8.10.07

ΜΠΟΥΡΔΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ Frances SAKOIAN,

Αξιολογη αστρολογος που με τα βιβλια της αλλαξε τον τροπο αντιμετωπισης του γενεθλιου ωροσκοπιου.Κλασσικο της εργο ειναι το εγχειριδιο Αστρολογιας.Απο αυτο το βιβλιο πολλες ελληνιδες <<αστρολογες>> εχιυν αντιγραψει πολλα κεφαλαια και το προβαλουν σαν δικα τους.Αυτο εγινε κυριως μετα τον θανατο της το 1989.

Για το καλο μου γινονται ολα αστροβαρεμενοι μου.


Τα 4’ που ανατρέπουν τη Φυσική

Ο καθηγητής Δημήτρης Νανόπουλος μιλάει στην «Κ» για την πειραματική επιβεβαίωση της θεωρίας του για την ταχύτητα του φωτός

Συνέντευξη στον Σπυρο Καραλη

Στην καθημερινή ζωή, για μια καθυστέρηση τεσσάρων λεπτών «δεν χάνεται ο κόσμος», στον χώρο της κοσμολογίας όμως προκαλούνται σοβαρές αναταράξεις, καθώς ενδέχεται να ανατραπεί σημαντικό μέρος των επιστημονικών δεδομένων. Τον περασμένο μήνα το τηλεσκόπιο MAGIC ακτίνων γάμμα στο Λας Πάλμας των Καναρίων Νήσων κατέγραψε για πρώτη φορά μια απόκλιση τεσσάρων λεπτών στο μακρύ ταξίδι φωτονίων υψηλής και χαμηλότερης ενέργειας από τον γαλαξία Markarian 501 που απέχει από τη Γη μισό δισεκατομμύριο έτη φωτός. Τι πρακτικά σημαίνει αυτή η μικρή αργοπορία στην άφιξη των φωτονίων; Οτι η ταχύτητα του φωτός την οποία ο Αϊνστάιν θεώρησε ως σταθερή για να διατυπώσει την περίφημη εξίσωση E=mc2 μπορεί να μην είναι και τόσο σταθερή και κατά συνέπεια συνολικά η Θεωρία της Σχετικότητας που καθόρισε επί εκατό και πλέον χρόνια την εικόνα του ανθρώπου για το Σύμπαν να επιδέχεται τεκμηριωμένων, πλέον, αμφισβήσεων.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και ιδιαίτερα ευχάριστες, διότι αφ' ενός δίνουν νέα ώθηση -εάν αποδειχθούν οριστικά- στην επιστημονική έρευνα και αφ' ετέρου διότι δικαιώνεται σε πρώτη φάση μια προ δεκαετίας θεωρητική προσέγγιση την οποία συνυπέγραφε τριμελής ομάδα επιστημόνων, δύο εκ των οποίων είναι Ελληνες. Ο Δημήτρης Νανόπουλος του Πανεπιστημίου του Τέξας και ο Νικόλαος Μαυρόματος του λονδρέζικου Kings College. Ο τρίτος της επιστημονικής ομάδας είναι ο Αγγλος Τζων Ελλις από το Κέντρο Πυρηνικών Ερευνών της Ευρώπης (CERN).

Οι τρεις επιστήμονες υποστήριξαν ότι η ταχύτητα του φωτός εξαρτάται από τη συχνότητα. Μια πιθανή αλλαγή της μπορεί να ανιχνευθεί μόνο μέσω του φωτός που προέρχεται από αντικείμενα πολύ μακριά από τη Γη και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν είχε έως τώρα παρατηρηθεί. Ενας τρόπος για την επαλήθευση της «σχετικής» τιμής της ταχύτητας του φωτός είναι η ανίχνευση φωτονίων διαφορετικών συχνοτήτων που εκπέμπονται ταυτόχρονα από μακρινούς γαλαξίες. Σύμφωνα με τη θεωρία των τριών, οι χρόνοι άφιξης στη Γη των φωτονίων υψηλότερης συχνότητας θα πρέπει να είναι μεγαλύτεροι από αυτούς των φωτονίων χαμηλότερης συχνότητας, αντίθετα με την προσέγγιση του Αϊνστάιν που πίστευε ότι η άφιξή τους θα ήταν ταυτόχρονη.

Η ανακοίνωση των μετρήσεων του τηλεσκοπίου MAGIC δικαιώνει την ομάδα Νανόπουλου προκαλώντας παράλληλα πραγματική αναστάτωση στην επιστημονική κοινότητα, με την είδηση να κάνει τον γύρο του κόσμου και να αποτελεί το κεντρικό θέμα συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων στα καλύτερα blog κοσμολογίας. «Εάν οι τιμές που δίνει το τηλεσκόπιο MAGIC είναι πραγματικές, τότε μιλάμε για μια επιστημονική ανακάλυψη Βραβείου Νόμπελ» σχολίασε σε σχετικό δημοσίευμα του περιοδικού New Scientist o αστροφυσικός του Πανεπιστημίου της Οχφόρδης Subir Sarkar, ενώ ο ειδικός στη θεωρία των υπερχορδών Joe Polchinski του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας τόνισε ότι «εάν τα αποτελέσματα είναι ακριβή, θα πρόκειται για έναν σεισμό στον κόσμο της επιστήμης», προσθέτοντας παράλληλα ότι η θεωρία των υπερχορδών θα αποδεικνυόταν πλήρως λανθασμένη.

Η «Κ» επικοινώνησε με τον κ. Δημήτρη Νανόπουλο προκειμένου να μας μιλήσει για τις πολύ σημαντικές εξελίξεις που καταγράφονται και στις οποίες ο ίδιος και οι συνεργάτες του είναι πρωταγωνιστές.

«Ο άνθρωπος θα μπορέσει να ερμηνεύσει τον κόσμο»

- Τέσσερα λεπτά μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο της Φυσικής;

- Στο πλαίσιο του πειραματικής παρατήρησης φωτονίων από το τηλεσκόπιο «Magic» που προέρχονταν από τον γαλαξία Markarian 501, καταγράφηκαν φωτόνια που φθάνουν με τέσσερα λεπτά καθυστέρηση. Τα περίφημα τέσσερα λεπτά... Φανταστείτε ότι τα συγκεκριμένα φωτόνια ξεκίνησαν πριν από μισό δισεκατομμύριο έτη φωτός σε μια περίοδο που δεν γνωρίζουμε επακριβώς σε ποιο στάδιο βρισκόταν η εξέλιξη της ζωής πάνω στη Γη. Ξεκίνησαν από τότε για να τα παρακολουθήσουμε εμείς σήμερα, και υπό αυτή την έννοια είναι εντυπωσιακό ακόμη και για εμάς που ασχολούμαστε με το σύμπαν.

Η συγκεκριμένη μέτρηση του τηλεσκοπίου είναι απολύτως πραγματική, δεν επιδέχεται δηλαδή καμία αμφισβήτηση ως προς την ορθότητά της και είναι ευχάριστο ότι κανείς δεν έχει αμφισβητήσει την εγκυρότητά της. Απομένει ωστόσο να γίνει η επαλήθευσή της σε μια επόμενη μέτρηση και για να είμασε απόλυτα σίγουροι ότι τα φωτόνια ξεκίνησαν την ίδια στιγμή. Εάν δεν ξεκίνησαν ταυτόχρονα θα ήταν ένα... «βρώμικο κολπάκι» της Φύσης, ωστόσο τα πάντα είναι πιθανά σε αυτό τον κόσμο. Εάν πάντως παρατηρήσουμε και σε μια άλλη ομάδα φωτονίων διαφορετικών ενεργειών διαφορά στον χρόνο, τότε δεν μας σταματάει κανείς!

Θα αλλάξουμε τα βιβλία

- Αναγνωρισμένης αξίας και προσφοράς συνάδελφοί σας στο εξωτερικό κάνουν λόγο για ανακάλυψη επιπέδου Νομπέλ και για πολλές ανατροπές στα επιστημονικά δεδομένα.

