1.11.07

Προβα νυφικου για τον Συλλογο Ελληνων Αστρολογων



Να μη δουνε μερικοι μερικοι καποια κινηση για κατι ποιοτικο στο χωρο της Αστρολογιας και νασου,σου περνουν την ιδεα μεσα απο το ιστολογιο σου.Αντε παιδια,να ζησετε,να ευτυχισετε και καλους απογονους(ενα,δυο,τρια ιστολογια για την συλλογη σας).Κουμπαροι στον γαμο δεν θα γινουμε(δεν μας το ζητησαν κιολας),αλλα σαν large,μεταφορικα και ουσιαστικα,τυποι θα φερουμε το κατιτις μας.Περιμενω προσκληση για τους αρραβωνες,γιατι ως γνωστον το στριβε δια του αραβωνας εχεις ολα τα προνομοια διχως υποχρεωσεις.

Δεν ξερω αν εχετε ανοιξει και λιστα γαμου,με συνδρομες σε ξενα αστρολογικα περιοδικα.Να μου το πειτε τωρα που κανω ανανεωσεις των συνδρομων να σας κανω δωρο δυο-τρεις,και ας παει το παλιαμπελο.Τι large ειμαι ?

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μη ξοδεύεσαι...
Αυτοί τάχουν όλα τα ξένα περιοδικά.
Αφού έχουν λιώσει στην αντιγραφή.
Αστρολογία γιατί δε μαθαίνουν όμως?

Με αφορμή το ωροσκόπιο του Αλιέχιν θα πω πως στο σκάκι αυτούς που παίζουν πολλά χρόνια χωρίς να μαθαίνουν, τους λέμε " μαζέτες ".

Θανάσης.

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Και μαζορετες εχουμε και κατι ρεταλια σε μεζονετες εχουμε,αστρολογικη γνωση την ψαχνω,ολο μου φευγει,αλλα στο τελος ολο και κατι θα μεινει απο τα αποφαγια των μικρομεγαλων αστρολογων και ετσι θα εχουμε μια μορφη κοινωνιας,τουλαχιστον,για επικοινωνια κομματακι δυσκολο,αλλα να ειμαστε καλα και η ελπιδα πεθαινει τελευταια.