30.3.09

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ
























Tο 1968... ο δικτάτορας Γεώργιος Παπαδόπουλος λανσάρει το σύνθημα "Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών" και το συνοδεύει με διαγραφή των χρεών των αγροτών.

Στο ωροσκόπιο παρατηρούμε τα εξης ΤΡΙΓΩΝΟ ΣΕΛΗΝΗΣ-ΓΙΑ που μας δείχνει την αναπτυξη της γεωργίας και η πολιτική για την γεωργία.ΣΥΝΟΔΟΣ ΣΕΛΗΝΗΣ-ΑΡΗ που μας δειχνει χρησιμοποιηση της ενεργειας για την αναπτυξη της γεωργιας.Αυτα οσο αφορα την γεωργια.

Ας δουμε τωρα την πολιτικη αναλυση του συνθηματος.ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΡΟΝΟΥ-ΒΟΡΕΙΟΥ ΔΕΣΜΟΥ μας δειχνει νεοι δεσμοι της εξουσιας με συμμαχιες και σχεσεις απο το παρελθον.ΕΞΑΓΩΝΟ ΟΥΡΑΝΟΥ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ μας δειχνει αλλαγες στις κοινωνικες και πολιτικες δομες λογω νεων οραματων για το μελλον.ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΔΙΑ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ που μας δειχνει υποκρισια της πολιτικης τα οποια συνοδευονται απο σκανδαλα.

Ο κολοσσός και η κοκότα



Εντάξει, ένα freepress δεν πρέπει να μασάει τα λόγια του, όπως εμείς στις εφημερίδες καμιά φορά κάνουμε. Αλλά τόση πια απελευθέρωση από τους καλούς τρόπους, τόση περιφρόνηση προς τα αισθήματα των γυναικών και τόση απόσταση, συγχρόνως, από την εποχή του δεν την περιμέναμε από τον Νίκο Δήμου. Καλά να πάθουμε. Ποιος είπε ότι κάθε blogger είναι και άνθρωπος της εξέλιξης;

Στο τελευταίο τεύχος του Lifo ο Νίκος Δήμου εκμυστηρεύεται στους αναγνώστες της στήλης του «Υπερκείμενα» ότι οι παλιότεροι, που είχαν γνωρίσει την προ Ντασσέν Μελίνα, έχουν πρόβλημα με τα επετειακά αφιερώματα γι' αυτήν. Γιατί την ήξεραν, γράφει, ως «μια μέτρια ηθοποιό, απολιτική, εγωπαθή, μια κοσμική κυρία διάσημη για τις πολλαπλές ερωτικές της περιπέτειες. "Εθνική κοκότα" την αποκαλεί ο Κατσίμπαλης σε επιστολή του προς τον Σεφέρη...». Κι αφού την ήξεραν τέτοια, ό,τι έγινε μετά η Μελίνα, συνεχίζει ο Νίκος Δήμου, το οφείλει στον Ντασσέν, τον Πυγμαλίωνά της.

Να ξεπεράσουμε το αφόρητα ανδροκρατικό κλισέ ότι για να γίνεις σπουδαία γυναίκα χρειάζεσαι σπρωξιματάκι από ένα σπουδαιότερο αρσενικό. Να ξεπεράσουμε ακόμα και τον χαρακτηρισμό «μέτρια» ηθοποιός, πόσο μάλλον όταν προέρχεται από έναν συγγραφέα που δεν είναι και ο Φίλιπ Ροθ των δοκιμίων.

Αλλά η αναπαραγωγή της φράσης του Κατσίμπαλη για τη Μελίνα ξεπερνάει τα όρια. Οτι ο Κολοσσός του Μαρουσίου ήταν ένας αθυρόστομος άνθρωπος το ξέρουν και οι πιο μέτριοι γνώστες της ελληνικής λογοτεχνίας. Οτι ήταν άνδρας, επίσης. Το ίδιο κοινότοπο είναι και ότι η Αθήνα τη δεκαετία του '40, τότε που η Μελίνα άρχισε να μεσουρανεί ως ηθοποιός, δεν ήταν δα και καμιά ανοιχτή, κοσμοπολίτικη κοινωνία. Ακριβώς το αντίθετο.

Η κακεντρεχής, άρα, δήλωση του Κατσίμπαλη για μια γυναίκα που ξέφευγε από τα συνηθισμένα, δεν ξενίζει κανέναν. Εξορίζει, όμως, η χρησιμοποίησή της σήμερα, 2009, από έναν σχολιαστή περιωπής, που εσχάτως, μάλιστα, συμμετείχε και στην ίδρυση κόμματος. Εκτός κι αν η «Δράση» δεν έχει σκοπό να απευθυνθεί σε γυναίκες ψηφοφόρους. Τότε πάμε πάσο.


ΒΕΝΑ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ


ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 30/03/2009

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ-30 Μαρτίου


το 1492... οι βασιλείς της Ισπανίας Φερδινάνδος και Ισαβέλλα υπογράφουν διάταγμα σύμφωνα, με το οποίο, όποιος Εβραίος δεν ασπαστεί τον Καθολικισμό θα εξορίζεται.

το 1533... ο Thomas Gramner γίνεται ο πρώτος Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι

το 1746... γεννιέται ο Ισπανός ζωγράφος Φρανσίσκο Χοσέ ντε Γκόγια ι Λουθιέντες, ο διάσημος Γκιόγια.

το 1811... γεννιέται ο Γερμανός χημικός Robert Wilhelm Bunsen, που τελειοποίησε τον βραστήρα γκαζιού

το 1814... οι σύμμαχοι καταλαμβάνουν το Παρίσι βάζοντας τέλος στην επί δεκαετία κυριαρχία του Ναπολέοντα στην Ευρώπη

το 1820... γεννιέται στο Norfolk της Αγγλίας η Anna Sewell, συγγραφέας του κλασικού βιβλίου "Μαύρη Καλλονή".

το 1822... η Φλόριντα γίνεται Πολιτεία των ΗΠΑ.

το 1842... πεθαίνει η σημαντική Γαλλίδα ζωγράφος Elisabeth Vigge Lebrun

το 1842... πραγματοποιείται η πρώτη εγχείρηση με αναισθητικό.

το 1844... γεννιέται ο διάσημος Γάλλος λυρικός ποιητής Πολ Βερλέν

το 1853... γεννιέται ο διάσημος Ολλανδός ζωγράφος Βίνσεντ βαν Γκογκ.

το 1856... υπογράφεται η Συνθήκη των Παρισίων, που τερματίζει τον Πόλεμο της Κριμαίας μεταξύ Ρώσων και Άγγλων.

το 1858... ο Hyman L. Lipman τοποθετεί για πρώτη φορά γόμα στην μια άκρη ενός μολυβιού

το 1863... ο πρίγκιπας Γεώργιος Σλίσγουϊκ - Χόλσταϊν - Σόντεμπουργκ - Γλίξμπουργκ της Δανίας ορίζεται νέος βασιλιάς της Ελλάδας με το όνομα Γεώργιος Α'.

το 1867... η Αλάσκα γίνεται περιοχή των ΗΠΑ μετά την εξαγορά της από την Ρωσία έναντι του ποσού των 7.200.000 δολαρίων.

το 1870... το Τέξας προσχωρεί εκ νέου στις ΗΠΑ μετά την ήττα των Νοτίων από τα στρατεύματα της Ομοσπονδίας στον αμερικανικό Εμφύλιο Πόλεμο.

το 1872... πεθαίνει ο συνθέτης του Εθνικού μας Ύμνου Νικόλαος Μάντζαρος.

το 1879... γεννιέται ο δις Παγκόσμιος Πρωταθλητής παγοδρομιών Ολλανδός Κοέν ντε Κόνινγκ.

το 1880... γεννιέται ο Ιρλανδός δραματουργός Σον Ο΄Κέσεϊ.

το 1894... πεθαίνει ο διάσημος Ρώσος αεροναυπηγός Σεργκέι Ιλούζιν

το 1896... πεθαίνει ο πολιτικός και πρώην πρωθυπουργός Χαρίλαος Τρικούπης

το 1903... στη Δομινικανή Δημοκρατία, οι προσκληθείσες εξεγέρσεις φέρνουν τα αμερικανικά στρατεύματα στον Άγιο Δομίνικο για να προστατεύσουν τα συμφέροντα των ΗΠΑ.

το 1910... πεθαίνει ο Ελληνογάλλος ποιητής Ζαν Μορεάς, κατά κόσμον Ιωάννης Παπαδιαμαντόπουλος

το 1912... το Μαρόκο γίνεται γαλλικό προτεκτεράτο

το 1913... γεννιέται ο τραγουδιστής της ποπ και αστέρας των 50'ς Φράνκι Λέιν.

το 1914... γεννιέται ο Αμερικανός μπλουζίστας Σόνι Μπόι Γουίλιαμσον

το 1921... ο νέος πρωθυπουργός Δημήτριος Γούναρης ζητά από τη Βουλή να εγκρίνει την επιστράτευση εφέδρων και την κήρυξη στρατιωτικού νόμου, αναφορικά με τη λογοκρισία του Τύπου για τα θέματα των πολεμικών επιχειρήσεων.

το 1922... ο Έλληνας πρωθυπουργός Δημήτριος Γούναρης φτάνει στη Ρώμη. Σε δηλώσεις του τονίζει ότι, ο Κεμάλ θα εγκαταλείψει τους όρους, που έχει προτείνει για την αποδοχή της ανακωχής, επειδή οι δυνάμεις της Άγκυρας έχουν εξαντληθεί.

το 1925... πεθαίνει σε ηλικία 64 ετών στο Ντόρναχ της Ελβετίας ο αυστριακής καταγωγής επιστήμονας, εκδότης και θεμελιωτής της Ανθρωποσοφίας, Ρούντολφ Στάινερ. Ο Στάινερ πίστευε ότι, ο άνθρωπος στο παρελθόν συμμετείχε πληρέστερα στις πνευματικές διαδικασίες του κόσμου μέσω μιας ονειρικής συνείδησης, αλλά περιορίστηκε λόγω της πρόσδεσής του στα υλικά πράγματα.

το 1930... στο Βερολίνο, η σοσιαλιστική Κυβέρνηση ανατρέπεται και αντικαθίσταται από συνασπισμό κομμάτων της Δεξιάς με επικεφαλής τον Χάινριχ Μπρούνιγκ.

το 1932... η Αμέλια Έρχαρτ γίνεται η πρώτη γυναίκα, που πετάει μόνη της πάνω από τον Ατλαντικό Ωκεανό.

το 1935... η Βρετανία και η ΕΣΣΔ υπογράφουν συμφωνία για την από κοινού λήψη μέτρων περιορισμού των επεκτατικών βλέψεων του Ράιχ.

το 1937... γεννιέται ο Αμερικανός ηθοποιός, σκηνοθέτης, παραγωγός σεναριογράφος και γόης του Χόλιγουντ Γούορεν Μπίτι.

το 1939... στην Ισπανία, 100.000 έχουν συλληφθεί μέχρι την ημέρα αυτή από το καθεστώς του Φράνκο.

το 1940... επιβάλλονται νέες φορολογίες στον ελληνικό προϋπολογισμό του 1940-41. Το κύριο βάρος επικεντρώνεται στην Άμυνα.

το 1944... κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, ο αμερικανικός στόλος επιτίθεται στο Παλάου, κοντά στις Φιλιππίνες.

το 1945... γεννιέται ο διάσημος Βρετανός τραγουδιστής και συνθέτης Έρικ Κλάπτον.

το 1945... κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου τα σοβιετικά στρατεύματα εισβάλουν στην Αυστρία και καταλαμβάνουν τη Βιέννη

το 1947... ο Αμερικανός μηχανικός αυτοκινήτων Πρέστον Τάκερ ανακοινώνει την δημιουργία ενός νέου μοντέλου αυτοκινήτου, που παίρνει το όνομά του.

το 1947... πεθαίνει ο Ουαλός συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας Άρθουρ Μάχεν

το 1949... η ηγεσία του συριακού στρατού αναλαμβάνει την εξουσία της χώρας μετά από στρατιωτικό πραξικόπημα.

το 1950... ο Αμερικανός Πρόεδρος Χάρι Τρούμαν καταγγέλλει τον Μακάρθι ως υπονομευτή της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ.

το 1951... η εταιρία Remington Rand παραδίδει τον πρώτο UNIVAC1 κομπιούτερ στην αμερικανική υπηρεσία απογραφών

το 1951... ο Νικόλαος Πλαστήρας διαγράφει τον Στυλιανό Γονατά από το κόμμα της ΕΠΕΚ.

το 1952... Μαροκινοί εξεγείρονται κατά των Γάλλων, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 4 και να τραυματιστούν 60 άνθρωποι.

το 1952... ο Νίκος Μπελογιάννης γνωστός και ως "ο άνθρωπος με το γαρίφαλο" εκτελείται μαζί με τρεις ακόμα συντρόφου του στο Γουδί

το 1954... το Τορόντο γίνεται η πρώτη πόλη του Καναδά, που αποκτά υπόγειο σιδηρόδρομο.

το 1957... γεννιέται ο Αμερικανός κωμικός Πολ Ράιζερ

το 1959... στην Ελλάδα ιδρύεται βιομηχανία σιδήρου, σόδας και κυτταρίνης.

το 1964... γεννιέται η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και συνθέτης Τρέισι Τσάπμαν

το 1964... παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην αμερικανική τηλεόραση το τηλεπαιχνίδι γνώσεων "Ο Τροχός της Τύχης"

το 1966... η ΑΕΚ χάνει στο Παλαλίντο του Μιλάνου από την Σλάβια Πράγας με 103-73 στον ημιτελικό της τελικής φάσης του Κυπέλλου Πρωταθλητριών. Ο Γιώργος Μόσχος, που πάσχει ήδη από καρκίνο δεν αντέχει να παίξει στον μικρό τελικό και επιστρέφει στην Αθήνα. Λίγους μήνες μετά, ο μεγάλος play-maker πεθαίνει χωρίς να προλάβει τον θρίαμβο της ΑΕΚ στο Καλλιμάρμαρο το 1968. Προς τιμήν του το κλειστό της ΑΕΚ θα πάρει το όνομά του.

το 1968... γεννιέται η Καναδέζα τραγουδίστρια Σελίν Ντιόν

το 1968... ο δικτάτορας Γεώργιος Παπαδόπουλος λανσάρει το σύνθημα "Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών" και το συνοδεύει με διαγραφή των χρεών των αγροτών

το 1970... το σημαντικότερο άλογο αγώνων στην ιστορία, ο ''Secretariat'', γεννιέται στο Kεντάκι. Τρία χρόνια αργότερα θα κερδίσει το Triple Crown του 1973

το 1972... το Ανόι εξαπολύει τη μεγαλύτερη επίθεση, που πραγματοποίησε τα τελευταία τέσσερα χρόνια, περνώντας στην αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη.

το 1973... λήγει και επίσημα ο στρατιωτικός ρόλος των ΗΠΑ στο Βιετνάμ, με την απελευθέρωση και την αποχώρηση των τελευταίων Αμερικανών κρατουμένων και στρατιωτών.

το 1974... προσγειώνεται στις ΗΠΑ το πρώτο κινεζικό αεροσκάφος.

το 1979... σε δημοψήφισμα, που γίνεται στο Ιράν, το 98% των ψηφοφόρων δηλώνει την προτίμησή του προς την Ισλαμική Δημοκρατία.

το 1980... δολοφονείται ο υπερασπιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και αρχιεπίσκοπος του Ελ Σαλβαδόρ, Όσκαρ Ρομένο.

το 1981... ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ρόναλντ Ρέιγκαν πυροβολείται και τραυματίζεται ελαφρά στο στήθος έξω από το ξενοδοχείο Washington, D.C. από τον John Hinckley,Jr.

το 1983... στην Ελλάδα, τίθεται σε ισχύ το 5ήμερο και οι 40 ώρες εργασίας για τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα.

το 1986... πεθαίνει σε ηλικία 86 ετών ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός Τζειμς Κάγκνεϊ.

το 1987... ο πίνακας του Βίνσεντ Βαν Γκογκ "Χρυσάνθεμα" πωλείται έναντι του ποσού των 39.850.000 δολαρίων

το 1989... Ελλάδα και Κύπρος αποφασίζουν να συντονίσουν τις ενέργειες τους για την επίλυση του Κυπριακού.

το 1990... ο Jack Nicklaus κάνει το ντεμπούτο του στο "Seniors" golf tournament

το 1991... ο Διεθνής Ερυθρός Σταυρός κατηγορεί το Ισραήλ ότι, παραβιάζει τη Συνθήκη της Γενεύης, σχετικά με τη μεταχείριση των πολιτών στα Κατεχόμενα.

το 1991... ο τερματοφύλακας της Έβερτον και της Ουαλίας Neville Southall κάνει την 500ή εμφάνισή του με αντίπαλο την Άστον Βίλα

το 1992... πεθαίνει ο καθηγητή Μανόλης Ανδρόνικος, που έγινε παγκόσμια γνωστός όταν ανακάλυψε τον τάφο του βασιλιά των Μακεδόνων Φίλιππου Β' στη Βεργίνα.

το 1993... μετά το χειρότερο κύμα βίας εδώ και χρόνια, το Ισραήλ αποκλείει την κατεχόμενη Δυτική Όχθη και τη Λωρίδα της Γάζας, ένας αποκλεισμός, που θα διαρκέσει μήνες.

το 1993... ο Αλ Πατσίνο κερδίζει το Όσκαρ Α' ανδρικού ρόλου για το ρόλο του στην ταινία "Άρωμα Γυναίκας", ενώ η Έμα Τόμσον παίρνει το Όσκαρ καλύτερου γυναικείου ρόλου για τη συμμετοχή της στην ταινία "Επιστροφή στο Χάουαρντς Εντ".

το 1994... στη Γαλλία, ο πρωθυπουργός Μπαλαντίρ αποσύρει οριστικά το νόμο για χαμηλότερες αμοιβές στους νέους, αντικαθιστώντας τον με πριμοδότηση των επιχειρήσεων, που προσλαμβάνουν νέους.

το 1994... στη Μοζαμβίκη, τουλάχιστον ένα εκατομμύρια άνθρωποι μένουν άστεγοι μετά το πέρασμα ενός ισχυρού κυκλώνα, που σαρώνει το βόρειο τμήμα της χώρας.

το 1995... με διαδηλώσεις διαμαρτυρίας απεργών και προπηλακισμούς υπουργών, ψηφίζεται στη Βουλή το νομοσχέδιο για την ιδιωτικοποίηση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά.

το 1995... περίπου 20 έως 40 χιλιάδες πρόσφυγες από τη Ρουάντα, που ανήκαν στη φυλή Χούτου και ζούσαν σε στρατόπεδο στο βόρειο Μπουρούντι, αρχίζουν να διαφεύγουν προς την Τανζανία, μετά τις αιματηρές συγκρούσεις μεταξύ μαχητών των φυλών Τούτσι και Χούτου.

το 1999... δικαστήριο του Πόρταλντ στις ΗΠΑ διατάζει την καπνοβιομηχανία Phillip Morris να καταβάλει το ποσό των 81.000.000 δολαρίων ως αποζημίωση στην οικογένεια ενός καπνιστή, που πέθανε από καρκίνο του πνεύμονα

το 1999... η Διεθνής Ομοσπονδία Βόλεϊ απαγορεύει στην Γιουγκοσλαβία να συμμετάσχει στον 3ο όμιλο του World League και την αντικαθιστά με την Πορτογαλία.

το 2002... πεθαίνει η βασιλομήτορα της Βρετανίας Ελίζαμπεθ.

29.3.09

Χρηματιστηριακη Αστρολογια για την τρεχουσα εβδομαδα

The countertrend Venus retrograde rally in stocks in stocks continued through most of last week. In fact, the lead article of Friday’s Wall Street Journal declared this a new bull market, as the “Dow (is) Up 21% in 13 Days in Quickest Rally Since 1938…” On Thursday high of 7931, the Dow Jones Industrial Average was up 22.5% from its 12-year low of 6470 on March 6, the day Venus began its retrograde motion. Other world indices made their multi-year lows the following Monday-Tuesday, March 9-10. And all continued higher last week. As stated in last week’s column, “It is not unusual to see a market making a multi-month high or low nearby to Venus turning retrograde, and then reverse in the opposite direction until the time its motion returns direct. If the Venus retrograde is more powerful than the Sun’s translation to the Saturn-Uranus-Pluto T-square, then the market should continue its rally for a few more weeks before taking out the low of March 6-10.”

For some strange reason, the investment community has accepted the rule of 20% up or down as the definition of a bull and bear market respectively. As a Cycles’ Analyst, that is not our definition of a bull or bear market. It is not measured in terms of percent gain or loss, but rather according to length of time and pattern. For instance, it is a “bullish” if the high of a new cycle is occurring after the 8th week. It is bullish if both the trough and crest of the 13-21 week primary cycle are higher than the trough and crest of the prior primary cycle. This new cycle is only three weeks old. The crest of the previous primary cycle was 9088 (January 5-6). We won’t know if this primary cycle’s trough is higher than the prior one until it ends in about 10-18 more weeks. The last primary cycle (March 6) certainly was lower than the prior one (7449 on November 21). As you can see, this market has a long way to go before it can be defined as a new bull market.

You might also find interesting the last three major DJIA rallies since the economic crisis hit in September. The first lasted four weeks, from October 10 to November 4. The DJIA rallied 1772 points, from 7882 to 9654. The second rally lasted almost 7 weeks (Nov 21-Jan 6), from 7449 to 9088, and covered 1639 points. This one has now lasted 3 weeks, and in this time the DJIA has risen 1461 points so far. It is not that this isn’t a bull market. However, except for that arbitrarily accepted “20% rule,” there is nothing to confirm it as such as of this time. Of the three post-crash rallies, this one has so far gained the least amount of points. And now we are right in the middle of the Venus retrograde zone (March 6-April 17). This is a point where a sharp but short reversal can occur (see “Short-Term Geocosmics”). In fact, most stock indices did start to pull back on Friday, right on time, according to this rule of “retrograde motions” in Financial Astrology. This rule states that if a market is making a significant high or low when Mercury or Venus (and probably Mars) turn retrograde, then that “trend” may be briefly (but sharply) interrupted at the halfway point of that planet’s retrograde motion.

The mid-point of the Venus retrograde period had a similar impact on Crude Oil, Grains, and Currency prices last week. All had been up sharply since the week Venus turned retrograde. All made new highs for their cycles into last week. But then each of these markets ended the week with significant pullbacks.

Short-Term Geocosmics

We are right in the middle of the Venus retrograde period now (March 6-April 17) as of March 27. As discussed above, it is not unusual to see a sharp but short reversal around this time in any market that started a new trend at the time of the retrograde. Since the U.S. stock market made its primary cycle low right on March 6, as Venus turned retrograde, and it has been up ever since, this market is a good candidate for such a short-term decline right about now.

There is another concern looming on the horizon. Transiting Mars is about to begin its “translation” to the Saturn-Uranus opposition, April 4-15. In 2008, such “translations” were accompanied by sharp declines in stock indices throughout the world. It hasn’t been that way in 2009. In fact, it has coincided instead with sharp rallies. Note that the last “translation” occurred with the Sun making the same aspects to Saturn and Uranus (opposition and conjunction respectively), March 8-13. That coincided with the low in most world stock indices, from which started this current bull run. We wait to see if a similar decline will happen this time into April 4-15), with another strong advance to follow. Or, if instead, new cycles highs in stock indices form then, and it is just the opposite. The one thing that does seem almost certain, however, is that with Mars in opposition to Saturn, followed by its conjunction to Uranus (and all of this occurring in mutable signs), the markets will be volatile. These are signatures that oftentimes coincide with the threat of military conflicts or terrorist activity, and a tendency towards aggression on the world political stage. In terms of nature, it can coincide with fires, explosives, as well as tornadoes, earthquakes, or volcano eruptions.

Longer-Term Thoughts

Here it comes.

Last week’s report stated, “… the first non-lunar aspect made as we begin spring will be the Sun square Pluto on Monday, March 23. With Pluto in the picture as the spring equinox begins, the focus is once again on debt, for Pluto rules debt, death, and taxes.” So what were the themes of all last week? Wednesday’s Wall Street Journal started off with “White House to Hunt for New Tax Revenues.” The front page snippet said, “The White House plans to seek new tax revenues, as lawmakers move to pare proposed spending increases and tax cuts.” Well, we welcome the consideration to pare back on the proposed $3.6 trillion spending plan. But we worry about paring back on the tax cuts promised to 95% of the population after only 1-2 years. I am not sure the American voter understood the tax break would be so… temporary.

But it does fit in with the waning phase of the Saturn-Pluto cycle (2001-2020), described so often in past columns. This is when federal deficits increase, and are soon followed by increases in taxes and interest rates. So far we haven’t had the increases in taxes or interest rates. But now as we approach the middle of the Saturn-Pluto cycle (i.e. the waning square of November 2009-August 2010), we see the winds of change coming.

Yet this doesn’t have to be a negative, and the very next day the Wall Street Journal printed a story titled “White House Leans Towards Tighter Enforcement of Taxes.” The title sounds ominous and certainly consistent with one’s worst nightmare about Saturn square Pluto (i.e. getting that dreaded notice from the IRS that you will be audited). But within that article comes a glimmer of hope, fairness, and entirely consistent with suggestions on how to handle the deficit problem positively in light of the Saturn-Pluto history. Midway through the article, John D. McKinnon writers, “A growing number of experts… say the U.S. should consider switching to more efficient means of raising revenues – for example, taxes on consumption.” This is how it is done in many countries today – countries where the population has a much higher savings rate than the USA. Instead of taxing on one’s net income, which will always be unpopular and in dispute, a shift towards a tax on consumption might be more popular. A balance between these two may be more favorable. Obama can then keep his campaign promise, increase his popularity, while at the same time raising more revenues that escapes the U.S. Treasury through tax evasion or avoidance. In other words, lowering the inflammatory income tax, and by the same percentage (not a higher percentage) adopting a new consumption tax – or “VAT” (Value Added Tax). This would be a tax reform (in the USA) consistent with the Saturn-Pluto waning phase, while at the same time it would encourage a transformation of our addiction to debt and spending. Taxing on purchases – instead of on one’s working wages – will help individuals develop the habit of savings. One will think twice before spending carelessly.

In the waxing phase of Saturn-Pluto, the tendency was to spend and invest (i.e. “Appreciate your capital’). In the downside of the Saturn-Pluto cycle, the mantra is “Protect your capital.” This may be one way to transform this difficult phase of the Saturn-Pluto cycle into something more fair and constructive, and in line with the principles upon which this country was founded (a tax on income was not part of this country’s founding). It is far more constructive to raise monies this way than to send the tax collectors out to audit more and more people. Of course, reducing the government’s parabolic spending spree could do the trick too.

Για περισσοτερες πληροφοριες διαβαστε εδω


Βλαχομπροκερ και .....Αστρολογια

Ηλθε στην Αθηνα ο φατσημαρε Βλαχομπροκερ απο τα Τρικαλα,γνωστος και σαν Νικος Κερασιωτης-τεχνικος αναλυτης-για να ενημερωσει την πελατεια του για τις αποδοσεις του χαρτοφυλακιου τους.Μπορουμε με υπερηφανια να πουμε,οτι οι αποδοσεις μεσα στην οικονομικη κριση ηταν 125%.......Βεβαια ειναι αριστος γνωστης της τεχνικης αναλυσης αλλα για βραχυπροθεσμες αναλυσεις κανει και μικρομετρικη αναλυση(ορος που ειναι πνευματικο παιδι του Θαναση Ματσωτα) με την βοηθεια της αστρολογιας.Ηταν καλος μαθητης μου,αλλα ευτυχως με ξεπερασε και μπραβο του.....

Διασκεδαση...συμμοριτων



















Τοπικη Συμμοριτων....Πλατεια Βαρναβα Παγκρατιου....σε τσιπουρομαχιες....

28.3.09

Bette Davis Eyes


Bette Davis Eyes


Η θεά του πιο κακού βλέμματος στο Χολιγουντ, το ιερό τέρας του κινηματογράφου Bette Davis γεννήθηκε στις 5 Απριλίου 1908, στις 9

το βραδυ, στην Massachusetts. Το 1929 έκανε την πρώτη της εμφάνιση

στο Broadway και ένα χρόνο μετά, την πρώτη επίσημη εμφάνιση στο σινεμά,

στην ταινία Bad sister. H επιτυχία όμως ήρθε με την ταινία Of Human Bondage.

Προτάθηκε συνολικά έντεκα φορές για το Όσκαρ καλύτερης ηθοποιού, κερδίζοντας το δυο φορές, για τις ταινίες Dangerous (1935) και Jezebel (1938).

Το 1942 η Bette Davis ήταν η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός του Χολιγουντ και το 1950 έκανε την επιστροφή της με την εξαιρετική και αγαπημένη ταινία All about Eve.

Το 1962 γύρισε με μια άλλη μεγάλη μορφή, την Joan Crawford, το φιλμ

``Τι συνέβη με την Babe Jane``, χαρίζοντας της ακόμα μια υποψηφιότητα για το Όσκαρ.

Η Σελήνη της σε σύνοδο με τον Πλούτωνα την γέμιζε συναισθήματα πάθους με έντονη

κατάληξη αλλά και ήραν και μια ένδειξη ότι σε παιδική ηλικία έζησε κάποια απώλεια,

κάτι που έγινε πράγματι, λόγω του χωρισμού των γονιών της το 1915. Η Σελήνη και η

Αφροδίτη στους Διδύμους σε σχεδόν απόλυτη σύνοδο με τον Άρη, εκτός του ότι δεν θα

μπορούσε να βρει καλύτερη έκφραση σε μια σκηνή, δείχνει άτομο που ξέρει πώς

να κερδίζει αυτό που θέλει, χαρακτήρα που εύκολα φλερτάρει και

αρέσκεται στις ερωτικές αλλαγές. Η Davis παντρεύτηκε τέσσερις φορές.

Ο ωροσκόπος της στο Σκορπιό της έδωσε αυτό το διαπεραστικό, ανατριχιαστικά κακό

και πιο διάσημο βλέμμα του κινηματογράφου. Με τον Άρη σε τετράγωνο με το

Μεσουράνημα, αντιλαμβανόμαστε ότι δεν ήταν κανένα κοριτσάκι που μπορούσε

κάποιος εύκολα να χαλιναγωγήσει, όσον αφορά τα επαγγελματικά δείχνει άτομο

καχύποπτο που προσπάθησε να καταπιέσει πολλούς γύρω του, ειδικά αντρικά πρότυπα

εξουσίας.Ο Ήλιος στον πέμπτο της οίκο, η ανάγκη της να είναι το κέντρο της προσοχής

ήταν ζωτικής σημασίας, καθώς και η υπερεκτίμηση του δράματος στη ζωή της,

πράγμα που το εξέφραζε στο μέγιστο, παίρνοντας και Όσκαρ γι αυτό.

Το 1987 η ταινία Οι Φάλαινες του Αυγούστου, ήταν και η τελευταία ταινία που

ολοκλήρωσε. Τον Οκτώβριο του 1989 η Babe Jane έκλεισε για πάντα τα διάσημα

μάτια της στη Γαλλία, εξουθενωμένη από τον καρκίνο, σε ηλικία 81 ετών,.

25.3.09

Τι ζωδιο ειναι τα κουλουρια?
















Στις 21 Μαρτιου γιορταζετε η μερα Της Αστρολογιας.Στο εξωτερικο,που υπαρχουν σοβαροι συλλογοι αστρολογων,γινονται εκδηλωσεις,ραδιοφωνικες και τηλεοπτικες εκπομπες,για το αληθινο προσωπο της αστρολογιας.Σκοπος της ημερας ειναι να διαλυθουν διαφορες παρανοησεις σχετικα με την αστρολογια.Δυστυχως στην Ελλαδα,που δεν υπαρχει αμηγες σωματειο αστρολογων,η μερα αυτη δεν υπαρχει για κανενα και βεβαια τα ΜΜΕ,την αγνοουν.

Ενας αστρολογος,γνωστος στον χωρο,εκανε αιτηση στο δημο που μενει για την διοργανωση μιας εκδηλωσης,σε κεντρικη πλατεια του δημου,σχετικη με την ημερα της Αστρολογιας.Η απαντηση ς βεβαια ηταν αρνητικη.Βεβαια ο αστρολογος μας αρχισε να τα χωνει δεξια και αριστερα,για τους κατεστημενους αστρολογους,που κανουν εμποριο την αστρολογια και δεν αφηνουν τους αγνους λατρεις της αστρολογιας να εκδηλωθουν.Βεβαια αν η προταση του ειχε ΚΑΙ καποιο εμπορικο στοιχειο θα ηταν πιο ευκολη η εκδοση της αδειας.Μπορουσε για παραδειγμα να πουλα κουλουρια με τα ζωδιο του καθε ενδιαφερομενου και πανω στην τερψη του σουσαμιου και του ζωδιου του να του εκανε μια αναλυση για το τι ζωδιο ειναι το κουλουρι που απολαμβανει,ΔΩΡΕΑΝ.Ειναι γνωστη η ταση του ελληνα να μαθαινει πολλα πραγματα,οχι με το διαβασμα αλλα πανω σε ενα τραπεζι με ενα καλο κρασι.Του χρονου ας εχει υποψιν την προταση μας,κατι μπορει να γινει....










24.3.09

Οι 360 μοίρες του Ζωδιακού και τα σύμβολά τους

ΤΑΥΡΟΣ

Μοίρες: 10-15
Άτομα ειλικρινή που τηρούν τις υποσχέσεις τους, συγχωρούν εύκολα, και παίζουν το ρόλο του ειρηνοποιού για τους γύρω τους.

Κυρίαρχο Πνεύμα: Aziel

Επίκληση: Reminiscere miserationum tuarum Domine, et misericordium tuarum quae a saeculo sunt.

Εξουσία: Πίστη, ειλικρίνεια και αποκατάσταση φιλίας.
Υπό άσχημες πλανητικές γωνίες: Μίσος, υποκρισία, ψευτιά.

Ιδιότητες των μοιρών:

Μοίρα 11: Εγωϊσμός και φιλοδοξία.
Τα άτομα αυτής της μοίρας στήνουν ολόκληρες οικονομικές αυτοκρατορίες. Συνήθως μιλάμε για «βασιλιάδες» βιομηχανιών πρώτων υλών, ιδιοκτήτες ορυχείων (συνήθως μεταλλωρυχείων) που γίνονται διάσημοι. Η συνηθισμένη τους φράση είναι: «το χρήμα δεν έχει μυρωδιά» πράγμα που σημαίνει πως καμία ηθική και καμιά δεοντολογία δεν δύναται να φρενάρει τη δίψα τους για τον πλούτο. Ο άνθρωπος αυτός γεννήθηκε για να φτάσει ψηλά, για να κερδίζει. Ακόμα κι αν γεννηθεί φτωχός, θα πλουτίσει χωρίς αμφιβολία γιατί οι περιστάσεις θα τον οδηγήσουν στο κέρδος και την απόκτηση χρήματος. Περιζήτητος για το πρεστίζ του αλλά και μισητός σε όλους!
Είναι παράξενο αλλά σ’ αυτή τη μοίρα έχουν γεννηθεί οι περισσότεροι αργυραμοιβοί, κερδοσκόποι, τοκογλύφοι, και λωποδύτες (όλα αυτά εάν το ωροσκόπιο προσβάλλεται από κακές όψεις των πλανητών).
Εάν οι όψεις είναι καλές, το άτομο δεν θα πλουτίσει βέβαια με αρπαγές αλλά πάντα θα υπάρχει ένα «νεανικό αμάρτημα» που θα αντιβαίνει στο ήθος και τη νομιμότητα.

Μοίρα 12: Αμοιβαιότητα και συναίσθημα.
Εδώ τα συναισθήματα κλίνουν περισσότερο προς την φιλία παρά προς τον έρωτα. Άτομα αυτής της μοίρας, άνδρες και γυναίκες είναι και παραμένουν συνήθως εργένηδες και άγαμοι. Καταδεκτικοί, αγαπούν την γαλήνη, την ομόνοια, την αρμονία, αλλά και τη μοναχική ζωή. Συμπαθητικοί χαρακτήρες, ψάχνουν για φιλίες με ανθρώπους που τους μοιάζουν. Το μέλλον προδιαγράφεται ευχάριστο γι’ αυτούς που η μόνη τους στενοχώρια είναι μήπως και δεν συναντήσουν ποτέ την «αδελφή ψυχή» που ψάχνουν αιωνίως.

Μοίρα 13: Εγωιστική κυριαρχία.
Στρυφνός, γκρινιάρης, δύστροπος, ευερέθιστος, μίζερος, «τσαντίλας». Πάντα του αρέσει να παίρνει τα αγαθά του πλησίον του. Συνήθως κυνηγά πράγματα μάταια, άνευ αξίας, στρεψοδικεί και παραμορφώνει σκόπιμα την αλήθεια, αγενής και μικροπρεπής, συχνά μεταχειρίζεται βρώμικα κόλπα, δόλια και ύπουλα προκειμένου να αποκτήσει αυτό που επιθυμεί. Παραμελεί τις δουλειές του και τις αποτυχίες του τις φορτώνει διαρκώς στους άλλους. Βίαιος, επιθετικός, γνωστός για τους καβγάδες του. Σ’ αυτή τη μοίρα βρίσκεται το άστρο Menkab που είναι της φύσης Κρόνου-Άρη αλλά επίσης και ο δυσμενής και κακοποιός αστέρας Mâchoire de la Baleine (στις 13º20΄ της μοίρας). Υπό την επίδρασή του, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις αγρίων ζώων που προκαλούν πληγές, τραύματα, επικίνδυνες δαγκωματιές (ιός της λύσσας), ασθένειες, διάφορα δυστυχήματα, καταστροφές και απώλειες.
Όταν το ωροσκόπιο προσβάλλεται από άσχημες πλανητικές γωνίες, το άτομο εκδηλώνει μανιακή επιθυμία κατοχής. Εάν δηλαδή δεν αποκτήσει αυτό που θέλει τρελαίνεται από ζήλια και αντιδρά άσχημα. Ο γάμος του δεν θα κρατήσει καθώς η μοιχεία είναι η πρώτη του επιλογή και όχι ο διάλογος.
Εάν η Αφροδίτη βρίσκεται σ’ αυτή τη μοίρα, εάν το γενικό ωροσκόπιο έχει καλές όψεις και καθώς υπάρχει εκεί κι άλλος αστέρας, ο Almach (13º 15΄) που είναι της φύσης της Αφροδίτης, τότε το άτομο αναπτύσσει καλλιτεχνικά ταλέντα, τιμές, κοινωνική άνοδο, αποδοχή και εξύψωση.

Μοίρα 14: Ειρήνη, συνδιαλλαγή, συμβιβασμός, συμφιλίωση.
Μοίρα του αποκρυφισμού, της πνευματικής ανέλιξης, της μύησης. Εδώ γεννιούνται δυνατές προσωπικότητες, ή τουλάχιστον έτσι φαίνονται, αλλά σε κάθε περίπτωση, το διαλλακτικό τους πνεύμα βάζει τα πάντα σε τάξη. Η μοίρα προσφέρει γόητρο και κύρος στο άτομο το οποίο αποπνέει μια ηρεμία και ξέρει να καταπραΰνει και να καθησυχάζει τους γύρω του. Εξασκεί μεγάλη επιρροή στο περιβάλλον του και όλοι τον αντιμετωπίζουν με σεβασμό. Η ευθύτητα του χαρακτήρα του, κάνει τους άλλους να τον θεωρούν δίκαιο, αντικειμενικό και αμερόληπτο.

Μοίρα 15: Μυστήριο, χαρακτήρας, πεπρωμένο, διαίσθηση.
Σιωπηλός, σοβαρός, με σώμα βαρύ, γερό και ρωμαλέο. Από νωρίς δείχνει ενδιαφέρον για την μελέτη των θρησκειών, των ξένων πολιτισμών, των απόκρυφων επιστημών και των αρχαίων τεχνών. Διαισθητικός, μελετηρός, διψασμένος για έρευνα και γνώση σε όλους τους τομείς. Άτομα γεννημένα σ’ αυτή τη μοίρα, ξεχωρίζουν εύκολα από το γεγονός ότι παραμένουν ερμητικά κλεισμένα σε μια στοχαστική σιωπή και δείχνουν να απομονώνονται από τον εξωτερικό κόσμο. Έχει πολυάριθμους φίλους και θαυμαστές.

Οι δεσμοι της Σεληνης-11

11ος Οίκος (Νότιος δεσμός στον Υδροχόο)

“Νότιος στον 11ο είναι η μη-προσκολλημένη αγάπη”

Είναι πολύ αφηρημένος και αλτρουιστής. Φιλίες, κοινωνικά ζητήματα, θέληση για αλλαγή και προχωρημένες ιδέες για τις διαπροσωπικές σχέσεις, είναι μέρος του Νότιου δεσμού στον 11ο. Αυτό το άτομο είναι φιλικό, ανοιχτό και ενστικτωδώς γνωρίζει τις κοινωνικές ανάγκες. Φίλοι που μετατρέπονται σε εραστές, και πραγματικά χρειάζεται μια έντονη ερωτική σχέση, για να εκπληρώσει το πεπρωμένο της ψυχής του. Οι άνθρωποι με το νότιο δεσμό στον 11ο, πραγματικά υποφέρουν στις στενές διαπροσωπικές σχέσεις με άτομα του αντίθετου φύλου. Έχουν πολύ ουτοπικά ιδανικά, όσο αφορά τις ανθρώπινες ανάγκες. Αυτό ποικίλει ανάλογα με το ζώδιο και τις όψεις, αλλά αυτά τα ιδανικά πρέπει να λειτουργήσουν σα βάση για κοινωνικο-πολιτική αρχηγία, έτσι ώστε το άτομο να μπορεί να μεταφέρει σε άλλους αυτά τα ανθρωπιστικά ιδανικά. Εδώ, έχουμε πολλούς κυβερνητικούς παράγοντες ή αυτούς που έχουν να κάνουν με το “ευ ζειν” των πολιτών.

23.3.09

Ερχεται το έξυπνο Ιντερνετ



Ο Semantic Web απαντά σε όλα όσα θα θέλατε να μάθετε αλλά δεν μπορούσατε να ρωτήσετε

Από τον ΣΠΥΡΟ ΜΑΝΟΥΣΕΛΗ

«Γιατί ο ουρανός είναι γαλανός;». «Πόσοι πλανήτες υπάρχουν στο ηλιακό μας σύστημα;». «Ποια πόλη της Ευρώπης έχει τον μεγαλύτερο πληθυσμό;». Αυτές και πολλές άλλες παρόμοιες ερωτήσεις ήταν αδύνατο μέχρι τώρα να τεθούν στο Google ή σε άλλες μηχανές αναζήτησης και να λάβουν μία έγκυρη απάντηση.


Μια νέα επανάσταση στις τεχνολογίες του Διαδικτύου μάς υπόσχεται τη δημιουργία μηχανών αναζήτησης που, σε αντίθεση με τις παραδοσιακές μηχανές που λειτουργούν με λέξεις-κλειδιά, θα μπορούν να απαντούν σε ερωτήσεις διατυπωμένες σε φυσική γλώσσα, λύνοντας αρκετές από τις απορίες μας, εκτός βέβαια από τις πιο ουσιαστικές: υπαρξιακές ή μεταφυσικές.

Μια τέτοια «σημασιολογική» μηχανή ονομάζεται «Wolfram Alpha», από το όνομα του επιστήμονα που την επινόησε: του Βρετανού μηχανικού Stephen Wolfram, ήδη διάσημου χάρη στο πρόγραμμά του «Mathematica», που θεωρείται ένα από τα πιο ισχυρά προγράμματα διαχείρισης συμβολικών υπολογισμών στον κόσμο. Η «φιλοσοφία» του wolframalpha. com είναι τελείως διαφορετική από αυτή των κοινών browsers. Ο χρήστης, αντί να προσπαθεί να «συνοψίσει» την ερώτησή του σε μία ή περισσότερες λέξεις-κλειδιά, θα μπορεί να διατυπώνει απευθείας ερωτήσεις, όπως θα έκανε σε ένα φυσικό πρόσωπο. Και ο σημασιολογικός ιστός, αντί να παραθέτει έναν τεράστιο και ανεπεξέργαστο όγκο πληροφορίας, θα επιλέγει μόνο τις ιστοσελίδες εκείνες που είναι εννοιολογικά πλησιέστερες προς το αντικείμενο της αναζήτησης. Και αυτό χάρη στο γεγονός ότι ο σημασιολογικός ιστός είναι προικισμένος με «έξυπνο» λογισμικό.

Ομως, για να φτάσουμε σε αυτή τη νέα τεχνολογία έπρεπε να περάσουν πενήντα χρόνια. Οπως λέει χαρακτηριστικά ο ίδιος ο Stephen Wolfram:

«Πριν από πενήντα χρόνια, όταν οι υπολογιστές ήταν νεότατοι, οι άνθρωποι φαντάζονταν ότι θα μπορούσαν να θέσουν στον υπολογιστή μια οποιαδήποτε ερώτηση πραγματολογικού τύπου και ότι θα έπαιρναν μια απάντηση. Ο σημασιολογικός ιστός επιχειρεί να κάνει αυτό ακριβώς που είχαν οραματιστεί οι άνθρωποι εκείνοι. Χαίρομαι που τα καταφέραμε να τον κάνουμε να λειτουργήσει συνδυάζοντας "έξυπνους" αλγόριθμους, ευρετικά συστήματα και ευρήματα της γλωσσολογίας».

Τον Μάιο αναμένεται να «ανέβει» στο Διαδίκτυο η πρώτη έκδοση του νέου συστήματος. Η κύρια σελίδα του δεν θα διαφέρει στην εμφάνιση από αυτήν του Google. Πίσω όμως από το γνωστό σε όλους μας κουτάκι της αναζήτησης θα κρύβονται τρισεκατομμύρια δεδομένα και εκατομμύρια αλγόριθμοι.

Πόσο όμως κινδυνεύει η μονοκρατορία του Google από το νέο σύστημα πλοήγησης; Οπως παρατηρεί ο Nova Spivack, ιδρυτής του Twine, μιας από τις πλέον υποσχόμενες εφαρμογές του σημασιολογικού ιστού: «Ο Wolfram Alpha θα είναι εξίσου σημαντικός με το Google, αλλά έρχεται να υπηρετήσει έναν διαφορετικό σκοπό: στην πράξη το Google είναι ένα σύστημα φτιαγμένο για να ψάχνει πράγματα, ενώ ο Wolfram Alpha είναι ένα σύστημα φτιαγμένο για να απαντά σε ερωτήσεις. Συνεπώς, μου φαίνεται πιο πιθανό να απειληθεί από αυτόν η Wikipedia παρά το Google ή το Yahoo».

Εξάλλου, και άλλα συστήματα αναζήτησης «δοκίμασαν» να ανταγωνιστούν έναν κολοσσό σαν το Google, αλλά απέτυχαν.*


2 - 21/03/2009


Από τον Εμφύλιο στην Ευρώπη



ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μ. ΠΕΤΡΟΥΤΣΟΥ / Σ. ΜΑΝΙΑΤΗΣ / Δ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μια διαδρομή γεμάτη δραματικά γεγονότα, κορυφαίες συγκρούσεις, αντιπαραθέσεις, ένταση, αλλά και θέληση, όνειρα, δυναμισμό για ένα καλύτερο αύριο. Ολα αυτά περιλαμβάνει η νέα σειρά ντοκιμαντέρ της ΝΕΤ «Μεγάλη αλλαγή», που κάνει πρεμιέρα απόψε στις 23.15.


Η ιστορική σειρά της ΕΡΤ, που προετοιμάστηκε για δύο χρόνια, εξετάζει το τελευταίο μισό του 20ού αιώνα σε 15 αυτοτελή επεισόδια.

Η «Μεγάλη αλλαγή», σε σκηνοθεσία του Νίκου Παπαθανασίου, επιδιώκει να ιχνηλατήσει το ιστορικό αποτύπωμα που άφησαν με τα έργα και τις αποφάσεις τους οι ηγέτες που ένωσαν την προσωπική διαδρομή τους με τη μοίρα του τόπου. Με χρονολογική εξέλιξη παρουσιάζει τα μεγάλα γεγονότα, τις κρίσιμες καμπές, τους στόχους και τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν για την κατάκτησή τους, ώστε να φτάσει η Ελλάδα στο σήμερα.

Φωτίζοντας άγνωστες πλευρές, προβάλλοντας τις απόψεις των πρωταγωνιστών και συνεκτιμώντας τα δεδομένα που προσθέτει ο χρόνος η σειρά καταγράφει την πορεία της Ελλάδας από το μετεμφυλιακό χάος στην ασφαλή πλεύση της προς την καρδιά της Ενωμένης Ευρώπης.

Εξειδικευμένοι επιστήμονες και έμπειροι δημοσιογράφοι ερεύνησαν και αξιοποίησαν χιλιάδες ώρες πρωτότυπου αρχειακού οπτικοακουστικού υλικού. Οι συνεργάτες της σειράς ταξίδεψαν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, μίλησαν και κατέγραψαν τις απόψεις επιφανών και αφανών πρωταγωνιστών στην Ελλάδα και την Ευρώπη, απευθύνθηκαν σε πολιτικούς ηγέτες και σημαντικές προσωπικότητες, αναζητώντας την ιστορική αλήθεια.

Μέσα από τη σειρά ξεδιπλώνεται η μεταμόρφωση της Ελλάδας από την καταστροφή του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και του Εμφυλίου, μέχρι την αναγέννηση, την ανοικοδόμηση, την ανάπτυξη και την ένταξή της ως ισότιμου μέλους στην Ενωμένη Ευρώπη.

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς περιγράφει την τραγική αφετηρία στην οποία βρέθηκε η μεταπολεμική και μετεμφυλιακή Ελλάδα στο δρόμο για την ανοικοδόμηση και την πρόοδο.

Το τέλος της Κατοχής και η απελευθέρωση για την Ελλάδα επέφεραν σχεδόν ταυτόχρονα νέα δεινά. Ο νέος παγκόσμιος διαχωρισμός σε δύο μπλοκ και ιδιαίτερες εσωτερικές αιτίες οδήγησαν τη χώρα σε μια αιματηρή εμφύλια σύγκρουση.

Μέσα από τις διηγήσεις ανθρώπων που έζησαν την εποχή και τα γεγονότα, η εκπομπή πραγματεύεται ζητήματα αιχμής που σημάδεψαν την εποχή και συνέβαλαν στο διχασμό, όπως το «παιδομάζωμα» αλλά και οι «παιδοπόλεις» που ίδρυσε η Φρειδερίκη, ο ξεριζωμός και η πολιτική προσφυγιά. *


ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 23/03/2009

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ-23 Μαρτίου

το 752... ο Στέφανος Β' γίνεται πάπας.


το 1555... πεθαίνει ο πάπας Ιούλιος Γ'.


το 1658... η Ειρήνη του Λονζεμό τερματίζει το Β' Θρησκευτικό Πόλεμο στη Γαλλία. Η Αικατερίνη των Μεδίκων και ο Κάρολος Θ' της Γαλλίας ξαναδίνουν σημαντικά δικαιώματα στους Ουγενότους.


το 1749... γεννιέται ο μαθηματικός και αστρονόμος Πιέρ Σιμόν ντε Λαπλάς.


το 1775... κατά τον Πόλεμο της Ανεξαρτησίας στην Αμερική, ο Πάτρικ Χένρι εκφωνεί το διάσημο λόγο του "δώστε μου ελευθερία ή θάνατο" στο Γουίλιαμσμπεργκ της Βιρτζίνια.


το 1801... ο τσάρος Παύλος Α' της Ρωσίας χτυπιέται με σπαθί, στη συνέχεια στραγγαλίζεται και τέλος ποδοπατείται μέχρι θανάτου μέσα στα ιδιαίτερα διαμερίσματα του στο παλάτι του Αγίου Μιχαήλ.


το 1806... οι εξερευνητές Λιούις και Κλαρκ, αφού φτάνουν στον Ειρηνικό Ωκεανό, αρχίζουν το ταξίδι της επιστροφής.


το 1821... στην Αγία Λαύρα, ο Παλαιών Πατρών Γερμανός, ο Λόντος και ο Ζαΐμης υψώνουν το λάβαρο της επανάστασης.


το 1834... γεννιέται ο συνθέτης Τζούλιους Ρόιμπκε.


το 1839... χρησιμοποιείται για πρώτη φορά η έκφραση ΟΚ (oll korrect) στην εφημερίδα Boston Morning Post.


το 1842... πεθαίνει ο Γάλλος συγγραφέας Σταντάλ, δημιουργός του "Κόκκινου και του Μαύρου".


το 1857... ο Ελίσα Ότις δημιουργεί τον πρώτο ανελκυστήρα, που μπαίνει σε λειτουργία στη Νέα Υόρκη.


το 1858... εγκαινιάζεται το πρώτο τραμ στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ.


το 1868... ιδρύεται το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Όκλαντ.


το 1889... γεννιέται ο Γιουκίτσι Τσουγκάντζι, ο γηραιότερος άνθρωπος του κόσμου, μέχρι το 2003 οπότε και πέθανε σε ηλικία 114 ετών.


το 1889... ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπέντζαμιν Χάρισον δημιουργεί στην Οκλαχόμα αποικία λευκών, η οποία θα τεθεί σε ισχύ στις 22 Απριλίου.


το 1891... στο Carnegie Hall της Νέας Υόρκης δίνεται το πρώτο κονσέρτο τζαζ.


το 1900... γεννιέται ο ψυχαναλυτής Έριχ Φρόμ.


το 1903... οι αδελφοί Ράιτ παρουσιάζουν το δημιούργημα τους, που έμελλε να κατακτήσει τους αιθέρες και να εκμηδενίσει τις αποστάσεις, το αεροπλάνο.


το 1906... γεννιέται η Αμερικανίδα ηθοποιός Τζόαν Κρόφορντ.


το 1909... ο Τίοντορ Ρούσβελτ, πηγαίνει για σαφάρι στην Αφρική, ενώ μόλις έχει ολοκληρώσει και τη δεύτερη προεδρική θητεία του. Το ταξίδι του χρηματοδότησαν το ίδρυμα Σμιθσόνιαν και το Νάσιοναλ Τζεογκράφικ.


το 1910... γεννιέται ο Ιάπωνας σκηνοθέτης Ακίρα Κουροσάβα


το 1910... γίνεται ο πρώτος αγώνας αυτοκινήτων στο Motordome του Λος Άντζελες, στην πρώτη αμερικάνικη πίστα αυτοκινήτων.


το 1919... στο Μιλάνο ο Μπενίτο Μουσολίνι ιδρύει το φασιστικό κόμμα.


το 1925... στο Τενεσί απαγορεύεται η διδασκαλία της θεωρίας της εξέλιξης στα σχολεία. Ο δάσκαλος Τζον Σκόπς αγνοεί την απαγόρευση και διώκεται ποινικά στη γνωστή "Δίκη του πιθήκου".


το 1929... γεννιέται ο Ρότζερ Μπάνιστερ, Άγγλος αθλητής και νευρολόγος, ο πρώτος άνθρωπος που τρέχει ένα μίλι σε λιγότερο από τέσσερα λεπτά.


το 1933... στη Γερμανία, το Ράιχσταγκ παραχωρεί στον Χίτλερ δικτατορικές εξουσίες.


το 1935... η Γαλλία, η Ιταλία και η Βρετανία συμφωνούν να παρατάξουν ενιαίο μέτωπο κατά της Γερμανίας.


το 1935... υπογράφεται το Σύνταγμα της Κοινοπολιτείας των Φιλιππίνων.


το 1942... κατά το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, οι ιαπωνικές δυνάμεις καταλαμβάνουν τα νησιά Αναντάμαν στον Ινδικό Ωκεανό.


το 1945... στην Ελλάδα, στέλνεται το φάρμακο κατά της ελονοσίας με ανθρωπιστική βοήθεια, που ρίχνουν αεροσκάφη.


το 1950... η Ολίβια ντε Χάβιλαντ κερδίζει το Όσκαρ Α΄ Γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία "Η κληρονόμος".


το 1952... γεννιέται ο Κιμ Στάνλεϊ Ρόμπινσον συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας.


το 1953... γεννιέται ο τραγουδιστής Τσάκα Καν.


το 1956... το Πακιστάν γίνεται η πρώτη Ισλαμική Δημοκρατία.


το 1964... πεθαίνει ο Ούγγρος ηθοποιός Πίτερ Λορ, γνωστός από το ρόλο του στην "Καζαμπλάνκα".


το 1965... η NASA εκτοξεύει το διαστημόπλοιο Gemini 3, η πρώτη πτήση που έχει δύο ανθρώπους για πλήρωμα, τους Γκας Γκάρισον και Τζον Γιάνγκ.


το 1970... πεθαίνει ο Ντελ Λορντ, πρωτοπόρος σκηνοθέτης του Χόλιγουντ.


το 1972... ο μοτοσικλετιστής Evel Knievel σπάει 93 κόκαλα, όταν πηδάει πάνω από 35 παρκαρισμένα αυτοκίνητα.


το 1980... στο Σαν Σίρο του Μιλάνο συλλαμβάνεται ο αντιπρόεδρος της Μίλαν Felice Colombo για εμπλοκή στο παράνομο στοίχημα. Φυλακίζονται οι ποδοσφαιριστές Paolo Rossi, Albertosi, Savoldi και Jordano. Η Μίλαν και η Λάτσιο υποβιβάζονται στη Β' εθνική κατηγορία.


το 1981... σκοτώνεται σε αυτοκινητικό δυστύχημα κοντά στο σπίτι του στο Birmingham ο Βρετανός πρωταθλητής της μοτοσικλέτας Mike Hailwood.


το 1983... ο Πρόεδρος Ρόναλντ Ρέιγκαν ανακοινώνει τα σχέδιά του για ανάπτυξη ενός αμυντικού συστήματος, το οποίο θα βασίζεται στο Διάστημα. Το πρόγραμμα έχει μείνει γνωστό ως ο "Πόλεμος των Άστρων". Στόχος του ήταν να προστατεύσει τις ΗΠΑ από τυχόν σοβιετική απειλή.


το 1983... πεθαίνει ο Μπάρνεϊ Κλάρκ, ο πρώτος άνθρωπος, που δέχτηκε τεχνητή καρδιά, 112 ημέρες μετά την επέμβαση.


το 1986... η Martina Navratilova κερδίζει την Hana Madlikova για το Virginia Slims Championship, στον πρώτο αγώνα τένις, που κρίθηκε σε 4 σετ από το 1901.


το 1986... πεθαίνει ο πρωτοπόρος γλύπτης Αχιλλέας Απέργης.


το 1989... για 400.000 μίλια, παραλίγο να χτυπήσει τη γη ένας αστεροειδής με διάμετρο 1.000 πόδια.


το 1989... ο Στάνλεϊ Πονς και ο Μάρτιν Φλέισμαν, ανακοινώνουν την κρύα τήξη, στο αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Γιούτα.


το 1991... στο Μάλι, 30 είναι οι νεκροί κατά τη διάρκεια αντικυβερνητικών διαδηλώσεων.


το 1992... με εγκεφαλικό επεισόδιο νοσηλεύεται στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών ο δήμαρχος Αθηναίων Αντώνης Τρίτσης.


το 1992... σημειώνεται ο 6.000.000ός πόντος στο NBA.


το 1993... ο Ιρλανδός σκηνοθέτης Νιλ Τζόρνταν κερδίζει το "Βραβείο της Ένωσης Αμερικανών Συγγραφέων", για το καλύτερο πρωτότυπο σενάριο της ταινίας "Το παιχνίδι των λυγμών".


το 1993... ο πρώτος γύρος των βουλευτικών εκλογών στη Γαλλία λήγει με συντριπτική ήττα των Σοσιαλιστών.


το 1994... δολοφονείται στην Τιχουάνα στο Μεξικό, ο υποψήφιος πρόεδρος Λουίς Ντονάλντο Κολόσιο. Για τη δολοφονία συλλαμβάνεται ο Μάριο Αμπούρτο Μαρτίνες, ο οποίος ομολογεί την ίδια ημέρα.


το 1994... στην Ιταλία, πεθαίνει η ηθοποιός και χήρα του Φεντερίκο Φελίνι, Τζουλιέτα Μασίνα.


το 1995... η κοινοτική τρόικα ζητά να σταματήσουν οι εκκαθαριστικές επιχειρήσεις της Τουρκίας εναντίον των Κούρδων του Ιράκ, που συνεχίζονται για τέταρτη ημέρα και έχουν ως αποτέλεσμα το θάνατο 200 Κούρδων.


το 1996... γίνονται οι πρώτες άμεσες προεδρικές εκλογές στην Ταϊβάν.


το 1996... ολοκληρώνεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ολυμπιακής Ιστιοσανίδας Mistral στη Χάιφα του Ισραήλ. Ο Νίκος Κακλαμανάκης κατακτά το χρυσό μετάλλιο παίρνοντας την πρώτη θέση σε 12 συνολικά ιστιοδρομίες.


το 1999... δολοφονείται ο αντιπρόεδρος της Παραγουάη Λουίς Μαρία Αργκάνα.


το 1999... ο 34χρονος Σουηδός άλτης Πάτρικ Σιόμπεργκ, παγκόσμιος πρωταθλητής (2.42μ το 1987) και κάτοχος 3 ολυμπιακών μεταλλίων (αργυρό το 1984 και 1992 και χάλκινο το 1988) ανακοινώνει την αποχώρησή του από τους στίβους και δηλώνει ότι θα προπονεί παίκτες του NBA για να πηδάνε ψηλότερα.


το 1999... ο Τόμας Χάρις παραδίδει στον εκδοτικό οίκο Ντελακόρτ το μυθιστόρημα "Χάνιμπαλ", το τρίτο στη σειρά μετά τον "Κόκκινο δράκο", το 1981 και τη "Σιωπή των αμνών" το 1988, στο οποίο βασίστηκε η ομώνυμη ταινία, που τιμήθηκε με Όσκαρ το 1991.


το 2001... πεθαίνει ο Καναδός ιδρυτής της διεθνούς περιβαλλοντικής οργάνωσης "Greenpeace", Ντέιβιντ ΜακΝτάγκαρτ.


το 2003... ενώ μαίνεται ο πόλεμος στο Ιράκ, Αμερικανοί στρατιώτες συλλαμβάνονται από τις ιρακινές δυνάμεις και τους εμφανίζει η ιρακινή τηλεόραση.

19.3.09

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ







Ο κ.Μαρκογιαννακης εχει τριπλη συνοδο ΗΛΙΟΥ-ΚΡΟΝΟΥ-ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ στο γενεθλιο ωροσκοπιο.Αυτη η τριπλη συνοδος ενεργοποειται απο την ηλιακη του επιστροφη με τους ΠλανητεςΕΡΜΗ-ΣΕΛΗΝΗ-ΑΦΡΟΔΙΤΗ που μας δινει ολα αυτα που βλεπουμε και ακουμε τις τελευταιες ημερες.

Ο Διας της ηλιακης επιστροφης ειναι σε αντιθεση με τον γενεθλιο Ερμη,ελλειψη πρωτοτυπων ιδεων.Ο Πλουτωνας της ηλιακης επιστροφης σε αντιθεση με τον γενεθλιο Ουρανο,μετρα εναντια στις ελευθεριες.

Ο Ποσειδωνας της ηλιακης σε αντιθεση με Σεληνη και Αφροδιτη της ηλιακης,που μας δειχνει οτι τα μετρα που περνει ειναι εκτος τοπου και συντομα θα εχουν γινει παρελθον.

Αντε στην υγεια μας τα τσιπουρα που πινω στην Νεαπολη συντροφοι της αστρολογικης κοινοτητας.....

ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΤΗΞΗ

«Τις συνθήκες που επικρατούν στον πυρήνα του Ηλιου θα προσπαθήσουν να αναπαράξουν οι επιστήμονες στο Εθνικό Εργαστήριο Lawrence Livermore των ΗΠΑ. Στόχος είναι να βρεθεί τρόπος ανάπτυξης μιας τεχνολογίας πυρηνικής σύντηξης η οποία θα επιτρέψει την παραγωγή γιγαντιαίων ποσοτήτων ενέργειας, η οποία θα είναι οικολογική και ταυτόχρονα ασφαλής»...

Από το «Βήμα»:- «Η απόκτηση τεχνολογίας σύντηξης για την παραγωγή ενέργειας αποτελεί ένα από τα ιερά δισκοπότηρα της επιστήμης (...) Η ιδέα είναι να συντηχθούν δύο ισότοπα υδρογόνου (ένα δευτέριο και ένα τρίτιο) για να σχηματίσουν ήλιο και νετρόνιο. Με την αντίδραση αυτή αποδεσμεύονται μεγάλα ποσά ενέργειας, επειδή μια μικρή ποσότητα μάζας μετατρέπεται σε ενέργεια όπως περιγράφει η διάσημη εξίσωση Ε=mc2 του Αϊνστάιν. Ωστόσο αυτή η πυρηνική αντίδραση ώς σήμερα δεν έχει γίνει εφικτό να αναπαραχθεί εξαιτίας της ενέργειας που απαιτείται». - «Αντίθετα απ' ό,τι συμβαίνει στην πυρηνική διάσπαση ενός βαρέος πυρήνα, που είναι ραδιενεργό υλικό, στη σύντηξη δεν παράγονται πυρηνικά επικίνδυνα απόβλητα. Επιπλέον δεν υπάρχει περίπτωση πρόκλησης κάποιας ανεξέλεγκτης αλυσιδωτής αντίδρασης που μπορεί να προκαλέσει ατυχήματα, όπως αυτό του Τσερνόμπιλ».

ΜΠΑΤΣΟΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΓΕΩΠΟΝΟΙ....


ΕΔΙΩΞΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΑΡΒΙΝΟΥ

Από τον ΧΡΗΣΤΟ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ mich@enet.gr,www.bavzer.blogspot.com

Η ΣΙΓΚΝΤΕΜ ΑΤΑΚΟΥΜΑΝ, 41 χρόνων, ήταν μέχρι πριν από μία εβδομάδα περίπου διευθύντρια του περιοδικού «Bilim ve Teknik» («Επιστήμη και Τεχνολογία») στην Τουρκία. Εχασε τη δουλειά της, όπως λέει τώρα η ίδια στην ιστοσελίδα του Der Spiegel, επειδή θέλησε, με την ευκαιρία των 200 χρόνων από τη γέννηση του Κάρολου Δαρβίνου, να προβάλει στην πρώτη σελίδα του έγκριτου περιοδικού που διηύθυνε ένα εκτενές αφιέρωμα για τη θεωρία της εξέλιξης των ειδών. Λέγεται πως το Επιστημονικό και Τεχνολογικό Ερευνητικό Συμβούλιο της Τουρκίας (γνωστό ως Tubitak) επενέβη την τελευταία στιγμή, κατόπιν πιέσεων από το συντηρητικό, ισλαμικό κυβερνών κόμμα ΑΚΒ, που πιστεύει ότι οι θεωρίες του Δαρβίνου «δεν συνάδουν με τη μουσουλμανική θρησκεία» και απέτρεψε τη δημοσίευση του αφιερώματος σ' αυτόν. Αξιοσημείωτο είναι ότι το «Επιστήμη και Τεχνολογία» εκδίδεται από το Tubitak, που όμως αρνείται τώρα την κατηγορία της λογοκρισίας και επιρρίπτει όλη την ευθύνη στην κ. Ατακουμάν. Εκείνη απορεί: «Γιατί, τότε, με απέλυσαν; Και γιατί μου είπε, τότε, ο ίδιος ο Τσεμπεκτσί, ο αντιπρόεδρος του Tubitak, ότι ήταν "ασυγχώρητο λάθος μου" η επιλογή του Δαρβίνου και της θεωρίας του ως βασικού θέματος στο τεύχος Φεβρουαρίου του περιοδικού;». Ακόμα, η κ. Ατακουμάν επισημαίνει στο Der Spiegel ότι στην ιστοσελίδα του «Nature», ίσως του πιο έγκυρου επιστημονικού περιοδικού στον κόσμο, «αυτή τη στιγμή η Τουρκία γίνεται περίγελως εξαιτίας αυτής της λογοκρισίας» και ότι στο site αυτό «παρεμβαίνουν ακόμα δεκάδες Τούρκοι πολίτες για να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στην απόφαση των τουρκικών Αρχών να λογοκρίνουν το περιοδικό!».Τον καταδίκασε... η εξομολόγηση
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 18/03/2009

ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΙΧΘΕΙΣ

3032 results :
Alan RICKMAN
JESUS CHRIST
Bruce WILLIS
Monica CRUZ
Albert EINSTEIN
Sharon STONE
Juliette BINOCHE
Kurt COBAIN
Lolo FERRARI
Albert de MONACO
Bertrand CANTAT
Laeticia HALLYDAY BOUDOU
Laurence CHIRAC
Cindy CRAWFORD
Eva LONGORIA
RIHANNA
Jennifer LOVE HEWITT
François FILLON
ARTHUR
Robert WADLOW (2m72)
Jon BON JOVI
Victor HUGO
Osama Ben LADEN
Ursula ANDRESS
George HARRISON (BEATLES)
Drew BARRYMORE
MICHEL-ANGE
Laurent RUQUIER
Elizabeth TAYLOR
Ornella MUTI
Luc BESSON
Daniel CRAIG
Ophélie WINTER
Haifa WEHBE
Jensen ACKLES
Frédéric CHOPIN
Jean-Yves LAFESSE
Chuck NORRIS
Adam LEVINE (MAROON5)
Jessica BIEL
Auguste RENOIR
Olivier MINNE
Edgar CAYCE
Hélène SEGARA
John Wayne GACY (GACEY)
Nicolas (Nicolaus) COPERNIC (COPERNICUS)
Pierre BOULLE
Sandrine KIBERLAIN
Isabelle HUPPERT
Pete DOHERTY
Josef MENGELE
Rudolf STEINER
James BLUNT
Piet MONDRIAN (MONDRIAAN)
Chris MARTIN (COLDPLAY)
Marthe ROBIN
Bobby FISCHER
Johnny CASH
LOVA MOOR
Ivana TRUMP
Didier DROGBA
Billy CORGAN
Nina HARTLEY
John FRUSCIANTE
Laure GUIBERT
David GILMOUR (PINK FLOYD)
Benicio DEL TORO
Patrick McGOOHAN
Rachel WEISZ
Jerry LEWIS
AMANDINE (1er bébé éprouvette)
Nabila KHASHOGGI
Nina HAGEN
Eve RUGGIERI
Valérie LEMERCIER
Marcel PAGNOL
Yulia VOLKOVA (TATU)
George WASHINGTON
Eva MENDES
Karen CARPENTER
Cyrano de BERGERAC
Kurt RUSSELL
Tom CHAPLIN (KEANE)
Galilei GALILEE
Danielle GILBERT
Anaïs NIN
Jeanne CALMENT
Brian JONES (ROLLING STONES)
Antonio Lucio VIVALDI
Alexander Graham BELL
Jacques VERGES
Cristiana REALI
Marie CARDINAL
Michael CAINE
Patrick DUPOND
BOW WOW
Francis HEAULME
Maurice RAVEL
Ronn MOSS
Chelsea CLINTON
Juliana MARTINS
Bernard ARNAULT
THALLIA
Dominique de LACOSTE (LES VAMPS)
Alexandra HALLYDAY PASTOR
Yuri (Youri) GAGARIN (GAGARINE)
Roger DALTREY (WHO)
Christophe PINNA
Mallaury NATAF
Rudolf NOUREEV
Boris VIAN
Liza MINNELLI
Gabriel GARCIA MARQUEZ
Shaquille O'NEAL
Nicolas ANELKA
Nicholas RIMSKY-KORSAKOV
Sidney POITIER
Marie-France GARAUD
QUEEN LATIFAH
Robert PELLETIER
James REDFIELD
Eva HERZIGOVA
Steve JOBS
Shannon TWEED
Herbert LEONARD
CARLOS
Glenn CLOSE
Sarah PONIATOWSKI
Jazmin GRACE GRIMALDI
Michèle MORGAN
Sabrina SABROK
Charlelie COUTURE
Arlette LAGUILLER
Steve IRWIN
Vida GUERRA
Mikhail GORBACHEV
Hatem BEN ARFA
Gordon BROWN
Helen SHAVER
Natalia VODIANOVA
Ariel SHARON
Carole GAESSLER
Sid WILSON (SLIPKNOT)
Jean HARLOW
TIMBALAND
Arthur SCHOPENHAUER
Giovanna ANTONELLI
Jacques SEGUELA
John STEINBECK
Patrick DUFFY
Dakota FANNING
Tea LEONI
Louis BERTIGNAC
Laure ADLER
NAPOLEON II
Virginie LEMOINE
Virginie DEDIEU
Kay LENZ
Georges EADS
Alain PROST
Georg Simon OHM
Sophie SCHUTT
Reinhard HEYDRICH
Raymond QUENEAU
Jean-Paul BAUDECROUX
Jack KEROUAC
Justin BERFIELD
Joanne WOODWARD
Christi TAYLOR
André BRETON
Lou REED
Patty BOYD
José GARCIA
Carrie UNDERWOOD
SEAL
Josh GROBAN
Vanessa L. WILLIAMS
Michel de MONTAIGNE
Rosalyn BRUYERE
Rudolf DIESEL
Adolf EICHMANN
Freddie Jr. PRINZE
Mouloud FERAOUN
Fabien GALTHIE
Kristin DAVIS
Robert CONRAD
Marc GARNEAU
Michel HOUELLEBECQ
Catherine BACH
Billy CRYSTAL
Matthew Gray GUBLER
Adua PAVAROTTI
Elizabeth JAGGER
Prince Ernst August de HANOVRE
Pier Paolo PASOLINI
Ted KENNEDY
Jordan Taylor HANSON
Hélène de FOUGEROLLES
Pascal LEGITIMUS (LES INCONNUS)
Catherine LEPRINCE
Pierre BENICHOU
Javier BARDEM
Vaslav NIJINSKY
Andrea PARKER
Sean BIGGERSTAFF
Danièle EVENOU
SHIREL
George Friedrich HAENDEL
David SKRELA
Ferdinand HODLER
Chris FEHN (SLIPKNOT)
Shirley BOUSQUET
Rupert MURDOCH
Nicole CALFAN
Alexandre VOLGUINE
Umberto TOZZI
MEHER BABA
MIOU-MIOU
Régine CRESPIN
Jean-Pierre ADAMS
Aamir KHAN
Stéphane MALLARME
Sacha GUITRY
Paul PREBOIST
Faustine BOLLAERT
KHALED
John BARROWMAN
Lee RADZIWILL
Irene CARA
Albert SPEER
Cyd CHARISSE
Alain CHAMFORT
Philippe TESSON
Charlotte CHURCH
Gérard DARMON
Billy ZANE
Elis REGINA
Nathalie MARQUAY PERNAUD
Ariane MNOUCHKINE
Rika ZARAI
Bertrand BLIER
Richard RAMIREZ
Johnny KNOXVILLE
Ron Lafayette HUBBARD
Jenna de ROSNAY
Silky SHAI (Groupe TRAGEDIE)
John Clark GABLE
Jean-Baptiste MORIN DE VILLEFRANCHE
Jean-Jacques DEBOUT
NAPOLEON IV
Roi d'Espagne CHARLES QUINT
BAMBOU
Isabelle PATISSIER
INVENTION DU TELEPHONE : THEME ASTRAL MONDIAL
FABIO (LANZONI)
Quincy JONES
Holly HUNTER
Richard TARNAS
Harry BELAFONTE
Linda de SUZA
Jose Maria AZNAR
Elisabeth BADINTER
Marie-Laure AUGRY
Anna MAGNANI
Kiri TE KANAWA
Jules RENARD
Harry ROSELMACK
Jennifer JONES
Prince du Portugal HENRI le NAVIGATEUR
Audrey PULVAR
B. F. SKINNER
Baron Meyer Amschel de ROTHSCHILD
Hector-Germain GUIMARD
André COURREGES
Michael BOLTON
LeToya LUCKETT (DESTINY'S CHILD)
Jason NEWSTED (METALLICA)
SAMAEL AUN WEOR
Prince d'Angleterre ANDREW
William HURT
Laura PREPON
ALEXANDRE III DE RUSSIE
Emile COUE
Andy GIBB (BEE GEES)
Terrence HOWARD
Patty HEARST
Erykah BADU
Mady MESPLE
Ron HOWARD
Prince EDWARD COMTE DE WESSEX
Thora BIRCH
Amerigo VESPUCCI
Jean-Edern HALLIER
BALTHUS
Bernard GIROUX
YOUSSRA
Alessandro GASSMAN
Pierre FALCONE
Elisabeth BOURGINE
Giulietta MASINA
André LAWRENCE
Peter FONDA
Gerardus MERCATOR
William BALDWIN
Madeleine RENAUD
Ellen PAGE
ROMULUS
Dirk BENEDICT
Honoré DAUMIER
Jeri RYAN
Olivier DESPAX
Bernardo BERTOLUCCI
Hubert de GIVENCHY
Bugsy SIEGEL
Patricia FORD
Abdelaziz BOUTEFLIKA
Jimmy SWAGGART
Corinne MARIENNEAU (TELEPHONE)
Seiko MATSUDA
Bernadette PETERS
Karolina KURKOVA
Lauren GRAHAM
Gary SINISE
Nathalie MENIGON
Lara COX
MC SOLAAR
Guesh PATTI
PAPE LEON XIII
Jelena JANKOVIC
Adam CLAYTON (U2)
FRED
Robinson STEVENIN
Bruno BELLONE
Jacques BERTHON
Maurice MERLEAU-PONTY
NAT KING COLE
Yitzhak RABIN
Brooke BERRY
François CEVERT
Adrian ZMED
Jenny FROST (ATOMIC KITTEN)
FALCO
Daniel LAVOIE
Joakim NOAH
Spike LEE
Jennifer O'NEILL
Mark DACASCOS
Sirhan SIRHAN
Martin MALVY
Mike LOVE (BEACH BOYS)
Laurence LLEWELYN-BOWEN
NIMENO II
YOUNG BUCK
Roi de France CHARLES VII
Olivia WILDE
Johann STRAUSS I
Paula PRENTISS
Jeanne MAS
Dana DELANY
Guy MONTAGNE
Mitt ROMNEY
John UPDIKE
Lili TAYLOR
Nina SIMONE
Nancy WILSON
Patsy KENSIT
Alex KAPRANOS (FRANZ FERDINAND)
Adze MIXXE
Christine KEELER
Brittany SNOW
Brittany DANIEL
Linda CRISTAL
Didier PINEAU-VALENCIENNE
Luis BUNUEL
Lesley-Anne DOWN
Lucette MICHAUX-CHEVRY
Olivier STIRN
Jennifer GRANT
Desi ARNAZ
Guy DESNOYERS
REGULUS (Henri GOUCHON)
Rachel BLANCHARD
Kyle MACLACHLAN
Rodrigo A. C. FARIAS
Nikolai GOGOL
Philip ROTH
Dirk FRIMOUT
Richard Francis BURTON
Adolf GALLAND
Jean-Pierre CHEVENEMENT
Joseph DARNAND
Stedman GRAHAM
Kim CAMPBELL
Jay HERNANDEZ
J.Z. KNIGHT
Ellen MUTH
Jean CHARON
Marie VETSERA
Sean ASTIN
Gary NUMAN
Paul GERALDY
Ivan LENDL
Mia HAMM
Edgar GROSPIRON
CHINGY
Niki LAUDA
Diana BARRYMORE
Gloria VANDERBILT
David LIVINGSTONE
Cristina FERNANDEZ de KIRCHNER
Alexei YAGUDIN
Al JARREAU
Willy SAGNOL
Jacques CHABAN-DELMAS
David CRONENBERG
Ralph NADER
Jean PIC de la MIRANDOLE
Tiziano FERRO
Charles Wade BARKLEY
John AASEN
Sandy DUNCAN
Maurice MAGRE
Urbain LE VERRIER
Mélanie LAURENT
Nathalie DECHY
Rob LOWE
VITAA
Sully PRUDHOMME
MARJORIE (STAR ACADEMY)
Henri GUILLEMIN
Débora FALABELLA
René COTY
James TAYLOR
Bobby McFERRIN
Ramzy BEDIA (ERIC et RAMZY)
Robert MUGABE
Félix LABISSE
Randy KRAFT
Aaron ECKHART
Hubert SOUDANT
Ornette COLEMAN
Enrico CARUSO
Tammy Faye BAKKER
Louison BOBET
Grover CLEVELAND
Yann ARTHUS-BERTRAND
Francis PLANTE
Christian MORIN
Aidan QUINN
Imanol HARINORDOQUY
Lynn REDGRAVE
Melissa AUF DER MAUR
BUFFALO BILL
Marion CLIGNET
Megan FOLLOWS
Camille FLAMMARION
James OLMOS
James Van DER BEEK
William PETERSEN
Jean-Marie CAVADA
Jean CALAS
Georges BERNANOS
Tylene BUCK
Karl JASPERS
Brian LITTRELL (BACKSTREET BOYS)
Derren BROWN
Chris KLEIN
Sophie HOWARD
Andres SEGOVIA
Plastic BERTRAND
Estelle QUERARD
Bedrich SMETANA
Lleyton HEWITT
Jean-Gabriel DOMERGUE
Olney H. RICHMOND
SERENA
Gérard LONGUET
Jean-Michel FOLON
Roberto ASSAGIOLI
Eva AMURRI
Ruth POINTER
Boris DERICHEBOURG
Federica RIDOLFI
Peter GRAVES
Chastity BONO
Hans KUNG
Julia MIGENES
Linda FIORENTINO
Kelsey GRAMMER
Bianca LAWSON
Keren ANN
Rik MAYALL
Jim COLBERT
Wyatt EARP
Robert ALTMAN
Zofia RENO BORUCKA
François DALLE
Barbara de ANGELIS
Bret EASTON ELLIS
William H. MACY
Penny LANCASTER
Maryse BASTIE
Larbi BENBOUDAOUD
Fidel V. RAMOS
Pauline MUSTERS
Daniel JOUVANCE
Gaétan GIROUARD
Paul LACOME d'ESTALENX
Heinz RUHMANN
Mircea ELIADE
Douglas BADER
Robert COOK
Jamie BELL
John GARFIELD
Carl REINER
Taylor DAYNE
Pete DUEL
Max REGER
Anthony ARMSTRONG-JONES
Marius PETIPA
VERCORS
Mary WILSON (THE SUPREMES)
Paul GUTH
Sir Robert BADEN-POWELL
Sylvie GUILLEM
Julius ERVING
Jeff AMENT (PEARL JAM)
Sylvie NOACHOVITCH
Dinah SHORE
Valentina TERESHKOVA
SHIVAJI
Andrew JACKSON
Beatriz RICO
Roger RIVIERE
Léo MALET
Nadja AUERMANN
PAPE PIE XII
Mary Chapin CARPENTER
INDEPENDANCE DU MAROC : THEME ASTRAL MONDIAL
Luigi BOCCHERINI
Valentine NAIBOD
Valérie NICOLAS
Mitch GAYLORD
Emily BLUNT
Jane MARCH
Yamilla DIAZ
Judd HIRSCH
Brad WHITFORD (AEROSMITH)
Gioacchino ROSSINI
Gabriele d'ANNUNZIO
DECOUVERTE D'URANUS : THEME ASTRAL MONDIAL
Brice GUYART
Renato SALVATORI
Marie TUDOR
Werner SCHREYER
Vassily IVANCHUK
Mark LINDSAY
Ali LARTER
Bryce DALLAS HOWARD
Seymore BUTTS
Natalie & Nicole NINA SKY
Geneviève MOREL
Jean-Marie PROSLIER
Claude MALHURET
Alexander McQUEEN
Daniel J. TRAVANTI
Pervenche BERES
Vanessa Lee EVIGAN
Casimir DAVAINE
Loulou GASTE
Starr PARODI
Alain CARIGNON
Ivan LJUBICIC
Pierre MESSMER
Mario ANDRETTI
Brooke BURNS
Camille DALMAIS
Massimo TROISI
Régis LASPALES
Rory GALLAGHER
Georges MIGOT
Didier BARBELIVIEN
Dawn ACTON
Patrick CHESNAIS
Hans Jurgen EYSENCK
Benoît CHAMOUX
Richard NOLLE
Walter MERCADO
Ann SHERIDAN
Linus PAULING
Tom ARNOLD
Samuel ETO'O
Ernest RENAN
Rashida JONES
Heitor VILLA-LOBOS
ALAIN
Tyne DALY
GUADELOUPE : THEME ASTRAL MONDIAL
Laura HARRING
Jean-François ABGRALL
Jolene BLALOCK
Michael CHANG
Renan LUCE
Neneh CHERRY
Moira KELLY
Giovanni TRAPATTONI
Michael RAPAPORT
Romana BANUELOS
Jacques SANTI
Jean-Jacques HENNER
Patricia HEATON
Gay BREWER
Sandie SHAW
Renata PORTO KRENTKOWSKI
Joan BENNETT
Julien DRAY
James MADISON
Dragan STOJKOVIC
Raymond-Max AUBERT
Sébastien LOEB
Raymond ARON
Jackie GLEASON
PAPE PAUL III
Anselm KIEFER
LADY CHABLIS
Alex METAYER
Ryan John CASSIDY
William Jennings BRYAN
Rex HARRISON
Comte Galeazzo CIANO
Rita POELVOORDE
Nathalie EVEN LANCIEN
Christopher ATKINS
Stephen NICHOLS
Federica MORO
Max HYMANS
Claude LACAZE
Jean-Luc LEMOINE
Lawrence DURRELL
Laurent PETITGUILLAUME
KENZO
Antonio SABATO Jr.
Dionigi TETTAMANZI
Giuditta SALTARINI
Danyel GERARD
Jean TODT
Bernard BOSSON
Isolde KOSTNER
Julie WALTERS
Jacques BOMPARD
Tony RANDALL
Peter WOLF
Carolyn CARLSON
Romane SERDA
Germaine POINSO-CHAPUIS
Rue McCLANAHAN
Earl WARREN
Jerry ZUCKER
Laura TABOURIN
Leo DELIBES
Eleonora RESTA
Nelson MONFORT
Robert de MONTESQUIOU
Alexis DENISOF
Mark LERNER
Roi VICTOR EMMANUEL II
David THEWLIS
Caroline CORR
Bruce EISNER
Edna St. Vincent MILLAY
Franco MOSCHINO
Jacques CHARON
Hugo WOLF
Gianni AGNELLI
Ronan KEATING
Henry de FRANCE
Josef ALBERS
Sydne ROME
W. H. AUDEN
Andrée CHEDID
Jean WIENER
Henrik IBSEN
Carlos GHOSN
Lorin MAAZEL
Paula GARCES
Paula ZAHN
Marie-José CROZE
Flavia PENNETTA
David GREENLEE
Marianne BASLER
René DAUMAL
Jeff DANIELS
Rosa BONHEUR
Elkie BROOKS
Georges de LA TOUR
Alan THICKE
Mark-Paul GOSSELAAR
Gates McFADDEN
Tom SCHOLZ
James HONG
Pierre JUQUIN
Marleen de COKERE
Georges SEGUY
Belinda GIBLIN
Paul RICOEUR
Arthur HONEGGER
Peter WISHART (RUNRIG)
Jean LECANUET
Julien JEANPIERRE
Madeleine CARROLL
Jerry REED
Daniela AMAVIA
Douglas ADAMS
Didier DECOIN
SANDY (STAR ACADEMY 4)
Frank GEHRY
Fred MELLA
Ranulph FIENNES
Michael MACDONALD
Brenda BLETHYN
Jimmy GUIEU
Jean Louisa KELLY
John CALE
Laura OSSWALD
Mirella FRENI
Thierry REDLER
Marisa del FRATE
Elizabeth Barrett BROWNING
Jacques DOILLON
Marc-André GRONDIN
Jim BACKUS
Simone RENANT
Piotr Demianovitch OUSPENSKY
Jeanette BIEDERMANN
Chad HUGO
André PIEYRE de MANDIARGUES
Impératrice KOJUN du JAPON
Merlin SANTANA
Gerard CROISET
Pino DANIELE
Andrzej WAJDA
Valerio ZURLINI
Emilio de BONO
Camryn MANHEIM
Justine BATEMAN
Frantz GRANVORKA
Anouk GRINBERG
Jules JANSSEN
Fred ROGERS
Kathleen BELLER
Tyrone HILL
Alfred von TIRPITZ
René BARTHELEMY
José SERRA
Marlis ALT
Kenneth WILLIAMS
James MURRAY
Alfred WITTE
John SUTTER
FERDINAND II d'ARAGON
Gaston OUVRARD
Paul TORTELIER
Wanda SYKES
Tex AVERY
Christine SAINT PIERRE
Claude GENSAC
Philippe DUPONT
Julie BOWEN
Hippolyte SIMON
Bentley MITCHUM
Kerr SMITH
Ann WIGMORE
Alex KINGSTON
Fats DOMINO
François ARAGO
Sébastien GODEFROID
Bernard FRANK
Christian BIMES
Kim RAVER
Hannah TAYLOR-GORDON
Jasmine GUY
Roger MARCHE
Patricia RICHARDSON
Cathy DOWNS
Ansel ADAMS
Nadja TILLER
Paul MORAND
LUZ del FUEGO
Alain GIRARD
Etienne MOUGEOTTE
Terence TRENT d'ARBY
Kazimir MALEVICH
Philippe JAFFRE
WASHINGTON D.C. : THEME ASTRAL MONDIAL
ELISABETH d'YORK
Philippe ALEXANDRE
Peggy MARCH
Manly Palmer HALL
Joan HACKETT
David ANDERS
James Earl RAY
Alexis CURVERS
Constantin BRANCUSI
J. J. BIGAS LUNA
Robert Sean LEONARD
Axel MILLER
Paul GABAN
Bernadette BRADY
Wolfgang DOEBEREINER
Jules DRACH
Kathy IRELAND
Louis VIANNET
Chris REA
Barney WILEN
Claudine WILDE
David GROSS
Ken DANBY
Lisa LOEB
Bice VANZETTA
Ed MCMAHON
MARTINIQUE : THEME ASTRAL MONDIAL
Pierre MIGNONI
Bertrand de GALLE
Marta SUPLICY
Virginie HOCQ
Youri DJORKAEFF
Giuntini JUNCTINUS
Dorothy STRATTEN
Thomas ENQVIST
Karen GRASSLE
Serge GROUARD
Paul RASSINIER
Ron ELDARD
Ruth Cunha CINTRA
Amy PIETZ
Peter SARSGAARD
Leo TALLARICO
Paul BLACKTHORNE
Lorenzo SABA
John LESLIE
Claude GOASGUEN
Ehrinn CUMMINGS
Alexandre GEORGES
Melchior de VOGUE
Jean PUECH
Xavier DELUC
André BELLESSORT
Etienne-Jules MAREY
Connie BRITTON
Charles REID (The PROCLAIMERS)
Auguste Louis FAUCHARD
Michelle AURIOL AUCOUTURIER
Jakob WASSERMANN
Pierre-Jacques CATONI
Léon SCIEUR
Donna van TOEN
Franz BURDA
Patrick FANDIO
Pierre HARMEL
Julia MANCUSO
Bruce FORSYTH
Werner MOLDERS
Ingo HOFFMAN
Lionel MALLIER
Katia LABEQUE
Dean STOCKWELL
Georges DELERUE
Susanne ALBRECHT
Christian PIERRET
Peaches GELDOF
Herman JOSE
Claude SAUTET
Adolphe MENJOU
Percival LOWELL
Bix BEIDERBECKE
Dana REEVE
Ernest ESCLANGON
Charles NUNGESSER
Christopher MARLOWE
Adam BALDWIN
Natacha ATLAS
Stacie ORRICO
Sally Jesse RAPHAEL
WILL.I.AM
Veronica WEBB
Bobby WOMACK
Ana HICKMANN
Margo LION
Pierre Paul HUEBER
Catherine O'HARA
PAPE PAUL II
Barbara STABINER
Joë BOUSQUET
Kim SMITH
Karl SCHOCH
Kelly MacDONALD
Kate MARA
Arnaud GOURVENNEC
Alan GREENSPAN
Serge HELAN
Patricia CARLI
Robert REINER
Frédérique BEDOS
Moina MATHERS
Kate NELLIGAN
Antoine de VILLON
Alfred ABEL
Irving WALLACE
John STOSSEL
Jacques DOMINATI
Camille DESMOULINS
Catherine MEGRET
Fiorella PIEROBON
George Lincoln ROCKWELL
Roma SYRIA
James Norman DAVIDSON
Herb ELLIOT
Harold WILSON
Étienne PINTE
Leticia SABATELLA
David NIVEN
Robert-André VIVIEN
Victor GARBER
Felipe GONZALES
Alois TREINDL
Christophe JUILLET
Anicka RODMAN
Talia BALSAM
Prince NARUHITO du JAPON
Victoria SACKVILLE-WEST
René SIMARD
Micheline DAX
Neil JORDAN
Jacques LALLEMENT
Kato KAELIN
Mark McGRATH
Antonio LOPEZ de SANTA ANNA
Hernan GUMY
Ruth GINSBURG
Pierre CHARRAS
John CONNALLY
Hélène DARROZE
Stefano ACCORSI
Jean GAUDIN
Jacques DESPIERRE
Christopher WILDING
Jaana RINNE
Jean-Pierre WALLEZ
Laraine NEWMAN
Floyd MAYWEATHER
Brian McGEE (SIMPLE MINDS)
Diane VARSI
Lauren AMBROSE
Annabeth GISH
Joël DABIN
Melissa REEVES
Eric RIPERT
Renaud DONNEDIEU de VABRES
Robert CROSS (RAPHAEL)
Ralph ABERNATHY
Svetlana ALLILUYEVA
Piero di Lorenzo de MEDICIS
Jean-Michel BOUCHERON
Sophia MYLES
François Joseph BOSIO
Majandra DELFINO
Richard KLINE
Robin KNOX-JOHNSTON
Daniel WHITESIDE
David FAUSTINO
Tony ROBBINS
Max SHULMAN
Bernard ACHERIAUX
John Foster DULLES
Micky DOLENZ (THE MONKEES)
Phyllis NEWMAN
Nestor KIRCHNER
Miranda RICHARDSON
Matthew VAUGHN
HENRI II d'ANGLETERRE
Aline Colby GRIFFIN
Richard COCCIANTE
Renny HARLIN
Benyoussef BENKHEDDA
Michael CHAPLIN
Tanya BOYD
Gilles PERRAULT
Olivier SCHRAMECK
Daniel Dunglas HOME
Paul HAGGIS
Beniamino GIGLI
Barbara FELDON
Darryl STRAWBERRY
Ygael YADIN
Antonio DANIELS
Louise de MECKLEMBOURG-STRELITZ
John IRVING
Queen LATIFAH
Florence DELAY
Otto JOHN
Simon YAM
Hervé NOVELLI
Karen SILKWOOD
Ion CARAMITRU
Serge LUTENS
Pierre DUMAYET
Antoine DENERIAZ
Théodore de BANVILLE
Peter ALEXANDER
Edward Moore KENNEDY III
Lindsay OWEN-JONES
Carel WILLINK
Patricia PETIBON
Sylvain MONSOREAU
Marcel DEAT
Karine FAUCONNIER
Liane DAYDE-GIRAUD
John MILLS
Patrick MOORE
Nicolas DUPONT-AIGNAN
Manuel BEA
Francesco GASPARINI
Jack ARMSTRONG
Eric DUBUS
CASTRO ALVES
James NACHTWEY
Jorge DONN
Manik Chand JAIN
Ja RULE
François CAPOULADE
Niki TAYLOR
Pat KANE (HUE AND CRY)
Patricia MORISON
SHURIK'N
Geraldine FARRAR
Raul JULIA
Serge LEMOINE
Valentine HUGO
Mario MONTI
Cynthia DANIEL
Rolando VILLAZON
Gaëlle NIARE
Walter MERCER
Anthony BURGESS
Jakki DEGG
Karin KIENZER
Henri GUAINO
Antony HEAD
Clare GROGAN
Olivier GIRAULT
Paul RAMADIER
Mark McMANUS
Stefan WAGGERSHAUSEN
William GREEN
Craig REID (The PROCLAIMERS)
Esther CANADAS
Erik ESTRADA
Murray HEAD
Lucien MORISSE
Danny AINGE
Ross KING
Jean-Jacques DESCAMPS
Paul FRAISSE
Malia METELLA
Micha BERGESE
Charles de MAZADE
Jean-Claude COLLIARD
Francis SUTTILL
Robert YOUNG
Roger MONTANÉ
Tim STORY
Phil LESH (GRATEFUL DEAD)
Karlheinz BOHM
Vincent VOITURE
Giuseppe PATRONI-GRIFFI
Hana MANDLIKOVA
Yves GALLAND
Georges RAWIRI
Ted McKENNA
Phil BONNELL
Gaston WIENER
Andrija PUHARICH
Henri DUVEYRIER
Ivar KREUGER
REMUS
Dominique SANDA
Max de la GIRAUDIERE
Bernard BOURIGEAUD
Joseph von MERING
Jaimie ALEXANDER
Theresa RUSSELL
Jean-Claude MAILLY
SEPHARIAL
Charles-Joseph van HELMONT
Gregorio HONASAN
Alfred RECOURS
Antoine GUERINI
Léon van DAELE
Yvan LACHAUD
Massoumeh PAHLAVI
Viktor YUSHCHENKO (IOUCHTCHENKO)
Diana KOVALCHUK
Miquel Marti i POL
Désiré NISARD
Josy ANDRIEU
Kelly KEY
Philippe GARDENT
Edward ALBERT
Ben WATKINS
Marjorie Merriweather POST
Morarji DESAI
Teri WEIGEL
Kiana TOM
Paul LE GUEN
Tammy Faye MESSNER
Paul ATKINSON
Vincent DESAGNAT
Dave GORMAN
Frank GOVERS
Jacques DOUCET
Amina ANNABI
Charles GRAVIER
Alessandro GREGO
Antoine WIERTZ
Pierre-Joseph ALARY
Theodor LANDSCHEIDT
Gemma GALGANI
Mira RICHARD
Neil PRIMROSE (TRAVIS)
John FRASER
Susan HALL
Jérôme FERNANDEZ
Clemens von GALEN
John TURTURRO
Mike LEIGH
Pedro TORNAGHI
Antonella GUIDELLI
Mariano ZABALETA
Michel LEGRAND
John OGONOWSKI
Bryan CRANSTON
David KENNERLY
Wilfried Van MOER
Carlos PACINI
Giorgio FORATTINI
Jacques ROYAL
Sam PECKINPAH
Salvatore LIGRESTI
Sri CHAITANYA
Sam DONALDSON
Louis-Joseph de MONTCALM
Brent SCOWCROFT
Rona HARTNER
Piotr NARDELLI
François-Eric GENDRON
Jean-Bédel BOKASSA
Brian MULRONEY
Michael EISNER
Eilen HERLIE
Pascal ELBE
Graham LYLE
Mimsy FARMER
Philippe CHATEL
ROSANA
Kelly QUINN
Henri de BOURNAZEL
Anne PIERJEAN
Raymond A. LUCKER
Edith MacARTHUR
Auguste DORCHAIN
Alexandre Emile TASKIN
CONSTANTIN I
Jules VANDENPEEREBOOM
Louise WOODWARD
Honoré de MIRABEAU
Frédéric JOLIOT
Kurt WEILL
Abe VIGODA
Hakan YAKIN
Celestina BONINSEGNA
Barry BOSTWICK
Teresa BERGANZA
Carl W. STAHL
Gabriel CELAYA
Michèle ARNAUD
Viktoras KULVINSKAS
Googie WITHERS
Jake WEBER
David HABIB
Katija PEVEC
Arie van VLIET
Mercedes RUEHL
Susanne NEVRIN
Tamara MELLO
Cindy SANTOS (LA NOUVELLE STAR)
Edmond FREMY
James ELLROY
Maurice BIRAUD
Bernard PREVOST
Georges PEREC
Louis AUBERT
Simon NEWCOMB
Pat RILEY
Michael PRAETORIUS
Mohamed LAKHDAR-HAMINA
Marie GLORY
Gaston NAESSENS
Prosper POULLET
Dorothea BINZ
Carl Philipp Emanuel BACH
MADRID : ATTENTAT DU 11 MARS 2004 : THEME ASTRAL MONDIAL
Alan CLARK (DIRE STRAITS)
Djamolidine ABDOUJAPAROV
Emile MATHIS
Maurice BAYROU
Gaston LACHAISE
Charles JAMIESON
Carmen De LAVALLADE
Yann BONATO
Vijay SINGH
Charles FRIEDEL
Charley PRIDE
Marta TORNE
Pat NIXON
Maurizio STECCA
Vincente MINNELLI
Michel SEUPHOR
Angelo MAI
Sybil LEEK
Martin KOVE
Jean ANGLADE
Alan MacNAUGHTON
Rachel ROBERTS
Hans ZULLIGER
Roger CAILLOIS
Erik BOISSE
Wilhelm MANSKE
Andrea CLEVEN
Ralph EARNHARDT
Luigi LONGO
Bonnie-Jill LAFLIN
Zarah LEANDER
Arturo MERZARIO
Shoghi EFFENDI
Alfonso PECORARO SCANIO
Jean MARIN
Stefano BORGONOVO
Vilhelm HEROLD
Philippe CLAY
Helen CLARK
Anita MORMAND
Levi STRAUSS
Jean-Claude FLORY
Christien ANHOLT
Patricia SUN
Nicholas CAMPION
Molly WEIR
Bruno TRAVEN
Franz RADEMACHER
Adelle DAVIS
Grace PARK
Brad DOURIF
Andrea BOWEN
Eric FLAIM
LOUISE d'ORLEANS
Gotham CHOPRA
René ALLIO
Gustave Charles NADAUD
Gabriel DUPONT
Shai HOFFMANN
Lance REVENTLOW
Giulio NATTA
Clotilde BACRI
Holly WILLIAMS
Nadine ALARI
Guido ANGELI
Georg CANTOR
Ronald SEARLE
Lee PETTY
André COMTE-SPONVILLE
Jean-François MANCEL
Hafid AGGOUNE
Michael MANASSERI
Anne-Sophie BARTHET
Jacques PENOT
Lady Isabel BURTON
Mark CHMURA
Faustine MERRET
Zola TAYLOR (THE PLATTERS)
Jacques DERAY
RIO DE JANEIRO : CREATION DE LA VILLE : THEME ASTRAL MONDIAL
Gennaro ACQUAVIVA
Moby Dick JACOBS
Inès CAGNATI
François CAVANNA
Monika PFLUG
Guy HASCOET
Lawrence WELK
Karl PRIBRAM
Svante ARRHENIUS
Nik KERSHAW
Franz von STUCK
Mirka MORA
Charles O'BANNON
Luca GIUSTOLISI
Craig HUEBING
Ewen VERNAL (DEACON BLUE)
Kenneth ANDERSON (Mr. KENNEDY)
Tom WESSELMANN
Neville CHAMBERLAIN
Jono COLEMAN
Tricia COX
Val LEHMAN
Gordon MacRAE
Max LEJEUNE
Jean-Marc NATTIER (Le Jeune)
Erma BOMBECK
Algernon BLACKWOOD
Barbara JORDAN
Margaret MORRIS
Brigitte LE BRETHON
Todd FIELD
Jean-Pierre KUCHEIDA
Renata SCOTTO
Sébastien BOURDAIS
Harry BERTOIA
Sébastien BOSQUET
Randy MEISNER
René ALLENDY
Titus BRANDSMA
Pierre Antoine FAVRE
Andréia RIBEIRO
Denise LABBE
Marthe VILLALONGA
Samantha EGGAR
Laurent GANE
Samaki WALKER
Jean GALIA
Chloé DELAUME
Meta NEUBERGER
Thomas SCHAEFER
Yolande MOREAU
Valentin ANGELMANN
Paul JALLAT
Claretta PETACCI
Martine ALLAIN-REGNAULT
Jimmie MacGREGOR
Mike PETERS
Adam MAIDA
Charles SIEBERT
Ratko MLADIC
François RENAUD
Arnaud LAGARDERE
Pier Paolo CURTI
Wilhelm GRIMM
Gene SCHOENFELD
Pete ROZELLE
Miriam MAKEBA
François d'ASTIER de la VIGERIE
Silvano PIOVANELLI
Geoffrey HODSON
Joaquim de ALMEIDA
Rosa LUXEMBURG
Jacques BARATIER
CONCORDE : PREMIER VOL : THEME ASTRAL MONDIAL
Hanya HOLM
George MITCHELL
Hermann MEYER
Evan DANDO
Emmanuelle RIVA
Colette BROSSET
John FRANKENHEIMER
André LE NOTRE
Stacy EDWARDS
Gianluca SIGNORINI
Georges DUMEZIL
James Russell LOWELL
Dally RANDRIANTEFY
Ivo KARLOVIC
Jos LANSINK
Bertrand VISAGE
Elisée RECLUS
Théophile-Jules PELOUZE
Joseph URUSEMAL
Enlai ZHOU
Pascale PETIT
Mae R. WILSON-LUDLAM
Victor RIETTI
John AUBREY
Tom OKKER
Leslie DJHONE
David McKAIL
Gerry BOULET
Helen NEARING
JOAO II du PORTUGAL
Giulio BOLAFFI
Aravane REZAI
Tom WOLFE
Manuel de SICA
Julia WINTER
Giorgio BASSANI
John KAPELOS
René LEFEVRE
Michael DELL
Thomas GALLAGHER
John Aspinwall ROOSEVELT
Philipp MELANCHTHON
George PLIMPTON
Robert VIGOUROUX
Sven HEDIN
Claude THOMAS
Isaac ROSENFELD
David CUBITT
Jules Antoine LISSAJOUS
Maria MENA
Valerio VERMIGLIO
Martine LIGNIERES-CASSOU
Joe LIEBERMAN
Jonathan DEMME
Louis Jules TROCHU
Charles LLOYD
Jean-Baptiste KLEBER
UMBERTO I d'ITALIE
Jean-Pierre CLARIS de FLORIAN
John ANDRETTI
Patrick BAUDRY
André BEUCLER
Wolfgang PETERSEN
Jean-Jacques WALTZ
Phil ESPOSITO
Raul ALFONSIN
Jacques BAUMEL
Stephanie BEACHAM
Lucio BATTISTI
Terry ALLEN
Valentin Joseph BOUSSINESQ
Jean-Luc FONCK
William TRUMP
Georgia STATHIS
Pierre DELROCK
Jacques HUSTIN
Vincent ADERENTE
Hatten YODER
Maurice SCHILLES
Jacques BENVENISTE
Savourna STEVENSON
Daniel MOYNIHAN
Christophe HOGARD
Emilien AMAURY
John ALTMAN
Luc PLAMONDON
Bruno SABY
Bernard BESRET
David BALTIMORE
Roger BOOM
Robert DENVERS
Bobby SANDS
David PUTTNAM
Frankie HOWERD
Bruno FURST
Jean CASTANEDA
Henriette GROLL
Aurélien CAPOUE
Pierre-Jean VAILLARD
Stuart John WOOD
Charles Ferdinand GAMBON
Helmut KNOCHEN
Lyn RODDEN
Antoine BECLERE
Katja SCHUURMAN
Hans BIJLEMANS
Pascal VAHIRUA
Sylvia FRASER
Emma BORDEN
Aldo ANDRETTI
Jack Robert LOUSMA
Pierre LEWDEN
Marilise KRENTKOWSKI
Taylor DOOLEY
Adrien HOUNGBEDJI
Jacinta MARTO
Henri NASSIET
Oliver Wendell HOLMES Jr.
Gian Francesco MALIPIERO
Edward GOREY
Rose LAURENS
Jake LLOYD
Norman HOGG
Aveline KUSHI
Cameron DADDO
Jean NERGAL
Jean-Antoine HOUDON
Sophie FORTE
Jean-Claude DAUPHIN
Thomas Ian GRIFFITH
Eduardo Rodriguez VELTZE
Wilhelm FRICK
Bruce RITTER
Tun RAZAK
Michèle VILMA
Heinrich STEINWAY
John DUNN
Robert BORK
Ivan CURKOVIC
Kenneth Hayes MILLER
Alain BOUDET
John SAUL
Vanessa KELLY
Pam AYRES
Gene CERNAN
Charles ASSELINEAU
James Leo HERLIHY
Cédric ATLAN
MUSIDORA
Claude PIQUEMAL
Denys de la PATELLIERE
Alfred BRUNEAU
Diane BAKER
James G. ABOUREZK
Sasha DANILOVIC
Jean MACARTHUR
Elisa UGA
Jean BRETONNIERE
Virginia WEIDLER
Félix ZIEM
Melinda MESSENGER
Bernard WEINSTEIN
Stéphane HEULOT
Michel HERBILLON
Maurice ROEVES
Gérard GAROUSTE
Franco HARRIS
Alessandra VIRGINIO
Jacques RIVETTE
Diane C. CHECHIK
Sergio VIEIRA de MELLO
Bobby LEONARD
Anna CHAKVETADZE
Olivier BARBARANT
George van TASSEL
Francesco GUICCIARDINI
Peter ALLISS
Marc LINCOURT
Jacques ABEILLE
LIL'FLIP
John GREYSON
Christine EBERSOLE
Penny JOHNSON JERALD
Jilly COOPER
Philippe ROUSSEAU
Alba de CESPEDES
Paul GUIMARD
Serge DUREAU
Hopalong CASSADY
David GEFFEN
Thierry DUBOIS
Mahmoud ABDUL-RAUF
Judy GRINHAM
Luiz DELFINO
Frederik de KLERK
George SUTCLIFFE
Cheb AISSA
Franco PIGA
Théo VARLET
Nathalie QUINTANE
Charles de REMUSAT
John E. BOSWELL
Hind DEHIBA
Bertrand PICCARD
Klara KOUKALOVA
Helena SUKOVA
Gisèle OUDART
Henri GOUCHON
Gaëtan ANNALORO
Philippe LOUVIOT
Valérie LAGRANGE
David SARNOFF
PAPE CLEMENT VIII
Charles de BERIOT
Anna Maria HORSFORD
Carin KOCH
PAPE ADRIEN VI
Odette LAURE
Kenneth GRAHAME
Pierre QUINON
Wes UNSELD
Bertrand VECTEN
Samuel BARBER
Heinrich Rudolph HERTZ
Yvan AUDOUARD
Jim BOUTON
Andrew YOUNG
Eileen GARRETT
Benedetto CROCE
Elie BAUP
VERMONT USA : THEME ASTRAL MONDIAL
Matthias ROTT
Deirdre CURRON
JULEVNO
Bertho AUDIFAX
Auguste DUREL
Terry Lee STEINBACH
Iain CALDER
Nicéphore NIEPCE
Jacques DUPIN
Monica SCHREINER
Cheryl BAKER
Kristin VEITCH
Mickey HATCHER
Yves BOIVINEAU
Alessandro de MEDICIS
PAPE GREGOIRE XIV
Eugène SAVITZKAYA
Eric van MEIR
April MATSON
Katarina SREBOTNIK
Sandra MILO
Alida ROUFFE
Ricardo Lagos ESCOBAR
Jean-François di MARTINO
Jean DUFY
Magui SERNA
Jacques ROUXEL
Marisa COUGHLAN
Laurence LEBOUCHER
John Burr FAIRCHILD
Joyce JACKSON
Chris CARR
Adrian LYNE
John RECHY
Enrico COVERI
Rina KETTY
Georges DUMAS
Pierre BAROUH
Paul LE FLEM
Achille OCCHETTO
Eugène-Melchior de VOGUE
Marianne THIEME
Sviatoslav RICHTER
Peter LINDROOS
Dale MICHAELS
Christophe GANS
Mario ANCONA
Scott HICKS
China ZORRILLA
Federico CHABOD
Ben KAMIHIRA
Leonard BORWICK
Henri DELPORTE
Dino ZOFF
Jaak Van DRIESSCHE
Willis Alan RAMSEY
Marian ANDERSON
Richard OGILVIE
James GOLDSMITH
Luc GOIRIS
Charles DELESTRAINT
Zeppo MARX
Yorg LANNER
Litterial GREEN
Recep Tayyip ERDOGAN
Verna HULL
Philippe de BROCA
Ernest GALLO
Paul TIBBETS
Amelia HEINLE
Cather MACCALLUM
Frank BORMAN
Frank ZUNIGA
Aleksei KOSYGIN
Lucille van TASSEL
Roger COGGIO
Nigel LAWSON
Maurice GUDIN de VALLERIN
Maurizio RANDAZZO
Glenn MILLER
Eleuthere MASCART
Cath PHILLIPS
Toni PLATAO
Donal LOGUE
Marc BOEGNER
Bobby UNSER
Jon WHITELEY
Orde WINGATE
Ben ARIS
Karl ALBRECHT
Buffy SAINTE-MARIE
Jean-Paul BACQUET
Céline COUDERC
Jeffrey IMMELT
Mookie BLAYLOCK
David AMBROSE
Alex ROCCO
Jon HALL
Marcello BORGES
FRED (CANAL+)
Matt CVETIC
Eric GILL
Gerard MALANGA
Marino MARINI
Zino DAVIDOFF
Otto HAHN
Jerry WIGGIN
Roi de Norvège HARALD V
Giuseppe PALIZZI
Jayde NICOLE
Dr. Louis BERMAN
Samuel PISAR
Xavier TARTAKOVER
Joseph von EICHENDORFF
Jean-Louis MEISSONIER
Helen FIELDING
David BRAY
Anthony LEGGETT
Charles-Marie WIDOR
Michael CAMPBELL
Jack DAVENPORT
Pascual PEREZ
Ryne DUREN
André LARQUETOUX
Jacques DENOEL
Tsar (1690) ALEXIS
Maryse HILSZ
Mary PRATT
Maurice BARRAUD
Jack FERTIG
Paddy ASHDOWN
Fabian CANCELLARA
Stephon MARBURY
Jay OSMOND
Lauritz MELCHIOR
Suitbert ERTEL
Knute ROCKNE
Comtesse de la FAYETTE
A. Spencer PATERSON
Emile ALLAIS
Ingemar STENMARK
Donna MURPHY
Jean-Marc LEFRANC
Mario SCHIMBERNI
Henry James ROSS
Hildo KROP
Lee EVANS
Daniel CAUCHY
Adam LAVORGNA
Yves BOISSET
Robert RIMMER
Claude GENIA
Mary Lou LORD
Natalie BARR
Greg GERMANN
Hans LUTHER
Hajnalka KIRALY-PICOT
Tracy CABOT
Hendrik Willem MESDAG
Jacques COMPANEEZ
Ruggero LEONCAVALLO
Jean-Claude RISSET
Lawrence TIERNEY
Lotte LEHMANN
Rex WALTERS
G.F. WATTS
Franco BASAGLIA
Herman van VEEN
Thierry VIGNERON
Karl MAY
Debra McMICHAEL
Vyacheslav MOLOTOV
Alfred LOISY
Jeanne AUBERT
Kito de PAVANT
Stuart HENRY
Simon COOMBS
Ted KAVANAUGH
Richard B. MATHESON
Kirsten BOLM
Rory COCHRANE
Philippe LACOUE-LABARTHE
Cookie ALLEZ
Robyn HITCHCOCK
Brian GRANT
George DUMAURIER
Princesse (1883) ALICE
Isobel BUCHANAN
Mickey SPILLANE
Alfred LOWENSTEIN
Kimberly DAVIES
Erich KASTNER
Tommy SHERIDAN
Mark Jr. WHITE
Octave François LANDTSHEER
Stomu YAMASHTA
Michel HONORIN
Georg SIMMEL
Jean-Baptiste SANSON de PONGERVILLE
Louis SUCHET, Duc d’ALBUFERA
Al FANN
Judith RICHARDSON
Roger GICQUEL
JOSEPH II d'AUTRICHE
Hanns Joachim FRIEDRICHS
Gyles BRANDRETH
Jean-Pierre VIDAL
Louis DUCATEL
Vincent ASKEW
Gail BARBER
Lilian KRENTKOWSKI
René PELLAT
Jean LEBRIS
José ZORILLA Y MORAL
Edouard PEISSON
Hans-Dietrich GENSCHER
Sophie CHOTEK (Comtesse)
Rie MASTENBROEK
Siegfried BORRIES
Frère BRUNO
GUERRE EN IRAK 2003 : THEME ASTRAL MONDIAL
René DUMONT
René Jules DUBOS
David WILLIAMS (1959)
Doreen JACOBI
Walter DEVOE
Raul ALCALA
Catherine LAMARCHE
René CLEMENT
Emanuele NASPETTI
Jean-Yves RIOCREUX
Mauro ROSTAGNO
Gaston REIFF
Georg Philipp TELEMANN
Simon ABKARIAN
Karl KOLLER
Jim CLARK
Kamissoko DADO
Patrick CHAMOISEAU
Caroline HERSCHEL
Princesse (1867) LOUISE
Sacha PITOEFF
Umberto ROMANO
Edward ARNOLD
Jane SWIFT
Shelley BERMAN
Gaston PALEWSKI
Dominique PINON
William FALCONER
William Connoll WALKER
Geraldine PRICE
MEIWAY
Ellen TERRY
Line NORO
Dermot MORGAN
Marion WRIGHT
Didier LOMBARD
Lucien PISSARRO
Guillaume LANDRE
Marc FISHER
Thomas WOLSEY (Cardinal)
A. Nelson PAGE
Eleanor MCLAUGHLIN
Bruno DUMONT
Lee JUNG-HUN
Rocky BLEIER
Dick (Richard) FOSBURY
Pascal CHIMBONDA
Maryse ARDITI
René GALY-DEJEAN
Alexandre ARCADY
Robert Antony HAYWARD
Tina PISNIK
Roger JENDLY
Xavier GIANNOLI
MASSACRE DE DUNBLANE, 1996 : THEME ASTRAL MONDIAL
Theodore STURGEON
Trophime-Gérard de LALLY-TOLLENDAL
Candie REED
Jack MARSHALL
Hendrik BERLAGE
Albert FERT
Jean-Baptiste de la QUINTINIE
Janet Laurie ALLAN
Bobby RIGGS
Tom FOLEY
William WITHERING
Benjamin DIAMOND
Chester William NIMITZ
Veselin TOPALOV
Robert GOSSETT
Léon-Paul FARGUE
Friedrich Spee von LANGENFELD
Mary GARDEN
Walthere SPRING
Loïc CARADEC
Adolphe NOURRIT
Jonathan WEINSTEIN
Eddy GRANT
Julie SUDIRO
Bohdan ULIHRACH
René-Louis LAFFORGUE
Zhores ALFEROV
La Ranee (la Princesse) SYLVIA de SARAWAK
Sam SHEEN
Godfried BOMANS
Karl TANI
Chucky BROWN
Teo FABI
Pierre ARPAILLANGE
Dorothy BURGESS
Sam JAFFE
Julia JENTSCH
Dennis FARINA
Jean MOUNET-SULLY
Albert YVEL
Brenda CRENSHAW
CENTURIO
Stéphane ALAIZE
Frédéric FINOT
Bobby JACKSON
Manolo VALDES
Jean BROCHARD
Henri JEANSON
Gabriele TARQUINI
Mark L. BAVIS
James Houston BAXTER
Philippe LEMAIRE
Jules Géraud SALIEGE
Samuel PEPYS
Gert FROBE
Bryna MONSEIN
Mark EVANS (AC/DC)
Christian LOPEZ
Sally VICTOR
Denis MERVILLE
Leslie CHARLESON
Bettino RICASOLI
Alan BEAN
Jonathan SAYEED
Georges THEUNIS
Jack CROSBY
Maurice GARIN
Karin DOR
Claude MELKI
Liliane BRACKELEER
Beppe FENOGLIO
Louise CARLETTI
Al WAXMAN
Joe KERWIN
Nicolas Louis de la CAILLE (Abbé)
Antonin SCALIA
Pierre DICHARRY
Gigliola GIORGINI
Pierre BLAISE
Silvia PFEIFER
Henri DECOIN
Richard BEYMER
Béatrice DUSSANE
Jean-Luc VILMOUTH
Artus de PENGUERN
Herbert GOLD
Nancy CARRAWAY
Georges VITRAY
Jack FORD
George ABELL
Douglas BLOCK
Francesco PICCOLO
Arnaud LEPERCQ
Gérard PAQUET
Jacques REBILLARD
Michel MAGNE
Samuel CONTESTI
Wes MONTGOMERY
Ellen GREENE
Elizabeth GEORGE
Amin MAALOUF
Gena HOLDEN
Jacklyn ZEMAN
Peter SKELLERN
Gilbert LE BRIS
Bobby BONILLA
Gérard NICOUD
Fernando VICENTE
Maurice Albert LOUTREUIL
Edmond van DAELE
Peggy SCHIBI
Michel CARROUGES
Dr. Richard GARNETT
Emil von BEHRING
Elisabeth-Claude JACQUET DE LA GUERRE
Adam HANN-BYRD
Karol KUCERA
Florentino PEREZ
Lindsey McKEOR
Andre FERRELLA
Marc WARREN
Stéphanie COHEN-ALORO
Frank G. SLAUGHTER
André TECHINE
Guy HERMIER
Henry HATHAWAY
Susan MATHESON
Etienne KNOOPS
Vivien ETESON
Cosimo PINTO
Lady Augusta GREGORY
Alfred RICHET
Ella MAILLART
Luther BURBANK
Jean-Delphin ALARD
ETAT DE FLORIDE : THEME ASTRAL MONDIAL
Bernard Ferdinand LYOT
Brigitte HELM
Otto MEISSNER
Robert MALLET
Lois LOWRY
Isaiah RIDER
Hyman LEVY
AFRO
Jeff FISHER
Camille-Ernest LABROUSSE
Pierre HECKEL
Tancredo NEVES
Alan Harvey GUTH
Josh AKLAND
Patrick BATTISTON
Thierry de MONTBRIAL
Karl RAHNER
John THOMAS (1941)
Tommy TUNE
Jonathan C. WILLIAMS
Carson McCULLERS
Stu NEVITT
FRANCE : SECONDE REPUBLIQUE : THEME ASTRAL MONDIAL
Pierre ALCOVER
Matija DEDIC
James CONLON
William Monro ANDREW
Paolo VIRZI
Daniel RIALET
Jimmy SWAGGART
Carl CZERNY
Benny VASSEUR
Princesse (1848) LOUISE
Alfredo ARIAS
Kôbô ABE
Pierre-François TISSOT
Chantal BOURRAGUE
Stephen SOMMERS
Stéphane OSTROWSKI
Rae Dawn CHONG
Fefe DOBSON
Pierre Oster SOUSSOUEV
Enrico ROVELLI
Céline BEIGBEDER
John STAPLETON
Roger TANEY
Ruben NEMBHARD
Jacques DONIOL-VALCROZE
Christian MARQUAND
Alexandre ARNOUX
Charles LECLERC
Mario SARCINELLI
Cor HEILJGERS
Anne SUMMERS
Pierre Jean David d'ANGERS
François PATRIAT
Lowell PONTE
Harry JAMES
Timothy SPALL
Jeremiah INGALLS
Jean MASSART
Lady Isabella HERVEY
Paul HAARHUIS
Alphonse TOUSSENEL
Fritz BUSCH
Brett RATNER
Kevin BROWN
Edouard Joseph van BENEDEN
Guy PERILLAT
Ben Ames WILLIAMS
John Errol FERGUSON
Maximilien LUCE
Pasha GRISHUK
Hugh Lynn CAYCE
Gianni MOTTA
Bill BARCLAY
Xavier BEAUVOIS
Danilo KIS
Mary FRANN
Jean-Louis CHEMINEE
Kéllé BRYAN
André FAMECHON
Fabiana CANTILO
Jacqueline BAUDRIER
Margaret LEIGHTON
Filip DEWULF
Amanda BLAKE
Jean-Charles GICQUEL
Carlos ROQUE ALSINA
Martyn David JONES
Slim Jim PHANTOM (STRAY CATS)
Perry ELLIS
Leopold TREPPER
Gordon Leroy COOPER
Jean-Paul GARRAUD
Virginia BOTTOMLEY
Edward MORGAN
Benjamin RAICH
Henri MANGIN
Joseph PRIESTLEY
Marcel PELLENC
Ibrahim FERRER
Karel LEROUX
Monique MELINAND
François GROSDIDIER
Gavin MACLEOD
Robert MORANE
James B. IRWIN
Auguste RAFFET
Robert J. ABEL
Pierre-Marc-Gaston de LEVIS
Georges DOR
Laurent SCHWARTZ
Genri REZNIK
Siegbert TARRASCH
Fabrice BARRAO
Bernard GRASSET (1881)
Akosh SZELEVENYI
Diego NARGISO
Christian GION
Deke SLAYTON
Gino SCIPIONE
Camille JULLIAN
William L. SHIRER
Alex HIGGINS ("HURRICANE")
Mike YARWOOD
Dante LAVELLI
Deborah BLANDO
Pierre GAISSEAU
Rob JOHNSON
Francisco RABAL
Ian WOOSNAM
Gérald MERCERON
Emma DESTINN
Michael PARKS
Giuseppe BORGATTI
Claude LAYDU
Gérard HAMEL
Kevin JOHNSON
Duc de Somerset EDMUND
William A. GUNTER
René van DEN BERGHE
Geronimo BERROA
Conal Robert GREGORY
Amédée BONNET
Maurice WEMYSS
Jane RHODES
Richard LAVIGNE
Gloria HENDRY
Hervé GIRAUD
Brian CLOUGH
Roger POINCELET
Thierry PASTOR
Dino LAMBERTO
Barbara SCHETT
Donald Frederick HORNIG
Robert A. TAFT
Bruce ANDERSON
Michel BOUVARD
Ji-Wong HA
Bill DUKE
Roderick Maltman HILLS
August William DERLETH
James FARENTINO
Charlotte WHITTON
Geordie JOHNSON
Walter R. CUNNINGHAM
Eugene FODOR
Luca BUCCI
Kenneth KOCH
Dr. Theodor SEUSS GEISEL
Juan-Antonio MARIN
Claire TREVOR
Aimée van de WIELE
Victor Felix KINON
Mike WALSH
Bernhard KELLERMANN
Johann Baptist CRAMER
Bernard MURAT
Luitzen BROUWER
Josephine STEVENS
Serge TURGEON
Anthony CARELLI
Margot SEITELMAN
Leo McKERN
Heather JENNER
Douglas FRENCH
Jesper PARNEVIK
Maurice DES OMBIAUX
Tonhi TERENZI
Robert SILVER
Ken EDENFIELD
Luigi Oreste SPECIANI
Todd E. FISHER
Demetrious MIHALAS
Jean-Baptiste-Henri de VALINCOUR
Natasha BEAULIEU
Isobel BAILLIE
Jef GEERAERTS
Arthur KORNBERG
Karel POMA
Anthony Joseph LLOYD
Oleg YANKOVSKY
Elme-Marie CARO
Milan BABIC
Luc DIETRICH
Michael Jay GROSSMAN
Douglas HURD
Charles LE BRUN (LEBRUN)
Carlo GOLDONI
André DALIBERT
Betty HUTTON
John PELL
Don PAUL
CANBERRA AUSTRALIE : THEME ASTRAL MONDIAL
W. WARENDORF
Luis CARRERO BLANCO (Amiral)
Mike FRATELLO
Pierre BAUCHET
Rita TUSHINGHAM
Adrien de PREMOREL
Gill PAQUET
Gabrielle LOUIS-CARABIN
Charles FINLEY
Nagisa OSHIMA
Stefano BATTISTELLI
Flip SAUNDERS
Hans Wilhelm KNAPPERTSBUSCH
Ennio FLAIANO
Peter HURD
Augusto ABELAIRA
Joseph MASCOLO
Margarethe von TROTTA
Hector BIANCIOTTI
Cristovam BUARQUE
Hugh MACLENNAN
Ed BURKE
Zero MOSTEL
Dick EMERY
Jules H. de TROOZ
William DALEY
Mike FIGGIS
Dr. James M. GULLY
Urano TEIXEIRA DA MATTA BACELLAR
Lord SNOWDON
Ned BUNTLINE
Pierre LAFFITTE
Maria KANELLIS
Dominique ZARDI
Philip CURRIE
Steve BEUERLEIN
Allison HAYES
Walter Maurice ELSASSER
Barry MCGUIGAN
Mykelti WILLIAMSON
Billy NAME
João Bernardo VIEIRA
Anthony DANIELS
Elena BOVINA
Gérard CHERPION
Anne VONDELING
Pierre BILLOTTE
Charles GOREN
Satoru NAKAJIMA
Jules CORNET
Henry Dixon COWELL
Nicola VACCAI
Sidney J. FURIE
Marcial MACIEL
Sammy KERSHAW
Chris WEBBER
Pamela MASON
Claude LORIUS
Barbara SCHONEBERGER
Sam HOUSTON
Antoine Henri JOMINI
Cicéro DIAS
John Misha PETKOVITCH
George PULLMAN
Arnold DOLMETSCH
Lee HART
Paul LAMBERT
Thomas BATIUK
Michael FORD
Timothy DALY
Louis FORTON
John George VLAZNY
Walter SCHIRRA
Georges Joseph TOUTEE
Maria STEPANOVA
Patrice HALGAND
Paul DULLAC
Jeff SANDERS
Danis TANOVIC
Thomas G. MORTON
Frank Warner CAPRA
Jean TABARY
Dr. Walter GORN-OLD
Pierre CLOSTERMANN
Jean-Yves COUSIN
Ricky FORD
Andrew BERGMAN
Deedee MACK
Carlos SURINACH
Claude MILLER
Nikita MAGALOFF
Karol Kazimierz KURPINSKI
Janos KODOLANYI
José de SAN MARTIN
TRUJILLO, PEROU : THEME ASTRAL MONDIAL
Cardinal MAHONY
Bernard LAJARRIGE
Thomas GRAVESEN
Vera VERGANI
Ernest CANDAZE
Norbert BRAININ
Jean NEGULESCO
Brenda JOYCE
Emile MAEYENS
Cara BUONO
Jean-Marc MANIATIS
Benito ZAMBRANO
Jean GAUBERT
Charles DURNING
Jean ROUGERIE
Edward George ZUBLER
Henri GHEON
René BLANCART
David DARLING
Karin WAEHNER
Ettore FELICI
Jo (Joseph) PYRONNET
Lou NOVA
Michael REDGRAVE
Richard CAZENAVE
Olga SOLBELLI
John BURGESS
Jayson WILLIAMS
Hal NEEDHAM
Frances PARTRIDGE
Henri BREUIL
Tommy REMENGESAU
Kenny BAKER
Mary WONG
Jacques PELISSARD
Christopher SMITH
Eugène COSSERAT
Nicolas FREELING
Chiaffredo RORA
Georges MOUTON
James FRAIN
Peter HACKS
Al LICKLIDER
Brice PARAIN
Martin WINCKLER (Marc ZAFFRAN)
Pierre COLLET
Philippe GAUMONT
Arye GROSS
Paul Johann Ludwig von HEYSE
Walter ANNENBERG
Francis Alfred WILSON
Larry JOHNSON
T. J. THYNE
Curt SCHMIDT
Agnieszka RADWANSKA
John COWSILL
Xavier MONTSALVATGE
Felipe PEDRELL
Gerry LINDGREN
Stuart HOLMES
Pietro SCALIA
Pietro PANCRAZI
Mino CINELU
Jacqueline FRAYSSE
Don ABNEY
André van DUIN
Fred BLONDIN
Camille SEE
Kimberly GUILFOYLE
Christa WOLF
Gert LOGGHE
Jean GREGOR
Ivar KRUEGER
Raymond DRONNE
Jennifer DELORA
Piotr KOWALSKI
Howard TALBOT
Dong-Kun JANG
Guy OWEN
Robert Rathbun WILSON
Ann CURTIS
Roger WALKOWIAK
Ceionius Rufius ALBINUS
Christian WOLFF (1934)
Christopher BOND
Floyd McKISSICK
Lou COSTELLO
Auguste Ferdinand BEBEL
Pierre JANSEN
Charles BONNET
Tom COURTENAY
Steve STRICKER
Eddie CHAMBLE
Deborah EVELYN
Earl WOODS
Léon TREICH
John KITZHABER
Jimmy GREAVES
Fritz FISCHER
Martin HARVEY
Luciano BURTI
James TOBIN
"Digger" Claude CHOULES
Roger BOULLONNOIS
Kate RORKE
Harry Brakemann HELMSLEY
James DOOHAN
Marcel THIRY
Lucinha LINS
Edna BEST
Paul Blake GRUBER
Katherine, Duchesse de KENT
Alan N. TREFLER
Andrew FAULDS
Barney BIGARD
Steve BROUSSARD
Alfonso d'ESTE (1527)
Françoise d'EAUBONNE
Guy SORMAN
Georges BELLEC
Paul HORN
Joseph BOUSSINECQ
Alfonso GARCIA ROBLES
Jean-Paul CLEBERT
André MORELLET
Samuel ADLER
Louis-Joseph MANSCOUR
Wilson PICKETT
Mirjana LUCIC
Vincenzo MODICA
Billy BOYLE
Gerrie KNETEMANN
Riccardo CHAILLY
Michael HAYDEN
Philippe VITEL
TUNISIE : THEME ASTRAL MONDIAL
Francois BILBOQUET
Emile DAMAIS
Charlayne HUNTER-GAULT
Suzanne BIANCHETTI
Franchot TONE
Geneviève LEVY
Michel BLAVET
François PERROT
Michel de RE
Lew WASSERMAN
Claudio CHIAPPUCCI
Pablo de SARASATE
Lucio COSTA
Louis-Paul BOON
Daï SIJIE
Jean Marie Roland de la PLATIERE
Eunice GAYSON
Johann Christoph VOGEL
Raymond BOUCHARD
Edmond BEAUCHAMP
Mauro CHECCOLI
Lord William Henry BEVERIDGE
John Henry NEWMAN
Dexter GORDON
Jose HAPPART
Marilyn MICHAELS
Léonce CORNE
Judy CORNWELL
Alain MARTY
Luigi SPAVENTA
David PLANTE
Rudi ALTIG
Warren VACHE
Jacques CHESSEX
Buddy TATE
Tomas Garrigue MASARYK
Bernd STANGE
Nicolas BOUVIER
Issei OGATA
Leland STANFORD
Georges COLOMBIER
Ida COX
Irwin SHAW
Jacques DUQUESNE
Jean MINEUR
Paul TOURENNE
Ryo MICHIGAMI
Joseph GRASSET
Robert DONAT
Luc DARDENNE
Albert de MUN
Mory KANTE
Jacques ANTOINE
Dominique JOUBERT
Eric AUMONIER
Carl SCHURZ
Jean WORMS
André ASCHIERI
Jerry HARRISON (TALKING HEADS)
Oliver von DOHNANYI
Philippe de la HIRE
Henri MEILHAC
Tim RATHBONE
Roberto HERAS
Jacques CASSINI
Claire GERARD
Hank KETCHAM
Guillaume Marie Anne BRUNE (Maréchal)
Robert ALDA
Georges SEFERIS
Frederick WARDE
Yves BRAINVILLE
Niède GUIDON
David FABRICIUS
Jean BOUHIER
John HEARD
Horace ANDY
Bernard PLANCHE
Plinio CINTRA
Jean-Yves DUBOIS
Antoine-Frederic GRESNICK
Arthur PEARSON
Henri DUVERNOIS
Père Bruno LEMARCHAND
Andy CRANE
Germaine DELBAT
Abram TOPOR
Hélène POTVIN
Will FERDY
Gary CHRISTIAN (THE CHRISTIANS)
Dale BOZZIO
Willie BANKS
Sylvia ROBINSON
Charly GROSSKOST
Alain MARSAUD
Magnus LINKLATER
John Linton GARDNER
Serge MARQUAND
Paul FAIVRE
COPENHAGUE DANEMARK : THEME ASTRAL MONDIAL
Bill WARD
Melchior H. WATHELET
John DUFFEY
Cedric HENDERSON
Darrell WALKER
Paul KELLER
Wolfgang RIHM
Milton CANIFF
Claude CERVAL
Ted MARCHIBRODA
Emile CLAPEYRON
Donald DAVIDSON
James SLADKY
Giorgio Sidney SONNINO (Baron)
Rosine DEREAN
Christoph Ernst Friedrich WEYSE
Peter TREMAYE
Jean de Dieu-Raymond BOISGELIN de CUCÉ
Adolphe JAUREGUY
Jean-Armand de ROQUELAURE
Gaetan de ROCHEBOUET
Ricardo LAGOS
Alfred ASSOLANT
Louis LE CARDONNEL
Louis FEUILLADE
Carlo MAZZACURATI
Eiji FUNAKOSHI
Lucien DESCAVES
Mimi ARDU
Randy MATSON
Michel ALBERT
Roger REVELLE
Greg RIKAARD
Didier FLAMAND
Francis SAINT-LEGER
Peter O'SULLEVAN
Luigi PELLOUX
Clayton PINKERTON
Gilbert DALLEU
Samuel DASH
Jos CHABERT
Vander LEE
Greg OSTERTAG
Daniel ROEBUCK
Shashi THAROOR
Karl KASSULKE
Sparky ANDERSON
John C. CALHOUN
Ray WINSTONE
Charlie A. BROWN
PAPE CLEMENT XIII
Théophile DELCASSE
Jamie WATSON
Claude FRANCE
Elisabeth WELCH
Louis-Marcelin de FONTANES
Mike WALLACE
Johann VOGEL
Duane FERRELL
Jean ORIZET
Pedro de la ROSA
John BASILE
Auguste-Alexandre DUCROT
Ken Thomas MATTINGLY
Jacques SCHMIDT
Pierre COHEN
Mercedes McCAMBRIDGE
Joseph M. WADE
Race GENTRY
Roger BODART
Antoine de la Mothe CADILLAC
Raoul WALSH
Bryan KIRKWOOD
Robert ROSSEN
Dame Vera LYNN
Dewitt CLINTON
Alex CAFFI
Alexandre BORGES
Jean DUVIGNAUD
Earl BELLAMY
Emile HENRIOT
Max COLLIE
Conrad NAGEL
Steven HILL
Andrés GOMEZ
Alfred-Auguste CUVILLIER-FLEURY
Pierre-René WOLF
Gabriele FERZETTI
Gilbert A. ADRIAN
Guido BAGGIANI
Georges FIRMIN
Hideki NODA
Jean-Marc BORY
MENDOZA, ARGENTINE : THEME ASTRAL MONDIAL
Herbert Keith SPEED
Carl ELLER
Christophe ORIOL
Stéphane GOUBERT
John RAWLS
Harris COREY
Léon MAZEAUD
Renaat VEREMANS
Carme CHACON
Carmen P. DELAVALLADE
Pierre MAGNIER
Ben MURPHY
Jean d'YD
Théo YSAYE
Felix AYLMER
Larry CARLTON
Marc MENEAU
Sijie DAI
Laurence TOLHURST
Jack THACKRAY
Celia LOVSKY
Simone BIANCHETTI
Amir PERETZ
Jean THIBAUDEAU
Louis BERTRAND
Miriam JORDAN
Roger LANGEVIN
Hiner SALEEM
Charles-Irénée CASTEL de SAINT-PIERRE
Marc SANGNIER
Pablo CORREA
Jacques BABINET
Maurice RENARD
Ulrich de MAIZIERE
Antonin SOVA
Richard BIGGS
André LEDUCQ
Jean-René HUGUENIN
Joseph JACOTOT
Aaron ROSAND
Chris DUDLEY
Henri GANCE
René GIFFEY
Benoît DUTEURTRE
Steve ASHLEY
Pascal RICHARD
ANVERS, BELGIQUE : THEME ASTRAL MONDIAL
John CAREY
Charles CHAMBERLAND
Rob COHEN
Rudi DUTSCHKE
Marcel DELVAL
Buck WILLIAMS
Jim TYRER
Pierre Mac ORLAN
Anthony DUPUIS
Olusegun OBASANJO
Larry HOVIS
Stanislav Ignacy WITKIEWICZ
William PEERS
Adam KEEFE
Joseph BERTRAND
Binju WA MUTHARIKA
Charles DREYFUS
Laurel B. CLARK
Lloyd PRICE
Pierre PICAN
George MILLER
ODENSE, DANEMARK : THEME ASTRAL MONDIAL
Arthur P. GORMAN
Alexander GADEN
Myrna DELL
Bramwell William BOOTH
Guy MADDIN
Bob RICHARDS
Donald M. KENDALL
Amat ESCALANTE
Pierre-Alexis RONARC'H
Jimmie VAUGHAN
Barry FITZGERALD
William A. WELLMAN
Arthur RANC
Jean-Michel CHARPIN
Alain VIDALIES
Livan HERNANDEZ
Richard SAVITT
Claude FEIDT
Michael RADFORD
Henry HOUSSAYE
Brigitte DOUAY
Yves BUR
Georgii FLEROV
Jean CHALON
Wolfgang PREISS
Alfred CHANZY
Loy VAUGHT
Marion BARRY Jr.
Peter HUNT
Jerome BIFFLE
Chad GABRIEL
Leon COOPER
Don BURROS
Tommy FLANAGAN
Joe VITERELLI
Léon MATHOT
Eddie LAWSON
Brian CLOSE
Vincent DEFRASNE
Lewis MOONIE
Sheikh MUJIBUR REHMAN
Todd BODINE
Richard GAY
Jean van HOUTTE
Zachary SCOTT
Ida MOORE
Jean BOBET
Gondinet GONDINET
Michel PIRON
Steve MARKER (GARBAGE)
Josef MYSLIVECEK
George B. HARTZOG
Ruben F. METTLER
Maurice GARREL
Thomas BRASCH
John McCALLUM
Marc BLEUZE
Pedro LAMY
Jonah BOBO
René DOUMIC
Ann BURTON
Irène JOACHIM
Norman LINDSAY
Alexandre BOTCHAROV
Albert DUPUIS
Allan CORMACK
Lewis GILBERT
Jean CHAMPION
Jacques FLOCH
Darrick MARTIN
Victor Félix MASSE
Henri CUQ
Louis CALHERN
Léon CLADEL
Jean-Paul ROUSSILLON
Lawrence TISCH
Grover MITCHELL
Jed REES
Alain MABANCKOU
Ron SANTO
Joan GREENWOOD
Vicki LEWIS
Otto GROTEWOHL
Shawn ESTES
David BOIES
François VILLIERS
Jean-Claude BOULANGER
Carlos Roberto REINA
Sepp BLATTER
Hiroshi FUKUMURA
Hilda BRAID
Jacques SEILER
James Lemuel HOLLOWAY
Edward Uhler CONDON
Antoine CARRE
Jean-Claude BOIS
Friedrich Theodor FROHLICH
Mark DONSKOI
Will EISNER
Maurice de CANONGE
Bob MAGNUSSON
Robert NOVAK
Phil ANDERSON
Tim THOMAS
Nicolas SIRET
Teimour RADJABOV
Bradley McGEE
Christian BOUSSUS
George COLEMAN
Henri MARTIN
Howard CASSADY
Luis PUENZO
Edward LEXY
Alfred HICKMAN
Terry CUMMINGS
Diana COUPLAND
Jacques LE GUEN
Bob WILLS
Martin KIPPENBERGER
Olivier LARRONDE
Frédéric MASSON
Juan Álvarez MENDIZABAL
Jim RICE
Josef Antonin STEPAN
Norman TAUROG
Cedric HARDWICKE
Raymond DELISLE
Robert HUBNER
Jules BARBIER
Elodie BOURGEOIS-PIN
Adonal FOYLE
Bernard HAITINK
Randal CREMER
Manuel Fernandez CABALLERO
Marc BLITZSTEIN
François GIRARDON
Jon FINCH
David SMITH
Robert PORTE
Hugo BLACK
Jean GRAS
Bob RAFELSON
François BEDARIDA
Jacques de DIXMUDE
Martin RITT
Ernest CANDEZE
Ann LEE
Enid MARKEY
Daniel SILVERMAN
Sir Peter B. MEDAWAR
Tom LEHMAN
Ray BREMSER
Rick MAST
Al JAFFEE
Jean-Pierre DEPETRIS
Heinz WALLBERG
Bernard MUSSON
Big Ron ATKINSON
Paul RECLUS
Arthur MACHEN
Svend ROBINSON
Edgar BARRIER
Emile BOUGAUD
Chris MULKEY
Grant LONG
Spade COOLEY
Pierre MICHELOT
John PLAYFAIR
Dwight FRYE
Lee 'Scratch' PERRY
Michel DEUTSCH
John SNOW
Barbara LAWRENCE
Zheng HAIXIA
Isobel ELSOM
Olivier DUCASTEL
Gérard DESARGUES
John GREGSON
TRIPOLI : THEME ASTRAL MONDIAL
Archer MARTIN
Paul BAZELAIRE
Harvey MASON
Jeff MAGGERT
Rudolf GANZ
Jos VERSTAPPEN
Mario DAVIDOVSKY
Donald K. SLAYTON
Vladimir CHEKASIN
Martin SEXTON
Michael KAUSH
James SIKKING
Joaquim Pina MOURA
William SHIELD
Tony LEMA
Walter TEVIS
MAZAN
Lewis J. STADLEN
Ruby BRAFF
Eugène BIGOT
Miguel POBLET
Lassana DIARRA
Zack SNYDER
Stuart SAMUELS
Peter ROGERS
John CULLUM
LADY GAGA
Jean-Claude VACQUIER
Larry CHARLES
Charles DIBDIN
Clarence PENN
Melina PEREZ
POZNAN, POLOGNE : THEME ASTRAL MONDIAL
Diane ARBUS
Brian MURPHY
Nito LARIOZA
John Davys BERESFORD
Klara ZAKOPALOVA
Morgan TSVANGIRAI
Florent SERRA
William HAADE
Ayumi MORITA
Steve DARCIS
Mahmoud DARWICH
Elias KOTEAS
Piera DEGLI ESPOSTI
Andreas SEPPI
Mahiedine MEKHISSI-BENABBAD
Rudi GARCIA
Paget BREWSTER
Sébastien FREY
Henny MOAN
Igor ANTON
Jean TEULE
Currie GRAHAM
Yolanthe CABAU van KASBERGEN
Marielle LABEQUE
Nicolas MINASSIAN
Erinn BARTLETT
Mariel ZAGUNIS
CARLITO
Michael WARREN
Paul KRUGMAN
Rebecca SONI
Matt SYDAL
Constance MAYER
Alvaro RECOBA
Brandon T. JACKSON
Daniel POWTER
Maakan TOUNKARA
Marie-Simone CAPONY
Jessica BOHRS
Richard BANDLER
Jenna FISCHER
Nicolas BERDIAEV
Gérard HAUSSER
Benji MADDEN
Steven CHU
Jack COLEMAN
Mevlüt ERDING
Nizar RAYAN
Guillaume HOARAU
Andrew FLEMING
Woo-sung JUNG
Jerry HORTON
Armin SCHIBLER
David LaCHAPELLE
Jean PELLETIER
Juliette ARNAUD
VITAS
Michaela MAY
Richard WILLIAMSON
Aloysius ITOKA
Dan CARTER
Susan ANBEH
Keren CRAIG
Alexei KOVALEV
Dominique CANTIEN
Pierre PEAN
Molly STANTON
Steve HART (WORLDS APART)
Jeanne CHERHAL
Scout TAYLOR-COMPTON
Pascale BREUGNOT
Raquel ALESSI
Faf LARAGE
Benjamin SIKSOU
Féodor ATKINE
Christian ZUBER
Alain JEROME
Charles LE QUINTREC
Eric NAULLEAU
Adrienne PICKERING
Gail KIM
Christian de BOISSIEU
Al TOMAINI
Jean-Jacques BURNEL (THE STRANGLERS)
Charlotte ROCHE
Neal McDONOUGH
Denise GENCE
Eva DAHLBECK
Peter GILL (FGTH)
Albert KAHN
Paul KANTNER (JEFFERSON AIRPLANE