- Το έχω ακούσει. Θα έλεγα ότι θα χρειαστεί να αλλάξουμε τα βιβλία της Φυσικής εάν η θεωρία μας είναι σωστή. Πρέπει, όμως, να είμαστε προσγειωμένοι. Εχουμε ακόμη δρόμο να διανύσουμε μπροστά μας. Διάβασα αυτές τις δηλώσεις και χαίρομαι πραγματικά, κυρίως γιατί αντιμετώπισαν πολύ θετικά την ανακοίνωση της ομάδας μας, χωρίς εμπάθειες και ζήλιες. Λόγω συναδελφικού ίσως ανταγωνισμού, θα μπορούσαν να πουν ότι είναι ανοησίες. Αλλά φαίνεται ότι έχει χτυπήσει καμπανάκι στα επιστημονικά κέντρα της κοσμολογίας. Εάν λοιπόν η θεωρία μας είναι σωστή, οδεύουμε ολοταχώς προς διάφορες ανατροπές.

Η βασικότερη αφορά γενικά τη θεωρία της Σχετικότητας, ξεκινώντας από την Ειδική θεωρία της Σχετικότητας. Η βασική παραδοχή της θεωρίας του Αϊνστάιν είναι ότι η ταχύτητα του φωτός είναι σταθερή. Εμείς λέμε ότι η ταχύτητα εξαρτάται από τη συχνότητα του φωτός, χωρίς να αρνούμαστε το σύνολο της θεωρίας. Γίνονται όμως θεμελιακές αλλαγές και ο περιβόητος τύπος E=mc2 αλλάζει. H ταχύτητα του φωτός παραμένει σταθερά ως προς τον χρόνο και τον χώρο, εξαρτάται όμως από τη συχνότητα. Η Γενική θεωρία της Σχετικότητας, η οποία περιέχει σαν βασικό συστατικό της την Ειδική θεωρία της Σχετικότητας, προφανώς θα υποστεί αλλαγές, διότι είναι η κατ' εξοχήν θεωρία που μας περιγράφει το σύμπαν, δηλαδή την κοσμολογία. Αρα πάμε για αλλαγές στην κοσμολογία.

- Υπήρξε κάποια συγκεκριμένη αφορμή για να αμφισβητήσετε εσείς και οι συνεργάτες σας τη σταθερή τιμή της ταχύτητας του φωτός;

- Γνωρίζαμε ότι συνολικά η θεωρία της Σχετικότητας χρήζει αλλαγών. Ηταν ξεκάθαρο σε όλους εκείνους που έχουν ανοιχτό μυαλό. Δεν μας ήρθε, λοιπόν, ξαφνικά να δούμε πώς συνδέεται η συχνότητα με την ταχύτητα του φωτός. Οι δικές μας θεωρητικές προσεγγίσεις έγιναν περίπου δέκα χρόνια πριν, όταν δουλεύαμε πάνω στη θεωρία των υπερχορδών. Είχαν μάλιστα δημοσιευτεί στο περιοδικό «Nature», μαζί με ένα editorial πάνω στην ανακοίνωσή μας. Αναπτύξαμε μια συγκεκριμένη ερμηνεία της θεωρίας των υπερχορδών για να μελετήσουμε τα κοσμολογικά της δεδομένα. Καταλήξαμε αφενός στο συμπέρασμα της μεταβολής της ταχύτητας του φωτός με τη συχνότητα και επίσης σε μια θεωρητική προσέγγιση της σκοτεινής ενέργειας, ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα των τελευταίων ετών. Ολα αυτά συνδέονται αυξάνοντας τις δυνατότητές μας για πιο σωστή εικόνα του κόσμου.

Να κοιτάξουμε τη Φύση

- Πρακτικά, τι θα σήμαινε η ανατροπή της θεωρίας της Σχετικότητας; Τι μπορεί να περιμένει η ανθρωπότητα από μια νέα αντίληψη του σύμπαντος;

- Οι ανατροπές οι οποίες γίνονται είναι στην πραγματικότητα επεκτάσεις της γνώσης μας. Στηριζόμαστε στις υπάρχουσες θεωρίες, αλλά η γνώση επεκτείνεται. Αυτό που πρέπει να καταλάβουν όλοι και ειδικά οι νεότερες γενιές είναι αυτό που υποστήριζαν οι αρχαίοι Ελληνες. Οτι μπορούμε να κοιτάξουμε τη Φύση κατάματα και να την ερμηνεύσουμε. Πιστεύω ακράδαντα ότι ο άνθρωπος μπορεί να δώσει μια ερμηνεία αυτού που λέμε σύμπαν. Πώς, δηλαδή, εμφανίστηκε, πώς εξελίχθηκε και πού πηγαίνει. Και νομίζω ότι δεν υπάρχει ανθρώπινο ον, είτε είναι στην Αφρική είτε είναι στη Λαπωνία ή αλλού, που να μη διερωτάται «τι είναι αυτό στο οποίο ζούμε;». Οδεύουμε προς μια τέτοια απάντηση. Η εξέλιξη που προκύπτει από τις μετρήσεις στην ταχύτητα του φωτός, είναι ένα ακόμη βήμα προς αυτές τις απαντήσεις. Δεν θέλω να πω ότι θα έχουμε την τελική εικόνα του κόσμου, αλλά σίγουρα θα είναι πιο καθαρή και πιο πλήρης. Η δική μας γενιά είναι τυχερή γιατί βιώνει πρωτόγνωρες εξελίξεις. Ζούμε σε μια εποχή πιο επαναστατική, σημαντικότερη και από αυτή του Νεύτωνα ή του Γαλιλαίου. Με τις εξελίξεις που καταγράφονται στην επιστήμη, πιστεύω ακράδαντα ότι η εποχή μας θα χαρακτηριστεί στο μέλλον ως κοσμοϊστορική...

Για την Ελλάδα...

- Τι σκέφτεσθαι τώρα που η διεθνής επιστημονική κοινότητα έχει βάλει στο μικροσκόπιο τις ιδέες σας;

- Το γεγονός ότι για πρώτη φορά μετρήθηκε η διαφορά στην ταχύτητα του φωτός με ικανοποιεί. Τι άλλο μπορεί να ονειρευτεί ένας επιστήμονας; Αυτή τη στιγμή, όλα τα τηλεσκόπια του πλανήτη κάνουν μετρήσεις της ταχύτητας των φωτονίων. Χρειάζεται όμως να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας.

Ενα ακόμη γεγονός που με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο είναι ότι μέσα σε αυτή την επιστημονική ιστορία πρωταγωνιστές είναι και δύο Ελληνες. Δεν είμαι εθνικιστής με την αρνητική έννοια που συνήθως αποδίδεται στη λέξη, αλλά πολλές φορές αισθάνομαι να με γεμίζει η γνωστή φράση της Βούλας Πατουλίδου όταν κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς της Βαρκελώνης. Μέσα από την παραγωγή έργου οι Ελληνες επιστήμονες δυναμώνουν τη φήμη της πατρίδας τους στο εξωτερικό.

Θα ξαναγραφτεί όλη η Φυσική;

Εάν τελικά αποδειχτεί ότι η ταχύτητα του φωτός δεν είναι σταθερή, τότε κλονίζονται σοβαρά όλα όσα γνωρίζαμε από τη Γενική θεωρία της Σχετικότητας και την κβαντική φυσική, και η Φυσική θα πρέπει να ξαναγραφεί από την αρχή προσεγγίζοντας το διαχρονικό όνειρο, το Ιερό Δισκοπότηρο, δεκάδων φυσικών επιστημόνων για τη δημιουργία της Θεωρίας των Πάντων.

Η Γενική θεωρία της Σχετικότητας μας λέει ότι ζούμε σ' έναν τετραδιάστατο χωροχρόνο, ο οποίος καμπυλώνεται ανάλογα με τη μάζα που βρίσκεται μέσα του. Μπορούμε να φανταστούμε τον χωροχρόνο σαν ένα τεντωμένο σεντόνι, στο κέντρο του οποίου τοποθετούμε μια μπάλα· το σεντόνι θα στρεβλωθεί και θα κάνει κοιλώματα. Ετσι και ο χωροχρόνος· με την παρουσία μάζας στρεβλώνεται και όσο μεγαλύτερη είναι η μάζα, τόσο μεγαλύτερη είναι και η στρέβλωση.

