29.1.08

AΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟΥ ΚΑΦΕ

1/5/1901 ο Satori Kato παρουσιαζει τον πρωτο στιγμιαιο καφε κατά την διαρκεια του Pan-America World Fair στην Νεα Υορκη.

Στον χαρτη παρατηρουμε τα κατωθι αστρολογικα φαινομενα

1-Ακριβη αντιθεση Ουρανου-Πλουτωνα,συμβολο της νεας εποχης

2-Η Σεληνη,που κυβερνα την γευση,τριγωνιζει τον Πλουτωνα και κανει οψη 60 μοιρων με τον Ουρανο.Η Σεληνη κυβερνα και τα πληθη,ετσι ο καφες αυτος γινεται η καθημερινη πραξη σε ολο τον πλανητη.

3-Ο Αρης,που είναι το στιγμιαιο,είναι σε τριγωνο με τον Ερμη,που δινει το εγκεφαλικο κινητρο για την απολαυση του καφε.

4-Ο Ποσειδωνας κανει οψη 60 μοιρων με τον Αρη και τον Ερμη και δινει στον καφε ένα ιδεαλισμο,ένα συμβολο με το οποιο επικοινωνουν οι ανθρωποι,κάθε ωρα της ημερας.

Για να ξερετε και αστρολογικα τι πινετε και γιατι το πινετε.Σε τακτικα διαστηματα θα κανουμε και αστρολογια των καθημερινων μας απολαυσεων και όχι μονο.

Το παρον μπορει να κλαπει και να αντιγραφει σε άλλες ιστοσελιδες.Αλλωστε Αστρολογια δεν ξερω,προσπαθω να μαθω,μεσα από την ερευνα και την μελετη,κατι που οι περισσοτεροι Ελληνες Αστρολογοι δεν κανουν με τιποτε στην ζωη τους,μιας και η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ για αυτους είναι μονο ευρωπουλα στην τσεπη και την τραπεζα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύς ανταγωνισμός στο χώρο των αστρολόγων!

medousa είπε...

Εμείς αστρολόγοι δεν είμαστε και συνεπώς ανταγωνισμός δεν υπάρχει!

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Ανταγωνισμος και κολοκυθια τουμπανο ειναι στο μυαλο μερικων μερικων.Εμεις κανουμε το κεφι μας και δειχνουμε την ανεπαρκεια μερικων μερικων.Συντομα θα παιρνουν και χαλαρωτικα χαπακια,για να αντεξουν τα σαπακια που πουλανε...σε ανεραστες κορασιδες παντος καιρου.Εχει ο καιρος γυρισματα,αλλα ειναι αργα για τους φαλτσο-καπεταναιους να γυρισουν τον καιρο...................