31.5.10

Οι 360 μοίρες του Ζωδιακού και τα σύμβολά τους

ΛΕΩΝ

Μοίρες: 1-5

Κυρίαρχο πνεύμα: Nith-Haiah

Επίκληση: Confitebor tibi, Domine, in toto corde meo: narrabo omnia mirabilis tua.

Κυριαρχία: Απόκρυφες επιστήμες. Αποκαλυπτικά όνειρα (ιδιαίτερα για όσους γεννήθηκαν την ημέρα που κυριαρχεί η μοίρα).

Θετικές όψεις: Κυριαρχεί πάνω σε όσους εξασκούν την σοφή και αβλαβή μαγεία (θεραπευτές, γκουρού, άτομα που κάνουν διαλογισμό κ.λ.π).

Αρνητικές όψεις: Μαύρη μαγεία.


Μοίρα 1: Μοίρα της κυριαρχίας.

Η μοίρα χαρίζει εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και ικανότητα να διοργανώνεις και να διευθύνεις. Τα άτομα που γεννήθηκαν εδώ, ξεκινούν την πορεία της ζωής τους κοιτάζοντας ίσια μπροστά. Πολλά προσόντα, με μια γενναιόδωρη καρδιά, ανοιχτό μυαλό, καλοπροαίρετη διάθεση, φυσική αξιοπρέπεια που συνδέεται με μια ευγενή ανεξαρτησία. Τα άτομα αυτής της μοίρας, συχνά ικανοποιούν τις φιλοδοξίες τους ενστικτωδώς. Διαθέτουν ηθική δύναμη, και καταφέρνουν να κυβερνούν σε σημαντικές θέσεις, όπου θα είναι κυρίαρχοι και θα γίνουν αποδεκτοί από όλους. Θα αναγνωρισθούν, θα αγαπηθούν και θα εκτιμώνται, ακόμη και από τους εχθρούς τους.
Αλλά αν ο Ήλιος στο γενέθλιο ωροσκόπιο, είναι σε πτώση ή αδυναμία, μπορεί να υπάρχει μεν προσωπική δύναμη και θάρρος, αλλά αδυναμία να επιβληθούν και να κυβερνούν. Σ’ αυτή τη θέση γίνονται θηράματα και πέφτουν θύμα της κολακείας των επιτηδείων. Ένα άλλο χαρακτηριστικό όσων γεννήθηκαν στην μοίρα αυτή είναι ότι προσέχουν όχι μόνο την φυσική τους εμφάνιση, αλλά και την δημόσια εικόνα τους. Οι περισσότεροι διακρίνονται για την κομψότητά τους και το ωραίο γούστο τους.
Πολλοί από αυτούς ασχολούνται με εξωτικά σπορ, όπως κυνήγι, ή με την εξημέρωση αγρίων ζώων. Άλλοι γίνονται διάσημοι καλλιτέχνες, που αγαπούν περισσότερο την τέχνη της γλυπτικής και την αναπαράγουν σε μάρμαρο, χαλκό ή γρανίτη. Ο αστερισμός της Ύδρας εδώ, αναπτύσσει τα συναισθήματα και τα πάθη εις βάρος της ηρεμίας και της γαλήνιας χαράς της ζωής. Μερικές φορές το άτομο που γεννήθηκε σ’ αυτή τη μοίρα ενδιαφέρεται για τη ναυσιπλοΐα. Επίσης, με τον υγρό αυτό αστερισμό να υπερέχει εδώ, έχουν παρατηρηθεί επαγγέλματα και υψηλές θέσεις που έχουν σχέση με την θάλασσα όπως, ναύαρχοι ή υπουργοί Ναυτιλίας.

Μοίρα 2: Μοίρα της αμφιταλάντευσης.

Άτομο αμφιταλαντευόμενο, υπερβολική νευρικότητα, συχνή αλλαγή γνώμης. Η μοίρα αυτή στον ωροσκόπο δίνει σκούρο χρώμα στην επιδερμίδα ... Όμως πολλές φορές επίσης, σκοτεινιάζει και τη ζωή, λόγω αδυναμίας του χαρακτήρα, γιατί το πνεύμα, έχει μια ανικανότητα στο να αποφασίζει. Η λογική χάνεται στα πάθη και οι φαντασιώσεις της στιγμής, γίνονται ανόητες ελπίδες πέρα από κάθε μέτρο.
Το άτομο εκδηλώνει αδυναμία και αναποφασιστικότητα, ενώ εύκολα παραδίδεται στις ιδιοτροπίες της μοίρας. Συχνά ζει παράξενες περιπέτειες με συνεχείς διακυμάνσεις της τύχης, ενώ τα τολμηρά και ριψοκίνδυνα σχέδιά του, μπορεί να καταστρέψουν ό,τι έχει αποκτηθεί.
Ένα ωροσκόπιο με δύσκολες όψεις, είναι πιθανό ότι θα θέσει σε κίνδυνο το άτομο που ταξιδεύει. Υπάρχει ο κίνδυνος πνιγμού ή ο κίνδυνος να βυθιστεί το πλοίο αν ταξιδεύει κανείς δια θαλάσσης. Με καλύτερες όψεις, πάντα υπάρχει η απειλή ενός ναυαγίου που όμως το άτομο σώζεται ως εκ θαύματος την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, το μέλλον είναι ανοιχτό ακόμα και σε αυτόν που έχει πιο έντονες επιδράσεις από «κακούς» πλανήτες γιατί εδώ παραδόξως, η τύχη παίζει έναν σπουδαίο ρόλο. Πολλά άτομα αυτής της μοίρας, διέτρεξαν τον κίνδυνο να αρρωστήσουν από μόλυνση των υδάτων επειδή το υγρό στοιχείο είναι εδώ πολύ τονισμένο. Όμως τελικά, στα περισσότερα ωροσκόπια, οι καλές θέσεις των πλανητών μπόρεσαν να νικήσουν και να εξουδετερώσουν τις κακές επιρροές.

Μοίρα 3: Μοίρα της ηθικής αδυναμίας.

Πνεύμα με αβέβαιες αρχές, διανοητική ανησυχία και αστάθεια, συσκότιση της συνείδησης, ελαστική συμπεριφορά, ήθος αμφιλεγόμενο, έλλειψη προκαταλήψεων στην συμπεριφορά και στα συναισθήματα. Το άτομο ρέπει ελαφρώς προς μια μορφή διαφθοράς και έχει την τάση να εκμεταλλεύεται όλους γύρω του. Όταν η Αφροδίτη έχει άμεση επαφή με αυτή τη μοίρα, τότε το άτομο σκέφτεται μόνο την καλοπέρασή του και την προσωπική του ευχαρίστηση. Αυτές οι προβλέψεις εξαρτώνται άμεσα από τις θέσεις των πλανητών. Έτσι, θα υπάρξουν άτομα αυτής της μοίρας, που η συμπεριφορά τους, θα προκαλέσει τον πόνο σε όσους τους έχουν προσφέρει την εμπιστοσύνη και την αγάπη τους.
Άλλα ηθικά προβλήματα είναι η παραμέληση, η εγκατάλειψη, η έλλειψη εμπιστοσύνης, και η αστάθεια συμπεριφοράς. Ωστόσο, τα σύννεφα θα διαλυθούν για να δώσουν τη θέση τους στον ήλιο, εάν τα άτομα αυτά, κατανοήσουν το σκοπό της αγάπης, της φιλίας και της ζωής. Χρειάζεται μία ενδοσκόπηση για να αποφευχθούν οι κακές τάσεις αυτής της μοίρας. Τέλος, σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να υπάρξει κάποια απειλή για την διανοητική λειτουργία, ή κάποιο ελάττωμα του εγκεφάλου, θα πρέπει όμως όλες οι όψεις των πλανητών στο γενέθλιο ωροσκόπιο να είναι ιδιαίτερα δυσμενείς ως προς αυτή την μοίρα για να συμβεί αυτό. Αυτό που συμβαίνει συνήθως, όταν ένας ανάδρομος Ερμής κάνει όψη, είναι, τα άτομα αυτά να αισθάνονται πνευματική κόπωση και αποπροσανατολισμό. Πολλοί ψυχίατροι και ερευνητές, όπως και εξειδικευμένοι εκπαιδευτές, μπορεί να έχουν γεννηθεί κάτω από αυτή τη μοίρα.

Μοίρα 4: Μοίρα της Σύνεσης.

Τα χαρακτηριστικά ενός αιλουροειδούς διαθέτουν τα άτομα αυτής της μοίρας. Ικανότητες ερευνητή, τεράστια υπομονή για τους σκοπούς τους, βαθύ και παρατηρητικό πνεύμα, πονηριά γάτας, ακολουθούμενη από αιφνίδιες και γρήγορες αποφάσεις.
Ανάλογα με το περιβάλλον, η επιτυχία μπορεί να προέλθει από τη διπλωματική καριέρα ή από οποιαδήποτε θέση ή εργασία απαιτεί υπομονή, ευελιξία, σύνεση και επιμονή. Το άτομο είναι ικανό στο να παίρνει πάντα γρήγορες και ώριμες αποφάσεις.
Μια δεύτερη κατηγορία των ατόμων της εν λόγω μοίρας μοιάζει με το ψάρι που κολυμπάει ανάμεσα σε δύο αντίθετα ρεύματα νερού και έχει την ικανότητα να βλέπει τον εχθρό του με την άκρη του ματιού του. Από ένα ορισμένο σημείο και μετά, το ψάρι όπως και η γάτα δείχνει σύνεση και προσοχή, πράγμα που σημαίνει πως ακόμα και ο χειρότερος διώκτης του, ή εχθρός του, το μόνο που θα καταφέρει να του προκαλέσει, είναι μόνο λίγες ασήμαντες βλάβες. Σε δυσκολότερο ωροσκόπιο υπάρχουν κάποια ελαττώματα, όπως: δειλό πνεύμα, ατολμία, αργές αποφάσεις, ή ανικανότητα, εξ’ αιτίας δισταγμού. Άλλα άτομα παραπαίουν ανάμεσα σε δύο λύσεις, ή νιώθουν πως βρίσκονται μεταξύ δύο ή περισσοτέρων φανταστικών κινδύνων. Πάντως σε γενικές γραμμές, όποιος γεννήθηκε σ’ αυτή τη μοίρα, είναι χαρακτήρας φρόνιμος και διπλωμάτης. Όλα τα οφέλη, προέρχονται χάρη στην καρτερικότητα.

Μοίρα 5: Μοίρα της οξυδέρκειας.

Με καλές όψεις, δηλώνει στρατηγικά χαρίσματα, μαχητική ζωή, αγάπη για τις επιστήμες και την τέχνη. Σε αντίθετη περίπτωση δείχνει έναν χαρακτήρα πανούργο.
Τάσεις για το καλό ή το κακό, υψηλή ή χαμηλή μόρφωση, ανάλογα με το περιβάλλον και τις όψεις του ωροσκοπίου. Εδώ υπάρχει μια πόλωση που ενδέχεται να επηρεάσει θετικά ή αρνητικά.
Βεβαίως, δεν υπάρχει ανησυχία σε ένα ισορροπημένο ωροσκόπιο. Όμως, σε ιδιαίτερα δύσκολο ωροσκόπιο, δείχνει ότι ο περίγυρος, οι φίλοι, οι συνεργάτες, οι συνάδελφοι, ακόμη και οι γονείς, πρέπει πάντα να επαγρυπνούν όταν έχουν να αντιμετωπίσουν το άτομο αυτής της μοίρας, γιατί είναι πάντα έτοιμο να υπερασπιστεί τα προσωπικά του ενδιαφέροντα αλλά και τα συναισθήματά του με νύχια και με δόντια. Θα έχει πάντα το πλεονέκτημα απέναντι στους αντιπάλους του και θα χρησιμοποιεί έξυπνο ανταγωνισμό. Ο τρόπος που συζητάει όταν νιώθει πως αδικείται είναι αρκετά δεικτικός έως και επιθετικός. Ορισμένες φορές φαίνεται να ωθείται από απληστία η οποία θα συμβάλει σημαντικά στην αύξηση της περιουσίας του, ακόμη και αν πρέπει να πατήσει πάνω από τους άλλους.
Αλλά σχεδόν όλοι τον συγχωρούν γιατί είναι πραγματικά ένα εξαιρετικό πρόσωπο που δεν μπορεί να κριθεί με τα συνηθισμένα μέτρα, και γιατί επιδεικνύει φοβερές ικανότητες που αναπτύσσονται υπέροχα. Άλλωστε διαθέτει και λαμπρό μυαλό. Όταν θέλει να ερευνήσει κάτι, τίποτα δεν τον σταματά. Δεν του είναι δύσκολο να ανακαλύψει πράγματα κρυφά, η να αναγνώσει κώδικες που για άλλους αποτελούν άλυτους γρίφους. Λατρεύει τα αρχαία μυστήρια τη σύγχρονη επιστήμη και τα αστυνομικά προβλήματα. Είναι διορατικός, εμπνευσμένος, προικισμένος με στερεή σκέψη και νοημοσύνη, διακριτικός κι ερωτευμένος με τη γνώση.
Σε ένα εξαιρετικά «δύσκολο» ωροσκόπιο, συναισθήματα όπως ο φθόνος, η ζήλια, η εξαπάτηση, η άδικη κριτική, και το ψέμα, είναι πολύ συχνά φαινόμενα. Φρονεί ότι ο στόχος επιτυγχάνεται με την απάτη. Η νοημοσύνη αν και είναι αρκετά ισχυρή, είναι πολύ επιρρεπής σε κακίες ή αδυναμίες και ενδίδει εύκολα σε επαίσχυντες πράξεις, όπως: αποπλάνηση, μερικές φορές τάσεις για κλοπή ή απάτη με ψεύτικες υποσχέσεις ή ψευδείς δηλώσεις, ή κάνοντας κατάχρηση εξουσίας, μπορεί να καταδικάσει ακόμα και αθώους.
Για μια γυναίκα, αυτή η μοίρα σε ακριβές τετράγωνο ή αντίθεση με δυσμενείς πλανήτες, μπορεί να είναι συνώνυμη με την ατίμωση ή την βαθύτατη θλίψη.

29.5.10

Astrology FIFA WORLD CUP 2010 Greece team Astrostatistical research


The distribution of Pluto across the Zodiac

Astrology FIFA WORLD CUP 2010 Greece team Astrostatistical research

The distribution of Neptune across the Zodiac

Astrology FIFA WORLD CUP 2010 Greece team Astrostatistical research


The distribution of Uranus across the Zodiac

Astrology FIFA WORLD CUP 2010 Greece team Astrostatistical research

The distribution of Saturn across the Zodiac

Astrology FIFA WORLD CUP 2010 Greece team Astrostatistical research


The distribution of Jupiter across the Zodiac

Astrology FIFA WORLD CUP 2010 Greece team Astrostatistical research

The distribution of Mars across the Zodiac

Astrology FIFA WORLD CUP 2010 Greece team Astrostatistical research


The distribution of Venus across the Zodiac

Astrology FIFA WORLD CUP 2010 Greece team Astrostatistical research

The distribution of Mercury across the Zodiac

Astrology FIFA WORLD CUP 2010 Greece team Astrostatistical research


The distribution of Moon  across the Zodiac

Astrology FIFA WORLD CUP 2010 Greece team Astrostatistical research


The distribution of Sun across the Zodiac

Astrology FIFA WORLD CUP 2010 Greece team Astrostatistical research


The distribution of planets across the Zodiac

28.5.10

Η υποδοχη του Ουρανου στον Κριο στην Ελαφονησο

Καποιοι φιλοι αστρολογοι υποδεκτηκαν τον Ουρανο στην Ελαφονησο με μουσικη και ενα γλεντι τρικουβερτο.Ολα αρχισαν εχθες με ενα περιπλου του νησιου.Μετα στην παραλια του Σιμου στησαμε τα τηλεσκοπια και αλλα επιστημονικα οργανα,καταγραφης κοσμικων γεγονοτων.Την στιγμη που ο Ουρανος μπηκε στον Κριο ολοι διαβασαμε τον ψαλμο του Ουρανου

Ουρανέ πού εγέννησες τα πάντα και είσαι
πάντοτε μέρος του κόσμου ακατάβλητον.
πρωτότοκε, ή αρχή των πάντων και το τέλος
των πάντων κυρίαρχε του κόσμου, πού ελίσσεσαι γύρω από
την γήν ωσάν σφαίρα και είσαι ή κατοικία των
μακαρίων θεών και περιοδεύεις με κυκλικάς
περιστροφας ωσάν σβούρα
και ανεδείχθης  ως φύλαξ όλων και
εις τον ουρανόν και εις την γήν
εις τα στήθη σου έχεις την φοβεράν ανάγκην της φύσεως,
συ πού έχεις κυανοϋν χρώμα  ακατάβλητος,
πολυποίκιλος, πολυειδής.
συ πού βλέπεις τα πάντα και είσαι τέκνον του Κρόνου, μακάριος, υπεράνω όλων, άκουσε με και φέρε ίεράν ζωήν εις τον μύστην τον νέον

Ο καθενας πηρε την ατομικη του φωτιση,αντιδωρο για τους χαλεπους καιρους που ζουμε.

Πριν απο λιγο τελειωσε και το ανεβασμα του βιντεο με ολα τα χθεσινα δρωμενα.Αυτοι που ξερουν μπορουν να δουν τα δρωμενα,γιατι μερικα πραγματα πρεπει να μεινουν μακρυα απο τους δοσιλογους του αστρολογικου χωρου.Ευχαριστω ιδιαιτερα την Θαλεια,που η δορυφορικη της συνδεση με το διαδικτυο,μας βοηθησε να ανεβασουμε ταχυτατα τον μεγαλο ογκο πληροφοριων.

Η επομενη συναντηση θα γινει στην Αθηνα,για την μελετη της συνοδου Ουρανου-Δια σε ενεργειακο κομβο της πρωτευουσας.

Astrology FIFA WORLD CUP 2010 South Africa team


The distribution of Pluto across the Zodiac

Astrology FIFA WORLD CUP 2010 South Africa team


The distribution of Neptune across the Zodiac

Astrology FIFA WORLD CUP 2010 South Africa team


The distribution of Uranus across the Zodiac

Astrology FIFA WORLD CUP 2010 South Africa team


The distribution of Saturn across the Zodiac

Astrology FIFA WORLD CUP 2010 South Africa team


The distribution of Jupiter across the Zodiac

Astrology FIFA WORLD CUP 2010 South Africa team


The distribution of  Mars across the Zodiac

Astrology FIFA WORLD CUP 2010 South Africa team


The distribution of Venus across the Zodiac

Astrology FIFA WORLD CUP 2010 South Africa team


The distribution of Mercury  across the Zodiac

Astrology FIFA WORLD CUP 2010 South Africa team

The distribution of Moon  across the Zodiac

Astrology FIFA WORLD CUP 2010 South Africa team

The distribution of Sun across the Zodiac

27.5.10

Astrology FIFA WORLD CUP 2010 South Africa team


The distribution of planets across the Zodiac

25.5.10

Κυκλοφορησε το νεο τευχος του περιοδικου ΖΩΗ ΚΑΙ ΖΩΔΙΑ

 Διαβαστε το γραμμα του εκδοτη στο νεο τευχος

«Η κρίση στην οικονομία αποτελεί απλώς την θρυαλλίδα που θα συμβάλει στην έκρηξη που θα ακολουθήσει», έγραφα πέρυσι τέτοιες μέρες, αναλογιζόμενος τις δυνάμεις των Κρόνου και Πλούτωνα που είχαν αρχίσει να κάνουν εμφανείς τις παρεμβάσεις τους. Σιγά σιγά, αρχίζει και ο πολύς κόσμος να διαπιστώνει το προφανές: ότι ο δρόμος για την επιθυμητή αλλαγή που θα φέρει την όποια ανάκαμψη κάθε άλλο παρά με ροδοπέταλα είναι στρωμένος.

Το «σάπιο δόντι» πρέπει να βγει από τη ρίζα του, αλλά από ό,τι φαίνεται θα βγει χωρίς την παραμικρή αναισθησία. Ίσως και να είναι καλύτερα έτσι. Ίσως ο πόνος γίνει η αφορμή για να σκεφτούμε πού στο διάολο πήγε η ανθρωπιά μας, γιατί γίναμε αυτό που γίναμε και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Ίσως διαπιστώσουμε ότι αυτό που μας λείπει δεν είναι τα λεφτά, αλλά το χαμόγελο και η αξιοπρέπεια.

Με αυτά και με τα άλλα, πάμε για το κλείσιμο ενός κύκλου, που σηματοδοτείται από το ξεβράκωμα των εθνοσωτήρων μας που από τη μια μας καλούν σε θυσίες και από την άλλη οι ίδιοι δεν κόβουν τις «κακές συνήθειες».
Ο βασιλιάς είναι γυμνός πια, και το μόνο ρούχο που πρέπει να φορέσει είναι αυτό που θα φτιαχτεί από σάπιες ντομάτες, πούπουλα και πίσσα.

Πάλι πέρυσι έγραφα για την αντιληπτική αγκύλωση των διαχειριστών της εξουσίας που τους εμποδίζει να κατανοήσουν ότι η εξουσία τους είναι δοτή, ότι πρέπει να υπηρετούν και όχι να επιβάλλουν, να μη θεωρούν τη χώρα και την εξουσία μαγαζάκι τους. Ιστορικά ποτέ κανένας εξουσιαστής δεν το κατάλαβε αυτό και όταν το κατάλαβε ήταν πια αργά για αυτόν. Έρχεται και των δικών μας η ώρα να το καταλάβουν.

Ας βοηθήσουμε λοιπόν αυτή η ώρα να έρθει ...μια ώρα αρχύτερα, αναδεικνύοντας αυτά που μας ενώνουν  και όχι αυτά που μας χωρίζουν, προτάσσοντας αυτά που φοβούνται: αλληλεγγύη και ανθρωπιά. 
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΕΛΛΟΣ

24.5.10

Κανουμε εξαγωγη ελληνικη αστρολογικη ιδεα.

Στο καταστημα Κολωνακιου της αλυσιδας TGI Friday's καθε τεταρτη προσφερει ΔΩΡΕΑΝ στους πελατες του αστρολογικη αναλυση χαρτη.Η ιδεα ξεκινησε περυσι την Ημερα της Αστρολογιας,21 Μαρτιου,και ειχε επιτυχια.Ετσι καθιερωσε τις λαικες απογευματινες της Τεταρτης.Η ιδεα αρεσε και στα κεντρικα γραφεια στην Αμερικη.Ετσι θα ελθει ενα κλιμακιο της μητρικης εταιρειας για να δει το θεμα απο κοντα και να κανει εισαγωγη της ιδεας απο το Ελλαντα.Βεβαια οταν υπαρχει επαγγελματισμος και καλο μαρκετινγκ πολλα μπορει να κανουν οι αστρολογοι..οταν βεβαια δεν ειναι σνομπ και υπεροπτες.Αντε να δουμε και αλλα μαγαζια με αστρολογους,μιας και τα 090 εχουν πεσει τουλαχιστον κατα 70%.

23.5.10

Το αρχετυπο του Ουρανου στο Κριο

Ο Alain Badiou στο βιβλιο του <<Απο το ειναι στο συμβαν>> λεει οτι ενα συμβαν συμβαινει στο χωρο και τον χρονο οπου αντιθετα με την καθημερινη ζωη σπαει καθε δεσμο με την καθεστηκια ταξη πραγματων.Σε αυτη την ιστορικη καμπη της κοινωνιας μια ιδιαιτερη ομαδα ανθρωπων,που ο Alain Badiou τα ονομαζει υποκειμενα,αφηνονται στο δικους τους οριζοντες και μενουν πιστοι στην αληθεια του συμβαντος.Ακομη και να μη καταλαβαινουν την αληθεια του συμβαντος την ακολουθουν αρκει να εχει ονομα.

Απο 28/5/2010 εχουμε την εισοδο του πλανητη Ουρανου στο ζωδιο του Κριου,που ειναι ενα αστρολογικο συμβαν.Αυτο το συμβαν σημειοδοτει ενα καινουργιο κυκλο του Ουρανου που διαρκει 84 χρονια.Οταν ο Ουρανος ηταν στο Κριο ειχαμε την εξαρση του φασισμου και ναζισμου,το κραχ του 1929,που η επιστροφη του Ουρανου στο γενεθλιο του κραχ γινεται το 2013,το New Deal και την εφαρμογη του Κευνσιανισμου.Ο Ουρανος εκφραζει τον μυθικο ηρωα,οπως γραφει και ο Μαλλαρμε <<η κοινωνικη σχεση και το στιγμιαιο μετρο της,ειτε το συμπιεσουμε ειτε το επιμηκυνουμε προκειμενου να κυβερνησουμε ειναι η ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ>>.Αλλωστε απο το Ρουσσω μεχρι το Μαο,οι μαζες κανουν την ιστορια.

Ο προηγουμενος κυκλος του Ουρανου δοκιμασε ολους τους -ισμους της Ιστοριας και ο καινουργιος ειναι το εφαλτηριο για την  γεννηση καινουργιων -ισμων,γιατι οι προηγουμενοι μας οδηγησαν στον ολεθρο και την καταστροφη.

Μιχαλης Χαραλαμπιδης προβλεψεις με την Γεωοικονομια



Αν το ανωτερω αποσπασμα το βρισκετε ενδιαφερον τοτε δειτε και ολη την ομιλια του με πραγματα που δειχνουν πως λειτουργει το εξαγωνο Ποσειδωνα-Πλουτωνα...



Το ιστολογιο του μπορειτε να το διαβασετε εδω

21.5.10

Ο αστρολογος Γ.Πανοπουλος παλι αντιγραφει...παλαια του τεχνη...

Στην σειρα ο πολεμος των αστρων ο αστρολογος Γ.Πανοπουλος αντιγραφει ξενες σειρες και κανει τον μαγκα,οτι ξερει αστρολογια.Αυτη η χαρτοκοπτικη,ελληνιστι copy paste,την κανει απο παλαια δες το αστρολογικο περιοδικο Jupiter ,που μετεφραζε ξενα αστρολογικα κειμενα και τα παρουσιαζε για δικα του.Αφου οι εργοδοτες του δεν καταλαβαιναν τιποτε μικρο το κακο,αλλα το παρων ιστολογιο εκανε τις καταγγελιες του δημοσια  με στοιχεια και βεβαια μετα απο 7 τευχη το αστρολογικο περιοδικο Jupiter εκλεισε.Μετα στον ΑΝΤ1 εκανε δικο του το σεναριο ο διαβολος φορουσε Πραντα και εκανε και αστρολογικη αναλυση.Παλι καναμε γνωστη την λογοκλοπη αλλα στον ΑΝΤ1 ουτε που ιδρωσε το αυτακι τους.Τωρα καταγγελουμε καινουργια λογοκλοπη,αμα μαθεις στο copy paste που φερνει λεφτα το συνεχιζεις και δεν σου καιγεται καρφακι.Περισσοτερες πληροφοριες εδω

20.5.10

Τι λενε οι 18αρηδες

Οταν το Δεκεμβρη του 2008  κατεβηκαμε σε πορειες κανενας δεν μας συμπαρασταθηκε.
Μας αφησατε μονους με τους κουκουλοφορους ασφαλιτες και τους απελπισμενους μεταναστες.
Μονο καποια δημοσια προσωπα τολμησαν να πουν <<ακουστε τα παιδια>> και ορμησανε οι Τρεμοπρετεντερηδες λεγοντας <<εχουμε και εμεις παιδια>>.
Εμεις ομως τα αλλα παιδια θα φυγουμε για Αυστραλια,Νορβηγια,Τουρκια.
Ειμαστε νεοι και μπορουμε.Εσεις οι 50ρηδες καθηστε να σας φανε το μεδουλι και μετα θα σας πιουνε το αιμα, η <<τιμημενη γενια του Πολυτεχνειου>>,η χειροτερη που περασε απο τον τοπο αυτο.
Δοξαστε τους εαυτους σας,κατσαπλιαδες,εκσυγχρονιστες.

Δυο διαχρονικα τραγουδια απο το 1989




16.5.10

Μια ωραια αστρολογικη κυριακη

Απο το πρωι στη Νεα Μακρη στο σπιτι της Αλεξιας μαζευτηκαν παλι παλαιοι φιλοι αστρολογοι.Περασαμε ομορφα με τραγουδια,χορο και καποιες αστρολογικες κουβεντουλες ενδιαφερουσες και προχωρημενες.Καθε κυριακη εχουμε πλεον τακτικες συναντησεις.Την επομενη κυριακη σειρα εχει το εξοχικο του Ανεστη στην παραλια της Βουλας.Καλη εβδομαδα και οι εισηγητες να εχουν ετοιμες τις ομιλιες τους,γιατι θα τις ανεβαζουμε πλεον στο διαδικτυο,για να μαθαινουν τα αστρολογικα δρωμενα και αυτοι που δεν μπορουν να βρισκονται στις συναντησεις....

Ἡ διαθήκη του Ουρανού στο Κριό

Ἀντισταθεῖτε
σ᾿ αὐτὸν ποὺ χτίζει ἕνα μικρὸ σπιτάκι
καὶ λέει: καλὰ εἶμαι ἐδῶ.
Ἀντισταθεῖτε σ᾿ αὐτὸν ποὺ γύρισε πάλι στὸ σπίτι
καὶ λέει: Δόξα σοι ὁ Θεός.
Ἀντισταθεῖτε
στὸν περσικὸ τάπητα τῶν πoλυκατοικιῶν
στὸν κοντὸ ἄνθρωπο τοῦ γραφείου
στὴν ἑταιρεία εἰσαγωγαὶ- ἐξαγωγαί
στὴν κρατικὴ ἐκπαίδευση
στὸ φόρο
σὲ μένα ἀκόμα ποὺ σᾶς ἱστορῶ.
Ἀντισταθεῖτε
σ᾿ αὐτὸν ποὺ χαιρετάει ἀπ᾿ τὴν ἐξέδρα ὦρες
ἀτέλειωτες τὶς παρελάσεις
σ᾿ αὐτὴ τὴν ἄγονη κυρία ποὺ μοιράζει
ἔντυπα ἁγίων λίβανον καὶ σμύρναν
σὲ μένα ἀκόμα ποὺ σᾶς ἱστορῶ.
Ἀντισταθεῖτε πάλι σ᾿ ὅλους αὐτοὺς ποὺ λέγονται
μεγάλοι
στὸν πρόεδρο τοῦ Ἐφετείου ἀντισταθεῖτε
στὶς μουσικὲς τὰ τούμπανα καὶ τὶς παράτες
σ᾿ ὅλα τ᾿ ἀνώτερα συνέδρια ποὺ φλυαροῦνε
πίνουν καφέδες σύνεδροι συμβουλατόροι
σ᾿ ὅλους ποὺ γράφουν λόγους γιὰ τὴν ἐποχὴ
δίπλα στὴ χειμωνιάτικη θερμάστρα
στὶς κολακεῖες τὶς εὐχὲς τὶς τόσες ὑποκλίσεις
ἀπὸ γραφιάδες καὶ δειλοὺς γιὰ τὸ σοφὸ
ἀρχηγό τους.
Ἀντισταθεῖτε στὶς ὑπηρεσίες τῶν ἀλλοδαπῶν
καὶ διαβατηρίων
στὶς φοβερὲς σημαῖες τῶν κρατῶν καὶ τὴ
διπλωματία
στὰ ἐργοστάσια πολεμικῶν ὑλῶν
σ᾿ αὐτοὺς ποὺ λένε λυρισμὸ τὰ ὡραῖα λόγια
στὰ θούρια
στὰ γλυκερὰ τραγούδια μὲ τοὺς θρήνους
στοὺς θεατὲς
στὸν ἄνεμο
σ᾿ ὅλους τους ἀδιάφορους καὶ τοὺς σοφοὺς
στοὺς ἄλλους ποὺ κάνουνε τὸ φίλο σας
ὡς καὶ σὲ μένα, σὲ μένα ἀκόμα ποὺ σᾶς ἱστορῶ
ἀντισταθεῖτε.
Τότε μπορεῖ βέβαιοι νὰ περάσουμε πρὸς τὴν
Ἐλευθερία.
Μιχάλης Κατσαρὸς τοῦ Εὐσταθίου ἐκ Κυπαρισσίας Τριφυλίας (1919-1998)




Μιχάλης Κατσαρὸς τοῦ Εὐσταθίου ἐκ Κυπαρισσίας Τριφυλίας (1919-1998)
Στην αποθέωση του σταλινισμού, εγκρέμισε τον Στάλιν από το βάθρο του. Ιδεολόγος κομμουνιστής, ζούσε κάθε μέρα την επανάσταση σε γη και ουρανό, οραματιζόταν έναν κόσμο, όπου η δικαισύνη των ανθρώπων δεν θα 'ναι σακάτικη, πίστευε ότι έφερε μέσα όλες τις αρχαίες μνήμες, από κτίσεως κόσμου. Σαφής και ξεκάθαρος με τους φίλους του, παραληρηματικός και ιδιόρρυθμος στις συνεντεύξεις του.

Μπορούσες να του δώσεις χίλιους δυο χαρακτηρισμούς, όπως εκκεντρικός, αιρετικός, «φευγάτος». Αλλά τι μ' αυτό: ψυχή τε και σώματι ήταν ποιητής. Ζούσε την ποίηση σωματικά, καιγόταν μέσα στις φλόγες της, και μέσα εκεί αναβαπτιζόταν καθαρός. Ο Μιχάλης Κατσαρός του Ευσταθίου εκ Κυπαρισσίας Τριφυλίας (όπως αυτοπαρουσιαζόταν στην τελευταία ποιητική του συλλογή «Κορέκτ / Φόβος ποιητή», «Μανδραγόρας») δεν ήταν μόνο τα ποιήματά του. Ηταν και η εν γένει καθημερινή εμφάνισή του: πουκάμικο λερό, γραβάτα, ένα δερμάτινο από επάνω, μαύρα γυαλιά, κασκέτο. Τον έβλεπες να περπατά στους δρόμους πέριξ της πλατείας Συντάγματος, με ανεμίζοντα την γκρίζα κόμη του.

Μ' ένα τσιγάρο μόνιμα σφηνωμένο ανάμεσα στα χείλη του. Εάν κοντοστεκόσουν και του μιλούσες, διαπίστωνες ότι ο δάκτυλος και ο παράμεσος είχαν κιτρινίσει από τη χρόνια χρήση της νικοτίνης. Στέκια και παρέες Στέκια του, η πρώην καφετέρια «Εβριντέι», το «Ζόναρς», το «Νέον» της Ομονοίας και του Συντάγματος, ο «Μεγαλέξανδρος» της Ομονοίας.

Εκεί έδινε τα άτυπα ραντεβού του με τους φίλους του, εκεί συναντούσε τους νεότερούς του ποιητές. Και μιλούσε και μιλούσε με τις ώρες. Μετέφερε την πραγματικότητα των ονείρων του στην καθημερινότητα, επινοούσε φανταστικές δημοκρατίες, καλλιεργούσε παραδείσους των λέξεων, επικοινωνούσε με τους μικρούς και μεγάλους θεούς, ανατίναζε τη σύνταξη των προτάσεων, έβαζε φωτιά στην ετυμολογία των λέξεων. Και την ίδια στιγμή, όταν τον «προσγείωναν», μπορούσε, με σαφήνεια, να αναφερθεί στην χαμένη Επανάσταση, στους παλιούς συντρόφους, στα μεράκια της ποίησης, στο αιώνιο του εφήμερου των εφημερίδων, στο εφιαλτικό παρόν ενός κόσμου εν πτώσει.

Ο Μιχάλης Κατσαρός είχε δυο προσωπικότητες; Οχι. Ηταν μία, ενιαία, συμπαγής και μοναδική. Δραπέτευε με το ένα προσωπείο από την πραγματικότητα και με το έτερο επέστρεφε σ' αυτήν. Είχε πάρει το βάφτισμα στα Γράμματα, με τη δημοσίευση του ποιήματος «Μπαρμπερίνικο καράβι», στα «Ελληνικά Γράμματα» του Δημήτρη Φωτιάδη (1946). Στο ίδιο περιοδικό και στη στήλη «Νέοι Ποιητές» τυπώθηκε η «Βγενιώ»: «Λάλατο Βιολιτζή μου, λάλατο / σ' ούλα τα περιβόλια / ρίξε και πέντε μπαταριές / ρίξε και πέντε βόλια...». Τα χρόνια της νεότητάς του τα πέρασε μέσα στην κάμινο της ΕΠΟΝ και της Εθνικής Αντίστασης, εκδίδοντας, μάλιστα, και το βραχύβιο περιοδικό «Στόχος» και υστερότερα το «Θεμέλιο» και το «Σύστημα».

Σύντροφοί του, οι Μίκης Θεοδωράκης, Νίκος Κούνδουρος, οι Κύρκοι, Mιχάλης και Λεωνίδας, ο αείμνηστος Μίμης Δεσποτίδης. Συνελήφθη από τα Ες-Ες, βασανίστηκε και φυλακίστηκε πολλούς μήνες στις φυλακές Χατζηκώστα.

H Ορθια Διανόηση «Μετά την απελευθέρωση», όπως αφηγείται ο ίδιος, «ήμουν στο Ταμείο της Αεροπορίας. Μετά πήγα στο Ραδιοφωνικό Σταθμό των Ενόπλων Δυνάμεων και δούλεψα εκεί. Παντρεύτηκα και πήρα γυναίκα από την Καραγεώργη Σερβίας. Είχε κει ένα μέγαρο, ένα αυτοκρατορικό, που ήταν η οικογένειά της. Η ιστορία είναι ότι έζησα στο Σύνταγμα γιατί είχα σπίτι και καθόμουνα στο Στάδιο. Γι' αυτό γνωρίζω όλους τους ραφτάδες. Εδώ όμως η ιστορία είναι ότι η Ορθια Διανόηση ήταν στη Βουκουρεστίου, όπου σύχναζε κάθε πολιτικός και λόγιος.

Η Ορθια Διανόηση ήταν όρθιοι έντεκα με δώδεκα στου �ουμίδηΣ». Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με μαρτυρία του Γιώργου Χρονά, ήταν ένστολος δημοσιογράφος της Πολεμικής Αεροπορίας και εκφωνητής του στρατιωτικού ραδιοφώνου.

Μάλιστα, κάποτε, εκφωνώντας ένα δελτίο ειδήσεων, αντί να πει «Αρχισε η περιοδεία της βασιλίσσης Φρειδερίκης», είπε «Αρχισε η περίοδος της βασιλίσσης Φρειδερίκης»! Ωσπου φτάνουμε στα 1953. Εχει σημάνει το έτος έκδοσης του βιβλίου-σταθμού, του «Κατά Σαδδουκαίων», με εξώφυλλο του Νίκου Κούνδουρου. Ακολούθησαν πολλαπλές επανεκδόσεις: η δεύτερη το 1971 και η τρίτη το 1973 από τα «Κείμενα», η τέταρτη από τον «Κέδρο», το 1977, η πέμπτη και η έκτη από το «Θεμέλιο», το 1982 και το 1983, και οι τελευταίες, από τις εκδόσεις «Σ. Ι. Ζαχαρόπουλος». Συγκάτοικος με τον Mίκη Ο Μίκης Θεοδωράκης εμπνεύστηκε από τη σύνθεση και έγραψε την καντάτα «Κατά Σαδδουκαίων Πάθη», που πρωτοπαρουσιάστηκε στο πρώην Ανατολικό Βερολίνο και αφιερώθηκε στον Δημήτρη Δεσποτίδη: «Τον είχα συναντήσει (σ.σ. τον Μίκη Θεοδωράκη) μια φορά καθισμένο σ' ένα σκαλί στη Σόλωνος. Του λέω τι κάνεις εδώ.

Μου λέει κάθομαι, δεν έχω ούτε σπίτι ούτε καλύβι. Εγώ καθόμουνα σ' ένα σπίτι στο Χαλάνδρι και τον πήρα και μείναμε πολύ καιρό μαζί. Τότε έγραψα τους �αδδουκαίουςΣ, τότε εμφανίστηκε κι αυτός σαν μουσικός και έγραψε μετά την καντάτα (...) », έλεγε ο ποιητής σε συνέντευξή του. Κι αλλού: «Ο Μίκης είχε βρει μια γιατρό, τη Μυρτώ, κι εγώ μια ζωγράφο, την Κούλα Μαραγκοπούλου. Αρραβωνιαστήκαμε την ίδια μέρα, χωρίσαμε με τον Θεοδωράκη. Πήγε κάπου αλλού κι έμενε. Μετά παντρευτήκαμε. Παντρεύτηκε ο Θεοδωράκης τη Μυρτώ κι εγώ την Κούλα. Βάφτισε και το παιδί μου, τον Στάθη, κι εγώ έγραψα τη �αργαρίτα- ΜαγιοπούλαΣ».

Να θυμίσουμε ότι το ποίημα κυκλοφόρησε και σε δίσκο, με μουσική και απαγγελία από τον ίδιο τον ποιητή, το 1977. Τέσσερα χρόνια νωρίτερα, προδημοσιεύεται η «Διαθήκη», λογοκριμένη, στο «Δημοκρατικό Τύπο» (8-10-1950).

Η εφημερίδα παραλείπει τους στίχους: «στην κρατική εκπαίδευση/ στο φόρο», «σ' αυτόν που χαιρετάει απ' την εξέδρα ώρες ατελείωτες τις παρελάσεις/στον πρόεδρο του Εφετείου αντισταθείτε», «Αντισταθείτε στις υπηρεσίες αλλοδαπών και διαβατηρίων/στις φοβερές σημαίες των κρατών και τη διπλωματία/στα εργοστάσια πολεμικών υλών/στα θούρια». Σαράντα τέσσερα χρόνια αργότερα, ενθυμούμενος τη λογοκρισία, σχολίασε σε συνέντευξή του: «Πάντα είχα την απορία γιατί έγινε αυτό. Κι εγώ δεν ξέρω γιατί.

Και γι' αυτό διαμαρτυρήθηκα και έγραψα το �στερόγραφοΣ. Φαίνεται ότι τους έθιξε. Η Αριστερά είχε καταφέρει τότε να βγάλει εφημερίδες, να έχει γραφεία, να ξαναμπεί στη νομιμότητα. Δεν ήταν όπως πριν, με την Ακροναυπλία. Σου λέει, πάλι θα μας ρίξει στην παρανομία ο Κατσαρός...». Eξόριστος στη χώρα του Ηταν από τους πρώτους από τους ανήκοντες στην Αριστερά ποιητές, ο οποίος έριξε τα βέλη σε ξένους και δικούς. Και ευρέθη ανάμεσά τους. Εξόριστος μέσα στην ίδια του τη χώρα. Η ποιητική συλλογή «Μεσολόγγι», η οποία είχε προηγηθεί (1949), προοιωνιζόταν τον καυστικό και ειρωνικό λόγο.

Στα ίδια χνάρια και το «Οροπέδιο» (1950), που ο ποιητής είχε διαλέξει να το κυκλοφορήσει το 1950 σε τριακόσιους φακέλους - βιβλίο, με ιδιόγραφο εξώφυλλο (ακολούθησε δεύτερη έκδοση από το βιβλιοπωλείο «Παν», το 1965 και σε τρίτη, από τις εκδόσεις «Κείμενα», το 1972, και τελευταία από τις εκδόσεις «Σ. Ι. Ζαχαρόπουλος»).

Ο Γιάννης Μαρκόπουλος το μελοποίησε και κυκλοφόρησε σε δίσκο, με τη φωνή της Βασιλικής Λαβίνα. Με την «Μπαλλάντα στους ποιητές που πέθαναν νέοι» (περιοδικό «Αθηναϊκά Γράμματα», Φεβρουάριος 1958) απέτισε φόρο τιμής στους ποιητές της γενιάς του. Μεσολάβησε ένα διάστημα εκδοτικής σιωπής. Μέσα στη δικτατορία εξέδωσε τη φιλοσοφική μπροσούρα, όπως τη χαρακτήριζε, με τον τίτλο «Πας Λακίς Μισελέ» (1973) και το «Χρονικόν Μωρέως μετά Τσοτερπίου χωρίου Λιβεριανού» (1973). Οι συνταγματάρχες θυμήθηκαν τις EΠΟNίτικες και κομμουνιστικές του καταθέσεις και τον απέλυσαν. Το 1981, με την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, πήρε τους βαθμούς που έχασε, καθώς εφάπαξ και σύνταξη ως αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας. Με την αποκάτασταση της δημοκρατίας, εκδοτικά γίνεται παραγωγικότερος: «Οι Συλλέκται της Μονόχρα» (1974), «Πρόβα και ωδές» (επίμετρο Μάνου Ελευθερίου, «Αντί», 1975), «Σύγγραμμα» («Κέδρος», 1977), «Σύγχρονες Μπροσούρες» («Καρανάσης», 1977), «Κράτος εργοδότης» και «10 άρθρα ελευθέρων Κομμουναρίων» (1978), «Ενδύματα» («Ανδρομέδα», 1977), «Αλφαβητάριον» («Μνήμη», 1978), «3Μ3Μ=6Μ» («Νεφέλη», 1981), «4 Μαζινό» («Θεμέλιο», 1982), «Μείον ωά» («Δωδώνη», 1984), «Ο πατέρας του ποιητή» («Σ. Ι. Ζαχαρόπουλος», 1987), «Αυτοκρατορική πραγματικότητα» («Ιδμων», 1995).

Ποιητής και ζωγράφος Πριν από τέσσερα χρόνια (1992), ο ποιητής σχεδίαζε και τύπωνε μια «έκτακτη έκδοση εφημερίδας βιβλίων», με τον τίτλο «Μία Εκτη» (Ιανουάριος - Δεκέμβριος, φύλλα 1-4), όπου κυκλοφόρησαν τα παλιά και νέα έργα του «Κατά Σαδδουκαίων», «Τα πριν τον άνθρωπο και Οκτώ νέα ποιήματα», «Κράτος εργοδότης», «Κορέκτ», «Φόβος ποιητή».

Μιά έκδοση που καταπώς έλεγε ήταν συλλεκτική, καθώς κυκλοφορούσε περιορισμένα αντιτύπα. Κοστολογούσε μάλιστα την αξία κάθε εξαντλημένου αντίτυπου έναντι του ενός εκατομμυρίου! Δεν του αρκούσε η γραφή. Ωρες ολόκληρες ζωγράφιζε εικόνες. Εικόνες, τρόπος του λέγειν. Είχαν τη σφραγίδα της ιδιόρρυθμης θέασης του ποιητή στον κόσμο. Δεν ζωγράφιζε με το πάθος του Ορθόδοξου Χριστιανού, όπως έγραφε η αστυνομική του ταυτότητα. Αλλά τότε, με ποιο πάθος; Ηταν μια ποιητική μελέτη των θρησκευτικών ιδεών.

Να πώς περιέγραφε το εγχείρημά του: «Εγώ είμαι μελετητής περισσότερο των θρησκευτικών ιδεών -του χριστιανισμού, του Κρισναμούρτι, των ανατολικών...- και πιστεύω πως όλες έχουν μιαν αλήθεια, αρκεί να ξέρεις να την αλιεύεις». Από το τρίπτυχο της αρχαίας βίβλου του ποιητή, που περιλαμβάνει λόγο -μουσική- όρχηση, ο Μιχάλης Κατσαρός μόνο στο χορό βρέθηκε λειψός. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε ότι και τη μουσική εθεράπευσε

. Στο δίσκο «3Μ3Μ=6Μ», αυτοσχεδιάζει ποιήματα και παίζει ο ίδιος ινδική φόρμιγγα, με τη συνοδεία και άλλων μουσικών: «Αυτοσχεδίασα σ' αυτό το δίσκο την ποίησή μου, η οποία είναι πανκ... Πολλές φορές οι πανκ στις συγκεντρώσεις τους βάζουνε αυτά τα περίεργα τραγούδια».Πηγη εδω

Εντελταμενοι της Νεας Ταξης

Μισειτε τους νεους
Δεν σεβεστε τους γεροντες
Υβρις και Νεμεσις
Τραγωδια και καθαρση
Νομοτελεια
Εν μεσω χαους
Οι ιδεολογικοι σας απογονοι
αντιμετωποι της λαιμητομου
Η ιστορια γραφεται με αιμα
Η ιστορια δεν τελειωσε
Η ιστορια εκδικειται
Η βια ειναι η μαμη της ιστοριας
Νομοτελειακα ακουγεται η φωνη του Ουρανου στον Κριο...

