19.11.07

Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ- ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ 1


Στις 7 Ιουλιου 2000 υπογραφεται κοινη δηλωση μεταξυ Ευρωπαικης Ενωσης –Ελλαδας-Τουρκιας που βεβαιωνει την πολιτικη βουληση των μερων να διερευνησουν τις δυνατοτητες διασυνδεσης των δικτυων φυσικου αεριου Ελλαδας και Τουρκιας,ως πρωτο βημα του ευρυτερου εργου μεταφορας φυσικου αεριου της Κασπιας προς την Ευρωπη μεσω Ελλαδας και Τουρκιας.

Από το ανωτερω ωροσκοπιο βλεπουμε τα εξης ενδιαφεροντα πραγματα

1-ένα μεγαλο τριγωνο μεταξυ Σεληνης(Ζυγος)-Ποσειδωνα(Υδροχοος)-Δια(διδυμοι).
Αυτος η σχηματισμος μας δειχνει την βουληση των λαων για την παραγωγη και διακινηση φυσικου αεριου(Σεληνη-Ποσειδωνας) με σκοπο τις πολιτικες αναπτυξης μεσω μιας κεντρικης εξουσιας(Σεληνη-Κρονος).Το μεγαλο τριγωνο ευνοει το ολο σχεδιο.

2-Ο κυβερνητης του πρωτου οικου(Ερμης) στον 10 οικο μας δειχνει την πολιτικη βουληση των λαων αλλα το σχεδιο θα εχει καποιες καθυστερησεις μιας και είναι αναδρομος.Ο κυβερνητης του δευτερου οικου(Αφροδιτη) που μας δειχνουν τα οικονομικα του εργου βρισκεται επισης στον 10 οικο,ενδειξη ότι τα οικονομικα του εργου εχουν και αυτά την εγκριση της πολιτικης εξουσιας.

3-Ο κυβερνητης του τριτου οικου(Πλουτωνας) βρισκεται στον τριτο οικο,ενδειξη,ότι οι μακρυνοι δρομοι του αεριου(Πλουτωνας στον τοξοτη) βρισκονται σε αρμονια με τους αγωγους μικρης διαδρομης(στην ουσια ανακατανομης του αεριου),μιας και το αεριο θα ερχεται από τις πρωην Σοβιετικες Δημοκρατιες.Το εργο ερχεται να επουλωσει τις πληγες της ενεργειακης ανεπαρκειας της Ευρωπης (συνοδο Πλουτωνα και Χειρωνα στον Τοξοτη).

4-Οι υπαρξη 4 πλανητων στον 10 οικο και στον Καρκινο,σε τοξο 11 μοιρων,δειχνει εντονα την λυση του ενεργειακου προβληματος της Ευρωπαικης Ενωσης.

Συντομα ακολουθει η αναλυση κατασκευης και λειτουργιας του αγωγου ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΧΘΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: