31.1.08

Αστρολογία~ Μεϊμαράκης υπνοβατώ και ονειροπολώ~

Και διαβάζω χτες πως «Φωτιές» έχει ανάψει στο Μέγαρο Μαξίμου το διπλό μέσα σε ένα 24ωρο χτύπημα Μεϊμαράκη για Κουκοδήμο και Κλαδά. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μετά τις βολές κατά του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Ιωάννη Τραγάκη, έβαλε στο στόχαστρό του τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργο Αλογοσκούφη, λέγοντας ότι θα έπρεπε να έχει καλέσει τον Κλαδά για εξηγήσεις. Οι τοποθετήσεις Μεϊμαράκη άνοιξαν τον χορό των δηλώσεων και από άλλα κυβερνητικά στελέχη, που αφήνουν αιχμές για τους χειρισμούς.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης επέκρινε μέσα σε 24 ώρες δύο φορές τους κυβερνητικούς χειρισμούς, συνδέοντας ευθέως την υπόθεση Κουκοδήμου με τον Σπύρο Κλαδά. «Ο Κουκοδήμος είναι πολιτικό πρόσωπο. Ο Κλαδάς ασκεί διαχείριση. Εγώ εάν είχα ένα ειδικό γραμματέα, που είχε τέτοιο πρόβλημα, θα τον καλούσα να δώσει εξηγήσεις. Ως προς τον Κουκοδήμο τώρα, πρέπει να ολοκληρωθεί η έρευνα -με κουμπί, με ομολογία- και μετά να ληφθούν αποφάσεις» δήλωσε την Τετάρτη ο υπουργός Εθνικής Άμυνας. Συνεργάτες του κ. Αλογοσκούφη απαντώντας στον κ. Μεϊμαράκη τόνισαν ότι «αυτό έγινε από την πρώτη στιγμή», αναφερόμενοι στις εξηγήσεις που ζητήθηκαν από τον Σπύρο Κλαδά. Όμως ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είχε δείξει τις προθέσεις του από την Τρίτη, ζητώντας την αποπομπή Κουκοδήμου. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θοδωρής Ρουσόπουλος ερωτηθείς σχετικά, απέφυγε να απαντήσει λέγοντας ότι «δεν θα κάνω σχόλιο, καθόσον δεν είδα να υπάρχουν χαρακτηριστικά ότι «ο κ. Τραγάκης είναι γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, αλλά δεν είναι αρμόδιος να παίρνει αποφάσεις, που καθορίζουν την τύχη ενός συναδέλφου».

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης γεννήθηκε στις 14 Δεκεμβρίου του 1953. Τοξότης λοιπόν. Το τετράγωνο Σελήνης – Ερμή ωθεί το άτομο να μην προτιμά την ευθεία οδό αλλά να κόβει δρόμο για να φτάσει κάπου πιο γρήγορα…Το ένστικτο συγκρούεται με την λογική. Αυτό σημαίνει πως το άτομο βρίσκεται σε μια διαρκή σύγχυση. Σαν αποτέλεσμα έχουμε δυο εκδοχές: η μια μας λέει πως το άτομο δεν λέει αυτό που πραγματικά σκέφτεται και η άλλη είναι πως μιλά παρορμητικά χωρίς να σκεφτεί πριν… Προσθέστε τώρα και το γεγονός πως η Σελήνη βρίσκεται σε άκρως παρορμητική θέση , όπου κάτω από την επιρροή της τα άτομο δρουν ριψοκίνδυνα, παράτολμα και ξεροκέφαλα θα τολμούσα να πω, καταλαβαίνεται τι μπορεί να συμβεί!!!

Ο Άρης του σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στο Ζυγό σε πτώση αν και αυτή είναι μια όψη που τον κάνει χαρισματικό, η θέληση και η δράση δεν διοχετεύονται σωστά και μάλιστα οι πράξεις του επηρεάζονται από το καθεστώς της εξαπάτησης ή των ψευδαισθήσεων…

Προσέξτε τώρα τι γίνεται. Ο transit Κρόνος έχει κάνει ίδη κάνει όψη συνόδου με τον γενέθλιο Πλούτωνα. Οτιδήποτε είχε μείνει κρυφό θα βγει στην επιφάνεια και ήρθε η ώρα που αναγκαστικά θα γίνουν επαγγελματικές αλλαγές. Και επειδή ένας βουλευτής τελεί λειτούργημα και όχι επάγγελμα πιστεύω πως το σύστημα θα τον "ξεβράσει"…Αυτό ενισχύεται και από το τετράγωνο Άρη – Ουρανού και θα δείτε πως το όνομα Μειμαράκης θα μας απασχολήσει τουλάχιστον για ένα μήνα ακόμη για να μην σας πω και λίγο περισσότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: