30.4.11

Ο Πρίγκιπας William υπό το φως της αστρογεωγραφίας

από τον Urania lab

Ο αστρογεωγραφικός χάρτης του Πρίγκιπα
wil
Πάνω από την Αγγλία έχουμε στο Μεσουράνημα τον Δία και τον Πλούτωνα, ένας πολύ δυνατός συνδυασμός. Η σύνοδος αυτή μας δείχνει ότι μπορεί να είναι ηγέτης σε ακραίες καταστάσεις, ακόμα και ότι θα απειληθεί θανάσιμα. Θα μιλάνε για αυτόν, θα τον βλέπουν σαν μοναδικό ηγέτη, γιατί Τουλάχιστον στον τόπο του βγάζει προς τα έξω μια έμφυτη «ανωτερότητα» και ποιότητα.
Επίσης θα μάθει πολύ καλά το νόημα της φράσης «η εξουσία διαφθείρει», ακριβώς μέσα από τις καταχρήσεις και την διαφθορά, που θα κληθεί να διαχειριστεί ή να αντιμετωπίσει.
Η τομή της συνόδου από τις γραμμές των Ουρανού-Ποσειδώνα-Ερμή του δίνει μια ακαταμάχητη γοητεία καθώς θα προσπαθήσει να υλοποιήσει ένα όραμα για το μέλλον του πλανήτη, μέσα από πρωτοποριακές ιδέες. Το αν θα τα καταφέρει εξαρτάται κατά πολύ  από το πως θα χειριστεί τους «πειρασμούς» του Δία και του Πλούτωνα. Κι αυτό γιατί είναι γνωστό πως οι εκάστοτε «συμφωνίες με τον διάβολο» έχουν συνήθως άσχημο τέλος.Η συνεχεια εδω

28.4.11

Οι 360 μοίρες του Ζωδιακού και τα σύμβολά τους

ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Μοίρες: 5-10

Κυρίαρχο πνεύμα: Vasariah

Επίκληση: Quia rectum est verbum Domini et opera ejus in fide.

Κυριαρχία: Η Δικαιοσύνη.

Θετικές όψεις: Ευτυχισμένες αναμνήσεις, εύκολη ομιλία, ρητορική δεινότητα.

Αρνητικές όψεις: Κακή ποιότητα του σώματος και της ψυχής.


Μοίρα 6: Η μοίρα της Διασκέδασης και Ψυχαγωγίας.

Η μοίρα χαρίζει έναν νεανικό, ζωηρό και ολοζώντανο χαρακτήρα, προικισμένο με αρετές. Δίνει άτομα που προκαλούν στους φίλους τους χαρά. Επίσης φέρνει τύχη στην αγάπη. Ωστόσο, υπάρχει έλλειψη σταθερότητας και χρειάζεται αρκετό κουράγιο για να αντέξει κάποιος τέτοια άτομα. Τα χρήματα κερδίζονται το ίδιο εύκολα όσο και ξοδεύονται, και μάλιστα, τις περισσότερες φορές σε ασήμαντες απολαύσεις. Πρέπει να αφιερώσουνε περισσότερο χρόνο σε θέματα μη-υλικά, έστω και μόνο για να είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν σε δύσκολες συνθήκες, όταν έρθει η ώρα. Αυτή η μοίρα συνήθως περιγράφει ένα άτομο μεγάλης φυσικής ομορφιάς, που έχει μια πανίσχυρη γοητεία.
Αυτά τα άτομα, σπάνια θα τα δείτε να έχουν κακή διάθεση. Είναι διαρκώς χαρούμενα, γεμάτα πάντα με ζωτικό πνεύμα και μεγάλη ενέργεια. Διαθέτουν έντονο σεξ-απήλ και έχουν πάντα επιτυχίες στην ερωτική τους ζωή. Ο αστερισμός των Θηρευτικών Κυνών (Λατινικά: Canes Venatici) που βρίσκεται εδώ, δίνει στα άτομα, άνδρες και γυναίκες, μια κυνηγετική επιθυμία και διάθεση που τους προτρέπει στο κυνήγι του έρωτα. Επίσης θα δείτε πως πολλοί από αυτούς που γεννιούνται στη συγκεκριμένη μοίρα έχουν μία έμφυτη αγάπη ειδικά προς τα σκυλιά.


Μοίρα 7: Η μοίρα της Φρονιμάδας.

Συγκρατημένη φύση, γενναιόδωρη και υποχρεωτική. Αν και κοινωνικός, συμπεριφέρεται αδέξια με τους άλλους, ειδικά με το αντίθετο φύλο. Τα άτομα εδώ, δύσκολα πραγματοποιούν γάμο και αν αυτό συμβεί, ο γάμος τους είναι μία κατάσταση που παρουσιάζει διαρκώς προβλήματα. Έχει παρατηρηθεί, πως σε αρκετά άτομα αυτής της μοίρας, υπήρξε μια κακή γυναικεία παρουσία, που διαπράττοντας κακό, μόνο και μόνο για προσωπική της ευχαρίστηση, κατόρθωσε να ασκήσει καταστροφική επίδραση στη ζωή τους.
Γενικά, χαρακτήρας ντροπαλός και επιφυλακτικός, χωρίς όμως να είναι και ακοινώνητος, αισθάνεται άβολα με την παρουσία των άλλων. Οι τρόποι του είναι πολύ ειλικρινείς, διαθέτει ένα καθαρό και αγνό μυαλό, έχει φύση συμπαθή και γενναιόδωρη. Επιφυλακτικός στον έρωτα, προσεκτικός, ευαίσθητος και λεπτός στους τρόπους.
Όταν η μοίρα αυτή βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο και κάνει διέλευση η Αφροδίτη, τότε παρατηρούνται έντονες τάσεις τεμπελιάς και αναβλητικότητας.



Μοίρα 8: Μοίρα της Αναπόλησης.

Στοχαστικός χαρακτήρας, ευθύς και γενναιόδωρος. Τα άτομα αυτά προσελκύονται από τις ομορφιές της φύσης και «ζυμώνονται» με υψηλά ιδανικά. Αναδεικνύονται και επιτυγχάνουν σε όλους τους τομείς που σχετίζονται με τη φύση, όπως η ορειβασία, η επιστημονική μελέτη αγρίων ζώων, χλωρίδας και πανίδας, η βοτανική και ούτω καθεξής. Τους αρέσει η μοναξιά και η γαλήνη και ίσως προτιμούν να ζουν σε ένα απομονωμένο και ήσυχο μέρος. Αυτή η μοίρα προμηνύει μεγάλη διάρκεια ζωής.
Ελεύθερος, ανοικτός και γενναιόδωρος πάντα, με ένα φυσικό και ειλικρινές ταμπεραμέντο, είναι ερωτευμένος με τις ομορφιές της φύσης, και εμμένει σε κάθε υψηλό ιδανικό γιατί διαθέτει στοχαστικό πνεύμα. Η επιτυχία στη ζωή του θα οφείλεται στην ησυχία, την τάξη και τον φιλοσοφημένο τρόπο σκέψης του.
Υπάρχει μία τάση σε ορισμένους, (εάν συμβάλλει και η γενική εικόνα του γενέθλιου ωροσκοπίου), να θέλουν να αναρριχηθούν σε υψηλές θέσεις.

Μοίρα 9: Η μοίρα του Υπολογισμού.

Κοινωνικότητα και γενναιοδωρία, όμως λείπει η δύναμη της θέλησης. Φαίνεται ότι σ’ αυτά τα άτομα τα χρήματα πέφτουν από τον ουρανό, ανεξαρτήτως προελεύσεως, εργασίας ή κληρονομιάς. Ωστόσο, δεν τα διαχειρίζονται καλά, πράγμα που γίνεται πηγή προβλημάτων. Πολλά άτομα αυτής της μοίρας έχουν περάσει από την πικρή εμπειρία μηχανορραφιών που προέρχονται από κάποια γυναίκα. Συχνά, κινούμενα από απληστία, ισχυρές επιθυμίες και πάθη, μπορεί να πέσουν θύματα ανέντιμων ανθρώπων.
Σε γενικές γραμμές, όποιος γεννήθηκε σ’ αυτή τη μοίρα, είναι νωχελικός και σπάταλος, τείνει να παραμελεί τα καθήκοντά του χρονοτριβώντας για να βρει την ευτυχία. Επίσης γενικότερα, δεν σημειοδοτείται επιτυχία, ειδικά στο γάμο. Με άσχημες όψεις στο γενέθλιο, αυτή η μοίρα γεννά ενίοτε τους κατεργάρηδες, και τους αριστοκράτες λωποδύτες τύπου Αρσέν Λουπέν!


Μοίρα 10: Η μοίρα της Νωχέλειας και της Οξυθυμίας.

Χαρακτήρας γλυκός, ήσυχος και ευπρεπής. Υπάρχει ισχυρή πιθανότητα ο σύζυγος ή η σύζυγος να είναι τεμπέλης και οξύθυμος, και ο γάμος να είναι δυστυχισμένος. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το άτομο είναι πλούσιο, αλλά παρασύρεται σε κάθε είδους κατάχρηση. Αν στο γενέθλιο χάρτη, ο Δίας και ο Άρης είναι σε αυτή τη μοίρα, αυτό δείχνει παράξενη προέλευση χρηματικών πόρων. Π.χ. οικονομικά οφέλη που σχετίζονται με το άλλο φύλο, ή συμφωνία για την έκδοση διαζυγίου, παρανομία σε σχέση με την απόκτηση χρημάτων κλπ...
Χαρούμενο ταμπεραμέντο που ελκύει πολλούς φίλους αλλά και χρήματα. Οι συμφωνίες των ανδρών αυτής της μοίρας με γυναίκες, αποτελούν πηγή κινδύνου ένεκα μηχανορραφιών αυτών των γυναικών. Γενικά αυτή η μοίρα δίνει φύση κοινωνική και γενναιόδωρη, εργατικά άτομα που ευτυχούν, όντας ικανά στις επιχειρήσεις τους αλλά χρειάζεται προσοχή, καθώς πολλές φορές η απληστία και το πάθος, καθιστούν τους ανθρώπους αυτής της μοίρας πιθανά θύματα.

24.4.11

Υποψήφιος ακροδεξιού κόμματος ο δολοφόνος του αστρολόγου




Επειτα από έρευνες δύο ετών, η αστυνομία συνέλαβε τον δράστη της δολοφονίας του 48χρονου αστρολόγου και της 38χρονης ιδιοκτήτρια εταιρίας πώλησης καλλυντικών μέσω Ιντερνετ, που συστεγαζόταν στο ίδιο χώρο με τον αστρολόγο .


Υποψήφιος ακροδεξιού κόμματος ο δολοφόνος του αστρολόγου
Ο αστρολόγος και η 38χρονη είχαν βρεθεί νεκροί μέσα σε διαμέρισμα 1ου ορόφου, επί της οδού Κισσάβου 4 - 6, στο Χαλάνδρι, στις 26 Φεβρουαρίου 2009 .
Σε έρευνα που έγινε στην οικία του 36χρονου δράστη βρέθηκαν 17 φυσίγγια πιστολιού διαφόρων διαμετρημάτων.
Σύμφωνα με την αστυνομία, το κίνητρο του εγκλήματος φαίνεται να ήταν οικονομικές διαφορές.Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
Τον αστρολόγο και την 38χρονη είχε βρει νεκρούς ο γιος της άτυχης γυναίκας, ο οποίος είχε πάει να πάρει τη μητέρα του για να τη μεταφέρει στο αεροδρόμιο, απ΄όπου θα ταξίδευε για την Ισπανία ...
Μέλος ακροδεξίας οργάνωσης
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς είναι μέλος ακροδεξιάς οργάνωσης και μάλιστα το όνομά του είχε συμπεριληφθεί και στο ψηφοδέλτιό της στις εκλογές.

Επίσης, είχε συλληφθεί άλλη μια φορά στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, καθώς σε έλεγχο στο τζίπ του βρέθηκε ένα πιστόλι. Άλλες πληροφορίες τον φέρουν αναμεμειγμένο και στην επίθεση εναντίον ιδιοκτητών γνωστού κέντρου διασκέδασης στο κέντρο της Αθήνας.
Στόχος του δράστη ήταν ο καθηγητής Αστρολογίας, αλλά σκότωσε και τη γυναίκα, που βρισκόταν στον ίδιο χώρο τη μοιραία στιγμή.Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση, εκτιμούν ότι κίνητρο το κίνητρο του εγκλήματος είναι οικονομικό και ότι ότι ο κατηγορούμενος εκτέλεσε «συμβόλαιο» θανάτου.

Οι έρευνες τώρα στρέφονται προς την ανεύρεση του ηθικού αυτουργού.

Η υπόθεση άρχισε να εξιχνιάζεται πριν από δύο μήνες, όταν σε έναν τυχαίο αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε ένα παλιό περίστροφο στα χέρια ενός άνδρα, ο οποίος είχε αναφέρει πως δεν ήταν δικό του αλλά του 36χρονου.

Ο συλληφθείς προσπάθησε μάλιστα να παραποιήσει τα στοιχεία του όπλου, αλλά, όταν το πήγε στον «ειδικό», εντοπίστηκε.
Πως σημειώθηκε το έγκλημα
Το διπλό έγκλημα είχε σημειωθεί χωρίς κανείς από τους γείτονες των θυμάτων να αντιληφθεί το παραμικρό.

Πρώτος αντίκρισε τα δύο πτώματα, στις 15:15, ο γιος της 38χρονης. Όπως είχε πει τότε, κτύπησε το κουδούνι και αφού κανείς δεν του άνοιγε, έσπασε τη μπαλκονόπορτα και μπήκε στο διαμέρισμα. Το έγκλημα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που είχαν γίνει τότε, είχε διαπραχθεί δύο με τρεις ώρες νωρίτερα.