30.7.10

Ασκήσεις αναπνοής για τα Ζώδια-Παρθένος

Οι βαθειές αναπνοές για το ζώδιό σας έχουν διπλό σκοπό : να καλμάρουν το νευρικό σας σύστημα και να αναζωογονήσουν την ενέργεια στην στομαχική περιοχή. Εάν ασκήσετε τακτικά την ακόλουθη πραναγυάμα θα κάνετε και τα δύο. Ώρα : μεταξύ 2 και 4 μ.μ. Τόπος : κήπος, πάρκο ή καλά αερισμένο δωμάτιο. Διάρκεια : 3 με 5 λεπτά. Τεχνική : Καθιστός ή όρθιος ίσια τοποθετείστε την δεξιά παλάμη προς τα κάτω πάνω στο κοιλιακό πλέγμα. Είναι προτιμότερο να κάνετε κάτι τέτοιο πάνω στο γυμνό δέρμα παρά να παρεμβάλλονται ρούχα μεταξύ της παλάμης και της κοιλιάς. Τώρα βάλτε την παλάμη του αριστερού σας χεριού πάνω στην παλάμη του δεξιού. Με μάτια κλειστά αναπνεύστε σιγά – σιγά και από τα δύο ρουθούνια μετρώντας ως το εφτά. Κρατείστε την μετρώντας ένα, εκπνεύστε μετρώντας ως το εφτά. Επαναλάβετε τον κύκλο 16 φορές, γεμίζοντας τους πνεύμονες αργά χωρίς όμως ποτέ να πάψετε να αισθάνεστε άνετα.

29.7.10

Ζωδια και Διατροφη-Ζυγος


Ίσως, είναι σκόπιμο να μην ξεχνάτε ποτέ ότι πρέπει να περιορίζετε την φυσική σας τάση για πικάντικα φαγητά – δηλ. για φαγητά με πλούσιες σάλτσες κι εξωτικά καρυκεύματα, γλυκά και πάστες.
            Ο πιο σίγουρος δρόμος για μια σωστή δίαιτα είναι να προτιμάτε φαγητά απλά και θρεπτικά που θα σας προμηθεύουν τις απαραίτητες ουσίες και βιταμίνες που χρειάζεται το σώμα και να φυλάξετε τις επικούρειες συνταγές σας για όταν θα κάνετε τραπέζι στους φίλους σας.
            Είναι σημαντικό για ένα Ζυγό να δειπνεί με ήρεμη κι ευχάριστη ατμόσφαιρα – αν είναι δυνατόν με συμπαθητικούς ανθρώπους. Σε μια οικογένεια που οι άνθρωποι ανήκουν σε ζώδια δυσαρμονικά μεταξύ τους κάτι τέτοιο δεν είναι πάντα δυνατό. Αν όμως συμβαίνει, μπορείτε να περάσετε καλύτερα αν κλειστείτε στις σκέψεις σας κι αποφύγετε να παίρνετε μέρος στις αντιθέσεις. Μια απλή μουσική μπορεί να σας βοηθήσει να ηρεμήσετε και να αδιαφορείτε για τις λογομαχίες που συμβαίνουν γύρω.
            Το ανόργανο άλας του Ζυγού είναι το φωσφορικό νάτριο που βοηθά να κρατά την ισορροπία του αλκαλικού οξέος στο σώμα και ενισχύει τη ζωτικότητα του οργανισμού. Αν ο Ήλιος σας έχει δυσαρμονικές γωνίες τότε μπορεί, κατά καιρούς, να παρουσιαστεί μια μείωση του στοιχείου αυτού στον οργανισμό σας.
            Για νάστε σίγουροι ότι παίρνετε την σωστή ποσότητα του φωσφορικού νατρίου που χρειάζεται ο οργανισμός σας, προσπαθείστε να συμπεριλάβετε στην καθημερινή σας δίαιτα τα΄ακόλουθα : καρότα, σπαράγγια, παντζάρια, καλαμπόκι, μαύρο ρύζι, σύκα, μήλα, φράουλες, ροδάκινα, βατόμουρα, αμύγδαλα και σταφίδες.
            Τα βότανα του Ζυγού είναι το θυμάρι, το νεροκάρδαμο, η βιολέτα και το ξινολάπαθο.
            Κατά κανόνα, δυσαρμονικές όψεις του κυβερνήτη σας μπορούν να αντισταθμιστούν εμπλουτίζοντας τη δίαιτά σας με βιταμίνες Α και Ε, ιώδιο και με το ορυκτό άλας του ζωδίου σας που είναι ο χαλκός.
            Η βιταμίνη Ε είναι ιδιαίτερα σημαντική γιατί βοηθά το συκώτι να καθαρίσει το αίμα από τις τοξίνες και να λειτουργήσει κανονικά. Επίσης, ωφελεί στο δέρμα και είναι καλή για κάθε πρόβλημα των φλεβών όπως οι φλεβίτιδες και οι αιμορροϊδες. Διάφορες έρευνες μας έχουν αποδείξει πως η βιταμίνη Ε βοηθά στην ρύθμιση του κύκλου των εμμήνων και ενισχύει τη γονιμότητα. Φυσικές πηγές της είναι το ολόκληρο σιτάρι, το λάδι της σόγιας, το ξεραμένο κριθάρι, και το ήμερο τριφύλλι.
            Το ιώδιο είναι απαραίτητο για την κανονική λειτουργία του θυρεοειδή, του οποίου η ορμόνη (θυροξίνη) επηρεάζει τον βασικό μεταβολισμό του σώματος. Ικανοποιητική ποσότητα ιωδίου βρίσκεται στις θαλασσινές τροφές, τα ξερά φύκια (πουλιούνται και σε χάπια), στα ρεπανάκια και τα κολοκύθια.
            Η δόση του χαλκού που πρέπει να παίρνει ένας Ζυγός, πρέπει να καθοριστεί προσεκτικά. Βοηθά στην παραγωγή των ερυθρών αιμοσφαιρίων του αίματος και στο σχηματισμό των ενζύμων που είναι απαραίτητα για να λειτουργεί κανονικά το νευρικό σύστημα. Τροφές που μας προμηθεύουν χαλκό είναι τα στρείδια, τα ρεπανάκια, το αγγούρι και το μαρούλι.
           

27.7.10

ΘΕΟΔΩΡΑ ΝΤΑΚΟΥ-Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ

Η Δημοσιογράφος ΣΟΦΙΑ ΚΑΛΑΝΤΖΗ, στα πλαίσια της εκπομπής «Ο ΑΙΩΝΑΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ», παρουσιάζει και αναλύει κοινωνικά, πολιτικά, και πολιτιστικά θέματα που απασχόλησαν την ανθρωπότητα κατά τη διάρκεια του 20ου αιώνα. Το συγκεκριμένο επεισόδιο που έχει τίτλο «Ο, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ» είναι αφιερωμένο στη μελέτη και γνώση του σύμπαντος. Κατά την αρχαιότητα, οι πρόγονοί μας ασχολούνταν εντατικά με την αστρολογία, η οποία βρισκόταν σε πλήρη άνθηση. Η αστρολογία, όμως, αποτελούσε μέσο για παρατήρηση του σύμπαντος, των φυσικών καταστροφών, του περιβάλλοντος, της κρατικής ζωής. Η λέξη «μάγος» σήμαινε «σοφός». Οι μελετητές της εποχής, ανάλογα με τα αστρικά φαινόμενα, κατέληγαν σε συμπεράσματα σχετικά με μεγάλες αρρώστιες και επιδημίες που επρόκειτο να πλήξουν την ανθρωπότητα. Επίσης, χρησιμοποιούσαν τις γνώσεις τους για τη θεραπεία σοβαρών ασθενειών. Το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο είναι ότι οι αρχαίοι ημών πρόγονοι πίστευαν ότι υπάρχει μια ισχυρή αντιστοίχιση στον επάνω κόσμο, τον κόσμο των αστέρων και των πλανητών, με τη γη, τον κόσμο δηλαδή στον οποίο ζούμε εμείς οι θνητοί. Η Αστρολόγος ΘΕΟΔΩΡΑ ΝΤΑΚΟΥ μιλάει για όλα αυτά, μοιράζεται την προσωπική της άποψη με τους τηλεθεατές της εκπομπής, και εξηγεί πώς συνδέεται η κοσμική ιεραρχία με τον ρυθμό και τη σοφία του σύμπαντος. Πόσο δίκιο είχαν τελικά οι αρχαίοι, όταν διατύπωναν τη βεβαιότητα ότι στα άστρα είναι γραμμένο το πεπρωμένο των ανθρώπων και πού έγκειται η ελευθερία της βούλησης;Δειτε την εκπομπη εδω

Astro-Medical degrees of Human Chromosome 1


25.7.10

Αστρολογικες ανατροπες στην τηλεοραση

Η καινουργια τηλεοπτικη χρονια 2010-2011 θα εχει τα χαρακτηριστικα της λιτοτητας.Ξεχαστε τα πλουσια σηριαλ που ξερατε.Ολοι κανουν οικονομιες και θα εχουν ριαλιτι απο μαγειρικες μεχρι παντρολογηματα.Η μπορα περνει και τα αστρολογικα δρωμενα της μικρης οθονης.Ο πολεμος των αστρων του κυριου Πανοπουλου το εφαγε η μαρμαγκα,σιγα την πρωτοτυπια,ολο αντιγραφες,της κακης ωρας,αλλα η τεχνη δεν κοβεται ποτε,ο λαος μας λεει πρωτα φευγει ψυχη και μετα του χουι.

Καποιοι αστρολογοι-σταρ μαλλον δεν θα δουν την μουρη τους στην τηλεοραση,γιατι στοιχιζουν πολλα και δεν εχουν περαση στις ηλικιες 15-44,αλλο φετιχ και αυτο.Ετσι καινουργια,φρεσκα προσωπα θα εχουν την ευκαιρια να μας λενε τις προβλεψεις.Πληροφοριες εχουμε αλλα πρεπει να τις εχουμε τσεκαρει τουλαχιστον απο 4 πηγες για να πουμε κατι εγκυρο.

Το ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΝΑΛΙ, που ποτε δεν ειχε καλη σχεση με την αστρολογια,σκεπτεται να βαλει στο προγραμμα του αστρολογικη εκπομπη μεχρι τωρα βολιδοσκοπει διαφορους αστρολογους,οταν εχουμε νεα θα σας τα πουμε πρωτοι.

Να το θυμαστε,η οικονομικη κριση μπορει να φερει στην μικρη οθονη φρεσκα,ταλαντουχο παιδια που και αστρολογια ξερουν αλλα εχουν και παιδεια και σεβονται το κοινο τους,υπαρχουν τετοιοι αστρολογοι και τα καναλια κανουν αγωνα δρομου για να εξασφαλισουν την συνεργασια τους.

Ο Ουρανος στο Κριο θα φερει κατι καινουργιο στην Αστρολογια μετα ατο καλοκαιρι.Μεχρι τοτε καντε τα μπανια σας γιατι οι εξελιξεις θα ειναι ραγδαιες και καταλυτικες για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ...

24.7.10

Ασκήσεις αναπνοής για τα Ζώδια-Λεοντας



            Η εξάσκηση για βαθιά αναπνοή – ευεργετική εξ άλλου για κάθε ζώδιο στο ζωδιακό – όταν προσαρμόζεται στην ιδιαίτερη θέση του καθενός στον ήλιο, είναι ιδιαίτερα σημαντική γι΄αυτούς που είναι υπό την επήρεια του Λέοντα. Βασική προϋπόθεση να κάνετε πρακτική την ορισμένη ώρα’ ο αέρας που εισπνέετε να είναι γεμάτος από ηλιακή ενέργεια την οποία χρειάζεστε για ν΄αναζωογονήσετε όλο σας το σύστημα.
            Σήμερα, όταν ένα σημαντικό μέρος του ιατρικού κλάδου, έχει ενωθεί με τον Αμερικάνικο Καρδιολογικό και Καρκινολογικό σύλλογο στο να παροτρύνουν τον κόσμο να κόψει το κάπνισμα δεν θα φανεί αδικαιολόγητο το να προτείνουμε στους Λέοντες να ενωθούν μαζί τους.
            Όχι μόνο θα ελαττώσουν τις πιθανότητες μιας πρόωρης καρδιακής προσβολής ή συγκοπής αλλά θα υπάρξει ένα όφελος με την ακόλουθη άσκηση :
Ώρα : μεσημέρι 1 μ.μ. και 2 με 3 μ.μ.
Τόπος : Απομονωμένος στο ύπαιθρο, στον ήλιο αν είναι δυνατόν.
Διάρκεια : 10 λεπτά
Τεχνική : Καθιστός ή όρθιος με τα χέρια προς τα πίσω και σπονδυλική στήλη ίσια. Τοποθετείστε τα δάχτυλα του δεξιού χεριού γύρω από τον καρπό του αριστερού με τον τρόπο που συνηθίζει ο γιατρός και οι νοσοκόμες να παίρνουν τον σφυγμό. Μετά από λίγη εξάσκηση θα αισθάνεστε τον σφυγμό σας αρκετά καθαρά.
            Τώρα παίρνετε σιγά – σιγά βαθιά εισπνοή μετρώντας εφτά σφυγμούς του χεριού σας. Μετρήστε εφτά σφυγμούς και για την εκπνοή. Συνεχίστε αυτόν τον ρυθμικό αναπνευστικό κύκλο 67 φορές κατά την πρώτη εβδομάδα πρακτικής και προοδευτικά αυξήστε τον μέχρι 200.
            Η αναπνοή πρέπει να γίνεται μαλακά, και η δραστηριότητα των πνευμόνων πρέπει να βοηθιέται από την συστολή και διαστολή των κοιλιακών μυών.

21.7.10

Ζωδια και Διατροφη- Παρθενος


Για να έχετε καλή υγεία, οι Παρθένοι, πρέπει να προσέχετε στην εκλογή του φαγητού σας. Οι περισσότεροι Παρθένοι το ξέρετε αυτό μέχρι του σημείου να γίνεστε αυτό που λέμε «υποχονδριακοί». Παρ΄όλ΄αυτά όμως το λεπτό στομαχικό σας σύστημα και η καλή κατάσταση της υγείας σας είναι σημαντικά γι΄αυτό είναι καλύτερο να σας λένε υπερβολικό παρά να τρώτε ό, τι νάναι και να είστε άρρωστος.
            Μπορείτε όμως να είστε πολύ απασχολημένος με το πρόβλημα της δίαιτάς σας χωρίς αυτό να σημαίνει και ότι ακολουθείτε μια καλή δίαιτα εξισορροπιστική των συστατικών που χρειάζεται ο οργανισμός σας.
            Ο κανόνας που πρέπει ν΄ακολουθείτε είναι απλός : ν΄αποφεύγετε αυτά τα φαγητά και τα ποτά που χρειάζονται ένα γερό στομάχι ή που έχουν την τάση να ερεθίζουν τα έντερα.
            Εκτός απ΄αυτό, μπορείτε και πρέπει ν΄απολαμβάνετε μια μεγάλη ποικιλία από κρέατα, φρούτα και λαχανικά. Θα πρέπει όμως να προτιμάτε περισσότερο τα πρωτεϊνούχα φαγητά που μπορούν εύκολα να χωνευτούν και που συντείνουν στην καλύτερη λειτουργία του μεταβολισμού μ΄αποτέλεσμα να παράγεται μεγαλύτερη ενεργητικότητα. Ένα υψηλό πρωτεϊνούχο πρωϊνό είναι προτιμότερο και καλά θα είναι να περιλαμβάνει : άπαχο κρέας και άπαχο τυρί. Το τσάϊ είναι προτιμότερο από καφέ, για πρωϊνό.
            Ο χειρότερος τρόπος ν΄αρχίσετε την ημέρα σας είναι ένα πρωϊνό με πολλούς υδατάνθρακες που το πεπτικό σας σύστημα θάχει δυσκολία ν΄αφομοιώσει. Δυστυχώς αυτό είναι το είδος του πρωϊνού, το πιο συνηθισμένο στην Αμερική και περιλαμβάνει πορτοκαλάδα, μπέϊκον, πατάτες, φρυγανιές, μαρμελάδα και καφέ – συχνά με κρέμα και ζάχαρη.           
            Το ανόργανο άλας των Παρθένων είναι το Θειϊκό Κάλιο που κανονίζει την τροφοδοσία και διανομή των ελαίων στο σώμα και βοηθά στην μεταφορά του οξυγόνου στα κύτταρα του δέρματος.
            Η έλλειψη αυτού του άλατος έχει σαν αποτέλεσμα το να γίνονται παχύρευστα αυτά τα έλαια και να φράζουν εξ΄αιτίας αυτού οι πόροι του δέρματος. Σαν συνέπεια είναι το άσχημο δέρμα με ακμή, εκζέματα και πυτιρίδα.
            Τροφές που περιέχουν αρκετό θειϊκό κάλιο είναι το ραδίκι, αντίδι, σιτάρι με τον φλοιό, βρώμη, σίκαλη, τυρί, αμύγδαλα και άπαχο μοσχάρι.
            Το γιαούρτι είναι επίσης πολύ ευεργετικό για τους Παρθένους, γιατί βοηθάει στην ανάπτυξη των ευεργετικών βακτηριδίων στο έντερο. Επίσης προμηθεύει στο σώμα την εύπεπτη πρωτεϊνη και την βιταμίνη Β.
            Άλλες τροφές που χρειάζεται η διατροφή σας και που πρέπει να συμπεριλάβετε στην δίαιτά σας είναι : το σπανάκι, κόκκινη κολοκύθα, κολοκύθια, σέλινο, μπάμιες, κιτροειδή φρούτα, ροδάκινα, χουρμάδες, αμύγδαλα και καρύδια όλ΄αυτά καλά μασημένα.
            Τα βότανα που σχετίζονται με το ζώδιό σας είναι : δεντρολίβανο, θρούμπι (φυτό αρωματικό) βαλεριάνα. Μερικά απ΄αυτά μπορείτε να τα μεταχειριστείτε σαν καρύκευμα στο φαγητό, άλλα να τα κάνετε τσάϊ ή να τα παίρνετε σε χάπια που κυκλοφορούν στην αγορά.
            Για σας το κλειδί για μια καλή υγεία δεν είναι μόνο η προσοχή στην εκλογή του τι τρώτε, αλλά επίσης και η κατάσταση του μυαλού σας όταν τρώτε. Η χώνεψη και η αφομοίωση της τροφής σας θα είναι φτωχή εκτός κι αν είστε ήρεμοι την ώρα του τραπεζιού.
           

Ντίνος Γαλατσίδας «Ονειρευόμουν... ηλεκτρονικά»

Ακουμπισμένος στον εργατικό του πάγκο απολαμβάνει τη χαρά της επισκευής.
Αν και σήμερα, με την πτώση της αξίας των μηχανημάτων, οι πελάτες του έχουν λιγοστέψει -αποφεύγουν να επισκευάζουν τα ηλεκτρονικά τους και προτιμούν να τα αντικαθιστούν με καινούργια- εκείνος διατηρεί ακμαίο το ενδιάφερον του, παρά τα 80 του χρόνια...
«Υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που αγαπούν τα παλιά ραδιόφωνα και πικάπ και μου ζητούν να τα επισκευάσω. Εχω φτιάξει και μια πατέντα και περνάω τα fm στα παλιά ραδιόφωνα», μας λέει, από το κατάστημά του στο Παγκράτι, ο Ντίνος Γαλατσίδας.
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα. Στις παιδικές του μνήμες καταγράφεται το παιχνίδι της δημιουργίας, με απαρχή την κατασκευή αλωνιστικών μηχανών. «Κατσαβίδι δεν υπήρχε. Μια πένσα είχα μόνο και ένα γαλλικό κλειδί. Πήγαινα στα καμένα αυτοκίνητα των Γερμανών και των Αγγλων και έβγαζα βίδες», θυμάται. Ενα φυλλάδιο περί ηλεκτρονικών στο Γυμνάσιο τον έκανε να αλλάξει γνώμη και να χαλάσει το χατίρι των γονιών του που τον ήθελαν οδοντίατρο. Σπούδασε στη Ραδιοτεχνική Σχολή Αθηνών (σ.σ. η πρώτη σχολή ηλεκτρονικής παιδείας στη χώρα μας που ιδρύθηκε το 1947) και έζησε εκ των έσω τη μεγάλη επανάσταση της τηλεόρασης.
«Κάθε τέτοια μεταβολή είχε μεγάλο αντίκτυπο για εμάς τους ηλεκτρονικούς. Θυμάμαι ότι ποτέ μου δεν ησύχαζα. Ακόμη και στον ύπνο μου έβλεπα την επισκευή. Παρά το γεγονός ότι τότε δεν υπήρχαν σχεδιαγράμματα στα μηχανήματα, καθόμουν πάντοτε πεισματικά και ανέλυα το μηχάνημα στο χαρτί. Τις περισσότερες γνώσεις τις απέκτησα από την παρατήρηση και το ξενύχτι και αυτό συμβουλεύω τους νέους. Να έχουν υπομονή και να μη σταματούν τη μελέτη», μας λέει.

20.7.10

Ωροσκοπιο Σεχτας Επαναστατων

Εκανε την παρθενική της εμφάνιση τον Φεβρουάριο του 2009. Και μπορεί να μην έχει στο... βιογραφικό της πολλά «χτυπήματα», μετρά όμως -σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.- ήδη δύο δολοφονικά.

Στις 3 Φεβρουαρίου του 2009, η «Σέχτα Επαναστατών» πραγματοποίησε ένοπλη επίθεση κατά του Αστυνομικού Τμήματος Κορυδαλλού. Στις 4.15 τα ξημερώματα τα μέλη της εμφανίστηκαν με μοτοσικλέτα, στη διασταύρωση των οδών Φιλικής Εταιρείας και Θερμοπυλών, και άνοιξαν πυρ από απόσταση περίπου 15 μέτρων. Στη συνέχεια πέταξαν χειροβομβίδα για να διασφαλίσουν τη διαφυγή τους -η οποία τελικά δεν εξερράγη- και εξαφανίστηκαν.
Μέχρι τη στιγμή που αναλαμβάνει η οργάνωση με προκήρυξη την ένοπλη επίθεση, κανείς δεν γνωρίζει το όνομά της. Η πρωτοεμφανιζόμενη «Σέχτα Επαναστατών» αφήνει την προκήρυξή της σε cd-rom μέσα σε μια ανθοδέσμη, στον τάφο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, στο νεκροταφείο της Νέας Σμύρνης. Τηλεφωνεί στην εφημερίδα «Τα Νέα» και υποδεικνύει το σημείο.
Στο σύντομο κείμενό της ξεκινά με αναφορά στη «RAF - Φράξια Κόκκινος Στρατός». «Το οργανωμένο αντάρτικο πόλης είναι ο μόνος δρόμος των επαναστατικών δυνάμεων για την Ανατροπή». Μια πράξη εξάκαθαρη, που δεν χρειάζεται πολλά λόγια», αναφέρουν. «Στην πρώτη μας ενέργεια ως ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ, στοχοποιήσαμε την αστυνομία. Τώρα είναι οι δικοί μας μαχόμενοι σχηματισμοί ενάντια στο μισθοφορικό στρατό του καθεστώτος. Από δω και πέρα η ζωή κάθε μπάτσου κοστίζει όσο και μία σφαίρα, ενώ τα σώματά τους αποτελούν ιδανικό σημείο εξάσκησης σκοποβολής. Καμία θλίψη δεν αξίζει για τα φέρετρα που θ'αρχίζουν να παρελαύνουν», συμπληρώνουν και διευκρινίζουν πως μέσα απ' αυτή την ενέργειά τους, ξεκινούν «ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο, χρησιμοποιώντας την τακτική της μόνιμης απειλής. Οι σφαίρες εναντίων ανώνυμων αστυνομικών μεταφέρουν ένα τελεσίγραφο σε όλες τις βαθμίδες των σωμάτων ασφαλείας».
Δεκατέσσερις ημέρες αργότερα, στις 17 Φεβρουαρίου του 2009, η οργάνωση ξαναχτυπά. Ανοίγει πυρ στον χώρο στάθμευσης του τηλεοπτικού σταθμού «Alter», στο Περιστέρι. Αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για τέσσερα άτομα που φορούσαν κράνη. Δυο ημέρες αργότερα στην προκήρυξη, με την οποία αναλαμβάνει την ένοπλη επίθεση, προειδοποιούν απευθυνόμενοι στους δημοσιογράφους:
«Ο καιρός που είσασταν στο απυρόβλητο τελείωσε».
Το τρίτο χτύπημα, το οποίο ανέλαβε η οργάνωση, ήταν και το πρώτο δολοφονικό. Ξημερώματα της 17ης Ιουνίου του 2009, τα μέλη της οργάνωσης πλησιάζουν το υπηρεσιακό συμβατικό αυτοκίνητο της ΕΛ.ΑΣ., στα Κάτω Πατήσια. Κοντά στο σπίτι της προστατευόμενης βασικής μάρτυρος κατηγορίας για την υπόθεση του ΕΛΑ, Σοφίας Κυριακίδου.
Ο 41χρονος αστυνομικός της αντιτρομοκρατικής, Νεκτάριος Σάββας, που έχει ξεκινήσει υπηρεσία στις 6 το πρωί, πυροβολείται από τουλάχιστον δυο όπλα 24 φορές. Η «Σέχτα Επαναστατών» αναλαμβάνει τη δολοφονία με προκήρυξή της στα «Νέα». Εξαπολύει νέο μπαράζ απειλών και αναφέρει: «Θα χτυπάμε όλους τους κυρίαρχους μηχανισμούς, τους θεσμικούς φορείς και τα πληρεξούσια άτομα».πηγη εδω

15.7.10

Λίτσα Πατέρα και Ράνια Θρασκιά

ΟΝ Τη Λίτσα Πατέρα έβγαλε στην εκπομπή της χθες η Ράνια Θρασκιά ΖΑΠ Οταν η αστρολόγα άρχισε να πλέκει το εγκώμιο της παρουσιάστριας, αυτή άδραξε την ευκαιρία να ρίξει τις σπόντες της ΖΑΠ
Αν είναι ν' ακούσω καλά λόγια, περίμενε να πάω σε διαφημίσεις για να μπορέσω να τ' απολαύσω με την ησυχία μου. Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό δεν ακούω και πολλά ΖΑΠ Εμείς αγαπητή κυρία Θρασκιά έχουμε όλη την καλή διάθεση να σας γράψουμε καλά λογάκια αλλά δεν μας βοηθάτε κι εσείς λιγουλάκι... ΖΑΠ Πάρτι θα κάνει την Παρασκευή η Ράνια Θρασκιά. Γιατί; Διότι τελειώνει η εκπομπή του Γιώργου Αυτιά. Αααα τον λόγο του τον κράτησε. Θα έμενε στην εκπομπή μέχρι να ψηφιστεί το Ασφαλιστικό. Ψηφίστηκε, τώρα μπορεί κι αυτός να φύγει να ξεκουραστεί...πηγη εδω

13.7.10

«Forum για την Ελλάδα» η μοιρα του Κρονου και του Πλουτωνα

Με σκληρή επίθεση εναντίον της Ν.Δ. και της ηγεσίας της συνόδευσε η Ντόρα Μπακογιάννη την ανακοίνωση της δημιουργίας του «Forum για την Ελλάδα», ενός τύπου ομίλου προβληματισμού, που «δεν είναι πολιτικό κόμμα», όπως διευκρίνισε ρητά η ίδια.

Η πρώην υπουργός καταλογίζει ευθύνες για τη σημερινή κρίση σε όλα τα κόμματα και στον εαυτό της («ήταν λάθος μου που δεν είπα πολλά πράγματα με το όνομά τους»). Στην κυβέρνηση καταλογίζει «εσωτερικές αντιφάσεις» και ότι «αδυνατεί να προχωρήσει γρήγορα στις αναγκαίες αλλαγές». Τα περισσότερα βέλη, όμως, τα εκτοξεύει εναντίον της Ν.Δ. «Επενδύει -αναφέρει- με πρωτοφανή οπορτουνισμό στην κατάρρευση της Ελλάδας και στην καταστροφή για να αντλήσει κομματικό όφελος. Αντί να κάνει ουσιαστική αυτοκριτική και να λειτουργήσει ως σοβαρή αντιπολίτευση με υπεύθυνες προτάσεις, καταφεύγει στον λαϊκισμό, στη λογική του ώριμου φρούτου, στην αφελή συνθηματολογία. Υπόσχεται να μας απαλλάξει από το Μνημόνιο με ένα μαγικό τρόπο».

Η κ. Μπακογιάννη ανακοίνωσε τη δημιουργία του Forum από το Διαδίκτυο. Και αργότερα συναντήθηκε με τα 53 πρώτα μέλη του, που είναι οι εξής:

Αναστασόπουλος Γιώργος, στέλεχος επιχειρήσεων, Ανδρουλάκης Γιάννης, δικηγόρος, Αντωνιάδης Κωνσταντίνος, επιχειρηματίας, Αποστολίδου Μαίρη, Αρσένος Γιώργος, ακαδημαϊκός, Βαγγελάτος Γιάννης, επιχειρηματίας, Βησσαράκη Ολγα, σύμβουλος επικοινωνίας, Γαζής Μιχάλης, ιδιωτικός υπάλληλος, Γκίβαλος Λεωνίδας, ελεύθερος επαγγελματίας, Δημητριάδης Κώστας, επιχειρηματίας, Δημητρίου Αλέξης, πολιτικός μηχανικός, Διασάκος Θόδωρος, ακαδημαϊκός, Δρακούλης Δημήτρης, μηχανικός πληροφορικής, Δρες Δημήτρης, μηχανικός πληροφορικής, Καλαντζή Ευσταθία, δικηγόρος, Καραγιάννης Μάνος, ακαδημαϊκός, Καρβέλης Θάνος, δικηγόρος, Κατσακούλας Γιάννης, ιατρός, Κλοκώνη Ιλεάνα, καθηγήτρια, Κολοκυθά Ολγα, ακαδημαϊκός, Κριαράς Γιάννης, ιατρός, Λαλαγιάννη Βασιλική, ακαδημαϊκός, Λεοντάρη Βασιλική, ιδιωτική υπάλληλος, Μαλλέρου Νάνσυ, σύμβουλος επικοινωνίας, Μαρκάκος Γιώργος, οικονομολόγος, Μουμούρης Κωνσταντίνος, στέλεχος επιχειρήσεων, Μπαλαφούτης Χρήστος, ακαδημαϊκός, Μουντράκης Ανδρέας, στέλεχος επιχειρήσεων, Νέστορας Φώτης, υπάλληλος ΟΤΕ, Ξαρχά Αναστασία, σύμβουλος πληροφορικής, Οικονόμου Γιάννης, σύμβουλος επιχειρήσεων, Παγώνης Νίκος, δημόσιος υπάλληλος, Πανταζόπουλος Αρης, στέλεχος επιχειρήσεων, Παππάς Ελπιδοφόρος, πολιτικός μηχανικός, Παπαχρήστου Φώτης, δικηγόρος, Πατσέας Κωνσταντίνος, δημόσιος υπάλληλος, Περτσίνη Κορίνα, ιδιωτική υπάλληλος, Ράλλη Φρόσω, τηλεοπτική παραγωγός, Σαχπατσίδου Κάτια, νομικός, Σιαφαρίκα Αθηνά, φοιτήτρια, Σίσκος Απόστολος, επιχειρηματίας, Σουγιουτζόγλου Στέργιος, οικονομικός αναλυτής, Σταύρου Γιάννης, οικονομολόγος, Τόγια Αλεξάνδρα-Σοφία, οικονομολόγος περιβάλλοντος, Τραγάκη Αλεξάνδρα, ακαδημαϊκός, Τσιατσιάκα-Τρίκαρδου Εμυ, βιοτέχνης, Τρυφωνόπουλος Δημήτρης, διευθυντής marketing, Υφαντής Κώστας, ακαδημαϊκός, Φρυδάς Νίκος, σύμβουλος ενεργειακών θεμάτων, Φώλας Μιχάλης, πολιτικός μηχανικός, Χασομέρη Θεοδώρα, έμπορος, Χατζηβασιλείου Τάσος, πολιτικός επιστήμονας-τουρκολόγος, Χουλιάρας Αστέρης, ακαδημαϊκός.

Αστρολογικη αναλυση

Ειναι μυθος οτι οι πολιτικοι συμβουλευονται αστρολογους,για χαρτορικτρες και μεντιουμ ειναι βεβαιο οτι εχουν τις υπηρεσιες τους.Μετα τον κυριο Κουβελη,τωρα και η κυρια Μπακογιαννη κανει ομιλο πολιτικου προβληματισμου μεσα στις εκλειψεις.Δικαιωμα τους αλλα αστρολογικα την εχουν πατησει απο χερι.Στο ανωτερω ωροσκοπιο βλεπουμε οτι μονο και μονο η χιαστι οψη μεταξυ Κρονου και Ποσειδωνα μας δειχνει οτι η κυρια Μπακογιαννη εχει την ψευδαισθηση οτι ελεγχει τα πραγματα,αλλα δυστυχως και αυτη θα ειναι θυμα των αυλοκολακων που ειναι γυρω της.Βεβαια η οψη αυτη μας δειχνει οτι ο ομιλος θα εκφραζει μη εφικτες πολιτικες.Στο αμεσο μελλον μαλλαν ειναι πιθανο καποια απο τα στελεχη που εχει στον ομιλο μπορει να την προδωσουν,ο χρονος θα δειξει.Επισης η χιαστη οψη μεταξυ Ερμη και Πλουτωνα,μας δειχνει οτι καποιο λακο εχει φαβα,γιατι κρυβει πολλα μυστικα η δημιουργια του ομιλου.Το  τριγωνο Πλουτωνα και Αφροδιτης μας δειχνει οτι κεφαλαια για τον ομιλο υπαρχουν,γιατι τα τετραγωνα Πλουτωνα με Δια,Κρονο και Ουρανο θελουν πολλα μπιμπικινια για να κρυφτουν απο τους πολιτες.....

Ειναι μυθος οτι οι πολιτικοι συμβουλευονται αστρολογους,γιατι κανενας σοβαρος αστρολογος,υπαρχουν και τετοιοι ευτυχως,δεν θα εδεινε το ΟΚ για δημιουργια ενος πολιτικου ομιλου.Αστρολογοι που να κατεχουν την τεχνη της Αστρολογιας αλλα και την τεχνη της Πολιτικης ειναι ελαχιστοι σε ολο τον κοσμο,στην Ελλαδα υπαρχουν καποιοι αλλα ειναι εκτος  κυκλωματος.....


10.7.10

3 χρονια Ουρανιτσα η Οφιουχος...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Πριν 3 χρονια το παρων ιστολογιο αρχισε την περιπετεια του στο χωρο της Αστρολογιας.Η πρωτη δημοσιευση ηταν το ακολουθο κειμενο 
Στου Αποστολη το κουτουκι, βορειοδυτικα και κατι, χθες παιξαμε τις πεννιες μας με την κομπανια εκ των ενοντων.Χορεψαμε τον ζορικο Σκορπιο-Κρονο μας, πανω στα δικτυα της Σεληνης, που απελπισμενη από το βαρος της νυκτας, εκανε πασα στον Πλουτωνα τους οικισκους της Δεσποσυνης Αφροδιτης, στελνοντας μηνυμα στο Κεντρο του Γαλαξια, ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΓΛΟΥΛΕΚΕΣ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΕΠΙΦΩΤΙΣΗΣ.
Η Κορολινα μας θυμισε τις δραματικες στιγμες της στην Γαλλικη επανασταση, όταν βρεφος ακομη προσπαθουσε να σωθει και να σωσει την χαμενη της αξιοπρεπεια, από τους επαναστατες του Ροβεσπεριου.Καποια αναφορα και στον Μαρα εγινε, αλλα η Ντορα πανω στο κεφι της παρεας εστελνε λουλουδια στους Επουρανιους μνηστηρες της και εχασα την συνεχεια στο χρονικο των φονικων της εσω χωρας μας.Μια επαναληψη μια άλλη φορα, σε καστρα της Βαστιλλης, με σαμουσαδες από την Νεαπολη και καφε εσπρεσο, η νεα μοδα στην νυκτερινη διασκεδαση.
Ο Μουστακιας εξηγουσε, το proxy server και το main streaming data logging σε επιδοξους χακερ,πανω στα ταστα του τζουρα του, μεγαλος δεξιοτεχνης της τεχνης της απογειωσης ψυχης τε και σωματος.Το τσιπουρο στα χειλη του ελεγαν λογια Καρδιας και μια διαχυτη Ωραια ατμοσφαιρα περιπλανατο σε ολο το παλκο, με τους αυτοσχεδιασμους του. Στο τελος ηλθαν και οι αμανεδες,και η Καρδια δεν δεχοταν τα υπογλωσσια της χαλαρωσης.
Η Κατερινα, από τις σκηνες του παρελθοντο,ς αποφασισε να γινει γυρολογος στις παρυφες της Κολασεως και να πουλα μαντζουνια του Ηλιου και της Χαρας σε ξεπεσμενους αριστοκρατες της αγαποσυνης, μηπως και βρουν το δρομο προς τους μοιζαδορους του Παραδεισου, ενδειξη ότι η αποασυλοποιηση είναι δεικτης πορειας της προσωπικη τους σωτηριας.
Η παρεα τραγουδουσε,αυτή η νυκτα μενει,αγγελοι ειχαν στησει μικρο χορο στα κλαδια του πλατωνου,στο μεσον του μαγαζιου,και τα πουλια του δασους ειχαν δωσει συνθημα,καμμια ελευση του αποσπεριτη,αν ο Θανασης δεν κανει θυσια στην Μαγισσα της Νυκτας.Απο το βαθος του μαγαζιου, πανω σε 12 λευκα αλογα παρουσιαστκε η Ιερεια της Νυκτας, αγκαζε με τον Παπαγγενο,η Παπαγγενα ειχε υπηρεσια στον Ωριωνα.Η Θεεικη φωνη της τραγουδουσε
ΕΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ
ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑΣΤΗ
ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΡΑ
Ο Θανασης, σε κατασταση εξαυλωσης,εβγαλε από την θεση της καρδιας Του το ξιφος του παππου του.Σαν νεας Αλκιβιαδης εδιωξε τα ορνεα της Νυκτας, και προσφερε το τριανταφυλλο του Ισπαχαν στην Μαριανα,καρμικη ψυχη από τις Σταυροφοριες.
Η κεντρικη λεωφορος γεμισε κοτσιφια και σπουργιτια, φεροντες την ειδηση της επομενης ημερας. Οι εφημεριδες θα κυκλοφορησουν λευκες γιατι χιλιαδες εραστες θα ζητησουν επιδομα επικινδυνου εργασιας στα λαγουμια των Πρασινων Κυριαρχων του Πλανητη.
Καποιοι θαμωνες ζητησαν υπογλωσσια , όταν οι Μπλε οχθροι της νυκτας ζητησαν το λογο επι προσωπικου.Οι Δυναμεις και τα Χερουβημ τους αφαιρεσαν τον λογο.
Τοτε η θεωρια της Μεγαλης Εκρηξης εγινε παρελθον και τα παραλληλα συμπαντα ηλθαν να επιβεβαιωσουν την ρηση των Ημι-θεων
Η ΒΟΥΛΑ ΚΑΙ Η ΚΟΥΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΡΑΜΠΑΛΛΑ
ΣΤΟΥ ΜΟΥΦΤΗ ΤΟΝ ΚΑΦΕΝΕ
ΤΕΛΟΣ ( Αισιον και ευτυχες το νέο ξεκινημα).

Τα προσωπα ειναι αληθινα οπως και ολες οι καταστασεις.
Η  γιορτη για τα 3 χρονια ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ στο νεο στεκι της Αστρολογιας μετα το καλοκαιρι.









2.7.10

Και ζώδια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Αιμίλιο Λιάτσο.

Mια νέα στήλη εγκαινιάζεται από τη Δευτέρα 5 Ιουλίου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Αιμίλιο Λιάτσο. Ο Κώστας Λεφάκης θα κάνει γενικές προβλέψεις αλλά και θα μιλάει ειδικά για κάθε ζώδιο. Ο έγκυρος αστρολόγος δηλώνει: «Το Star, όπως και στο παρελθόν, μου δίνει μια νέα ευκαιρία να κάνω μία πρωτοτυπία. Μέσα από το καθημερινό δελτίο ειδήσεων θα δίνω το ωροσκόπιο της επόμενης μέρας. Σύντομο, περιεκτικό και πρακτικά χρήσιμο θα αποτελέσει μια πολύτιμη συμβουλή παρά το γεγονός της γενικότητας. Θεωρώ ότι είναι ισότιμης αξίας με τις ειδήσεις που δίνονται κάθε μέρα στον τηλεθεατή». Άντε η επόμενη κίνηση είναι να βάλετε και στήλη με μαγειρική και να αλλάξετε το τίτλο από κεντρικό δελτίο ειδήσεων σε Βραδινό Καφέ.Μάλλον ο Μαλέλης έχει στερέψει από ιδέες και δεν ξέρει τι να κάνει αυτό το δελτίο για να το ανεβάσει. Διαβάστε περισσότερα http://tvnea.blogspot.com