Η κβαντική φυσική είναι μια αξιωματικά θεμελιωμένη φυσική θεωρία, που αναπτύχθηκε με σκοπό την ερμηνεία φαινομένων που η νευτώνεια μηχανική αδυνατούσε να περιγράψει. Η κβαντομηχανική περιγράφει τη συμπεριφορά της ύλης στο μοριακό, ατομικό και υποατομικό επίπεδο.

Ο όρος κβάντο (quantum, μικρή ποσότητα - προέρχεται από τη λέξη quantus που στα Λατινικά σημαίνει πόσο) αναφέρεται σε διακριτές μονάδες που χαρακτηρίζουν συγκεκριμένες φυσικές ποσότητες, όπως η ενέργεια ενός ατόμου ύλης σε κατάσταση ηρεμίας.

Λεξιλόγιο όρων

Ειδική θεωρία Σχετικότητας. Αλλαξε ριζικά τις έννοιες του χώρου, του χρόνου, της μάζας και της ενέργειας. Συμπληρώνει τους νόμους κίνησης του Νεύτωνα, ώστε να ισχύουν και σε ταχύτητες κοντά στην ταχύτητα του φωτός.

Γενική θεωρία της Σχετικότητας. Ουσιαστικά είναι μια νέα μακροσκοπική θεωρία της βαρύτητας. Αντικατέστησε το έργο του Νεύτωνα. Μαζί με την Ειδική θεωρία της Σχετικότητας και τη θεωρία της Κβαντομηχανικής χαρακτήρισαν τη Φυσική του 20ού αιώνα.

Η Θεωρία των Υπερχορδών. Αποτελεί ένα ιδιαίτερα εξελιγμένο μαθηματικό μοντέλο φτιαγμένο ώστε να περιγράφει τον τρόπο λειτουργίας του μικρόκοσμου, του μακρόκοσμου, του χώρου, του χρόνου, όλων των στοιχειωδών σωματιδίων, αλλά και όλων των φυσικών δυνάμεων. Μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει πειραματική επαλήθευση της θεωρίας.

Φωτόνιο. Είναι ένα κβάντο της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας (ενέργειας), ο φορέας της ηλεκτρομαγνητικής δύναμης.

Συχνότητα. Ο αριθμός των επαναλήψεων ενός γεγονότος στη μονάδα του χρόνου.

7.10.07

Ο ΚΟΜΦΟΥΚΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΑΣΤΡΟ-ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Η ΓΕΛΙΟΓΡΑΦΙΑ, ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΥΦΑ,ΔΕΙΧΝΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕΤΡΗΤΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΜΕ ΟΣΑ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΥ.

Ο ΚΟΜΦΟΥΚΙΟΣ ΕΙΠΕ

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΞΙΑ,ΑΝ ΑΚΟΥΩ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΘΕΙΑΖΟΥΝ,ΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ.Σαν σημερα γεννηθηκε ο Ιδρυτης της Αστρολογικης Σχολης MAYO.

O Jeff Mayo ειναι ενας σπουδαιος Αγγλος Αστρολογος που εχει γραψει τα κατωθι βιβλια.

  • Mayo, Jeff (1970). Teach Yourself Astrology. Shambala Publications.
  • Mayo, Jeff (1970). Astrology: A Key to Personality, 2nd Revised, C.W. Daniel. ISBN.
  • Mayo, Jeff (1976). The Astrologer's Astronomical Handbook, 3rd Revised, L. N. Fowler. ISBN.
  • Mayo, Jeff (1986). The Planets and Human Behavior, 1st USA, USA: Crcs Publications. ISBN-X.
  • Mayo, Jeff (1996). in Christine Ramsdale (editor): Astrology (Teach Yourself), 3rd Revised, Teach Yourself. ISBN.
  • Mayo, Jeff; Peter West (2000). How to Read Raphael's "Ephemeris", 2nd Revised, Foulsham. ISBN.

Το 1973 ιδρυει την Αστρολογικη Σχολη Mayo.Με το τελος των σπουδων σας εχτε τιτλο αστρολογου, που είναι διεθνως αποδεκτο.Μετα τον θανατο του μπορειτε να εχετε τα μαθηματα και στο διαδικτυο.Για περισσοτερες πληροφοριες για την σχολη εδώ.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΣΤΡΟ-ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΠΟ ΤΟ 1985 ΣΟΥ ΕΔΙΝΕ ΠΤΥΧΙΟ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΥΟ ΜΟΝΟ ΜΕ 50.000 ΔΡΑΧΜΕΣ.ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΤΕ ΣΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΠΤΥΧΙΟ.ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΤΥΧΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ.


Χρονια Πολλα στον Πατερα της Αστρολογικης Τεχνικης Νοημοσυνης


Ο Alphee LAVOIE είναι μηχανικος και αστρολογος.Εχει φερει την τεχνικη νοημοσυνη στην αστρολογια με τα προγραμμα του για υπολογιστες.Πρωτη φορα ηλθα σε επεφη μαζι του, σε ένα αστρολογικο συνεδριο το 1990.Εκει ειδα για πρωτη φορα το προγραμμα τεχνικης νοημοσυνης για την Ωριαια ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ με τον τιτλο FATHER TIME.Εθετες μια ερωτηση Ωριαιας Αστρολογιας και το προγραμμα σου εδεινε την απαντηση στην οθονη του υπολογιστη σου,σε περιβαλλον DOS.Βεβαια τωρα είναι σε περιβαλλον Windows.Τωρα διαθετει και προγραμμα τεχνικης νοημοσυνης για Χρηματηστηριακη Αστρολογια.Θα μπορουσα να γραφω σελιδες για τον ιδιο και τα προγραμματα του.Αν θελετε περισσοτερες πληροφοριες μια επισκεψη στην ιστοσελιδα του εδώ.

6.10.07

Ο ΜΠΙΛ ΚΛΙΤΟΝ ΑΚΟΥΕΙ ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΓΓΑ

Ο Πρωθυπουργος χαρισε δισκους του Γιωργου Μαγγα στον τεως Προεδρο των ΗΠΑ Μπιλ Κλιτον.Επειδη ο Μπιλ παιζει σαξοφωνο και η Μονικα του παιζει κλαρινο, ο Κωστακης σκεφτηκε οτι ειναι μια καλη ευκαιρια να κανουμε εξαγωγη πολιτιστικων αγαθων στην Αμερικη.Η ακροαση των δισκων, ισως βοηθησουν τους μελλοντικους προεδρους να καταλαβουν οτι η Ελληνες, οταν ξυπνησουν μπορει να τους παιζουν κλαρινο στον κατηφορο που θα εχουν παρει.Παντως απο το 1950 και μετα μαλλον ολες οι Ελληνικες κυβερνησεις καθονται κλαρινο στις επιταγες των ΗΠΑ.Μηπως το δωρο ειχε και ενα μεταφορικο σημαινομενο, που μας διαυγει της προσοχης μας?

Στο ωροσκοπιο του ΜΑΓΓΑ βλεπουμε ενα Δια στον Ταυρο (μεγαλη στοματικη εκτονωση του αερα) που το εξαγωνο με τον Ουρανο στον Καρκινο του δινει μια παραξενη ροη του αερα στο εσωτερικο του κλαρινου( Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΥ ΚΛΑΡΙΝΟΥ), που μας δινει αλλες διαστασεις στους ηχους Ουρανος τριγωνο με Αφροδιτη στην Παρθενο, η οποια βρισκεται σε εξαγωνο με τον Αρη στον Σκορπιο.

ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΑΓΓΑ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ STEPHEN ARROYO

STEPHEN ARROYO εχει πτυχιο ψυχολογιας .Εχει φερει μια επανασταση στην ερμηνεια του ωροσκοπιου, βλεποντας το σαν ενα ενιαιο ενεργειακο συμπλεγμα, που ειναι σε συντονισμο με τον ΚΟΣΜΟ.Εχει ξεφυγει απο τον φαταλισμο, παιδικη ασθενεια απο παλαια, και προσπαθει μεσα απο τα βιβλια του να δωσει μια αλλη εναλλακτικη ερμηνεια του ωροσκοπιου.Εχει γραψει τα κατωθι βιβλια


EXPLORING JUPITER: The Astrological Key to Progress, Prosperity & Potential, ISBN 091636058X
STEPHEN ARROYO’S CHART INTERPRETATION HANDBOOK: Guidelines for Understanding the Birth Chart, ISBN 0-916360-49-0
RELATIONSHIPS & LIFE CYCLES: Modern Dimensions of Astrology, ISBN 0-916360-55-5
ASTROLOGY, KARMA & TRANSFORMATION: The Inner Dimensions of the Birth Chart, ISBN 0-916360-54-7
ASTROLOGY, PSYCHOLOGY AND THE FOUR ELEMENTS: An Energy Approach to Astrology & Its Use in the Counseling Arts, ISBN 0-916360-01-6 (Awarded the British Astrological Association’s Astrology Prize.)
PRACTICING THE COSMIC SCIENCE: Key Insights in Modern Astrology, ISBN 0-916360-62-8

Στα ελληνικα κυκλοφορει μονο ενα βιβλιο με τον τιτλο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ εκδοσεις ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ. Διαβαστε το αν θελετε να εχετε μια αλλη αποψη για την ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

ΜΙΧΑΛΗ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΟΥ ΜΠΟΡΙΣ ΣΠΑΣΚΥ.ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΟΨΕΙΣ?


ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 1972 ΣΠΑΣΚΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΦΙΣΕΡ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟ ΣΚΑΚΙ

Το ωροσκοπιο του Μπομπυ Φισερ.Παρατηρουμε ενα μεγαλο τριγωνο Ποσειδωνα-Ουρανου-Αρη στα Αερινα ζωδια.Αυτος ο σχηματισμος σημαδευει και τον τροπο παιξηματος του μεγαλου αυτου σκακιστη.Προσεχως ποιες κινησεις παιζουν οι παικτες αναλογα με τον Ηλιο και τον ωροσκοπο τους.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΥ ELO

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ


5.10.07

Σαν σημερα γεννηθηκε ο LOUIS LUMIER ο 1/2 πατερας του κινηματογραφου με βιντεο της πρωτης ταινιας στον κοσμο.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ KIRLIAN ΣΑΝ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΤΕΩΣ ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΗΡΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΧΑΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΠΟΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΛΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΝΙΟΤΗΣ.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ.ΚΑΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ.......

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

4.10.07

15/10/2007 ΜΕΡΑ ΚΡΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ THN ΖΩΗ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΑΡΑΨΥΧΟΛΟΓΟ Stanley KRIPPNER ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΙΡΛΙΑΝ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ KIRLIAN RESEARCH ASSOCIATION

Ο Stanley KRIPPNER βοηθησε την Ψυχοτρονικη Ομαδα, που ημουνα μελος της απο το 1979 εως την διαλυση της το 1987,στην ερευνα της για τον καρκινο με την φωτογραφια Kirlian .
Ενας λαμπρος επιστημονας, που πηγε εναντια στο επιστημονικο κατεστημενο με τις ερευνες και τα βιβλια του.Οι οψεις τριγωνου του Ουρανου με την Σεληνη και την Αφροδιτη,στα ζωδια της φωτιας, του εδωσαν τα κινητρα για τις ηλεκτρικες εκδηλωσεις της ψυχης.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΜΙΑ

ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚEΙΟ ΣΩΜΑ

3.10.07

ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΡΕΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ


ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΠΩΣ ΧΟΡΕΥΤΑΙ ΤΟ ΤΟΥΙΣΤ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΒΟΗΘΗΜΑ ΧΡΗΣΙΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΤΟΥΙΣΤ CHUBBY CHECKER
ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΣΑΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΜΕ ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ.
ΑΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ.
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΠΑΡΤΕΝΕΡ ΣΤΟ ΤΟΥΙΣΤ.

Μ' ένα σκοπό του ταξιδιού: π ρ ο ς τ' ά σ τ ρ α.Γιά τους μεγάλους, γιά τους ελεύθερους, γιά τους γενναίους, τους δυνατούς,
Αρμόζουν τα λόγια τα μεγάλα, τα ελεύθερα, τα γενναία, τα δυνατά,
Γι' αυτούς η απόλυτη υποταγή κάθε στοιχείου, η σιγή, γι' αυτούς τα δάκρυα, γι' αυτούς
οι φάροι, κι οι κλάδοι ελιάς, και τα φανάρια
Οπου χοροπηδούνε με το λίκνισμα των καραβιών και γράφουνε στους σκοτεινούς
ορίζοντες των λιμανιών,
Γι' αυτούς είναι τ' άδεια βαρέλια που σωριαστήκανε στο πιό στενό, πάλι του λιμανιού,
σοκάκι,
Γι' αυτούς οι κουλούρες τ' άσπρα σκοινιά, κι οι αλυσίδες, οι άγκυρες, τ' άλλα
μανόμετρα,
Μέσα στην εκνευριστικιάν οσμή του πετρελαίου,
Γιά ν' αρματώσουνε καράβι, ν' ανοιχτούν, να φύγουνε,
Ομοια με τραμ που ξεκινάει, άδειο κι ολόφωτο μέσ' στη νυχτερινή γαλήνη των
μπαχτσέδων,
Μ' ένα σκοπό του ταξιδιού: π ρ ο ς τ' ά σ τ ρ α.

Γι' αυτούς θα πω τα λόγια τα ωραία, που μου τα υπαγόρευσε η Εμπνευσις,
Καθώς εφώλιασε μέσα στα βάθια του μυαλού μου όλο συγκίνηση
Γιά τις μορφές, τις αυστηρές και τις υπέροχες, του Οδυσσέα Ανδρούτσου και του
Σίμωνος Μπολιβάρ.

Ομως γιά τώρα θα ψάλω μοναχά τον Σίμωνα, αφήνοντας τον άλλο γιά κατάλληλο
καιρό,
Αφήνοντάς τον γιά νάν τ' αφιερώσω, σαν έρθ' η ώρα, ίσως το πιό ωραίο τραγούδι που
έψαλα ποτέ,
Ισως τ' ωραιότερο τραγούδι που ποτές εψάλανε σ' όλον τον κόσμο.
Κι αυτά όχι γιά τα ότι κι οι δυό τους ύπήρξαν γιά τις πατρίδες, και τα έθνη, και τα
σύνολα, κι άλλα παρόμοια, που δεν εμπνέουν,
Παρά γιατί σταθήκανε μες στους αιώνες, κι οι δυό τους, μονάχοι πάντα, κι ελεύθεροι,
μεγάλοι, γενναίοι και δυνατοί.
Και τώρα ν' απελπιζουμαι που ίσαμε σήμερα δεν με κατάλαβε, δεν θέλησε, δε μπόρεσε
να καταλάβη τι λέω, κανεις;
Βέβαια την ίδια τύχη να 'χουνε κι' αυτά που λέω τώρα γιά τον Μπολιβάρ, που θα πω
αύριο γιά τον Ανδρούτσο;
Δεν είναι κι εύκολο, άλλωστε, να γίνουν τόσο γλήγορα αντιληπτές μορφές της
σημασίας τ' Ανδρούτσου και του Μπολιβάρ,
Παρόμοια σύμβολα.
Αλλ' ας περνούμε γρήγορα: προς Θεού, όχι συγκινήσεις, κι υπερβολές, κι απελπισίες.
Αδιάφορο, η φωνή μου ήτανε προορισμένη μόνο γιά τους αιώνες.
(Στο μέλλον, το κοντινό, το μακρινό, σε χρόνια, λίγα, πολλά, ίσως από μεθαύριο, κι αντι­
μεθαύριο,
Ισαμε την ωρα που θε ν' αρχινήση η Γης να κυλάει άδεια, κι άχρηστη, και νεκρή, στο
στερέωμα,
Νέοι θα ξυπνάνε, με μαθηματικήν ακρίβεια, τις άγριες νύχτες, πάνω στην κλίνη τους,
Να βρέχουνε με δάκρυα το προσκέφαλό τους, αναλογιζόμενοι ποιός ήμουν, σκεφτόμενοι
Πως υπήρξα κάποτες, τι λόγια είπα, τι ύμνους έψαλα.
Και τα θεόρατα κύματα, όπου ξεσπούνε κάθε βράδυ στα εφτά της Υδρας ακρογιάλια,
Κι οι άγριοι βράχοι, και το ψηλό βουνό που κατεβάζει τα δρολάπια,
Αέναα, άκούραστα, θε να βροντοφωνούνε τ' όνομά μου).

