25.9.07

Ξεφυλλιζω τα Αστρολογικα Περιοδικα του μηνα

Μετα από τις πυρκαγιες και τις εκλογες ας ξεφυλλισουμε τα αστρολογικα περιοδικα του μηνα.Αρχιζουμε με το ΖΩΗ ΚΑΙ ΖΩΔΙΑ.

Ο κ. Χρηστος Αρχος γραφει για την άλλη σεξουαλικοτητα δηλαδη τα ερωτικα τριγωνα.Προσπαθει να δωσει μια ερμηνεια με τους πλανητες Κρονο και Ουρανο.Μια παρατηρηση στο αρθρο τεχνικου χαρακτηρα.Αναφερει για καταστασεις του Κρονου Hidek-Exdek.Δεν αναλυει τι σημαινουν οι οροι αυτοι και οι αναγνωστες θα νομιζουν ότι εχουν να κανουν με <<ιδιαιτερες>> σχεσεις στην ερωτικη τους ζωη.Για να λυσουμε την απορια, μερικων τουλαχιστον αναγνωστων, εξηγουμε τους ορους αυτους.Ενας πλανητης είναι σε κατασταση Exdek όταν απεχει πανω από 23,5 μοιρες από τον Ουρανιο Ισημερινο.Σε κατασταση Hidek όταν απεχει από 21 εως 23,5 μοιρες από τον Ουρανιο Ισημερινο.Τις καταστασεις αυτές τις εκανε γνωστες στο κοινο ο Αμερικανος ιατρος,ψυχιατρος και αστρολογος Μitchell.E.Gibson.Εγραψε και ενα αστρολογικο βιβλιο με τιτλο SIGNS OF MENTAL ILLNESS , το οποιο ειναι κλασσικο βιβλιο Ιατρικης Αστρολογιας.Προσεχως ο κ.Αρχος να είναι αναλυτικος στους τεχνικους ορους που χρησιμοποιει,γιατι το κοινο του περιοδικου δεν είναι και ενημερωμενοι αστρολογοι.Την φιλοσοφια του αρθρου δεν την σχολιαζω, γιατι είναι προσωπικη αποψη του και περι ορεξεως κολοκυθοπιττα.

Πρακτικο και ωραιο αρθρο ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ που το υπογραφει η κ. Ρενα Μεντακη.Εξηγει τις 28 φασεις της Σεληνης απλα και κατανοητα.

ΚΑΡΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΜΑΤΙΑ.Αρθρο της Λιλιαν Σιμου που εξηγει την επιδραση του Αναδρομου Ερμη, 12-10-2007 εως 31-10-2007, σε όλα τα ζωδια.

Ένα ακομη αρθρο της Λιλιαν Σιμου με τιτλο ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΘΗ ΣΤΟΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ.Η σημασια του Χειρωνα στην αστρολογικη πραξη.Ειναι αποσπασμα από το βιβλιο της Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ.Προσεχως θα εχω και βιβλιοκριτικη για το βιβλιο της.

Η κ.Ευγενια Σουρδη-Ζαχαρη υπογραφει δυο αρθρα.Το πρωτο για τους απλανεις αστερες ΥΑΔΕΣ και τι σημαινει στον αστρολογικο σας χαρτη.Το δευτερο αρθρο εξηγει τι σημαινουν ΟΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΖΕΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ.Πρωτοτυπη ερμηνεια,αξιζει τον κοπο να διαβασετε το πρωτο μερος γιατι σας δινει μια άλλη αντιμετωπιση των οψεων.

Το υπολοιπο περιοδικο εχει τις μηνιαιες προβλεψεις για όλα τα ζωδια μαζι με τις αναγκαστικες αστρολογικες διαφημισεις, για να μπορει να σταθει το περιοδικο, όπως όλα αλλωστε τα αστρολογικα περιοδικα της Ελλαδος και του υπολοιπου κοσμου.

Στοιχιζει μονο 1,5 ευρωπουλα, δηλαδη μισος καφες στην πλατεια της γειτονιας σας.

Το περιοδικο αποκτησε και forum

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στο επόμενο που ο ίδιος θα γράφει για τις παραλληλίες & αντιπαραλληλίες υπάρχει επεξήγηση για τους όρους hidek & exdek που αναφέρεις.
Σωστή η παρατήρηση πάντως.
Με την ευκαιρία, είδα ότι το astrela, τουλάχιστον στο πρώτο του τεύχος, είχε ξεκινήσει την παρουσίαση αστρολογικών όρων, εν είδει λεξικού. Καλό και πρακτικό. Το ζηλέψαμε και μας άρεσε. Κατά πάσα πιθανότητα θα κάνουμε κάτι αντίστοιχο.

Δ. Μ.

Skouliki είπε...

ενταξει ..οκ.. φινα !!..

καλησπερα .. φλιτ

Dora

Ανώνυμος είπε...

"Η skouliki είπε...

ενταξει ..οκ.. φινα !!..

καλησπερα .. φλιτ

Dora

26 Σεπτέμβριος 2007 6:10 μμ"

; ; ;

Skouliki είπε...

μην ανησυχεις ειναι απο τα φαρμακα παρενεργειες

Dora