Η κολαση καποιων αστρολογισκων....

Εξετάσεις στο μάθημα της χημείας στο πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον. Ερώτημα προς τους εξεταζόμενους. Η κόλαση είναι εξώθερμη ή εσώθερμη; (Στη χημεία η εξώθερμη δίνει θερμότητα, ενώ η άλλη απορροφά).

Οι περισσότεροι φοιτητές έδωσαν απαντήσεις παρέχοντας αποδείξεις βασισμένες στο νόμο του Boyle (ένα αέριο ψύχεται, όταν μεγαλώνει ο όγκος, και θερμαίνεται, όταν συμπιέζεται). Ωστόσο ένας έγραψε τα εξής καταπληκτικά και πήρε το μοναδικό άριστα:

Πρώτον, πρέπει να γνωρίζουμε αν ο όγκος της κόλασης αυξάνεται προς το χρόνο. Επομένως χρειάζεται να ξέρουμε το ρυθμό με τον οποίο οι ψυχές εισρέουν στην κόλαση και το ρυθμό με τον οποίο διαφεύγουν. Νομίζω ότι μπορούμε ασφαλώς να υποθέσουμε ότι, όταν μία ψυχή πάει στην κόλαση, δεν πρόκειται να φύγει. Άρα δεν διαφεύγουν ψυχές. Τώρα για το πόσες ψυχές μπαίνουν, ας δούμε πόσες διαφορετικές θρησκείες υπάρχουν σήμερα στον κόσμο. Οι περισσότερες από αυτές δηλώνουν ότι, αν δεν είσαι οπαδός τους, τότε θα πας στην κόλαση. Εφόσον υπάρχουν περισσότερες από μία τέτοια θρησκείες και εφόσον οι άνθρωποι δεν ανήκουν σε περισσότερη από μία θρησκεία, τότε μπορούμε να εξαγάγουμε το συμπέρασμα ότι όλες οι ψυχές πάνε στην κόλαση. Και όπως έχουν οι ρυθμοί γεννήσεων και θανάτων, πρέπει να αναμένουμε ότι ο αριθμός των ψυχών στην κόλαση θα αυξηθεί εκθετικά.

Τώρα ο λόγος για τον οποίο εξετάζουμε το ρυθμό αλλαγής του όγκου της κολάσεως είναι γιατί ο νόμος του Boyle δηλώνει ότι, για να παραμείνουν σταθερές η θερμοκρασία και η πίεση στην κόλαση, ο όγκος της πρέπει να αυξάνεται ανάλογα με τις ψυχές που προστίθενται.
Αυτό μας δίνει δύο περιπτώσεις:


Εάν η κόλαση διαστέλλεται με πιο αργό ρυθμό από αυτόν με τον οποίο εισέρχονται ψυχές, τότε η θερμοκρασία και η πίεση θα αυξάνονται, μέχρι να σκάσει η κόλαση και να ξεχυθούν οι ψυχές.
Εάν η κόλαση διαστέλλεται με ρυθμό πιο γρήγορο από την αύξηση των ψυχών, τότε η θερμοκρασία και η πίεση θα πέφτουν, μέχρι να παγώσουν τα καζάνια της.


Αν αποδεχθούμε το αξίωμα το οποίο μου είπε η Τερέζα, όταν ήμουν πρωτοετής, ότι “πρέπει να παγώσει η κόλαση, πριν κοιμηθούμε μαζί”, και συνθεωρήσουμε και το γεγονός ότι χθες το βράδυ κοιμήθηκα μαζί της, τότε ισχύει η δεύτερη υπόθεση και επομένως είμαι σίγουρος ότι η κόλαση είναι εξώθερμη και ότι ήδη έχει παγώσει. Απόρροια αυτής της θεωρίας είναι ότι η κόλαση, αφού έχει παγώσει, άρα δεν δέχεται άλλες ψυχές και επομένως έχει εκλείψει… αφήνοντας μόνο τον Παράδεισο. Αυτό με τη σειρά του αποδεικνύει την ύπαρξη ενός Θεϊκού Όντος, το οποίο εξηγεί γιατί χθες το βράδυ η Τερέζα φώναζε συνεχώς: “Θεέ μου, Θεέ μου”.

14.5.10

Ερντογαν και Ατσαγιολι

600 χρονια μετα
και το ερωτημα παραμενει
τουρκικο φεσι η παπικη καλυπτρα?

Φαναριωτες κοτζαμπασηδες
Μαυρομιχαλαιοι
οι πολιτικοι μας
οι επιχειρηματιες
οι δημοσιογραφοι

Αχ  μωρε μπαρμπαγιαννη Μακρυγιαννη
Ποιοι Εφιαλτες ανοιξαν παλι την Κερκοπορτα?

Μνημονευετε
Μιχαλη Κατσαρο
Παρτε μαζι σας νερο
το μελλον εχει πολλη ξηρασια
Κατα Σαδουκκαιων 1954

Μελαγχολια ανωνυμης φαρμακοποιου κατοικου εν Αθηναις   ετει  1456 μ.Χ

Η Αλεξανδρα Κορωναιου υπεραπιστης της εκπομπης Je t' aime Αννιτα Πανια

Το θεμα των πανελλαδικων εξετασεων ηταν απο  βιβλιο της Αλεξανδρας Κορωναιου που το 2007 ηταν στην υπερασπιση της Αννιτας Πανιας,οταν η εκπομπη της Je t' aime εφαγε καμπανα 200000 ευρωπουλα,απο το ΕΣΡ.
Περισσοτερες πληροφοριες εδω Για να ξερουμε τι συμβαινει γυρω μας......

12.5.10

Καλη αστρολογικη χρονια με δασκαλα την Λιτσα Πατερα

Κυκλοφορησε ο καινουργιος ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ,αυτο που γραφει η Λιτσα Πατερα κατα 90%.Ετσι για να μη ειναι εξω απο το κλιμα της εποχης εγραψε για το ΔΝΤ ενα ολοκληρο αρθρο,συρραφη διαφορων πληροφοριων,διχως μια αστρολογικη αναλυση.Αν θελει ο αναγνωστης για το ΔΝΤ διαβαζει αλλα εντυπα,οχι αστρολογικα.Σε ενα αστρολογικο περιοδικο,ολα τα θεματα του,ακομη και τα ΟΥΦΟ,πρεπει να ειναι αστρολογικα,διαφορετικα δεν εχει νοημα και ο τιτλος του περιοδικο ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ,που τελικα ο αστρολογος εχει γνωμη μονο για τα γκομενικα και τα παραπλησια θεματα.Δικο τους ειναι το περιοδικο,ας κανουν οτι θελουν.Τουλαχιστον με το περιοδικο ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΣ καναμε μια αλλη αστρολογικη  προταση.Στο μελλον κατι μπορει να γινει για ποιοτικη αστρολογια με χιουμορ και τσιπουρακια. ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΥ ειναι το DVD με τιτλο ερμηνεια ωροσκοπιου 3ος κυκλος σεμιναριων αστρολογιας με την Λιτσα Πατερα με την ευγενικη χορηγια Feng Shui Gallary.

11.5.10

Οταν ξερεις αστρολογια τοτε λειτουργει....

Για οσους εχουν την αστρολογια μονο για γκομενικα ζητηματα  τοτε δεν ξερουν τι ειναι Αστρολογια.Διαβαστε την αναλυση του ωροσκοπιου του Ευρω που αναρτηθηκε στις 16.2.2010 και δειτε την δυναμη της Κοσμικης Αστρολογιας.Περισσοτερα διαβαστε εδω

9.5.10

Η νεα αστρολογικη κομμουνα

Σημερα ο κυκλος των χαμενων αστρολογων αποφασισε,μετα απο 130 χρονια,να σχηματισει μια ατυπη αστρολογικη κομμουνα,που ετοιμαζει την νεα οκτωβριανη επανασταση για την αλωση  των  παλατιων του διαδικτυου.Προσεχως η φωνη της   θα φερει κατι καινουργιο στο χωρο της Αστρολογιας....Παντως εμεις,οι 17 σαφουραι της Αστρολογιας το γλεντισαμε, ηπιαμε...φαγαμε...χορεψαμε και τωρα παμε στα κρεββατακια μας για  ονειρα γλυκα....λιαν προσεχως τα νεοτερα...γιατι μεσα απο την μεταμορφωτικη επιδραση του Πλουτωνα,ολο και κατι καινουργιο γινεται,με παραστατη βεβαια τον Ουρανο στο Κριο...

7.5.10

Η Φιλοσοφια της αντιθεσης Κρονου-Ουρανου

Λαϊκός ξεσηκωμός

Την αλλαγή της κοινωνικής συμπεριφοράς και της επερχόμενης αναδιάταξης του πολιτικού συστήματος δεν τη σηματοδοτεί η καρατόμηση τριών - τεσσάρων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ ή της Ν.Δ. (χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι...).
Ο καλπασμός της αλλαγής που ακούγεται προέρχεται από την επέλαση της φτώχειας, της ανέχειας, της αμηχανίας, από τον ξεσηκωμό, με άλλα λόγια, της επί δεκαετίες κοινωνίας του «πολιτισμού του καναπέ».
Είναι γεγονός ότι δεν ανεφάνη η ανατρεπτική δυναμική της επειδή «σκόνταψε» στο αποτρόπαιο γεγονός του θανάτου των τριών εργαζομένων στη Marfin.
Και είναι βέβαιο πως οτιδήποτε διαφορετικό και δημοκρατικότερο συμβεί, αυτό θα οφείλεται στους «κάτω» και όχι στους πολιτικούς ή στα πολιτικά κόμματα. Η μόνη λύση είναι η Δημοκρατία, κακά τα ψέματα, αλλά, τι σημαίνει Δημοκρατία; Οχι το να εκμεταλλεύεσαι μια πορεία για να ρίξεις στα τυφλά μια μολότοφ. Ούτε να οδηγείς τη χώρα στις σιαγόνες του ΔΝΤ και των λογής κερδοσκόπων. Ούτε, βεβαίως, να βγαίνουν οι πολιτικοί αρχηγοί στην τηλοψία (μαζί κι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας) και να εκφράζουν την οδύνη τους για τον θάνατο των τριών εργαζομένων. Ως άνθρωποι έχουν κάθε δικαίωμα· ως πολιτικοί, όμως, ως θεσμικοί φορείς, θα 'πρεπε να ντρέπονται. Γιατί αυτό το σύστημα που υπηρέτησαν (και υπηρετούν) επί 35 χρόνια είναι αυτό που γέννησε και «θεσμοποίησε» τη διαφθορά, τα σκάνδαλα, τη βία, την αφαίμαξη των ασθενέστερων, οικονομικά και κοινωνικά, στρωμάτων. Και δεν εξαιρούνται οι άνθρωποι της Αριστεράς. Δεν είναι δικαιολογία ότι αυτοί ουδέποτε κατέλαβαν την εξουσία. Συμμετέσχον (και συμμετέχουν) στο αποδεδειγμένα διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, χωρίς να είναι σε θέση να ανατρέψουν την άνιση και άδικη δομή του. Γιατί; Για να διασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στις απολαβές της εξουσίας και τις καρέκλες τους και μόνο;
Ολα τα πολιτικά κόμματα έχουν ταυτίσει το κράτος με την εξουσία, νομίζουν δηλαδή ότι ο εκάστοτε εξουσιαστής της κυβέρνησης είναι ιδιοκτήτης του πολιτικού συστήματος. Μα, νοείται σύστημα χωρίς την κοινωνία; Είναι δυνατόν να μιλάνε οι κύριοι αυτοί για Δημοκρατία όταν απουσιάζει εκκωφαντικά ο λαός; Ή μήπως θεωρούν ότι η ψήφος είναι δημοκρατική;
Ο λαϊκός ξεσηκωμός (που είναι βέβαιον ότι θα έχει συνέχεια...) δεν μπορεί να αμαυρωθεί εντούτοις. Και είναι επίσης βέβαιο ότι η αυθαίρετη εισβολή των οργάνων της τάξης σε οικίες και καφέ των Εξαρχείων (και αλλαχού) θα ανακοπεί. Ουδείς μπορεί να υπονομεύσει το λαϊκό ξέσπασμα, ούτε να αντιστρέψει τον ρουν της λαϊκής οργής. Αρκεί η κοινωνία να βρει τους τρόπους που θα αποτρέψουν οτιδήποτε μπορεί να την υπονομεύσει στη διεκδίκηση του θεσμικού της ρόλου μέσα στη Δημοκρατία. Πώς, διάολε, μιλάνε (σχεδόν όλοι) για Δημοκρατία όταν η κοινωνία είναι εξορισμένη, όταν η ίδια εκχωρεί σε «αντιπροσώπους» το δικαίωμα να μιλάνε για ελευθερία, ειρήνη, ισονομία και την ίδια ώρα οι ίδιοι τα καταπατούν όλα αυτά; Ισως όμως ο καιρός ήλθε για να καταλάβει τη συνείδησή της και την εξουσία...