Ας επανέλθουμε όμως στον Σiμωνα Μπολιβάρ.

Μ π ο λ ι β ά ρ! Ονομα από μέταλλο και ξύλο, ήσουνα ένα λουλούδι μες στους
μπαχτσέδες της Νότιας Αμερικής.
Είχες όλη την ευγένεια των λουλουδιών μες στην καρδιά σου, μες στα μαλλιά σου, μέσα
στo βλέμμα σου.
Η χέρα σου ήτανε μεγάλη σαν την καρδιά σου, και σκορπούσε το καλό και το κακό.
Ροβόλαγες τα βουνά κι ετρέμαν τ' άστρα, κατέβαινες στους κάμπους, με τα χρυσά, τις
επωμίδες, όλα τα διακριτικά του βαθμού σου,
Με το ντουφέκι στον ώμο αναρτημένο, με τα στήθια ξέσκεπα, με τις λαβωματιές γιομάτο
το κορμί σου,
Κι εκαθόσουν ολόγυμνος σε πέτρα χαμηλή, στ' ακροθαλάσσι,
Κι έρχονταν και σ' έβαφαν με τις συνήθειες των πολεμιστών Ινδιάνων,
Μ' ασβέστη, μισόνε άσπρο, μισό γαλάζιο, γιά να φαντάζεις σα ρημοκλήσι σε περιγιάλι
της Αττικής,
Σαν εκκλησιά στις γειτονιές των Ταταούλων, ωσάν ανάχτορο σε πόλη της Μακεδονίας
ερημική. [...]
Μ π ο λ ι β ά ρ! Κράζω τ' όνομά σου ξαπλωμένος στην κορφή του βουνού Ερε,
Την πιό ψηλή κορφή της νήσου Υδρας.
Από δω η θέα εκτείνεται μαγευτική μέχρι των νήσων του Σαρωνικού, τη Θήβα,
Μέχρι κεί κάτω, πέρα απ' τη Μονεβασιά, το τρανό Μισίρι,
Αλλά και μέχρι του Παναμά, της Γκουατεμάλα, της Νικαράγκουα, του Οvτoυράς, της
Αϊτής, του Σαν Ντομίγκο, της Βολιβίας, της Κολομβίας, του Περού, της Βενε­
ζουέλας, της Χιλής, της Αργεντινής, της Βραζιλίας, Ουρουγουάη, Παραγουάη,
του Ισημερινού,
Ακόμη και του Μεξικού.
Μ' ένα σκληρό λιθάρι χαράζω τ' όνομά σου πάνω στην πέτρα, να 'ρχουνται αργότερα οι
ανθρώποι να προσκυνούν.
Τινάζονται σπίθες καθώς χαράζω -έτσι ήτανε, λεν, ο Μπολιβάρ- και παρακολουθώ
Το χέρι μου καθώς γράφει, λαμπρό μέσα στον ήλιο.

Είδες γιά πρώτη φορά το φως στο Καρακάς. Το φώς το δικό σου,
Μ πο λ ι β ά ρ, γιατί ως να 'ρθεις η Νότια Αμερική ολόκληρη ήτανε βυθισμένη στα πικρά σκοτάδια.
Τ' όνομά σου τώρα είναι δαυλός αναμμένος, που φωτίζει την Αμερική, και τη Βόρεια και τη Νότια, και την οικουμένη!
Οι ποταμοι Αμαζόνιος και Ορινόκος πηγάζουν από τα μάτια σου.

Τα ψηλά βουνά έχουν τις ρίζες στο στέρνο σου,
Η οροσειρά των Ανδεων είναι η ραχοκοκαλιά σου.
Στην κορυφή της κεφαλής σου, παλικαρά, τρέχουν τ' ανήμερα άτια και τ' άγρια βόδια,
Ο πλούτος της Αργεντινής.
Πάνω στην κοιλιά σου εκτείνονται οι απέραντες φυτείες του καφέ.

Σαν μιλάς, φοβεροί σεισμοί ρημάζουνε το παν,
Από τις επιβλητικές ερημιές της Παταγονίας μέχρι τα πολύχρωμα νησιά,
Ηφαίστεια ξεπετιούνται στο Περού και ξερνάνε στα ουράνια την οργή τους,
Σειούνται τα χώματα παντού και τρίζουν τα εικονίσματα στην Καστοριά,
Τη σιωπηλή πόλη κοντά στη λίμνη.
Μ π ο λ ι β ά ρ, είσαι ωραίας σαν Ελληνας.

ΕΓΓΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΟΛΙΒΑΡ

2007 ΕΤΟΣ ΕΓΓΟΝΟΠΥΛΟΥ

1.10.07

Σαν σημερα γεννηθηκε η Θεοσοφιστρια Αnnie Besant

Για την ζωη της πληροφοριες εδώ

Σαν σημερα γεννηθηκε o Aμερικανος Φυστικας Προεδρος με το παρατσουκλι Τζιμυ Καρτερ

Σαν σημερα γεννηθηκε ο κορυφαιος Αμερικανος Αστρολογος Marc Edmund Jones


Εισηγαγε τα Σαμπιανα Συμβολα στην ερμηνεια του ωροσκοπιου.Τα Σαμπιανα συμβολα είναι μεταφορικες ερμηνειες της κάθε μοιρας, που γραφτηκαν το 1925 και κυκλοφορησαν σε βιβλιο το 1952.Στα ελληνικα κυκλοφορησε μονο ένα βιβλιο του με τιτλο ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ.Ο εκδοτικος οικος που το κυκλοφορησε εχει κλεισει εδώ και καιρο.Αν το βρειτε στο Μοναστηρακι να το αγορασετε, αξιζει τον κοπο να το εχετε στην βιβλιοθηκη σας.

Για την ζωη του πληροφοριες εδώ.

Σαν σημερα γεννηθηκε ο κορυφαιος Γαλλος Αστρολογος ANDRE BABRAULT


Aπο τους κορυφαιους Γαλλους αστρολογους.Εχει ανακαλυψει ενα αστρολογικο δεικτη, με βαση τους βαριους πλανητες, ο οποιος μας δινει αξιοπιστα αποτελεσματα για την Κοσμικη Αστρολογια.Ο δεικτης αυτος ειναι ενα καλος οδηγος για την μελετη της Παγκοσμιας Ιστοριας.Πιστευω στο εγγυς μελλον να παραθεσω αυτον τον δεικτη, με βαση την Ελληνικη Ιστορια.Περισσοτερα στην Ιστοσελιδα του

30.9.07

ΤΙ ΖΩΔΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ? ΤΙ ΖΩΔΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ¨?


Μια καταπληκτικη γελιογραφια του ΑΡΚΑ,ΜΕΤΑ Η ΖΩΗ, από την σημερινη ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Ρωτα ο πεθαμενος τον αγγελο ΑΓΓΕΛΕ ΤΙ ΖΩΔΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ?

Ο αγγελος απαντα ΜΗ ΛΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ!.... ΠΡΩΤΑ-ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΟΣ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΖΩΔΙΟ.ΕΠΕΙΤΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ!...Ο ΧΡΙΣΤΟΣ,ΑΣ ΠΟΥΜΕ, ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΕΙΚΟΣΙΠΕΝΤΕ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ,ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Απαντα ο πεθαμενος ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ?... ΕΔΩ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΘΕΝΟΣ.28.9.07

ΛΙΤΣΑ κερνα και ΠΑΤΕΡΑ πινει ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑΣτον ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ που κυκλοφορει η κ.ΛΙΤΣΑ ΠΑΤΕΡΑ υπογραφει

Το κατωθι αρθρα του περιοδικου

Edtitorial

H Λιτσα Πατερα σας απαντα

Το ζωδιο του μηνα

Ζυγος και ερωτας

Το επαγγελματικο αστρο του Ζυγου

Ο γενεθλιος Κρονος δειχνει τα ταλεντα σας

Αρης τα εμποδια της αναδρομης πορειας του

Η ελπιδοφορα οψη Δια-Ποσειδωνα

Δημιουργικες μερες Οκτωβριου

Οι διελευσεις του Δια από τους Οικους

Το ωροσκοπιο Οκτωβριου για όλα τα ζωδια

Το 90% του περιοδικου γραφεται από την κ.Λιτσα Πατερα.Ποτε βρισκει τον καιρο να τα γραφει όλα αυτά δεν μπορω να καταλαβω.Εχει και τον πρωινο καφε και άλλες ασχολιες…… Μαλλον τα βραδυα είναι η πιο πιθανη περιοδος συγγραφη ολων των ανωτερω.Βεβαια είναι κοινοτυπα πραγματα και δεν προσθετουν τιποτε στην αστρολογικη παιδεια, αν καποιος θελει να εχει το κατι παραπανω από ένα γυαλιστρο τζελεμεντε.

Βεβαια ο κ Χρηστος Παιζης σωζει την κατασταση με την Πολιτικη Αστρολογια, τα γεγονοτα του μηνα από το ωροσκοπιο της Ελλαδος, αλλα ένας κουκος ποτε δεν φερνει την ανοιξη.

Η τιμη του είναι 3.90 ευρωπουλα και αν θελετε τον αγοραζετε.Εμεις ενημερωση κανουμε και όχι διαφημιση.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο MARCELLO MASTROIANNI ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ BRIGITTE BARDOT


25.9.07

Ξεφυλλιζω τα Αστρολογικα Περιοδικα του μηνα

Μετα από τις πυρκαγιες και τις εκλογες ας ξεφυλλισουμε τα αστρολογικα περιοδικα του μηνα.Αρχιζουμε με το ΖΩΗ ΚΑΙ ΖΩΔΙΑ.

Ο κ. Χρηστος Αρχος γραφει για την άλλη σεξουαλικοτητα δηλαδη τα ερωτικα τριγωνα.Προσπαθει να δωσει μια ερμηνεια με τους πλανητες Κρονο και Ουρανο.Μια παρατηρηση στο αρθρο τεχνικου χαρακτηρα.Αναφερει για καταστασεις του Κρονου Hidek-Exdek.Δεν αναλυει τι σημαινουν οι οροι αυτοι και οι αναγνωστες θα νομιζουν ότι εχουν να κανουν με <<ιδιαιτερες>> σχεσεις στην ερωτικη τους ζωη.Για να λυσουμε την απορια, μερικων τουλαχιστον αναγνωστων, εξηγουμε τους ορους αυτους.Ενας πλανητης είναι σε κατασταση Exdek όταν απεχει πανω από 23,5 μοιρες από τον Ουρανιο Ισημερινο.Σε κατασταση Hidek όταν απεχει από 21 εως 23,5 μοιρες από τον Ουρανιο Ισημερινο.Τις καταστασεις αυτές τις εκανε γνωστες στο κοινο ο Αμερικανος ιατρος,ψυχιατρος και αστρολογος Μitchell.E.Gibson.Εγραψε και ενα αστρολογικο βιβλιο με τιτλο SIGNS OF MENTAL ILLNESS , το οποιο ειναι κλασσικο βιβλιο Ιατρικης Αστρολογιας.Προσεχως ο κ.Αρχος να είναι αναλυτικος στους τεχνικους ορους που χρησιμοποιει,γιατι το κοινο του περιοδικου δεν είναι και ενημερωμενοι αστρολογοι.Την φιλοσοφια του αρθρου δεν την σχολιαζω, γιατι είναι προσωπικη αποψη του και περι ορεξεως κολοκυθοπιττα.

Πρακτικο και ωραιο αρθρο ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ που το υπογραφει η κ. Ρενα Μεντακη.Εξηγει τις 28 φασεις της Σεληνης απλα και κατανοητα.

ΚΑΡΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΜΑΤΙΑ.Αρθρο της Λιλιαν Σιμου που εξηγει την επιδραση του Αναδρομου Ερμη, 12-10-2007 εως 31-10-2007, σε όλα τα ζωδια.

Ένα ακομη αρθρο της Λιλιαν Σιμου με τιτλο ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΘΗ ΣΤΟΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ.Η σημασια του Χειρωνα στην αστρολογικη πραξη.Ειναι αποσπασμα από το βιβλιο της Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ.Προσεχως θα εχω και βιβλιοκριτικη για το βιβλιο της.

Η κ.Ευγενια Σουρδη-Ζαχαρη υπογραφει δυο αρθρα.Το πρωτο για τους απλανεις αστερες ΥΑΔΕΣ και τι σημαινει στον αστρολογικο σας χαρτη.Το δευτερο αρθρο εξηγει τι σημαινουν ΟΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΖΕΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ.Πρωτοτυπη ερμηνεια,αξιζει τον κοπο να διαβασετε το πρωτο μερος γιατι σας δινει μια άλλη αντιμετωπιση των οψεων.

Το υπολοιπο περιοδικο εχει τις μηνιαιες προβλεψεις για όλα τα ζωδια μαζι με τις αναγκαστικες αστρολογικες διαφημισεις, για να μπορει να σταθει το περιοδικο, όπως όλα αλλωστε τα αστρολογικα περιοδικα της Ελλαδος και του υπολοιπου κοσμου.

Στοιχιζει μονο 1,5 ευρωπουλα, δηλαδη μισος καφες στην πλατεια της γειτονιας σας.

Το περιοδικο αποκτησε και forum

Σαν σημερα γεννηθηκε ο Dimitri Shostakovitc


ΑΦΙΕΡΩΝΕΝΟ ΣΤΟΝ ΙΩΣΗΦ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΥΗ

Χρονια Πολλα Michael Douglas


ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥΡΗΣαν σημερα εφυγες, περασαν 25 χρονια, μια ζωη, μια σταλια θυμισης.

Συνεντευξη του Πρωθυπουργου σε Αστρολογικο Περιοδικο

Ευχαριστω τον φιλο Μουστακια για την αποστολη της συνεντευξης του Πρωθυπουργου στο Αστρολογικο περιοδικο Αστρα και Οραμα.Πραγματικα τα λεει ολα.Μπραβο σε ολους τους συντελεστες της επιτυχιας.Γιατι στους δυσκολους καιρους που ζουμε θελουμε και μια τονοτικη δοση χιουμορ.ΜΠΡΑΒΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΑΛΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

24.9.07

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ NIA VARDALOS ΓΑΜΟΣ ΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ


ΚΟΝΤΙΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ


Οι κοντιλιες που του αφιερωνω ειναι για την εξισορροπιση της τριπλης συνοδου ΟΥΡΑΝΟΥ-ΑΡΗ-ΠΛΟΥΤΩΝΑ στην Παρθενο και ολοι μαζι αντιθεση με Κρονο στους Ιχθεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

Κατα την διαρκεια του χρονου θα δειτε οτι το βιντεο δεν ειναι ασχετο και καποιοι <<αστρολογοι>> θα το επαληθευσουν.

23.9.07

Η ΛΙΤΣΑ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Απο την στηλη ΤΗΛΕΦΑΓΟΥΡΑ της σημερινης Ελευθεροτυπιας 23/9/2007

Ειχα γραψει τον Αυγουστο για τις πυρκαγιες διοτι το ειχα καταλαβει απο την διαταξη των πλανητων,παινευοταν η τηλεαστρολογα, στον Πρωινο Καφε. Αν ο Κοης διαβαζε << ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ>> θα ειχε γλιτωσει και η ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ

ΟΥΡΑΝΙΤΣΑ Η ΟΦΙΟΥΧΟΣ

ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΜΕ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ

ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΝΟΜΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΙΑΣΗΜΟΥ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ.ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΤΣΑΣ ΤΗΣ ΟΦΙΟΥΧΟΥ.

Brigitte LAHAIE
Sophie FAVIER
France GALL
Arthur RIMBAUD
Viggo MORTENSEN
Michael DOUGLAS
Hilary DUFF
Christopher REEVE
Rita HAYWORTH
Frédéric MICHALAK
Will SMITH
Aleister CROWLEY
Julien CLERC
Oscar WILDE
Jenna ELFMAN
ALIENOR d'AQUITAINE
Klaus KINSKI
Georges BRASSENS
Pierre BELLEMARE
Amitabh BACHCHAN
ZUCCHERO
Saint Alphonse de LIGUORI
Clémentine CELARIE
Ian THORPE
Brandon ROUTH (SUPERMAN 2006)
Marie LAFORET
Bam MARGERA
Thierry AMIEL
Marc BOLAN
Annie BESANT
Reynald PEDROS
Claude SERILLON
Prosper MERIMEE
Jennifer Nicole FREEMAN
Camille SAINT-SAENS
Michel FOUCAULT
Guillaume DURAND
Kristanna LOKEN
Angie DICKINSON
Maréchal de France Ferdinand FOCH
Valeria GOLINO
Tim ROBBINS
Cléo de MERODE
Michelangelo ANTONIONI
Alphonse de LAMARTINE
F. Scott FITZGERALD
Jacqueline HUET
Jacques CHAZOT
Wendy MAKKENA
Sylvie JOLY
Jérôme CARDAN
Ulrike MEINHOF
Rachael Leigh COOK
Lord Alfred DOUGLAS
Mickey ROONEY
Layla ROBERTS
Elisabeth SHUE
Dolly BUSTER
Chuck BERRY
Yo-Yo MA
Michael BALLACK
Jérôme BELLAY
Francis PERRIN
Danielle DELORME
Naike RIVELLI
Jean-Claude GAUDIN
Luke PERRY
Louis ALTHUSSER
Paul von HINDENBURG
Márcia TABONE
Britt EKLAND
Howard HEWITT
Auguste LUMIERE
Anita EKBERG
Zac HANSON
Nana MOUSKOURI
Natalie MAINES (DIXIE CHICKS)
Jean-Louis TIXIER-VIGNANCOUR
Jacques TATI
Raymond KOPA
Sylvain FLOIRAT
Alfred DREYFUS
Helmut LOTTI
Alexandre CABANEL
Tanya TUCKER
Henri VERNES (créateur Bob Morane)
Annette FUNICELLO
Nathalie NELL
Cheryl TIEGS
Clara (GOLDSCHMIDT) MALRAUX
LARUSSO
Alphonse ALLAIS
Enzo CERUSICO
Philippe LAVIL
Dorina VACCARONI
James ROOT (SLIPKNOT)
Pamela TIFFIN
Alain-Dominique PERRIN
David BEN-GURION (BEN GOURION)
Natalia SEMANOVA
John EDWARD
Henri BERGSON
Jacqueline PIRIE
Pierre VASSILIU
Inger STEVENS
Christophe CAZE
Nicolas-Joseph CUGNOT
Francisco BOSCH
PAPE PAUL V
Thomas Stearns ELIOT
E.E. CUMMINGS
Robert Smith JOHNSTON
Jean PETERS
MEAT LOAF
Mado MAURIN
Evgeny KISSIN
Anne ROBINSON
Alda d'EUSANIO
Jim HENSON
Prince de Hollande JOHAN-FRISO
Valerie NIEHAUS
Mariska VERES (SHOCKING BLUE)
Chauncey BILLUPS
Jean FERNIOT
Shawn ASHMORE
Evangelista TORRICELLI
Trey PARKER
Katja POENSGEN
Kip PARDUE
Amanda DETMER
Bertrand de BROC
Marcello ABBADO
Paul HOGAN
Edith STEIN
Peter COYOTE
FRANCE : PREMIERE REPUBLIQUE : THEME ASTRAL MONDIAL
Princesse MICHIKO SHODA
Stephanie McMAHON
Eric CHARDEN
Ana MIHAJLOVSKI
Brian JOHNSON (AC/DC)
Sheila MARTINES
Dave KRIEG
Yves ALLEGRET
Jacqueline POREL
Roi du Portugal CARLOS I
Georges BIDAULT
Rula LENSKA
Lynn ANDERSON
Tom PETTY
Miguel de UNAMUNO Y JUGO
Geori BOUE
Denis LAWSON
Kevin Scott RICHARDSON
Zuleyka RIVERA (Miss UNIVERSE 2006)
Philippe PEMEZEC
David-Lee ROTH
MYA
Esther BAXTER
Ursula LE GUIN
John LITHGOW
Jacques THIBAUD
DIVINE
Robert CAPA
Timothy WEST
Luiz G.S. PAULA
Hendrik MARSMAN
Charles MUNCH
Louis RANVIER
René FLORIOT
Amyr KLINK
Jimmy SEALS
Francesco DAMIANI
John HEMINGWAY
Sir John BOYD ORR
Felix BLOCH
Wynton MARSALIS
Levon ARONIAN
Bianca RINALDI
Abou Moussab AL ZARKAOUI
Barbara J. JUNCEAU
Eugène SACCOMANO
Alex GROZA
Lane BROGAN
Beckie KING
Ann Noreen WIDDECOMBE
Jani PURTTINEN (HIM)
Jan SHARROCK
Charles HERBAIS de THUN
Stuart LAFFERTY
Miriam HOPKINS
G. Federico BARZETTI
William REID
Carly SCHROEDER
Nola WILLIAMS
Jessie WALLACE
Michael S. PALMER
Caroline LOEB
Flyod LANDIS
Clive JAMES
Philippe Mgr BARBARIN (Cardinal)
Karl HOFER
Robert E. LEE (1918)
Henri GAUDIER-BRZESKA
Daniel PEARL
Paul REYNAUD
Pierre BONNARD
Colin FRIELS
Jacqueline OBRADORS
Hans GEISLER
Zita GOROG
Lev YACHINE
Patrick WALKER
Frank JACOBOWSKY
Charles CAMOIN
JEAN-ROCH
Kaci Lynn BATTAGLIA
Jody WILLIAMS
Petra SCHWEERS
Marie-Gabriel-Florent-Auguste de CHOISEUL-GOUFFIER
Melvyn BRAGG
Christie WOODS
John FOXX
Constance BENNETT
Nancy GRACE
Julieta CARDINALI
François NEGRET
Robert BELL
Abdel Rahman EL BACHA
Christian NOYER
Cédric YO'GRID
Dave AARON
Bernard VERLEY
Sean Timothy McENROE
Camille CHEVILLARD
Lysette ANTHONY
Bernard CRASSON
Alphee LAVOIE
Karl-Heinz RUMMENIGGE
Hippolyte GIRARDOT
Alain DANIELOU
Gary PUCKETT
Laure SURVILLE de BALZAC
Jeffrey CONAWAY
Joseph Patrick II KENNEDY
Matt DALLAS
Natalie RAITANO
Swami SIVA
Florine VALDENAIRE
Ange-François FARIAU, dit de SAINT-ANGE
Grazia DELEDDA
Marie-Claire BLAIS
Susan ANTON
Julie ADAMS
Napoleon HILL
Sally CHISHOLM
Richard HOGAN
Arnold BOCKLIN
Mark MCGWIRE
Marcel PRESSAC
Joel C. DOBIN
K.N. RAO
Roi d'Angleterre HENRY V
Naim THOMAS
Katsushka HOKUSAI
Sandro PERTINI
Mpilo DESMOND TUTU
Théodore Gosselin LENOTRE
Monty WILLIAMS
Mohammad Sidique KHAN
Marianne TIMMER
Doreen DIETEL
Kikki KOKKONEN
Linda M. GEORGIAN
Katherine BOEHRER
Ursula von der LEYEN
William Rufus SHAFTNER
Kathy WHITWORTH
Martin GARMS
Pierquinto CARIAGGI
George ARCHER
Birthe KIRK
Arlette FRANCO
Thomas Dickson ARMOUR
Klaus di BIASI
Jerald HONEYCUTT
Richard Alan MEIER
Francis AMBRIERE
Henry FARNAM
Pietro BADOGLIO
Karl Alfred von ZITTEL
Steve PASSEUR
Greer GARSON
Cecil WOMACK
Jonathan LIPNICKI
Anthony NEWLEY
Claude DARCIAUX
Melinda CZINK
CLAUDE DE FRANCE
Jaya Prakash NARAYAN
PAULINI
Derek CARTER
David VUILLEMIN
Vincent BURRONI
Comte Gaetano MARZOTTO
Erik von DETTEN
Rebecca PIDGEON
Heather HEADLEY
Derrick MCKEY
Alex ZANARDI
Christine MUSSET
Ariane DREYFUS
Leo KIRCH
Nicolas-Edme RESTIF de La BRETONNE
Wendy WASSERSTEIN
Alan LADD Junior
Lila KEDROVA
Amos GITAI
Georges Jean DARRIEUS
Stéphane DION
Ante GOTOVINA
René de OBALDIA
Nick RIEWOLDT
David DASKAL
Nikita MIKHALKOV
Jean ALEXANDER
Louis GISCARD d'ESTAING
Frances WILLARD
Philippe DECOUFLE
François RAVACHOL
Yoko MAKI
Christian BIZOT
Anne-Pierre de MONTESQUIOU-FEZENSAC
Rizwan MANJI
Alexander TODD
Bernie MAC
Terri RUNNELS
Stefan BOOTH
Jean-Jacques-Régis de CAMBACERES
Joseph GUILLEMOT
Julio MEDEM
Karl G. HENIZE
Sofia MAZAGATOS
Jean-René LISNARD
Erasmus WIDMANN
Angelo A. BUONO
Eugène VARLIN
Tim BELCHER
Barbara PAZ
Natalia RYBICKA
Lisa MAFFIA
David CONN
Kirk ALYN
John LEMOINNE
Guy-Michel CHAUVEAU
FRIEDRICH WILHEM II
Dougie VIPOND (DEACON BLUE)
John TUTTLE
Edwin Lee MATHEWS
Pierre-David COLBERT de CHABANAIS
Béatrice PAVY
Elinor LIPMAN
Martine SARCEY
Imme DROS
Barbara DICKSON
Bernard HAILLANT
Paul ROBERT
Darrin FLETCHER
Jeff MCINNIS
Jerry (politique) LEWIS
Benita VALENTE
Jacques MAUDUIT
Jean BACHELET
Christian BLAZE
Ethel ROSENBERG
Fernand SASTRE
Michael PARE
Dorothy Kate HAYNES
Rich FRANKLIN
Pierre CHIGOT
Ellen WILKINSON
Edgard PISANI
Duccio TESSARI
Irene RICH
Charlotte AYANNA
Tommy TOLLES
Edith SCOB
Gaston ROUPNEL
Helen MACINNES
Jean-Denis DELETRAZ
Edgar YOUNG
Francis J. CHRISTIAN
Paul Mahler DAM
Daniel VIGNE
Paco LEON
John E. ZOOK
Mackenzie CROOK
Chris WHITNEY
Rainier CASTILLO
Anthony BLUNT
Yuanyuan GAO
Michele PROFETA
Cuonzo MARTIN
Robby GINEPRI
Jerry JONES
Jean-Paul RIOPELLE
Roger TOZINY
Pascal Nicolas André HANDSCHIN
Anthony JOHNSON
Natalie NG
Jérôme DESCHAMPS
Edmond DIET
Charles Auguste, Duc de MORNY
Wayne HENDERSON
Gerolamo CARDANO
Juliet PROWSE
Stéphane BRIZE
Keith BOOTH
Bill ELLIOTT
Nicolas de LARGILLIERE
Jean-Pierre DOGLIANI
Cornel WILDE
Philip BERRIGAN
Ursula K. LE GUIN
Ernest COGNACQ
Anita MUI
Harold A. McDOUGALL
Paul FEVAL
ST AUGUSTINE (FL) : THEME ASTRAL MONDIAL
Gene AUTRY
Ronald PAQUIN
Ferdinand BERTHIER
Gaston COUTE
Lucien Mgr FRUCHAUD
Yves CROS
Steve MAGADDINO
John WOODEN
Joe NEMECHEK
Antoine GODEAU
Helmut BAKAITIS
Dimitri CHORAFAS
Jerod SWALLOW
Laurence Michael FOLEY
Patrick PITU
Peter WOODTHORPE
Archibald DUNCAN
Gaétan SOUCY
Erik COMAS
Jerome ROBBINS
Diaulas RIEDEL
Michel CAMUS
Donald Henry ROSS
MADRID : THEME ASTRAL MONDIAL
Gaston d'AUDIFFRET-PASQUIER
Riccardo GIACCONI
VIRGILE
Père Christophe LEBRETON
Carlos REYGADAS
Lola DUENAS
Sergei BONDARCHUK
Giuseppe SANTOMASO
Michael FRATER
Glynis JOHNS
Bernard PINGAUD
Six REASONS
Kim PIETERS
Danny FERRY
Valérie FARIS
Jacqueline GAUTHIER
BRISBANE, AUSTRALIE : THEME ASTRAL MONDIAL
Woot van HEUSDEN
TIFFANY
Ben SHENKMAN
Jean GRAVE
Jacques-Joseph GRANCHER
O.A. Jr. PHILLIPS
Pierre MERTENS
Xavier DENIAU
Jean PAREDES
Stephen COLLINS
Edouard CHEVARDNADZE (SHEVARDNADZE)
DOA
Jean-Pierre Mgr RICARD
Ray BROWN
Caco CIODER
Earl HINDMAN
Yitzhak SHAMIR
Michael CATON-JONES
Nathan MARLOW
Aaron WILLIAMS
Robert STEPHENSON
Paul Emile APPELL
Pierre Emmanuel TIRARD
Eugène POTTIER
Assi COHEN
Manciet MANCIET
Noël SAUNIER
Tate DONOVAN
Tony ROLT
Jacques Mgr FIHEY
Paul HUET
Anton DIFFRING
Julio LE PARC
Etienne BARILIER
Fyvush FINKEL
Joseph Mgr DORE
Murray WALKER
Maurice DONNAY
SOUTHAMPTON : THEME ASTRAL MONDIAL
Boris SIDIS
Philippe LIORET
Wolfgang SPIER
Sir Terence CONRAN
Michael DUNN
Renzo RICCI
Jon FAVREAU
Melinda DILLON
Joe COURTNEY
Walther RATHENAU
Alan ROSENBERG
Antoine COYSEVOX
Jacques BRUNHES
Gordon HONEYCOMBE
Edmond MICHELET
Gérard DELFEAU
François DOSE
Yves TAVERNIER
Cristina MARSILLACH
OTTAWA, CANADA : THEME ASTRAL MONDIAL
William CONRAD
Basil d'OLIVEIRA
Run Run SHAW
E. Howard HUNT
Marc HUSTVEDT
Joseph de SCHOENMACKER
Tony BOOTH
Paul MOURE
Firmine RICHARD
André LALLEMAND
Jean Georges VIBERT
Joseph REINACH
Henry POTEZ
Adriano MARINETTI
Habib BEYE
Irma GRESE
John C. GIRAUDO
François Oscar de NEGRIER
Hans THOMA
Yann BARTHES
Louis BOUSSENARD
Jean-Baptiste POUX
Thane BAKER
LESOTHO : THEME ASTRAL MONDIAL
Alexander ARU
TIUNIAN
Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget