29.1.15

Ο ΤΣΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ ΤΟΥ




Στο ωροσκοπιο του παρατηρουμε ένα μεγαλο τριγωνο στα ζωδια του νερου. Συγκεκριμενα εχει συνοδο Σεληνης-Αρη στο ζωδιο του Καρκινου, που μας δειχνει ότι ενδιαφερεται για τον πλουτο των αλλων που βρισκονται στην  χωρα του.Η θεση του Ποσειδωνα στον Σκορπιο τον κανει ένα πολιτικο που ξερει καλα τα ιδεολογηματα των αντιπαλων του για την οικονομια. Το τριγωνο Ποσειδωνα-Σεληνης-Αρη τον κανει ένα πολιτικο που λαμβανει σοβαρα την γνωμη του λαου, που την χρησιμοποιει εναντια στις ιδεολογιες των αντιπαλων του.Το τριγωνο Ποσειδωνα-Ερμη χαρακτηριζει τον πολιτικο που εχει την ικανοτητα να μεταδωσει τα ορασματα του στον λαο και να θεσει τις βασεις για την αναπτυξη νεων πολιτικων για το μελλον της χωρας του.Σε αυτό βοηθα και το τριγωνο Ερμη-Σεληνης-Αρη που τον κανει λαοφιλη και μαχητικο για τις αξιες της χωρα του.

Η αντιθεση Ερμη-Πλουτωνα τον κανει να εχει πολλους ασσους στον μανικι του, για οσους επιβουλευονται την πολιτικη του,ενας δυσκολος αντιπαλος για τους γραφειοκρατες της Ευρωπαικης Ενωσης και της κυριας Μερκελ.Ηλθε για να μεινει ορθιος και ζωντανος στην μαχη της πολιτικης αλλα και εναντια των συμφεροντων των μυστικων υπηρεσιων.

Το τριγωνο Αφροδιτης-Ουρανου πολλες φορες θα φανει στην καταγραφη των παραξενων οικονομικων θεωριων του, που θα γνωρισει σκαπανεβασματα, αλλα στο τελος θα είναι ο νικητης, γιατι το ηθος είναι αυτό που νικα στο τελος…εστω και αργα.

Η συνοδος Κρονου στον Αιγοκερω και Δια στον Υδροχοο τον κανει ένα ρεαλιστη της αξιας του χρηματος, που όμως θελει να κινειται σε διαφορετικες ατραπους, από την καταστημενη οικονομια των αγορων, αλλα παντα θελει τολμη και αρετη κάθε οικονομικο αλμα, εναντια στην κατεστημενη θεωρια.

Η χιαστη Ηλιου-Πλουτωνα τον κανει ένα πολιτικο που θελει αλλαγες ακομη και με υπογειες διαδρομες, που οι περισσοτεροι αγνοουν και κανει τους αντιπαλους του να χρησιμοποιουν υπογειες διαδρομες, που παντα πρεπει να λαμβανει υποψιν του.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ

27.1.15

Αστρολογικη ερμηνεια της ορκωμοσιας Τσιπρα




Στις 26-1-2015 και ωρα 15.59 ο κυριος Τσιπρας ορκιστηκε πρωθυπουργος της ελλαδος με πολιτικο ορκο.Ας δουμε τι μπορει να μας πει ο χαρτης της ορκωμοσιας του.
Εχουμε μια αντιθεση Ουρανου-Βορειου Δεσμου της Σεληνης στον αξονα 4-10. Αυτό μας δειχνει ότι θα φερει επαναστατικες αλλαγες στην λειτουργεια της κυβερνησης, που η  ΝΔ δεν θα μπορει να τις παρακολουθησει και μονιμα  θα είναι σε μια ψυχωτικη κατασταση. Η παρουσια της Σεληνης στον 10 οικο, κυβερνητης του πρωτου οικου, μας δειχνει ότι η κυβερνηση είναι κατω από τον ελεγχο της κοινης γνωμης, που απαιτει την αποκατασταση των πολιτικων ηθων, όπως μας δειχνει και το εξαγωνο Σεληνης-Αφροδιτης.

Ας δουμε τωρα τον αξονα 2-8 που είναι τα οικονομικα. Εχουμε μια αντιθεση Δια-Ερμη, που μας λεει ότι θα λαβει μετρα για την τονωση του εμποριου, μετα από συζητηση με τους συμμαχους μας,κυβερνητης του 2 οικου ο Ηλιος  στον 7 οικο, που θα γινει μεσα σε ένα κλιμα συνεργασιας όπως μας δειχνει το τριγωνο Ηλιου- Βορειου Δεσμου της Σεληνης.
Ας δουμε και τον 6 οικο που κυβερνα την εργασια .Εχουμε ένα Πλουτωνα σε ημι-τετραγωνο με την Αφροδιτη, που μας δειχνει ότι θα προσπαθησει να βρει τον κρυμμενο πλουτο ιδιωτων, δυσκολη υποθεση, γιατι όλα αυτά τα λαμογια θα προσπαθησουν να προστατευσουν τα κερδη τους, όπως μας λεει και το τετραγωνο Πλουτωνα- Βορειου Δεσμου της Σεληνης.Συμμαχος του όμως θα είναι ο κυβερνητης του 6 οικου που είναι ο Διας, που βρισκεται στον 2 οικο, διαβαζε τραπεζες, και εχουμε το τριγωνο Δια-Ουρανου, που θα βοηθησει στην ολη υποθεση του μαυρου χρηματος.

Για αρχη ο πρωθυπουργος εχει συμμαχο του και τους ουρανους, αλλα τα πραγματα δεν είναι ευκολα και θελει δουλεια και μεθοδικοτητα…συντομα θα ξερουμε τα αποτελεσματα…..



Ας δουμε τι λεει και η αστρογεωγραφια.
Εχουμε διελευση του Πλουτωνα στον 7 οικο ακριβως πανω από την Αθηνα, που μας δειχνει ότι σχεση μας με τους συμμαχους μας θα περασει χιλια κυματα, μεσα από εντασεις με τους Γερμανους, μιας και εχουμε τομη του Πλουτωνα και το Αρη πανω από το Βερολινο, αλλα θα εχουμε κοντα μας τους Ισπανους, διελευση της Αφροδιτης πανω από την Μαρδιτη και τους Γαλλους ο Ποσειδωνας πανω από το Παρισι.
Κουραγιο στον κυριο Τσιπρα…στο τελος νικουν οι μαχητες….

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ



20.1.15

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ EXIT POLL ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 25/1/2015





Την ημέρα των εκλογών διάφορες εταιρείες δημοσκοπήσεων διενεργούν EXIT POLL  για να ανιχνεύσουν το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών.

Σήμερα θα προσπαθήσω να δώσω ένα αστρολογικό EXIT POLL  με βάση το ωροσκόπιο της ημέρας των εκλογών 25-1-2015 με την συμμετοχή πλανητών, ζωδίων και όψεων με τελικό αποτέλεσμα την σκιαγράφηση του τελικού αποτελέσματος, πάνω σε μία αστρολογική βάση.

Η τεχνική που θα χρησιμοποιήσω είναι η μέθοδος των ΑΣΤΡΟΔΥΝΩΝ.   Οι μέθοδος αυτή είναι μία μαθηματική έκφραση της ισχύος των ζωδίων, των οίκων και των όψεων, σύμφωνα με την αστρολογική παράδοση. Η τεχνική αυτή αναπτύχθηκε  από την αστρολογική σχολή CHRUCH OF LIGTH στην δεκαετία του 1930. Ο υπολογισμός των αστροδυνών  είναι μία επίπονη τεχνική, γιατί απαιτεί την χρήση πολλών αστρολογικών τύπων, για τον υπολογισμό της μαθηματικής ισχύος των αστρολογικών στοιχείων .Η μέθοδος είναι σχεδόν άγνωστη στους αστρολόγους και υπάρχει μόνο ένα αστρολογικό  πρόγραμμα που τις υπολογίζει.

Το πρώτο που μας ενδιαφέρει είναι να δούμε την κίνηση του εκλογικού σώματος από την έναρξη του εκλογών στις 7 πμ μέχρι το κλείσιμο της κάλπης στις 7 μμ. Για τον σκοπό αυτό καταστρώνουμε 12 ωροσκόπια .Το πρώτο στις 7πμ και το υπόλοιπα κάθε ώρα. Σε αυτά μελετούμε την ισχύ του άξονα 4ος οίκος( αντιπολίτευση) 10ος οίκος( κυβέρνηση).


Από το ανωτέρω διάγραμμα βλέπουμε ότι η μεγάλη πόλωση του εκλογικού σώματος  θα εκδηλωθεί μεταξύ 12μμ έως 2μμ, που θα σημαδεύσει και το εκλογικό αποτέλεσμα, κάτι που οι δημοσκόποι μπορεί να μη το δουν και να έχουν λάθος εκτίμηση.

Το ενδιαφέρον  είναι να δούμε και τις ψήφους που θα λάβει Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση κατά την διάρκεια των 12 ωρών της ψηφοφορίας. Για τον σκοπό αυτό μελετούμε τους κυβερνήτες του 4ου και 10ου οίκου και λαμβάνουμε τις αστροδύνες.



Από το ανωτέρω διάγραμμα παρατηρούμε ότι η Αντιπολίτευση  έχει ένα σταθερό προβάδισμα έναντι της Κυβέρνησης . Μετά από μαθηματική επεξεργασία  των στοιχείων η Αντιπολίτευση λαμβάνει την νίκη με ποσοστο 35% και η κυβέρνηση 24%.Οπως φαίνεται και από αυτό το διάγραμμα η μεγάλη ανατροπή γίνεται μέσα σε δύο ώρες απο 12μμ μέχρι 2μμ.

Το ερώτημα πολλών είναι αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει αυτοδυναμία. Δύσκολη ερώτηση γιατί έχει πολλές παραμέτρους. Θα προσπαθήσω να δώσω μία απάντηση, με αστρολογική βάση.
Θα χρησιμοποιήσω τον δείκτη Barbault,ο οποίος εκφράζει τις γωνιακές σχέσεις των πλανητών από Δία μέχρι Πλούτωνα και μας δίνει μια ικανοποιητική εικόνα της πορείας της ανθρωπότητας.
Για να δω τι μπορεί να μας πεί ο  δείκτη Barbault για τις εκλογές, έκανα ένα υπολογισμό του για τις ελληνικές εκλογές από το 1920 μέχρι 2012. Οι εκλογές στις 25-1-2015 έχουν σχεδόν τον ίδιο δείκτη Barbault με τις εκλογές του 1963 και 1964. Στις εκλογές του 1963 η Ενωση Κέντρου είχε κερδίσει τις εκλογές πήρε 144 έδρες αλλά δεν έκανε κυβέρνηση, γιατί το τρίτο  κόμμα ήταν η ΕΔΑ, κόκκινο πανί για το τότε πολιτικό κατεστημένο.Εγιναν νέες εκλογές  τον Φλεβάρη του 1964 και πήρε το μυθικό 53%.
Αν τα αστρολογικά σχήματα επαναληφθούν και σε αυτές τις εκλογές δεν αποκλείω να έχουμε και νέες εκλογές που ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να πάρει αυτοδυναμία με ποσοστά πάνω από 40%.

Αν έτσι έχουν τα πράγματα θα το ξέρουμε την ημέρα των εκλογών, Σήμερα ήθελα να δείξω μια άλλη αστρολογική προσέγγιση  στο θέμα των εκλογών, έξω από τα συνηθισμένα στερεότυπα.
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