6.5.10

Οι 360 μοίρες του Ζωδιακού και τα σύμβολά τους

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μοίρες: 25-30

Κυρίαρχο πνεύμα: Hahuiah

Επίκληση: Ecce oculi Domini super metuentes cum et in eis qui sperant in misecordia ejus.

Κυριαρχία: Εξόριστοι, φυλακισμένοι, φυγάδες, καταδικασμένοι. Προστατεύει από τα βλαβερά ζώα. Προστατεύει το άτομο από κλέφτες και δολοφόνους.

Θετικές όψεις: Πνεύμα που αγαπά την αλήθεια και τις θετικές επιστήμες. Άτομα με ειλικρίνεια και που αγαπούν τα έργα παρά τα λόγια.

Αρνητικές όψεις: Δεσπόζει στις βλαβερές υπάρξεις.

Μοίρα 26: Μοίρα της λάμψης και της ευμεταβλητότητας.

Το άτομο αυτό διακρίνεται για το ασταθές πνεύμα του. Ευεπηρέαστο και ευμετάβλητο από τη φύση του, ξεκινά μία δουλειά και δεν την τελειώνει ποτέ, καθώς μπλέκεται με πολλά πράγματα ταυτόχρονα τα οποία κι εκείνα αφήνει μισά. Ο κίνδυνος για μεγάλες απώλειες αγαθών ενεδρεύει πάντα και επίσης υπάρχει μία δυσκολία στα ταξίδια. Μετακινήσεις που έχουν σχέση με το νερό, και ό,τι αφορά το νερό, κρύβουν μεγάλους κινδύνους. Οι ξαφνικές και βιαστικές αποφάσεις πρέπει να αποφεύγονται αλλιώς προκαλείται αταξία στη ζωή του και σε όσα σχεδιάζει να κάνει. Σ’ αυτή τη μοίρα έχουν γεννηθεί οι περισσότεροι ναυτικοί που έζησαν ένα ναυάγιο και ναύαρχοι, οι οποίοι νικήθηκαν σε ναυμαχίες.

Μοίρα 27: Μοίρα της προθυμίας και υπακοής .

Αρκετά συχνά, τα άτομα αυτής της μοίρας, γυναίκες και άνδρες, μολονότι διαθέτουν αρκετές ικανότητες, για να εξελιχθούν επαγγελματικά, κοινωνικά αλλά και σε θέματα σπουδών, δεν έχουν την απαιτούμενη θέληση για να αξιοποιήσουν όλα αυτά τα θετικά του χαρακτήρα τους. Είναι τα άτομα που χρειάζονται την κατανόηση των άλλων και μία χείρα βοηθείας που θα τους τείνουν για να μπορέσουν να προχωρήσουν προς μία ανέλιξη πνευματική και επαγγελματική. Μόλις βρουν το δρόμο τους, διακρίνονται για τις αρετές τους και την άριστη συνεργασία τους τόσο στο κοινωνικό όσο και στο επαγγελματικό επίπεδο. Έχουν ανοιχτό μυαλό, προσαρμοστικότητα, χιούμορ και είναι συνήθως προικισμένα με μία ανεξάντλητη και κρυφή δύναμη. Αυτή η μοίρα δίνει ανθρώπους πολύ υπομονετικούς, πρόθυμους και υπάκουους, πράγμα που σημαίνει πως τα άτομα αυτά γίνονται υπέροχοι συνεργάτες ή σύζυγοι.
Ωστόσο, εάν κάποιο από τα φώτα (Ήλιος-Σελήνη) ή κάποιος από τους «διανοητικούς» πλανήτες και ιδιαίτερα ο Ερμής, ή ο Ουρανός, ανατέλλουν με αυτή τη μοίρα στον ωροσκόπο, τότε δεν μιλάμε πλέον για παθητικότητα και υπακοή, αλλά για προσωπική πρωτοβουλία και για έναν χαρακτήρα πιο δυνατό, που ξέρει να παίρνει τα ηνία στο χέρι του.

Μοίρα 28: Μοίρα της αρμονίας.

Πνεύμα στοχαστικό, φύση στοργική, άτομο προσεκτικό, συνετό που πάντα φροντίζει και σκέφτεται τους άλλους. Του αρέσει η παραμονή στο ύπαιθρο, λατρεύει τη φύση και την απλή ζωή. Η καρδιά του έχει ανάγκη την αγάπη των άλλων και τη βαθιά τους συμπάθεια. Αγαπά την ηρεμία, έχει καθαρά ένστικτα, αγνές προθέσεις, αλτρουισμό, καλλιεργημένο πνεύμα. Πολλά άτομα αυτής της μοίρας, νιώθουν μία ιδιαίτερη έλξη για ό,τι αφορά την καλλιέργεια, (δέντρα, φυτά, λουλούδια, γεωργικές εργασίες, φυτώρια, περιβόλια). Επίσης, αρκετοί ανθοκόμοι, καλλιεργητές τριαντάφυλλων ή αμπελουργοί έχουν έντονη στο ωροσκόπιό τους αυτή τη μοίρα.
Σε πολλές περιπτώσεις, αρκετά από τα άτομα αυτής της μοίρας, διαθέτουν αποκρυφιστικές ικανότητες, και οι περισσότεροι, γνωρίζουν είτε εξ ενστίκτου είτε πειραματικά, τα μυστικά και τις δυνάμεις των βοτάνων τα οποία μαθαίνουν να χρησιμοποιούν για να θεραπεύουν.

Μοίρα 29: Μοίρα του εξαναγκασμού.

Το άτομο αυτής της μοίρας, είναι αιχμάλωτο των ενστίκτων του και δέσμιο της φλογερής του φύσης. Εδώ πρόκειται για μία ιδιαίτερη περίπτωση. Ενώ υπάρχει ένας όμορφα διαμορφωμένος χαρακτήρας και το πνεύμα λάμπει από οξύνοια, λεπτότητα, φινέτσα κι ευστροφία, το άτομο είναι εκτεθειμένο σε πολλούς κινδύνους. Από κακή εκτίμηση αυτών των κινδύνων είναι πιθανόν να εκτεθεί στη διάρκεια της ζωής του σε τραγικά γεγονότα, βίαιες επιθέσεις, και κακό τέλος των σχέσεών του. Σε ένα πολύ δύσκολο ωροσκόπιο, με τετράγωνα βίαιων πλανητών πάνω σ’ αυτή τη μοίρα και όψεις ακριβείας μαζί της, υπάρχει ο κίνδυνος, το ίδιο το άτομο να προκαλέσει ή να υποστεί ξαφνικό ή βίαιο θάνατο. Άρα θα πρέπει να μη δρα ποτέ «εν θερμώ» και να προσπαθεί πάντα να αξιολογεί καταστάσεις και συνέπειες των πράξεών του.

Μοίρα 30: Μοίρα της ανεξαρτησίας.

Ανεξαρτησία πνεύματος, έρωτας για την ελευθερία, πάθος, φλόγα, τόλμη, αποφασιστικότητα, θάρρος. Με την πρώτη ευκαιρία, θα σπάσει τους δεσμούς που τον βαραίνουν και τον εγκλωβίζουν σε μία καθημερινότητα ρουτίνας και υποχρεώσεων. Αδιαφορεί για την γνώμη των άλλων εάν αυτή πρόκειται να τον εμποδίσει στις δραστηριότητές του ή στα πιστεύω του. Παρ’ όλ’ αυτά διαθέτει ευαισθησία και βαθιά συναισθήματα, συμπάσχει με τους αδικούμενους και απεχθάνεται κάθε είδους καταναγκασμό.
Πάρα πολλά άτομα αυτής της μοίρας, έχουν ένα αξιοσημείωτο ενδιαφέρον και μια ιδιαίτερη προτίμηση για το νερό, ασχέτως εάν είναι ναυτικοί ή όχι. Λατρεύουν το στοιχείο του νερού είτε για να το χρησιμοποιούν (καταναλώνουν διπλάσιες ποσότητες νερού στην καθημερινή χρήση στο νοικοκυριό και τον κήπο), είτε για να διασκεδάζουν μαζί του (λατρεύουν τις πισίνες και τα σιντριβάνια), επίσης διασκεδάζουν αφάνταστα κάνοντας περιπάτους κοντά σε φυσικές πηγές, ποτάμια και λίμνες, ή ταξιδεύοντας δια θαλάσσης.
Επίσης, αρκετά άτομα αυτής της μοίρας, έχουν αποκτήσει τα αγαθά τους από την ναυσιπλοΐα, ή από εμπόριο που έχει σχέση με τη θάλασσα, κι από θέρετρα που διαθέτουν ειδικά λουτρά, όπως επιχειρήσεις με μονάδες για ιαματικά μπάνια.



Αστρολογια σκιτσο της αντιθεσης Κρονου-Ουρανου

πηγη ΣΤΑΘΗΣ- ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

5.5.10

Ωροσκοπιο των θλιβερων γεγονοτων της απεργιας της 5ης Μαιου 2010


Οποιος ξερει αστρολογια μπορει να ερμηνευσει το ανωτερω ωροσκοπιο.Επαναλαμβανω,για χιλιοστη φορα τους τελευταιους μηνες, μονο την ερμηνεια ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ ΚΡΟΝΟΥ-ΟΥΡΑΝΟΥ που ολο τυχαια ειναι στον αξονα 2ου-8ου οικου.

Η αντιθεση Κρονου-Ουρανου,η πιο σημαντικη οψη,μας δειχνει οτι οι πολιτες εχουν χασει την εμπιστοσυνη τους στο πολιτικο συστημα αλλα και στις αξιες,και αυτο ειναι επικινδυνο για την δημοκρατια επισης.

Προσοχη γιατι η αντιθεση εχει ενταση.....

4.5.10

Η καταληψη της ΕΡΤ κατω απο την αντιθεση Κρονου-Ουρανου

Στο κτίριο της ΕΡΤ, στην Αγία Παρασκευή, εισήλθαν μέλη του Συντονιστικού Ωρομίσθιων Εκπαιδευτικών και την Πανελλήνιας Ένωσης Αδιόριστων Εκπαιδευτικών, επιδιώκοντας να επέμβουν σε τηλεοπτική εκπομπή με καλεσμένη την υπουργό Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου.
Οι διαμαρτυρόμενοι εκπαιδευτικοί προσπάθησαν να μπουν στο στούντιο, όπου μαγνητοσκοπούνταν η εκπομπή στην οποία θα εμφανιζόταν η υπουργός Παιδείας. Η συνέντευξη, όμως, είχε ολοκληρωθεί και ορισμένοι από αυτούς μπήκαν στο κοντρόλ των ειδήσεων, διακόπτοντας την κανονική ροή.
Αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονται έξω από το μέγαφρο της ΕΡΤ δήλωσαν στο tvxs.gr ότι οι ωρομίσθιοι και οι αδιόριστοι εκπαιδευτικοί ήθελαν να συναντηθούν με την υπουργό Παιδείας. Αυτή τη στιγμή έχουν μπει στο στούντιο. Οι ίδιοι καταγγέλουν βίαιη απώθηση των διαμαρτυρόμενων από διμοιρία των ΜΑΤ την ώρα που προσπάθησαν να μπουν στο κτίριο. Άλλη μια διμοιρία εισήλθε στο κτίριο πριν από λίγη ώρα.
Η κ. Διαμαντοπούλου φέρεται να φυγαδεύτηκε από την πίσω πόρτα του κτιρίου, ενώ αυτή την ώρα γίνονται διαπραγματεύσεις με τους εκπαιδευτικούς ώστε να καταγραφούν στην κάμερα τα αιτήματά τους και να προβληθούν στη συνέχεια από την τηλεόραση της ΕΡΤ. Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκαν μικρής έκτασης επεισόδια στο εσωτερικό του κτιρίου, ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο και για 2 τραυματίες ωρομίσθιους καθηγητές.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν οτι  η διοίκηση της ΕΡΤ αρνείται να βγάλει στον αέρα τους εκπαιδευτικούς. Οι ίδιοι δηλώνουν πως δεν πρόκειται να αποχωρήσουν και δε θα αφήσουν ούτε τη Μαρία Χούκλη να αποχωρήσει από το στούντιο.  Πηγη Οπερα της Πενταρας

 

3.5.10

Το πνευμα και η ουσια της αντιθεσης Κρονου-Ουρανου


  • Θα μας επιστρέψουν τη ζωή μας;

    Ως γνωστόν, για να λειτουργήσει το σύστημα της διαφθοράς/διαπλοκής, χρειάζονται πέντε. Αυτός που διαφθείρει, αυτός που διαφθείρεται, αυτός που κοιτάζει - δεν μιλάει, αλλά επωφελείται, αυτός που κρατάει τους θεσμούς ανενεργούς, και τα ΜΜΕ που επιλέγουν ποιον θα «ξε-κρεμάσουν». Αφήνω την πόρτα ανοιχτή
    παίρνω και το παλτό μαζί
    ενώ έχω σκοπό να πέσω στο κενό
    Κ. Μπεβεράτος, Αδημοσίευτο
    Ως γνωστόν, για να λειτουργήσει το σύστημα της διαφθοράς/διαπλοκής, χρειάζονται πέντε. Αυτός που διαφθείρει, αυτός που διαφθείρεται, αυτός που κοιτάζει - δεν μιλάει, αλλά επωφελείται, αυτός που κρατάει τους θεσμούς ανενεργούς, και τα ΜΜΕ που επιλέγουν ποιον θα «ξε-κρεμάσουν».
    ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ, στα 36 μεταπολιτευτικά χρόνια κυβέρνησαν δύο κόμματα, ορκίστηκαν δεκάδες υπουργοί, «δραστηριοποιήθηκαν» χιλιάδες παρατρεχάμενοι, συνέπραξαν πολλοί έχοντες και κατέχοντες, καιροφυλακτούσαν (και καιροσκοπούσαν) αμέτρητα λαμόγια και οι υπόλοιποι (δηλαδή οι μη-ανήκοντες και οι μη-παίζοντες) -στην πλειοψηφία τους- μιλούσαν από μέσα τους (παραμιλούσαν από θυμό και σιωπούσαν από φόβο).
    ΑΝ ΕΤΣΙ έχουν τα πράγματα, πρέπει να φύγουν συλλήβδην (και όχι ένας-ένας) όλοι αυτοί που υπέχουν ποινική, πολιτική, οικονομική, κοινωνική, επικοινωνιακή, εν τέλει, ηθική και εθνική ευθύνη, για όσα μας συμβαίνουν τώρα.
    ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ να κυβερνήσουν αυτούς που τα έλεγαν και εδιώχθησαν, αυτούς που μπορούσαν να μπουν στο «πάρτι» και αρνήθηκαν. Δεν είναι ούτε πολιτικά ηθικό ούτε κοινωνικά αποδεκτό να θέλουν να μας σώσουν όσοι πλουτίσανε, όσοι τους βοηθήσανε, αλλά και όσοι έβλεπαν/ήξεραν, αλλά δεν μιλούσαν (λόγω συγγενείας, κομματικής πειθαρχίας ή ευήθειας).
    ΕΠΕΙΔΗ οι παραπάνω εσμοί εξακολουθούν -εν μέσω κρίσης και απόγνωσης- να εκμεταλλεύονται τα παλιά κυκλώματα και να συνεχίζουν να εξαργυρώνουν επιταγές φαυλότητας (στα Πανεπιστήμια, στα Νοσοκομεία, στο Στρατό, στους Δήμους), πρέπει η γενική εκ-δίωξη να επιταχυνθεί.
    ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ και μας ξέρουν. Δεν χρειάζονται και πολλές αποδείξεις. Αλλωστε, αυτοί ουδέποτε μας έκοψαν «απόδειξη» για όσα μας έπαιρναν στο όνομα του ευρωπαϊκού ονείρου.
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ μόνο να μας γυρίσουν πίσω τα υπεξαιρεθέντα. Απαιτούμε να μας επιστρέψουν τη ζωή μας. Μας την έκλεψαν κομμάτι κομμάτι και τώρα θέλουν να μας την αντικαταστήσουν με ομόλογα.
    ΤΑ ΑΝΟΜΟΛΟΓΗΤΑ εγκλήματά τους (με δόλο και σκοπό) δεν παραγράφονται μέσω ΔΝΤ ή Ευρωπαϊκής Ενωσης.
    Η ΣΩΤΗΡΙΑ της πατρίδας (salus populi) δεν πρέπει να ανατεθεί στους σφετεριστές της λαϊκής ψήφου και θέλησης.
    ΤΟ ΤΕΛΟΣ της Μεταπολίτευσης θα επέλθει μαζί με το τέλος αυτής της γενιάς των ψευτοσοσιαλιστών, ψευτοαριστερών, ψευτοπατριωτών.
    ΤΩΡΑ και όλοι. Και οι «συνεργάτες τους» (διανοούμενοι, δημοσιογράφοι κ.ά.).
    ΥΓ.1: Η θεωρία ή και ο φόβος «του πώς θα ζήσουμε χωρίς βαρβάρους» είναι εκ του πονηρού. Η Δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα.
    ΥΓ.2: Πρόβλημα δεν έχει ο λαός. Αυτοί που τον κυβερνούν είναι το πρόβλημα. Αυτοί που σήμερα δεν ρισκάρουν τίποτα κι όμως ηθικολογούν.

Η αντιθεση Κρονου-Ουρανου και οι δημοσιογραφοι

Η αντιθεση Κρονου-Ουρανου,η πιο σημαντικη οψη αυτη την περιοδο,μας δειχνει οτι οι πολιτες εχουν χασει την εμπιστοσυνη τους στο πολιτικο συστημα αλλα και στις αξιες,και αυτο ειναι επικινδυνο για την δημοκρατια επισης.Αυτη την οψη αρχιζουν να  καταλαβαινουν οι δημοσιογραφοι,σταρ της τηλεορασης και εχουν κλασει μεντες,οπως λεει  ο σοφος λαος μας,και αρχιζουν να αλλαζουν σταση απεναντι στην ομαδικη υστερια που εχει καταλαβει την ελληνικο λαο.Βεβαια δεν ειναι ολοι οι δημοσιογραφοι ιδιοι,υπαρχουν αναμεσα τους και φωτεινες εξαιρεσεις οπως ο Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ-ΤΕΤΡΑΔΗΣ που αναδημοσιευω το σημερινο του αρθρο απο τηνη σημερινη Ελευθεροτυπια.



  • Μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα

    Για πολλούς απ' όσους βλέπουν απολύτως ψυχρά το διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα, που μετέτρεψε το δημόσιο χρέος των 25 δισ. ευρώ, που είχε η χώρα, σε 350 δισ. με τις απανωτές δανειοδοτήσεις με υψηλούς τόκους και με τη μορφή βούρκου που σε καταπίνει, η πιο λογική απάντηση της Ελλάδας σ' αυτό που ωραιοποιημένα λέγεται αγορές -αλλά είναι εγκληματίες- θα έπρεπε να ήταν η στάση πληρωμών με παράλληλη εθνικοποίηση των τραπεζών. Εκεί να δεις σοκ και δέος. Μπορεί οι ελληνικές τράπεζες να ζημιώνονταν με 60 δισ. ευρώ περίπου και οι πολίτες να καλούνταν να τα βγάλουν πέρα με αιματηρές περικοπές, αλλά θα το έκαναν για την Ελλάδα ρε γαμώτο και όχι για να τοκογλυφήσει ακόμα περισσότερο η κυρία Μέρκελ και η παρέα της με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
    Τώρα, η χώρα θα φεσωθεί άλλα 120 δισ., επιπλέον των 350 δισ., και θα μείνει υποθηκευμένη για την επόμενη 15ετία. Ούτε 3ετία, ούτε 5ετία.
    Τι παράγει η χώρα για να γεννήσει χρήμα και να αποπληρώσει το χρέος; Τίποτε. Ολίγον τουρισμό και τ' αγόρι της. Τι θα παράγει αύριο; Ούτε τουρισμό, και τ' αγόρια όλο και λιγοστεύουν ως είδος.
    Τι θα κέρδιζε με τη στάση πληρωμών; Αναδιαπραγμάτευση του χρέους. Τα 350 δισ. θα γίνονταν 240 δισ. και θα έτρεχε η Γερμανία και η Γαλλία να μας σώσουν παρακαλετά για να μη μείνουν οι τράπεζές τους με 120 δισ. ελληνικών ομολόγων, που θα άξιζαν πια 80 και αν. Δεν είναι τόσο απλό όπως το γράφω. Αλλά αυτό είναι το ρεζουμέ.
    Ας κέρδιζε ο κύριος Πόλσον και οι συμμορίτες του είδους, που ποντάρουν στη χρεοκοπία της Ελλάδας. Θα γέμιζε σκουπίδια ομόλογα η παγκόσμια αγορά, που θα έτρεχε να σώσει την τοκογλυφία της μαζί με το μέλλον της Ελλάδας. Ενώ τώρα, τρέχει η Ελλάδα παρακαλετά και αυτομαστιγωνόμενη, ζητώντας συγγνώμη, που ήταν μια πρόστυχη, μια ψεύτρα, μια αλανιάρα. Ζητώντας συγγνώμη από τις πουτάνες πολυτελείας, που την προστυχιά τους, την ψευτιά τους, την αλανιά τους, την πουλάνε στους επαρχιώτες -σαν την Ελλάδα- για τίτλους ευγενείας.
    Η Ελλάδα έχει την ατυχία να μην έχει ούτε ηγέτη, ούτε στελέχη, ούτε οικονομικούς παράγοντες, που να μπορούν να κάνουν και να διαχειριστούν μια τέτοια κίνηση, που απαιτεί θράσος, γενναιότητα, οικονομική ευελιξία καθόλου δημοσιοϋπαλληλικής νοοτροπίας και, κυρίως, διεθνή στηρίγματα.
    Τίποτε απ' όλα αυτά δεν έχει η Ελλάδα. Αντιθέτως, έχει στρατιές ρουσφετολογικά αργόμισθων, που όχι μόνο τρώνε τα σπλάχνα της οικονομίας, αλλά και κάθε προόδου.
    Εχει στρατιές από κλέφτες και φοροφυγάδες στον ιδιωτικό τομέα, που συσσωρεύουν πλούτο, ενώ στερούν πλούτο από το δημόσιο ταμείο, χάριν του οποίου σιτίζονται.
    Εχει στρατιές από αργοκίνητους μηχανισμούς, εργάτες και υπαλλήλους, που ροκανίζουν το δημόσιο χρήμα και εμποδίζουν κάθε εξέλιξη.
    Εχει στρατιές από εξουσιαστές στους δήμους, τις κοινότητες, τις νομαρχίες, τις περιφέρειες και στη Βουλή, που όχι μόνο σπαταλάνε χρόνο, χρήμα, ιδέες, ανθρώπους για τα μικροσυμφέροντά τους, αλλά χειρίζονται το δημόσιο χρήμα λες και το βρήκαν στο δρόμο.
    Η χρεοκοπία της χώρας δεν είναι το κατώτερο στάδιο, όπως θέλει να λέει ο πρωθυπουργός. Το κατώτερο στάδιο είναι η ηθική χρεοκοπία της χώρας, που έχει ήδη συντελεστεί. Και στην οποία συμμετέχει και ο πρωθυπουργός εδώ και 35 χρόνια.
    Αυτή η ηθική χρεοκοπία είναι που θα εμποδίσει και τώρα τη χώρα να πάρει ανάσα, όσα δισ. και αν της δανείσουν οι διεθνείς τοκογλύφοι. Μέχρι να χρεοκοπήσει πλήρως κλαίγοντας.
    Θα αρκούσε οι φοροφυγάδες να πληρώσουν τους φόρους τους. Τα 30 δισ. βεβαιωμένα και τα εκατοντάδες άγνωστα από τους κάθε λογής επαγγελματίες, αεριτζήδες και κεφαλαιούχους της παραοικονομίας. Αυτό θα αρκούσε. Στην πιο φτωχή χώρα των πιο πλούσιων κατοίκων!
    Ποιος θα μαζέψει αυτό το διαφεύγον χρήμα; Ποιος θα βάλει κανόνες ανταγωνισμού παροχής ποιότητας υπηρεσιών στο λησταρχείο του τουρισμού; Ποιος θα μαζέψει, επιτέλους, τη χρυσοφόρο ναυτιλία στα εργαστήρια και τις υπηρεσίες της πατρίδας της; Ποιος θα κυνηγήσει τις διαρκείς κερδοσκοπικές αυξήσεις στα είδη διατροφής και τα πωλήματα του πανάκριβου ελληνικού εμπορίου; Ποιος θα βάλει τάξη στους ανεκμετάλλευτους γεωργικούς θησαυρούς της ελληνικής γης;
    Τελικά, ποιος θα πει στους πολίτες «εντάξει, σας διαφθείραμε. Δεν συμφέρει. Κομμένο».
    Η κυβέρνηση που, ανίκανη να συλλάβει τους κλέφτες, μειώνει τις συντάξεις των πιο ανυπεράσπιστων πολιτών της;

Τα βαμπιρ της Ελληνικης Αστρολογιας....

Εδω και ενα μηνα,καποιος στελνει μαζικα μηνυματα στο ιστολογιο με απειλες,βρυσιες και αλλες βλακειες.Σκοπο του ειναι να κανει θορυβο,ταραχη για την Αστρολογια και να δειξει οτι ειμαι μεγαλος τενεκες.Δεν κανω τιποτε αλλο παρα το κεφι μου,αυτο φαινεται οτι δεν του αρεσει,γιατι το μονο που εχει να προσφερει ο κυριος αυτος ειναι παξιμαδακια,σε γριουλες.Και ενα μυστηριο πραγμα.Ολα τα μηνυματα τα στελνει μεταξυ 3 με 4 το πρωι,την ωρα που βγαινουν τα βαμπιρ του κορμιου,μιας και ο Χειρωνας αυτη την εποχη εχει κατι τετοιες επιδρασεις.....

2.5.10

Το ωροσκοπιο του δανειου ΕΕ-ΔΝΤ υψους 110 δις

Ολοκληρώθηκε στις Βρυξέλλες η άτυπη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης για την οριστικοποίηση του σχεδίου βοήθειας προς την Ελλάδα μετά την επίσημη ανακοίνωση των επώδυνων μέτρων.

Οι 16 υπουργοί Οικονομικών του Eurogroup έδωσαν το «πράσινο φως» για την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της συνόδου του Eurogroup δίνεται αυτή την ώρα κοινή συνέντευξη Τύπου από τον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου, τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ζαν-Κλοντ Τρισέ και τον επικεφαλής του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.
Η συνολική βοήθεια προς την Ελλάδα στην επόμενη τριετία από ΕΕ και ΔΝΤ θα είναι 110 και θα προβλέπεται και ενα αποθεματικό σε περίπτωση που χρειαστεί. Από αυτά τα 80 δισ. ευρώ θα τα δώσει η ΕΕ και τα 30 δισ. ευρώ το ΔΝΤ. Τον πρώτο χρόνο θα πάρουμε 30 δισ. από την Ευρωζώνη.

Στη συνέντευξη Τύπου ανακοινώθηκε επίσης ότι θα συνεδριάσουν οι επικεφαλής των κυβερνήσεων της Ευρωζώνης προκειμένου να εγκρίνουν σε επίπεδο κορυφής το σχέδιο στήριξης και να ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός. Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, η σύνοδος του Eurogroup σε επίπεδο αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων αναμένεται την επόμενη Παρασκευή ή το επόμενο Σάββατο.
Προσερχόμενος νωρίς το απόγευμα της Κυριακής στη σύνοδο του Eurogroup, ο Ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Όλι Ρεν χαιρέτισε το «ολοκληρωμένο και φιλόδοξο» πρόγραμμα μέτρων που ανακοίνωσε το πρωί της Κυριακής η Αθήνα, λέγοντας ότι οι υπουργοί Οικονομικών θα εγκρίνουν στη συνεδρίαση τη συμφωνία με την Ελλάδα για το σχέδιο στήριξης.
«Έφθασε η ώρα να υπερασπιστούμε την ευρωζώνη» δήλωσε από πλευράς του προσερχόμενος στις Βρυξέλλες ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, μιλώντας για ένα «πολύ σταθερό πρόγραμμα» της ελληνικής κυβέρνησης.
«Είναι καθήκον μας να υπερασπιστούμε τη σταθερότητα της ζώνης του ευρώ ως σύνολο, αυτή θα είναι η αποστολή μας. Όσο καλύτερα την ολοκληρώσουμε τόσο καλύτερα θα είναι για την Ευρώπη και για τους Γερμανούς φορολογούμενους» επισήμανε.
Εν όψει της συνεδρίασης του Euorgroup η Κομισιόν ζήτησε την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης, χαρακτηρίζοντας αξιόπιστα τα σκληρά μέτρα λιτότητας που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.
Μιλώντας από την Αθήνα ο επικεφαλής της αποστολής του ΔΝΤ Πολ Τόμσεν ανέφερε πως συνεδριάζει την Κυριακή στην Ουάσινγκτον και η εκτελεστική επιτροπή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για να οριστικοποιήσει το ποσό βοήθειας προς την Ελλάδα. Ο ίδιος ανέφερε ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν αρχίσει να λαμβάνει η Αθήνα οικονομική βοήθεια.

1.5.10

Αστρολογια της εικονικης εκτελεσης Αλογοσκουφη...στο Λονδινο



ΟΤΙ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ
Ο πρώην υπουργός Οικονομίας ο Γιώργος Αλογοσκούφης βρέθηκε την Τετάρτη στη βρετανική πρωτεύουσα, προσκεκλημένος να μιλήσει (μαζί με τον Γ. Παπαντωνίου) σε εκδήλωση του LSE για την ελληνική οικονομία. Από το βήμα του ομιλητή, λοιπόν, και απευθυνόμενος σε πυκνό ακροατήριο, ο Αλογοσκούφης ισχυρίστηκε -με θράσος όχι χιλίων, αλλά... ενός εκατομμυρίου πιθήκων- ότι «οι υπουργοί Οικονομικών (στην Ελλάδα) είναι οι τελευταίοι που πρέπει να κατηγορούνται - η πίεση που ασκεί η κοινωνία στο σύνολό της για μεγαλύτερα έξοδα καθιστά εξαιρετικά δύσκολη την κατάσταση και μας κάνει πολύ αντιδημοφιλείς»! Συμπλήρωσε δε ότι «εμείς οι υπουργοί Οικονομικών προσπαθούμε να εφαρμόσουμε μέτρα ενάντια στη θέληση των κυβερνήσεων και των πολιτών»...

Οι δακρύβρεχτες κορώνες του Αλογοσκούφη προκάλεσαν θυμηδία στο ακροατήριο - θυμηδία που μετατράπηκε σε καγχασμό όταν ο ίδιος υποστήριξε ότι...καμία ελληνική κυβέρνηση δεν προσπάθησε να παραπλανήσει τις ευρωπαϊκές αρχές. Αλλά τα χειρότερα για τον πρώην «τσάρο» της οικονομίας ήρθαν μετά...

Κάποια στιγμή, λοιπόν, ένας από τους ακροατές απηύθυνε την εξής ερώτηση: «Για τη Μικρασιατική Καταστροφή εκτελέστηκαν στο Γουδί έξι πολιτικοί. Για την οικονομική καταστροφή της Ελλάδας, ποιος θα πληρώσει;». Η απάντηση -που προκάλεσε ένα μικρό χαμό- ήρθε από μια ακροάτρια: «Ο Αλογοσκούφης», φώναξε, «πρέπει να εκτελεστεί!». Κατόπιν όλων αυτών δεν πρέπει να μας εκπλήσσει το ότι ο πρώην υπουργός προσήλθε στην εκδήλωση με σωματοφύλακες! Αν συμβαίνουν αυτά στο Λονδίνο, μπορούμε να φανταστούμε τι θα γίνει σε περίπτωση που ο Αλογοσκούφης αποφασίσει να εμφανιστεί σε παρόμοια εκδήλωση στην Αθήνα... Πηγη της ειδησης

Αστρολογικη ερμηνεια του γεγονοτος



Εκανε την ομιλια με αντιθεση διελαυνοντα Ηλιο και γενεθλιας Σεληνης,που σημειοδοτει την δυσφημιση της χωρας αλλα και του ιδιου.Ο διελαυντοντας Ποσειδωνας σε αντιθεση με την γενεθλια συνοδο Δια και Πλουτωνα,που μας δειχνει τα σκανδαλα  του στην αναπτυξιακη πορεια της χωρας κατα την υπουργεια του καθως επισης και τον ελεγχο των κεντρων ληψης οικονομικων αποφασεων.Τελος η διελευση του αναδρομου Κρονου πανω απο τον γενεθλιο Αρη πυροδοτησαν και την εικονικη του εκτελεση...Το αστειο ειναι οτι πελατης γνωστης αστρολογας....αλλα ξερει αστρολογια οσο εγω ξερω αρχαιολογια...

Αποσπάσματα της κεντρικής προεκλογικής ομιλίας του υποψήφιου βουλευτή της Ν.Δ. στην Α΄ Αθηνών Γ. Αλογοσκούφη στο Hilton (28/09/2009) ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ....



Επειδη ο κυριος Αλογοσκουφης ειναι και μπλουζιστας του αφιεωρω το ακολουθο κομματι



Επικαιρο τραγουδι του Μαρκου Βαμβακαρη,που το ειχει κατα νου ο κυριος Αλογοσκουφης...



Όσοι γίνουν πρωθυπουργοί όλοι τους θα πεθάνουν

τους κυνηγάει ο λαός απ' τα καλά που κάνουν x2

oσοι γίνουν πρωθυπουργοί όλοι τους θα πεθάνουν

(Γεια σου, ρε Μάρκο, με τα ζοριλίκια σου!)

Βάζω υποψηφιότητα πρωθυπουργός να γίνω,

να κάθουμαι τεμπέλικα, να τρώω και να πίνω x2

βάζω υποψηφιότητα πρωθυπουργός να γίνω.

Και ν' ανεβαίνω στη Βουλή εγώ να τους διατάζω

να τους πατώ τον άργιλε και να τους μαστουριάζω x2

Και ν' ανεβαίνω στη Βουλή εγώ να τους διατάζω.

(Πάει ο Κονδύλης μας πάει κι ο Βενιζέλος

την πούλεψε κι ο Δεμερτζής που θα 'φερνε το τέλος x2

πάει ο Κονδύλης μας πάει κι ο Βενιζέλος)