13.12.07

Η Α στρολογια του κουπατου καφε μειωνει την κυκλοφορια

Το περιοδικο ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ του δεκεμβριου εχασε 3000 φυλλα.Το δωρο του περιοδικου ηταν ενα ειδικο φλυτζανι για να λες τον καφε.Το φλυτζανι ηταν μεγαλο,χωραγε τουλαχιστον 3 ελληνικους καφεδες.Ειχε και βιβλιαρακι που ειχε ολες τις πιθανες ερμηνειες των σχηματων του καφε.Αλλα φαινεται ο κοσμος θελει αστρολογικα δωρα,αστρολογικο περιοδικο αγοραζουν,και οχι καφεμαντειες.Φαινεται οτι το εμπορικο τμημα του περιοδικου πρεπει να αλλαξει στρατηγικη,γιατι διαφορετικα θα χασουν και αλλα φυλλα.Φαινεται οτι ο κοσμος κουραστηκε απο τις πολλες φιρμες του περιοδικου και θελει ποιοτητα στην ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΜΑΝΤΕΙΑ.ΛΕΦΑΚΗΣ ΜΠΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΓΙΑΤΑΚΗ ΠΑΝΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΦΕ ΕΣΠΡΕΣΣΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΣΠΡΕΣΙΕΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 16 ΜΠΑΡ.ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΤΙ ΠΙΝΟΥΜΕ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το πρωί με το εσπρεσσάκι
βλέπω τη Λίτσα στο γυαλάκι
σκέφτομαι και τον Λεφάκη
κι αναρωτιέμαι,
γιατί είναι η Βίκυ ωσάν το ντολμαδάκι?

La Pelle Noir

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή «Ουρανιτσα» θα ήθελα να μάθω από που έμαθες τόσο γρήγορα την κυκλοφορία για τον Δεκέμβριο. Μου έκανε πολύ εντύπωση!
Όσο για τις επιτυχημένες κυκλοφορίες «επειδή κάποιοι ξέρουν τι θέλει ο κόσμος, και το τι πουλάει, τοιαύτα και χάνουν σε τεύχη, κυκλοφορία και φυσικά χρήματα και διαφήμιση». !!!!!!

Γιάννης Μπάρδοπουλος www.astropro.gr

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Αγαπητε Γιαννη οπως ξερεις ειμαι στον εντυπο τυπο εδω και 3 δεκαετιες και μπορω να ξερω πραγματα και θαματα.Τα καλυτερα ερχονται.