26.11.07

Ο ΔΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΓΩΝΙΑΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΑΣΤΡΟ-ΧΑΡΤΟ-ΓΡΑΦΙΑ Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ-ΧΡΟΝΟΥ

ΔΙΑΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ASC/ANTI-VERTEX : Αυτός ο χώρος δείχνει το καλύτερο που μπορείτε να προσφέρετε στη ζωή και τα ανάλογα αποτελέσματα. Οι ικανότητές σας ενισχύονται από μία υγιή αισιοδοξία και μία τάση επέκτασης. Εάν μπορείτε αληθινά να ακτινοβολήσετε επιτυχία και πλούτο τότε η επιτυχία και ο πλούτος θα έρθουν στην ζωή σας και αυτός είναι ο χώρος στον οποίο μπορείτε να το επιτύχετε. Η προσωπική ανάπτυξη μέσω μίας ευρύτερης επίγνωσης του σύμπαντος κάνει την ζωή σας αληθινά
ικανοποιητική και ευχάριστη.

ΔΙΑΣ ΣΥΝΟΔΟΣ MC : Μιλώντας γενικά αυτός ο χώρος προσφέρει το καλύτερο. Πετυχαίνετε εύκολα τους στόχους σας, η αναγνώριση φέρνει επιτυχίες και αυτές προσθέτουν στην αναγνώρισή σας. Ετσι το εισόδημά σας αλλά και η κοινωνική σας καταξίωση θα αυξάνονται συνεχώς.

ΔΙΑΣ ΣΥΝΟΔΟΣ DESC/VERTEX : Εδώ αισθάνεσθε ότι είστε στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή. Πείτε το τύχη, μοίρα, καλό κάρμα αυτός ο χώρος εκπέμπει επιτυχία. Μια και ο καθένας μας εξαρτάται από κάποιους άλλους εδώ οι σωστοί άνθρωποι θα εμφανιστούν στην ζωή σας προσφέροντάς σας συμβουλές που χρειάζεστε ή/και χρήματα. Παρουσιάζονται καλοί συνέταιροι και ευτυχισμένοι γάμοι. Σημασία δεν έχει πως συμβαίνουν όλα αυτά αλλά το ότι συμβαίνουν και βελτιώνουν σημαντικά την ζωή σας.

ΔΙΑΣ ΣΥΝΟΔΟΣ IC : Αυτός είναι ένας υπέροχος χώρος να κάνετε μια οικογένεια, να χτίσετε ένα σπίτι, να εξερευνήσετε τη φύση και να ζήσετε καλή ζωή. Οταν υπάρχει ειρήνη στο σπίτι και εξασφαλίζονται οι βασικές ανάγκες ο εσωτερικός μας εαυτός αναπτύσετε πιο φυσιολογικά. Η μητέρα φύση σας αγαπά εδώ και αν προσέξετε θα ανακαλύψετε πηγές κρυμένου πλούτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: