαμα) και κάνει ωραιότατα τρίγωνα με τους πλανήτες του 9ου (εξωτερικό).

Προσωπική μου άποψη πάντα, μπορεί να πέσω και έξω. Για να δούμε. Αν πέσω μέσα θα σας πω περισσότερα για τον Μαρτάκη που το λέει η καρδιά του αστρολογικά τουλάχιστον!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: