11.12.07

Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΓΓΙΝΑ ΚΑΙ Η ΧΑΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ


Αυριο εχουμε την 24ωρη γενικη απεργια,που ολοι οι ελληνες θα πουμε ένα μεγαλο ΟΧΙ στην πολιτικη ΜΑΓΓΙΝΑ.Ας δουμε την συναστρια του γενεθλιου χαρτη και της φετεινης ηλιακης επιστροφης του.

Ο γενεθλιος Κρονος σε συνοδο με την Αφροδιτη της ηλιακης ειστροφης μας δειχνει μειωση του εισοδηματος των εργαζομενων για χαρη της πολιτικης της κυβερνησης,κατω από την πιεση των νεων αξιων που πρεσβευει η πολιτικη της Ν.Δ

Η γενεθλια Σεληνη σε συνοδο με τον Ερμη της ηλιακης επιστροφης μας δειχνει εξαψεις στις λαικες μαζες,που η κυβερνητικη προπαγανδα τις φουντωνουν.

Η γενεθλια Αφροδιτη σε συνοδο με τον Δια της ηλιακης επιστροφης μας δειχνει ότι η εργατικη πολιτικη μεσω των καινουργιων νομων προσπαθει να προσελκυσει νεα κεφαλαια και επενδυσεις.

Ο γενεθλιος Διας σε συνοδο με τον Ωροσκοπο της ηλιακης επιστροφης μας δειχνει αλλαγες στους νομους.

Ο γενεθλιος Κρονος σε αντιθεση με τον Ουρανο της ηλιακης επιστροφης μας δειχνει αδιαφορια στους νομους και τα παραδοσιακα ηθη.

ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΒΟΡΕΙΟΥ ΔΕΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΣΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ αντιπαθητικός χάρτης.
Ανθρωπος που κοιτάζει τον ευαυτό του, χωρίς εμφανείς αδίστακτες τάσεις, αλλά θρασύδειλες και υπόγειες.

Φτου και είναι και Ζυγός.

Αstrocat.

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια είναι ότι ο τύπος εκτός από αντιπαθέστατος αποτελεί εξαιρετικό παράδειγμα πολιτικού που δεν έχει στο ελάχιστο πολιτική σκέψη και έκφραση. Όλη του η "πολιτική" σταδιοδρομία και η εξέλιξη στηρίχθηκαν σε εσωκομματικές ίντριγκες και εναλλαγές στρατοπέδων.
Όχι βέβαια ότι τα άλλα φυντάνια είναι καλύτερα, αλλά να, βάζουν και λίγη βαζελίνη, ρε παιδί μου, σου το χρυσώνουν το χάπι.
Το πολιτικό του μέλλον προδιαγράφεται πιο χλομό από το εκρού του νεκρού.

Δ. Μ.