12.5.15

H ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ EUROGROUP MIA ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΤΙΑ





Η  αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου Μίνα Αντρέγιεβα από τη Βουλγαρία δήλωσε πως οι διεργασίες του Brussels Group θα συνεχίσουν κατά μήκος της εβδομάδας με στόχο να υπάρξει περαιτέρω σύγκλιση το συντομότερο δυνατόν, τονίζοντας πως: «Το Brussels Group θα συνεχίσει τις εντατικές διεργασίες του και θα υπάρξουν εκτενείς διαπραγματεύσεις τις επόμενες ημέρες έτσι ώστε να επιταχυνθεί η εργασία. Στο τεχνικό επίπεδο, η διαδικασία αυτή θα πλαισιωθεί και από πολιτικές επαφές ούτως ώστε να σημειωθεί η απαραίτητη πρόοδος.
Η ίδια πηγή σημειώνει πως τα τεχνικά κλιμάκια από όλες τις πλευρές έχουν σημειώσει μεγάλη πρόοδο, καθώς η αναδιάρθρωση της διαπραγματευτικής ομάδας και η προσθήκη τεχνοκρατών σε συμβουλευτικό ρόλο, έχουν επισπεύσει τους ρυθμούς και όπως σημειώνει και η δήλωση του Eurogroup, «αναμένεται επιτάχυνση των διαδικασιών».

Συνεχίζουν όμως οι διαφωνίες στα δύο θερμά ζητήματα, την εργασιακή μεταρρύθμιση και το ασφαλιστικό, όπου οι θεσμοί ζητούν περικοπές στις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις και μη ακύρωση της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος για τις επικουρικές συντάξεις. Στα εργασιακά βασικό θέμα διαφωνίας είναι οι προτάσεις των θεσμών για απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων, το θέμα της επαναφοράς των συλλογικών διαπραγματεύσεων και ο κατώτατος μισθός.

Για να δούμε, με όρους  Πολιτικής Αστρολογίας, τι μας λέει το ωροσκόπιο της αναγγελίας  των αποτελεσμάτων του EUROGROUP.



Το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κάποιος είναι η αντίθεση  Κρόνου-Άρη που μας δείχνει ότι οι πολιτικές που εφαρμόζονται για την Ελλάδα είναι γερασμένες και απόρροια  γραφειοκρατικών θεσμών, που σκοπός τους είναι να αρπάξουν τα περισσότερα από την Ελλάδα, με την χρήση βίας και πολιτικών περιορισμών, το παιχνίδι που παίζεται εδώ και τρείς μήνες, με σκοπό τον φόβο και την διασπορά της κατάθλιψης σε τον λαό, μιας και η όψη αυτή γίνεται στον άξονα πρώτος-έβδομος οίκος.

Η δεύτερη όψη που μας αποκαλύπτει τους σκοπούς των εταίρων μας είναι η χιαστή όψη Πλούτωνα στον δεύτερο  οίκο ( διάβαζε Τράπεζες) με τον Δία στον ένατο οίκο  που μας σημειοδοτεί  ότι οι θεσμοί θέλουν μαζικές απολύσεις για να αυξήσουν τα κέρδη των τραπεζών, μιας και αυτές έχουν προβλήματα με τις απολύσεις και βέβαια για να πετύχουν μια ηθική ήττα στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.


Η Τρίτη όψη είναι εκείνη του τριγώνου Πλούτωνα με τον Ηλιο που μας δείχνει ότι οι πολιτικές των θεσμών έχουν στόχο αλλαγής της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, με σκοπό να τον υπονομεύσει από τα μέσα και να έχουν το πάνω χέρι, με την βοήθεια των γνωστών κουκουλοφόρων τους εντός της Ελλάδος, όπως μας την υποδεικνύει και η όψη 135 μοιρών μεταξύ Πλούτωνα και Άρη.

 Και η τελευταία όψη τριγώνου Ουρανού με τον Δία που μας δείχνει ότι θέλουν να κερδοσκοπίσουν  με την εφαρμογή νέων πολιτικών στα θέματα της εργασίας και να φαίνεται στα μάτια του κόσμου ο ΣΥΡΙΖΑ σαν ένας ρεφορμιστής  του προγράμματος της Θεσσαλονίκης.

Για να δούμε όμως και ποια εντύπωση έχουν οι θεσμοί για την κυβέρνηση. Κυβερνήτης του δέκατου οίκου είναι ο Ερμής που βρίσκεται στον έβδομο οίκο ( σχέσεις με το εξωτερικό-συνθήκες-συμβάσεις). Το τετράγωνο Ποσειδώνα και Ερμή, κάνει τους θεσμούς να βλέπουν μια κυβέρνηση που δεν έχει ένα σχέδιο για την παραγωγικότητα, ότι τα σχέδια της κυβέρνησης είναι πρόχειρα και θέλουν αναθεωρήσεις και ότι ο κύριος Τσίπρας υπνωτίζει τον λαό με ψευδή οράματα ανάπτυξης Αυτό  όμως που δεν καταλαβαίνουν οι θεσμοί είναι το τρίγωνο Ερμή με Βόρειο Δεσμό που  κάνει τον κύριο Τσίπρα να έχει έναν διαφορετικό οδικό  χάρτη ανάπτυξης  για την Ελλάδα με συνδιασμό διαφορετικών πολιτικών από εκείνο που θέλουν οι θεσμοί, γιατί θέλουν να λειτουργεί η κυβέρνηση όπως κυβερνούσε η σημερινή αντιπολίτευση.



Ας δούμε και τι λέει ο αστρογεωγραφικός χάρτης.



Εχουμε μια τομή των γραμμών του Ηλίου και Ποσειδώνα που γίνεται στην Γερμανία, εκείνη η χώρα που τα ελλείματα έχουν γίνει ένας ιδεολογικός  μύθος και η κυρία Μέρκελ θέλει να εφαρμόσει σχέδια που στο τέλος θα αποδειχθούν ότι δεν οδηγούν πουθενά εκτός από μια σύρραξη φίλων και εχθρών, αυτό να το έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας…..

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ

6.5.15

ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΑ



Αρκετές ειδεχθείς δολοφονίες, όπου οι δράστες ήταν γονείς, έχουν καταγραφεί τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας καθώς χθες -όταν έγινε γνωστό ότι η 4χρονη Άνι υπήρξε θύμα ανθρωποκτονίας- δεν ήταν η πρώτη φορά που η κοινή γνώμη συγκλονίζεται από ένα έγκλημα που περιλαμβάνει τεμαχισμό θύματος από τον δολοφόνο. Παραθέτω τα ωροσκόπια με τεμαχισμό των θυμάτων και ανηλίκων  που έγιναν στην Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια.

● Στις 2 Μαΐου 1983, στο Ξηροκάμπι Λακωνίας, ο Βασίλης Τέκος, 57 χρόνων, σκότωσε και έθαψε τα δύο παιδιά του στο υπόγειο του σπιτιού του. Οταν ρωτήθηκε για τους λόγους, υποστήριξε ότι το έκανε επειδή «ήταν ελαττωματικά».


 
● Στις 23 Νοεμβρίου 1993 και ενώ δεν «έπιαναν» οι εξορκισμοί που έκανε, η Αλεξάνδρα Τσάπαλη από την Αρτα σκότωσε στην Τερψιθέα το παιδί της, την ώρα που αυτό κοιμόταν. Ελέχθη ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.



● Την 1η Ιανουαρίου 1994 αποκαλύπτεται η συγκλονιστική υπόθεση Δουρή. Ο Μανώλης Δουρής, 40 χρόνων τότε, βίασε και δολοφόνησε τον εξάχρονο γιο του, Νίκο. Είχε άλλα έξι παιδιά. Η υπόθεση Δουρή «έκλεισε» με την αυτοκτονία του παιδοκτόνου, στις 25 Φεβρουαρίου 1996, στις φυλακές της Τρίπολης. Την αυτοκτονία του είχε προαναγγείλει στη μητέρα του λίγες ημέρες πριν από την πράξη του.



● Στις 21 Νοεμβρίου 1995, η Καλλιόπη Αναγνωστίδου, 27 χρόνων, σκότωσε τον τρίχρονο γιο της, Δημήτρη, στο Αιγάλεω. Η νεαρή γυναίκα έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα.



● Στις 7 Ιουλίου 1996, ο Απόστολος Κοσμάς, 54 χρόνων, δολοφόνησε με τσεκούρι τον γιο του, Βαγγέλη, την ώρα που αυτός κοιμόταν, στο σπίτι του στην Κηφισιά. Στη συνέχεια, μετέφερε το πτώμα στον Κάλαμο και προσπάθησε να το κάψει, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Ως κίνητρο της πράξης του ισχυρίστηκε ότι ήταν η σχιζοφρένεια από την οποία έπασχε ο γιος του.



 Στις  24ης Ιουνίου 1987, όμως, αποκαλύφθηκε ένα από τα φρικιαστικότερα εγκλήματα. Ηταν η υπόθεση του Παναγιώτη Φραντζή: Σκότωσε και τεμάχισε τη 18χρονη γυναίκα του, Ζωή, και αργότερα προσπάθησε να πετάξει τα κομμάτια στα σκουπίδια. Αποκαλύφθηκε, όμως, και συνελήφθη. Ο Φραντζής καταδικάστηκε το 1987 σε ισόβια κάθειρξη. Τώρα είναι ελεύθερος.



● Στις 20-5-,1996 σημαδεύτηκε από την υπόθεση Σεχίδη, στη Θάσο. Φοιτητής Νομικής τότε ο 24χρονος Θεόφιλος Σεχίδης δολοφόνησε γονείς, αδερφή, γιαγιά και έναν θείο του. Τεμάχισε τα πτώματα και στη συνέχεια πέταξε κάποια κομμάτια στη χωματερή της Καβάλας, αφού τα πέρασε απέναντι με το φέριμποτ μέσα σε σακούλες απορριμμάτων. Κάποια άλλα τα είχε φυλάξει στην κατάψυξη του σπιτιού του».

 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